Το... Ρεγκουνάμαξο

Reaction score
25.505
αμα καθισετε το πισω καθισμα (μεχρι να ρυθμιστει για μπροστα) θα μεινετε μλκς.
πολυς κοσμος θα ηθελε να ακουει ετσι στο σπιτι του

υποψην το αυτοκινητο ΔΕΝ ειναι ετοιμο. η συνεχεια το φθινοπορο...

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
αμα καθισετε στο πισω καθισμα (μεχρι να ρυθμιστει για μπροστα) θα μεινετε μλκς.

Αμ έτσι την πάτησε εξαρχής σε αλλουνού το αυτοκίνητο, γι'αυτό κι έμπλεξε 5 μήνες τώρα. :happy_9:

Reaction score
14
ζηλέυω αλλά δεν είμαι τόσο τρελός ακόμα... ίσως τρελαθώ κάποτε και εγώ!!!

Λαμπρο θέλω ακρόαση... αλλά θα σου έρθω με τα δικά μου CDιά!

Reaction score
5
ζηλέυω αλλά δεν είμαι τόσο τρελός ακόμα... ίσως τρελαθώ κάποτε και εγώ!!!

Λαμπρο θέλω ακρόαση... αλλά θα σου έρθω με τα δικά μου CDιά!
Πρόσεξε γιατί άμα τ'ακούσεις...μπορείς και να τρελλαθείς... άλλωστε κι εγώ κάπως έτσι την πάτησα μια νύχτα με φεγγάρι μέσα σε ενα citroen xsara Που δοκιμαζαμε. το είχα βεβαια απο πριν το μικρόβιο αλλα εκείνη την στιγμή είναι που αποφάσισα να περάσω τα όρια του φυσιολογικου :prof:

Reaction score
164
Regunus;521007άλλωστε κι εγώ [U said:
κάπως έτσι την πάτησα μια νύχτα με φεγγάρι μέσα σε ενα citroen xsara[/U] Που δοκιμαζαμε. το είχα βεβαια απο πριν το μικρόβιο αλλα εκείνη την στιγμή είναι που αποφάσισα να περάσω τα όρια του φυσιολογικου
Για πες μας... Εκείνο το βράδυ στην xsara που πέρασες τα όρια του φυσιολογικού, προς το πιο "παρά φύσει", πώς ένιωσες; Έτσουξε; Μπορούσες να καθήσεις; Το είχες αισθανθεί καιρό ότι ήθελες να περάσεις στην "άλλη όχθη"; Ήταν τρυφεροί μαζί σου; Μετάνιωσες; Έκλαψες για ό,τι έχανες τόσα χρόνια; :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
5
Για πες μας... Εκείνο το βράδυ στην xsara που πέρασες τα όρια του φυσιολογικού, προς το πιο "παρά φύσει", πώς ένιωσες; Έτσουξε; Μπορούσες να καθήσεις; Το είχες αισθανθεί καιρό ότι ήθελες να περάσεις στην "άλλη όχθη"; Ήταν τρυφεροί μαζί σου; Μετάνιωσες; Έκλαψες για ό,τι έχανες τόσα χρόνια; :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Βασικά... να σου πω.

Μεχρι τοτε ήμουν νορμαλ. ενα 2δρομάκι, τα crossover μου κλπ κλπ.

Αραχτοί λοιπόν στο XSara του Ολύμπιου, θεση οδηγού εγω, θεση συνοδηγού Ολύμπιος και πισω καθισμα κέντρο ο κύριος Δραγκιώτης (γενικός μαστορας, ιατρός ηχοσυστηματων και συναφών ειδών :happy_5: ) και ακούμε το ίδιο 2δρομο που φόραγα κι εγώ (Brax Graphic PRO) αλλά σε ενεργό.

Και κάποιος πέταξε την ατάκα : "φαντάσου πως θα παίζουν τα τρίδρομα της μπραξ..."

εεε. τετοια πράματα δεν κανει να τα ακουω :happy_9::happy_9:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Και κάποιος πέταξε την ατάκα : "φαντάσου πως θα παίζουν τα τρίδρομα της μπραξ..."

Και μέχρι σήμερα επαναλαμβάνει: "τρισκατάρατη η στιγμή που άνοιξα το στόμα μου".

:crazy_3:

Reaction score
0
Και μέχρι σήμερα επαναλαμβάνει: "τρισκατάρατη η στιγμή που άνοιξα το στόμα μου".

:crazy_3:
Tελικά όμως,άξιζε το κόπο!!!
Παρόλο που το άκουσα για λίγα λεπτά και με ελάχιστες ρυθμίσεις,φανέρωσε τις δυνατότητες του.
Λάμπρο να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς!

Reaction score
14
Tελικά όμως,άξιζε το κόπο!!!
Παρόλο που το άκουσα για λίγα λεπτά και με ελάχιστες ρυθμίσεις,φανέρωσε τις δυνατότητες του.
Λάμπρο να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς!
Θα το χαρεί...όσο χαρεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. :happy_6:

Με γειές Λάμπρο. :bravo:

Reaction score
0
Η γνωμη μου παντως ειναι οτι το συγκεκριμενο ηχοσυστημα θελει ΚΑΛΥΤΕΡΟ αυτοκινητο!! :angel:
:happy_9:

Reaction score
14
Η γνωμη μου παντως ειναι οτι το συγκεκριμενο ηχοσυστημα θελει ΚΑΛΥΤΕΡΟ αυτοκινητο!! :angel:
τον σκοτωσες με αυτό.... οχι βρε τι λές τώρα...????:happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

"Κουρεμένος θάρθεις πάλι.... στην παλιά μας γειτονιά...

να σου παιξω μπουζουκάκι..... "

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Καλύτερα αυτιά θέλει. :cool_3:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εχθές κατά τις αργάμιση, ο γλόμπαλ μου έδωσε την ευκαιρία να πάρω μια γεύση ρεγκουνάμαξου, οπότε ας γράψω την ταπεινή μου άποψη.

Λοιπόν, το μουσικαντήρι με δυό λόγια είναι κορυφαίο.
Αυτό σημαίνει ότι οι δυνατότητές του είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς, παρόλο που με πολύ αυστηρά κριτήρια, προσωπικά θα ήθελα αρκετές διορθώσεις ηχητικά. Αυτό όμως είναι εφικτό μιας και το σύστημα έχει τις προδιαγραφές για να φέρεις τον ήχο εκεί που θέλεις. Οι μικρές μου ενστάσεις προσδιορίζονται σε ένα ενοχλητικό φούσκωμα μεσαιοϋψηλά που γίνεται αρκετά εμφανές όταν το πρόγραμμα είναι απαιτητικό, καθώς και σε μια μικρή έλλειψη σώματος, προϊόν τόσο της ανεπαρκούς ρύθμισης της μεσαιοχαμηλής περιοχής, όσο και των υψηλών εντάσεων των χαμηλών (που κατά τα άλλα ήταν κοφτά και σαφέστατα), κάτι που δημιουργεί αυτήν την αίσθηση ακόμη κι αν η ρύθμιση στην μεσαία περιοχή είναι σωστή. Θέματα όμως ήσσονος σημασίας, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς ότι το σύστημα είναι εντελώς αρρύθμιστο, ότι οι δυνατότητες ρύθμισης είναι σχεδόν απεριόριστες και ότι τελικά οι αδυναμίες ή τα δυνατά σημεία ενός συστήματος, εξαρτώνται πάντα από το μουσικό πρόγραμμα που ακούει ο κάτοχος. Άλλωστε πόσες φορές θα ακούσει πχ Gioachino Rossini o βλάχος ο γλόμπαλ στο αμάξι του... :happy_9: "happy_1"

Το στήσιμο των brax είναι ιδανικό.
Ήταν η πρώτη φορά που σε αυτοκίνητο μου δημιουργήθηκε η αίσθηση ενός near field monitor σπιτιού. Η ανάλυση, η διαύγεια, ο διαχωρισμός των καναλιών, η σαφήνεια στην χωρική πληροφορία και γενικότερα η σημασία στην λεπτομέρεια, ήταν βασικά χαρακτηριστικά του συστήματος, χωρίς ο ακροατής να νιώθει σε καρέκλα βασανιστηρίων.

- Συνεπώς δεν έχω παρά να συμφωνήσω στο παρακάτω:
πολυς κοσμος θα ηθελε να ακουει ετσι στο σπιτι του...
Κατασκευαστικά, αν και εντελώς αναρμόδιος να εκφέρω άποψη, πρέπει να σημειώσω ότι το αυτοκίνητο είναι άκρως εντυπωσιακό. Είναι προφανές ότι έχει γίνει πολύ ποιοτική δουλειά, δεν υπήρχαν τριγμοί και οπτικά έχουν αποφευχθεί οι ανούσιες υπερβολές.

Γενικώς ένα μπράβο στο ρεγκουνάμαξο και φυσικά στον ευτυχή κάτοχο. Το μεράκι που έχει ο γλόμπαλ είναι δεδομένο και στα δικά μου αυτιά και μάτια τα χρήματα που έριξε έχουν πιάσει τόπο. :cool_4:

Reaction score
10
Μη λες για διορθωσεις.....δε μας λυπασαι :crazy_1:????

Θα γυρισει πισω και θα το ξαναβαλει μεσα για φιαξιμο.....wall_1

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Το... Ρεγκουνάμαξο

Γενικώς ένα μπράβο στο ρεγκουνάμαξο και φυσικά στον ευτυχή κάτοχο. Το μεράκι που έχει ο γλόμπαλ είναι δεδομένο και στα δικά μου αυτιά και μάτια τα χρήματα που έριξε έχουν πιάσει τόπο. :cool_4:
Και όπως έλεγε και ο....Ken Kessler στο άρθρο των Krell (όπου και έκραζε τους SETάκιδες), μόνο στα αμάξια σήμερα ακούς πραγματικό γκάζι υψηλής πιστότητας. :cool_1:

Εσύ χρωστάς ένα PM! :happy_6:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik