Είστε για φαϊ???

Reaction score
62
Νομίζω πως ήρθε (ξανα) η ώρα να κανονίσουμε καμιά μάσα για την άλλη βδομάδα!! Ακούω συμμετόχες και προτάσεις για μέρος!!

Reaction score
0
Αυτό να ρωτήσεις τον Μελίδη τον φίλο απο Β.Ελλάδα.

Αν είναι την άλλη εβδομάδα προσωπικά μπορώ μόνο Τετάρτη & Πέμπτη.
Γιατι φευγω ΣΚ για Σαμοθράκη οπότε έχω ετοιμασίες.Πάντως θέλω να έρθει και ο unfogiven για να γνωριστούμε και να πλακωθούμε......

ΣΤΟ ΦΑϊ ΕΝΝΟΕΙΤΕ :)

Reaction score
5
Πάντως θέλω να έρθει και ο unfogiven για να γνωριστούμε και να πλακωθούμε......
ΣΤΟ ΦΑϊ ΕΝΝΟΕΙΤΕ :)
Μάρια περισσότερες πιθανότητες έχει να πλακωθεί ΜΟΝΟΣ του ο Βασίλης στο φαγητό παρα μαζί :happy_5: Δεν νομιζω να προλάβεις :happy_8::happy_8:

ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Reaction score
0
Μάρια περισσότερες πιθανότητες έχει να πλακωθεί ΜΟΝΟΣ του ο Βασίλης στο φαγητό παρα μαζί :happy_5: Δεν νομιζω να προλάβεις :happy_8::happy_8:

ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Φίλε ξέρεις κάτι που δεν ξέρω και με ΛΕΣ ΜΑΡΙΑ ?????

:)

Reaction score
5
Φίλε ξέρεις κάτι που δεν ξέρω και με ΛΕΣ ΜΑΡΙΑ ?????

:)
SORRY!
Μάριε ήθελα να πω... εεε...πρωι ειναι ακόμα μάστορα...ακομα δεν εχουμε πιει τον τριτο καφέ για να ξυπνήσουμε :happy_5:

Reaction score
0
SORRY!
Μάριε ήθελα να πω... εεε...πρωί είναι ακόμα μάστορα...ακόμα δεν έχουμε πιει τον τρίτο καφέ για να ξυπνήσουμε :happy_5:
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΡΕ!!!!!!! (ωχ θα με bannaroun τώρα?)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Πίστεψέ με αν θέλω όχι ο Unfogiven αλλά κανείς δεν με προλαβαίνει στο φαΐ ούτε ο ΘΕΟΣ ο Μελίδης (Δεν τον έχω δει από κοντά μόνο ακουστά τον έχω)

Reaction score
164
Video:
Ο αέρας ανοίγει την πόρτα. Το δωμάτιο φωτίζεται από μία απόκοσμη λάμψη. Το δωμάτιο γεμίζει καπνούς μέσα από τους οποίους διακρίνεται η φιγούρα του Unforgiven. O Mazax γονατίζει τρομαγμένος τρέμοντας, με το βλέμα στο πάτωμα. Ζουμ ιν στον Unforgiven.
Audio:
VOn: Με ζήτησε κανείς; (με βάθος και λίγο echo)
VOff: Κλαψούρισμα του Mazax
SFX: Τρίξιμο πόρτας
MU: Απόκοσμη μουσική

Reaction score
0
Δεν είμαι ψώνιο ρε. Απλά έτσι εμφανίζομαι στους ασεβείς! :happy_5:
Με τρομάζεις ........Πάντως αν σκύψω και είναι και κοντά ο Regunus θα ενωθούν οι δυνάμεις μας (ξέρεις ποιές) και τότε θα εξαφανιστείς......
;-)

Reaction score
164
Για τον Ιορδάνη στην Πεντέλη τι λέτε;
Είναι καθαρά αντρική φάση, παίζουν μπύρες και σουβλάκια (ε-ξαι-ρε-τι-κά).
Τον ανακάλυψα τελευταία και πολύ τον γουστάρω.

Reaction score
2
Επισης, προτεινω Λαδοκολλα, Σεσουλα. Εξαιρετικο κοψιδολουκανικοκρεατικοειδες φαγητο.

GTX

Reaction score
39
Μέσα κι εγώ.

Το καλοκαίρι ο κόσμος πάει προς παραλία μεριά...αφήστε τα: Πεντέλη, Ηράκλειο, Χαλάνδρι κτλ. Μας έχετε φλομώσει στα ΒΠ, δικαίωμα στο φαγητό έχουν και τα υπόλοιπα προάστια :happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
5
Για τον Ιορδάνη στην Πεντέλη τι λέτε;
Είναι καθαρά αντρική φάση, παίζουν μπύρες και σουβλάκια (ε-ξαι-ρε-τι-κά).
Τον ανακάλυψα τελευταία και πολύ τον γουστάρω.
Ρε Βασλάκ'
Τι λες ναούμ;
Καθαρά αντρική φάση; Εγώ ξερω συντονιστή που η γυναίκα του ειναι μεγαλύτερος και φανατικοτερος gamer απο τον ίδιο και αν της πει :
"Πάω σε συναντηση των Gamers του AVSite αλλα είναι καθαρά αντρική φάση"

θα του σπάσει το XBOX Και το PS3 στο κεφάλι!!! To Wii ειναι ελαφρύ και δεν κάνει :happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
164
Δεν πειράζει. Ας φέρει και τον συντονιστή μαζί της, να μαθαίνει! Δεχόμεθα και γυναικόπαιδα! :happy_8:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.285
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale