Mε χειρονομιες...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Μια ομαδα Αυστραλων επιστημονων κατασκευασε ενα universal remote control...διχως remote.
Οι εντολες θα δινονται μεσω των χεριων και θα τις παρακολουθει ενα κουτι με καμερα επανω στην τηλεοραση, DVD player, στερεοφωνικο συστημα κλπ

Οπως βλεπω την ιστορια εχει ενα καλο και ενα κακο.
Το καλο ειναι πως δεν θα ξαναχρειαστειτε remote control, μπαταριες κλπ
Το κακο ειναι η πιθανη αντιδραση της τηλεορασης σας οταν δεχεται γκολ η ομαδα σας και αρχισουν τα φασκελα και οι...ασεμνες χειρονομιες:happy_5:

http://internationalreporter.com/News-2402/Now,-seven-simple-hand-gestures-to-switch-your-TV-on.html

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.155
Απάντηση: Mε χειρονομιες...

Δηλ. θα πρέπει να μάθεις και την νοηματική για να του δίνεις τις εντολές.

Reaction score
50
Στην Ελλάδα δεν το βλέπω να πολυπροχωράει... για τους λόγους που λέει ο Αντρέας (καλά και εκτός ποδοσφαιρικών αγώνων εδώ που τα λέμε).

Reaction score
5
speak to da hand... που ελεγε και ο Ali G...

αν ειναι να κουνησεις το χερι... γιατι να μην πατησεις με το δάκτυλο το remote παρα να κανεις ολοκληρη κινηση???
μπα... στην ελλαδα θα περιμενουμε την ομιλια... ποιος κουναει χερια τωρα με τετοια ζεστη...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Mε χειρονομιες...

Οι Έλληνες με τα χέρια μιλάνε άσχημα, πολύ άσχημα, αποκλείεται να γίνει συνεννόηση με το μηχάνημα!!!!
Να μου πεις με το στόμα μιλάνε καλά? Όχι γι' αυτό και δεν συνενοούμαστε ποτέ!
Δεν νομίζω να πιάσει στην Ελλάδα το πράγμα, ίσως σε 50 χρόνια!!!!

Reaction score
14
και αν καθεσαι μεταμεσονύχτια μπροστα απο την Τιβί και παίζεις "ταβλι" τι γίνεται αυτό αρχίζει και ζαπάρει σαν τρελλή την Τιβί? Μ@λ@κία πράμα μου φάινεται!!!!

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.480
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO