Αλλαγή πλεύσης...

Reaction score
0
Λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή η αλλαγή πλεύσης είναι ένα φιάσκο.
Όλοι είχαμε βαρεθεί τους τσακωμούς και τις βλακείες στην κατηγορία, αλλά πήγατε από το ένα άκρο στο άλλο στιγμιαία.
Και είναι κρίμα γιατί φαίνεται ότι εξαιτίας των επιεικώς αδέξιων χειρισμών σας αποχώρησε ένας χρήστης που και γνώσεις έχει και χιούμορ (GabrielConnor).
Και πάλι κρίμα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Αλλαγή πλεύσης...

Λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή η αλλαγή πλεύσης είναι ένα φιάσκο.
Όλοι είχαμε βαρεθεί τους τσακωμούς και τις βλακείες στην κατηγορία, αλλά πήγατε από το ένα άκρο στο άλλο στιγμιαία.
Και είναι κρίμα γιατί φαίνεται ότι εξαιτίας των επιεικώς αδέξιων χειρισμών σας αποχώρησε ένας χρήστης που και γνώσεις έχει και χιούμορ (GabrielConnor).
Και πάλι κρίμα.
Βρε marvin το χιούμορ το δεχόμαστε(ειδικά εγώ ξέρεις πόσο)........αλλά αν ο Νίκος δεν τον banάριζε και απαντούσε ο blizard θα κατέληγε ένα χρήσιμο thread στο καλάθι των αχρήστων(κλείδωμα)..............κι αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα.....

Reaction score
14
Δέχομαι τις αλλαγές και τις ασπάζομαι...

Αλλά δεν θέλω να ξαναδω την λέξη xbot σε quote συγκεκριμένου μέλους (καθώς τα μηνύματά του αδυνατώ να τα διαβάσω). Ειναι ειρωνικό να μιλάει για xbot την στιγμή που υπάρχει ο ίδιος ως PSbot...

οπως κι εγώ ως mmobot (γιατι να το κρύψω άλλωστε; τα mmorpgs EINAI το καλύτερο ειδος παιχνιδιών.ολα τ'αλλα ειναι κατώτερα του tetris μπαχαχα).

Καλή επιτυχία στους διαχειρηστές και καλό κουράγιο!

Μίλα Ελληνικά παιδί μου! :prof:

ΑΣΧΕΤΕ! :smoking:

Reaction score
5
Μίλα Ελληνικά παιδί μου! :prof:

ΑΣΧΕΤΕ! :smoking:
βασικά έπρεπε να πεις...

"Στην μάνα σου το είπες;"

ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Αλλαγή πλεύσης...

........αλλά αν ο Νίκος δεν τον banάριζε και απαντούσε ο blizard θα κατέληγε ένα χρήσιμο thread στο καλάθι των αχρήστων(κλείδωμα)..............κι αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα.....
Και γώ όταν βγαίνω έξω δεν πίνω όσο θέλω γιατί άν μεθύσω ξέρω ότι μπορεί να πώ λόγια που δεν θα εννοώ στον καλύτερό μου φίλο και να τσακωθώ μαζί του. Επίσης μου ακρωτηριάζω τα χέρια γιατί φοβάμαι μη με τσιμπήσουν τα κουνούπια στα δάχτυλα...και ξέρεις πόσο ενοχλητικό είναι το τσίμπημα εκεί.... Τι να πώ... δεν το περίμενα να γίνει BAN εξαιτίας της λέξης γραφικός... Στα HTPC λημέρια θέλω να δώ πώς θα γράψει ο άμοιρος ο χρήστης "Βοήθεια για επιλογή κάρτας γραφικών" θα φάει ban? :happy_5: ...Τι να πώ...η σημερινή ενέργεια είναι too much, too late αν κάνουμε και μια ανασκόπηση στο παρελθόν της κατηγορίας Gaming.

Reaction score
7
.....και σε παρακαλώ μίλα καλύτερα για την κατηγορία.......έγινα κατανοητός?
Πρόσεχε πώς εκφράζεσαι σε άτομα που μπορεί και να σου ρίχνουν καμιά δεκαριά χρονάκια. Αυτά περί κατανόησης άσε να τα λένε κάποιοι mods που ξέρουν να κάνουν κουμάντο και έχουν και την πείρα λόγω ηλικίας. Πάντως θα ήθελα να ήξερα τι θα γινόταν αν δεν γινόσουν κατανοητός...:happy_5:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αλλαγή πλεύσης...

Στα HTPC λημέρια θέλω να δώ πώς θα γράψει ο άμοιρος ο χρήστης "Βοήθεια για επιλογή κάρτας γραφικών" θα φάει ban? :happy_5:
:happy_5: :happy_5: :happy_5: καλο!

Reaction score
1
Απάντηση: Αλλαγή πλεύσης...

Δεν θα εκφερω αποψη για το banαρισμα. Αυτο που θελω να πω ειναι πρεπει να βοηθησουμε ολοι ωστε να μην χρειαστει ξανα η επεμβαση του κ.Τσαρουχα. :happy_6:

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Αλλαγή πλεύσης...

Δεν θα εκφερω αποψη για το banαρισμα. Αυτο που θελω να πω ειναι πρεπει να βοηθησουμε ολοι ωστε να μην χρειαστει ξανα η επεμβαση του κ.Τσαρουχα. :happy_6:
Ο τρόπος βοήθειας είναι απλούστατος. Ηρεμούμε όλοι, όποιος μας την σπάει και επιμένει τον αγνοούμε, και συνεχίζουμε, αφήνοντας όλα αυτά πίσω σαν μία κακιά ανάμπηση

Reaction score
0
Εγώ παιδιά αν δεν έλειπα μετά το post που έγραψα , θα απαντούσα πιθανόν (αν και δεν ξέρω τι ακριβώς έγραψε ο GC) οπότε θα είχαμε πάλι κλιμάκωση.
Ακόμα και σε αυτό θα απαντούσα ... είναι συνέχεια μιας επίθεσης και μπορεί να μην την άφηνα έτσι.
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=520094&postcount=54
(α, είχαμε και νέο κρούσμα αλλού, από νέο χρήστη)

Το θέμα παιδιά , είναι να δοθεί μήνυμα ότι κάποιες συμπεριφορές δεν επιτρέπονται... δυστυχώς αυτό δεν έγινε δυνατόν με το καλό (αν και θα μπορούσε κατά τι γνώμη μου) οπότε ας δοθεί έτσι.

Κάντε το αυστηρό moderation αλλά με μεταφορές post, και μικρής διάρκεια ban ώστε να επιστρέφουμε γρήγορα από αυτό και να δουλέψει ως παράδειγμα και όχι ως τιμωρία.
(επίσης πέστε μας και πόσο θα κρατήσει... πιστεύω μια μικρή περίοδος θα είναι αρκετή να για δώσετε το καθαρό μήνυμα που θα πρέπει και να το σεβαστούμε μετά, αλλά και να μην χαλάσει η ελευθερία που υπάρχει σε αυτό το forum)

Reaction score
0

Πρόσεχε πώς εκφράζεσαι σε άτομα που μπορεί και να σου ρίχνουν καμιά δεκαριά χρονάκια. Αυτά περί κατανόησης άσε να τα λένε κάποιοι mods που ξέρουν να κάνουν κουμάντο και έχουν και την πείρα λόγω ηλικίας. Πάντως θα ήθελα να ήξερα τι θα γινόταν αν δεν γινόσουν κατανοητός...:happy_5:
Πρώτον: πώς ξέρεις την ηλικία μου?........δεύτερον: η διαφορά ηλικίας μου με τον Gabriel είναι μικρή αν η ηλικία που γράφει είναι πραγματική.......το nick μου το έγραψα έτσι γιατί φαίνεται πιο ωραίο.........τρίτον: υπονοείς ότι δεν κάνω καλά τη δουλειά μου?........και τέταρτον η ειρωνεία αυτή προς το πρόσωπό μου δεν μ' αρέσει καθόλου(είναι το τελευταίο ειρωνικό post που γράφεις και δεν διαγράφω)........το τι θα γινόταν αν δεν γινόμουν κατανοητός είναι δικό μου θέμα.......το ότι ο Gabriel είναι φίλος σου δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον υποστηρίζεις σε ότι κι αν λέει(είτε αυτό είναι σωστό είτε λάθος)..........και τέλος γιατί βαρέθηκα να γράφω δεν σου έδωσα κανένα δικαίωμα να μου μιλήσεις έτσι........το πώς φαίρομαι σαν Συντονιστής άστο καλύτερα να το κρίνουν οι συνάδελφοί μου και η Διαχειριστική ομάδα.

Reaction score
164
(επίσης πέστε μας και πόσο θα κρατήσει... πιστεύω μια μικρή περίοδος θα είναι αρκετή να για δώσετε το καθαρό μήνυμα που θα πρέπει και να το σεβαστούμε μετά, αλλά και να μην χαλάσει η ελευθερία που υπάρχει σε αυτό το forum)
Δηλαδή, να μας πουν "τέλος συναγερμού, πλακωθείτε ελεύθερα;" :happy_5:

Προσωπικά, θα το ήθελα να χαλάσει η ελευθερία που επιτρέπει σε κάποιον να μου λέει "βούλωσέ το".

Reaction score
0
Δηλαδή, να μας πουν "τέλος συναγερμού, πλακωθείτε ελεύθερα;" :happy_5:

Προσωπικά, θα το ήθελα να χαλάσει η ελευθερία που επιτρέπει σε κάποιον να μου λέει "βούλωσέ το".
Σε καταλαβαίνω γιατί το έχω ακούσει πολλές φορές , και μάλιστα δεν έγινε ούτε παρατήρηση σε αυτόν που το είπε !!!

Αλλά αν μπορέσουμε τώρα για λίγες μέρες να φερθούμε σωστά, δεν βλέπω γιατί να μην το συνεχίσουμε και μετά μόνοι μας….
Θα υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις , αλλά όποιος από εμάς αλλάξει τακτική την στιγμή που θα του «δοθεί η ελευθερία να βρίζει», θα εκθέσει πλέον πιο χοντρά τον εαυτό του.

Reaction score
164
Σε καταλαβαίνω γιατί το έχω ακούσει πολλές φορές , και μάλιστα δεν έγινε ούτε παρατήρηση σε αυτόν που το είπε !!!
Τώρα... ή με δουλεύεις... ή με δουλεύεις... ένα από τα τρία! :happy_5:

Ποιός το είχε πει; Θυμάσαι;

Αν δεν έχεις γνώμη ή δεν έχεις ικανότητα να την εκφράσεις απλά ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ
Εδώ όταν δεν μπορείτε να συζητήσετε σωστά και χωρίς επιθέσεις απλά να το ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ

Reaction score
0

Τώρα... ή με δουλεύεις... ή με δουλεύεις... ένα από τα τρία! :happy_5:

Ποιός το είχε πει; Θυμάσαι;
Ρε Βασίλη ο bliz εννοούσε τον Βασιλιά του φωνακλάδικου.......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
164

Ρε Βασίλη ο bliz εννοούσε τον Βασιλιά του φωνακλάδικου.......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Ας εννοούσε και τον Πάπα! :happy_5:
Σημασία έχει να κρίνουμε και τη δική μας συμπεριφορά, με τα ίδια κριτήρια που κρίνουμε των άλλων.

Reaction score
1

Αλλά αν μπορέσουμε τώρα για λίγες μέρες να φερθούμε σωστά, δεν βλέπω γιατί να μην το συνεχίσουμε και μετά μόνοι μας….
Θα υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις , αλλά όποιος από εμάς αλλάξει τακτική την στιγμή που θα του «δοθεί η ελευθερία να βρίζει», θα εκθέσει πλέον πιο χοντρά τον εαυτό του.
Τι λες και δεν σε καταλαβαινω? Αν μπορεσουμε να φερθουμε σωστα? Μαλλον πλακα κανεις, ετσι? Αυτα επρεπε να τα τηρουμε απ'την αρχη!
Ουτως η αλλος και πριν και τωρα οποιος βριζει, χλευαζει, κοροιδευει, εκθετει τον εαυτο του, οχι τον αλλο!

Αν μη τι αλλο ολα αυτα δειχνουν ανθρωπο χαμηλου κοινωνικου και μορφωτικου επιπεδου!

Reaction score
0

Τι λες και δεν σε καταλαβαινω? Αν μπορεσουμε να φερθουμε σωστα? Μαλλον πλακα κανεις, ετσι? Αυτα επρεπε να τα τηρουμε απ'την αρχη!
Ουτως η αλλος και πριν και τωρα οποιος βριζει, χλευαζει, κοροιδευει, εκθετει τον εαυτο του, οχι τον αλλο!

Αν μη τι αλλο ολα αυτα δειχνουν ανθρωπο χαμηλου κοινωνικου και μορφωτικου επιπεδου!
Δεν είναι πάντα έτσι... είναι και θέμα κλίματος πχ. Μπορεί κάποιος να παει στο γήπεδο και να βρίσει δεν ξέρω τι, ενώ μετά να είναι κύριος.

Εγώ πιστεύω ότι έχουν λάθος ιδέα για το forum μερικοί και υπάρχει λάθος συμπεριφορά ... λογικά η ενέργεια των mod θα ξεκαθαρίσει και θα στρώσει τα πράγματα, εκτός αν μιλάμε πραγματικά για άτομα σαν αυτά που λες.
(μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, αλλά αυτή είναι η εντύπωσή μου)

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αλλαγή πλεύσης...

Δεν είναι πάντα έτσι... είναι και θέμα κλίματος πχ. Μπορεί κάποιος να παει στο γήπεδο και να βρίσει δεν ξέρω τι, ενώ μετά να είναι κύριος.
Σωστο αυτο που λες αλλα τετοιου ειδους ανθρωπους τυπου Πρετεντερη, προσωπικα δεν τους εκτιμω.

Reaction score
6
Απάντηση: Αλλαγή πλεύσης...

Η άμεση ενέργεια από τον Νικο Τσαρουχα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Καπως πρεπει επιτέλους να σταματήσουν αυτου του ειδους οι προσβλητικοι διαξιφισμοί μεταξύ μελών.
Από την άλλη θεωρω παιδαριώδες να μην αποδέχεται ο εμπλεκόμενος το σφάλμα του .
(Τον είπα ετσι αλλά αυτό για μένα δεν είναι κακο και συνεπώς μπορω να του σύρω περισσότερα).

Το να ρίχνουμε συνεχεία το μπαλάκι στους mods για ότι γίνεται είναι το πιο εύκολο .
Καλο θα ηταν όμως ολοι μας να προσπαθήσουμε για την διατήρηση ενός καθως πρεπει διαλόγου μεταξυ μελων και όχι να το κάνουμε American Bar.
Από την μεριά μου παράκληση σε όλους ώστε να μην χρειάζεται κανένας mod να ασχοληθεί με την αγγαρεία που του εχει ανατεθεί.
Γιατι περί αγγαρείας πρόκειται όταν καλούμαστε να κάνουμε τον χωροφύλακα και τον διαιτητή.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.249
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale