Τι εγινε στο Tango

Reaction score
14
Buon Giorno paides!

Αν και δεν ήπια τίποτε εκτός απο σόδες και χωρίς hangover απο ποτό (καθαρό μυαλό δηλαδίς) εχω να παρατηρήσω τα εξής:

1) Αψογη οργάνωση.
2) Καταπληκτική συνάθροιση
3) Στου διαόλου την μαμά... ή μάλλον στου διαόλυο το "μάτι"
4) Ο Γενικός αμα πιεί ένα ποτηράκι γίνεται Λάουντα και οδηγεί ΝταλΆρα (οχι σαν τον Νταλάρα!!) Σαν τον Νταλάρα οδηγεί απιωτος!!
5) Ο Ντοκτορ-Ιξ (νέος ΑΝΤΜΙΝ) αν και είχε πιεί τις κάλτσες του στην πρώτη πλατεία μετά το Τάνγκο εφύσησε σε αστυνομικό αλοολτέστ το οποίο τον έβγαλε ασπρο...τζάμι... μερέντα... λουλούδι (που θα έλεγε και ο Βογιατζάκης). 2 Τινά η το αλκολοτεστομηχάνημα sucks ή είδαν την "φοιτητική" μεταλλική του ταυτοτητα και λυπήθηκαν την ΕΔΕ...
6) Ο Αρβανιτάκης μας έβαλε τα γυαλιά. Ηρθε ΜΕ, την εδιωξε αφου την έκανε και Βαρέθηκε... αλλά φρόντισε και εφυγε ΑΝΕΥ...!!! Ευγε μάγκας ο Γυαλομάτης!!!
7) Ο Καφάτος όπου γή και πατρις... όπου πιπίνι και κόλλαγε... καλά κάποια στιγμή άναψε τσιγάρο και είχε κάτσει πίσω αραχτός και κοίταζε το φεγγάρι και λέμε... τι έγινε πήρε καμμιά στα γρήγορα και δεν το πήραμε πρέφα???
8) Ο Μάριος Τραβολαζάρου κινήταν καλύτερα απο τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, σε βαθμό που λέω ότι τελικά η ευκινησία πάει ανάλογα με τα κιλά! Ευγε πάντως Μάριε ο χορός που έριξες είναι το στολίδι της βιντεοσκόπησης
9) Το Κατερινάκι χόρευε τόσο που πρέπει να έφυγε με μπουρνούζοπετσέτα... πρέπει να στάματησε τον χορό κατά τις 04:30. Και εδώ διαπιστώσαμε σπάσιμο μέσης ανάλογο με του Νίκου Γκάλη... μιλάμε για προφέσιοναλ Ντάνς.
10) Ο Synthercat στην αρχή ήπιε 4 ουίσκια μαζεμμένα, μετά 3 μαζεμμένα, μετά τα έκανε 2, και στο τέλος της βραδυάς όταν τα έπινε 1 ένα μου λεει... βρεεεε.. γααααμώωωτοο...τεεεελιικάααα... οοοοσο λιγοοοτεροοο πίνωωωω τόσοοοοο πιό σκααααατααααα γίνοοοοομαιιιιιιιι!!!!!!!
11) Ο Στέλεχος το είπε και το έκανε... +6 εφερε εκ των οποίων οι 4 ήταν απο την χώρα του χαβιαριού και της βότκας! Στις δύο απο αυτές ο Καφάτος πάταγε πάνω σε σκαμπώ για να τις κοιτάει στα μάτια, ενώ οι άλλες δύο είχαν δωθεί ολοκληρωτικά στον κύριο Γενικό, ο οποίος εξηγούσε τι είναι το "Bunker Stem" και πώς μπορεί να παραγγείλει φθηνότερα πετρέλαια για το νέο του πλοίο! Πάντως ο στέλεχος οφείλει να γίνει και αυτός Αντμίν!!
12) Ο Μελίδης εφερε ένα λειζερ που πρέπει να φωτίσαμε την Ανδρο. Ισως και να πήρε και λίγο φώς και η Τήνος. Δεν εχω ξαναδεί τέτοιο εργαλείο. Κάποια στιγμή προβάλαμε Laser beams λιγο αλλα Frankie goes to Hollywood (RELAX) μόνο οι gayδες μουστακαλήδες έλλειπαν! Επίσης μάθαμε οτι 2 ώρες πρίν το γλέντι είχαν άγριο σέξ στα κάρβουνα με δύο προβατίνες!!! Είχε λίγο καρβουνόσκονη στα χέρια ακόμα!!!
13) Ο Ρέγκουνας σε ρόλο Παπανώτα ανέλαβε το σπηκάζ του βίντεο (το οποίο θα δωθεί με την λέξη "ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΝΑ" ίσως και "ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΑ ΠΛΑΝΑ" - Επισης τον είχα και για ρεφλέκτορ μιάς και το φλάς που εχω πέθανε εχθές!!!
14) Η κολοκάμερα μας πολύ μεγάλη και επαγγελματική και μπουγιώζα σε βαθμό που ένα κοριτσάκι (17 χρονων) με ρωτάει σε πιό κανάλι θα παίξετε τα πλάνα απο εδώ? Της λέω είμαστε απο δορυφορικό κανάλι... και θα τα μεταδώσουμε όλα σε δορυφόρο... κάγκελο το πιπινούλι...!!!
15) Ο Πρεβενίκος (Preve) σε τρομερό κέφι δεν σταμάτησε να χορεύει λεπτό και να τραγουδάει ολα τα ελληνικά τραγούδια παρέα με τον Xfader ο οποίος όλη την νύχτα έψαχνε να βρεί τρόπους να αξιοποιήσουμε την FX7 (Μου λεει είναι η ίδια που εχει και ο Ροκκο στις υπερπαραγωγές του) - Ενας ψαράς ήρθε κατα την διάρκεια του γλεντιού και ζήτησε ή τον Ρέγκουνα η τον Preve γιατί του σώθηκε το υγραέριο απο το πυροφάνι της βαρκας τους... αλλά δεν του δώσαμε κανέναν!
16) ΤοΓιώτα είχει πολλές ατέλειες, αλλά ντυμένο αψογα στα μάυρα ήταν τέλειο! Εγραψε καλά στην HD και έτσι γλίτωσε την VCDδοποίηση της!!
17) Κάποια στιγμή ο Καφάτος εκανε τον άσχετο ενώ για 3 λεπτά έπεφταν της Γιάννας τα πυροτεχνήματα!!! Τέτοια εκπληξη δεν την περιμέναμε πάντως! Ειπαμε δεν είχαμε τούρτα αλλά χαλάλι αφού το μπάτζετ πήγε στον πυροτεχνουργό!!!!

Για τους υπόλοιπους φίλους και οτι άλλο μου έρθει ετην κεφάλα μου, θα γράψω σε λίγο μετά τον φραππέ!

Κατα τα άλλα ξημέρωσε όταν μπήκα σπίτι... και ενα εχω να πώ... και του χρόνου να είμασετε όλοι καλά να ε΄χουμε άλλα κόλπα, άλλα γλέντια, και άλλα τέτοια χάπενιγκς.

ΕΥΓΕ!!!

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
:respect: :respect: :respect: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

καταπληκτικός...........:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
25.912
Εγώ, αν πώ το λόγο που δεν ήρθα, θα με δουλεύουν πολλοί εδω μέσα!!!
εχω την εντυπωση οτι παραλιγο να γελαγανε και μαζι μου για τον ιδιο ακριβως λογο...

Reaction score
14
εχω την εντυπωση οτι παραλιγο να γελαγανε και μαζι μου για τον ιδιο ακριβως λογο...
Καλα βρέ Πάνο, ευτυχώς που ήρθες στις 2:30 και πρόλαβες και κάνα 2 ωρο γλέντι!!!!

Τι έγινε νόμιζες ότι ήταν Παρασκευή και 13 ακόμα??

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Περάσαμε πολύ όμορφα...

Ό,τι γραφτεί είναι ψέματα! Οι προθέσεις μου ήταν επαγγελματικές!

Αναλυτικά θα ρουφιανέψω αργότερα...

Reaction score
10
Ναι ναι, εγω ειμαι ο ηθικος αυτουργος του οργιου με τις προβατινες....
ε τη μιση Σκωτια κατεβασαμε να μη ...τσιμπαγαμε κατι πριν ?

Και παμε με μια ορεξη για γλυκο....και πουν το γλυκο να φυγει η προβατιλα απο το στομα μας....να το γλυκο ....αλλα δεν τρωγοταν....λυκνιζονταν....πολλα γλυκακια....

Και μας το πε ο ανθρωπος στη ταβερνα...κρεμα καραμελε η καρπουζακι....
Και πηραμε το καρπουζακι για να φαμε πολλα γλυκα ...τρομαρα μας....

Αντε και του χρονου !!!!!!!!
Περασαμε ολη η παρεα υπεροχα.....και σεις που λειπατε...ας προσεχατε....

Reaction score
0
Ρε παιδιά που είναι οι πολλές φωτογραφίες; Το 90% από αυτές που έχουν ανέβει μέχρι τώρα είναι του μεγάλου star του φορουμ: Του Ανδρέα. Οι υπόλοιποι που είναι;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.827
Απάντηση: Τι εγινε στο Tango...

Κι εγώ μόλις έφτασα τώρα παίδες. Και αντί όπως είμαι κουρασμένος να πάω για ντους και ύπνο κάθομαι και γράφω εδώ ο βλαμμένος.

Να πω κι εγώ λοιπόν τις εικόνες που είδα.
Πολύ όμορφα όλα, κέφι, γλέντι, κους κους, γνώρισα και κάποιους που δεν ήξερα.
Ο Αποστόλης μας πήγε και μας έφερε σαν ταξιτζής, μας πήγε σε μια ταβέρνα όπου τσιμπήσαμε κάτι ψιλά (ουδέν άλλο σχόλιο).
Τα άσχημα είναι ότι δεν είχε τούρτα και δεν φάγαμε γλυκό, με το ζόρι πρόλαβα κάτι ξηρούς καρπούς, ρώτησα μήπως υπάρχει καθόλου τούρτα έστω και ξερή, αλλά δυστυχώς όχι, δεν υπήρχε σουρωτή και δεν ήταν αρκετοί που θα ήθελα, όπως ο σύντροφος ασυγχώρητος, ο HCM κ.λ.π.

Το μόνο που με στεναχώρησε είναι ότι χάσαμε τα μπαγκάζια μας κι εγώ κι ο ξάδερφος. Τα ξεχάσαμε στο ταξί !!
Στο αεροδρόμιο πήρα το περιοδκό "Ήχος & εικόνα" και το ξέχασα στο Sbaro όπου πήγαμε για πίτσα και μπύρα.
Δηλ. @#$!%&*#@!&#%@ το μυαλό μας.

Κατά τα άλλα περάσαμε υπέροχα κι ευχαριστώ τα παιδιά για την ωραία παρέα και ειδικά τον Απόστολο που μας περιποιήθηκε με το παραπάνω.
Πάω για ξεκούραση. Νεώτερα εις το εγγύς μέλλον.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ρε παιδιά που είναι οι πολλές φωτογραφίες; Το 90% από αυτές που έχουν ανέβει μέχρι τώρα είναι του μεγάλου star του φορουμ: Του Ανδρέα. Οι υπόλοιποι που είναι;
Καντε λιγο υπομονη βρε σεις.
Εχει πολυ πραμα ακομη...
Απλα τα παιδακια ειναι λιγο ευαισθητα στο θεμα...υπνου:sleeping:

Α, και περιμενω και...νεα μελη να γραψουν εντυπωσεις...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.405
Members
38.557