Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
0
Παρακαλω ας πει καποιος στον εγκαθετο του HD DVD να παει να δει αμα κουνιουνται οι γονδολες ,:happy_8:
γιατι εγω τον εχω σε ignore list.(Και αυτον) :happy_5:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Παιδια ,το προβλημα ειναι οτι καποιος που θελει να μαθει 5 πραγματα για την κονσολα του
η θελει να αγορασει καποια κονσολα
η να ρωτησει 5 πραγματα για μια κονσολα ΠΛΕΟΝ δεν μπορει να το κανει.
Συμφωνω και ειναι κριμα.

...και ο Smoοth προϊστάμενος της Sony.
Απ'το στομα σου, στου θεου τ'αυτι! :happy_9:

Reaction score
164
Τελικά ο Andrew μόνο τον εαυτό του δεν έβαλε σε Ignore list! :happy_5:
Ε, βρε συ Smooth να είχα και εγώ μπάρμπα τον Gates! Θα ήματσαν τώρα σε κανένα 50μετρο σκάφος με καμία 20ρια μοντέλες... :happy_8:

Reaction score
14
Παρακαλω ας πει καποιος στον εγκαθετο του HD DVD να παει να δει αμα κουνιουνται οι γονδολες ,:happy_8:
γιατι εγω τον εχω σε ignore list.(Και αυτον) :happy_5:
Ναι ρε κουνιούνται !!! και καλά κάνουν...:happy_5: :happy_5:

Reaction score
14
Τελικά ο Andrew μόνο τον εαυτό του δεν έβαλε σε Ignore list! :happy_5:
Ε, βρε συ Smooth να είχα και εγώ μπάρμπα τον Gates! Θα ήματσαν τώρα σε κανένα 50μετρο σκάφος με καμία 20ρια μοντέλες... :happy_8:

Και σε 20μετρο με καμιά 50ριά μοντέλες λέει....

Reaction score
1

Πω πω μ'εφταιξες!!! Το φανταζεσαι? Και να παιζαμε με το ps3!!!:crazy_3:

Reaction score
0

Και ποιός τα μαμάει και τα 360 και τα PS3, και τα HD και τα BR... :happy_5:
Έλεος.......:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:........αλλά σε αυτό το thread έχετε το ελεύθερο. :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :cool_4:

Reaction score
0
Απ'το στομα σου, στου θεου τ'αυτι!
Που ξερεις ?Μπορει και να χει παει !!!:cool_4:
:happy_5:

Και σε 20μετρο με καμιά 50ριά μοντέλες
Παιδια ,και στρωμα θαλασσης να ναι ,αφουσκωτο στην αμμο με μονο 5 μοντελες.
Μην ημαστε και πλεονεκτες .:happy_5:

Και ποιός τα μαμάει και τα 360 και τα PS3, και τα HD και τα BR...
Μη λετε ονοματα ,μη λετε ονοματα. :happy_5:

Reaction score
14
Και ποιός τα μαμάει και τα 360 και τα PS3, και τα HD και τα BR... :happy_5:
...Κάποιον.. θα βρίσκαμε να μαμήσει κάποιο από αυτά...:happy_5: :happy_5: :happy_5:
Εμείς θα παίζαμε με τις μοντέλες...:happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
5
Ένας χρήστης-gamer που δεν έχει δει αλλα παπαγαλίζει είναι κακή πηγή πληροφοριών.

Ένας χρήστης-gamer που όχι μόνο δεν έχει δει αλλα σου λέει "Δεν με νοιαζει να δω γιατί ξέρω οτι υποστηρίζω το καλύτερο άσχετα αν δεν εχω δει το εναλλακτικό" είναι κακή πηγή πληροφοριών.

Ένας χρήστης-gamerπου συγκρίνει την οποιαδήποτε κονσόλα με την ανωτερότητα ενός Personal Computer σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς είναι κακή πηγή πληροφοριών.

Ενας χρήστης-gamer που δεν γνωρίζει ορολογία, τεχνικούς όρους και συνεχώς μιλάει για πράγματα που δεν γνωρίζει ειναι κακή πηγή πληροφορίας.

Ένας τέτοιος χρήστης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ gamer

. & -

Και ότι βλακείες έχω ακούσει κατα καιρούς από διάφορους ( "ελα ρε...κανα πιτσιρίκι θα'ναι...", "ρε Λάμπρο άστον τον μικρό... θα του το αγόρασαν οι γονεις του να παίζει και γράφει τώρα π@π@ριες...") για μένα ΔΕΝ ισχύουν.

Ο άνθρωπος ΞΕΡΕΙ τι γράφει και τα γράφει με στυλ προπαγάνδας (αποτυχημένης στην συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών, της συντριπτικής πλειοψηφείας των ελληνικών gaming forums).

Ένας τέτοιος χρήστης, που τον έχουν διώξει από αρκετά γνωστά forums γενικών θεμάτων (μεταξύ άλλων και games), ένας τέτοιος χρήστης, που στα περισσότερα GAMING forums, ακόμα και κάτοχοι της ίδιας κονσόλας, τον έχουν πάρει στο δούλεμα είναι ...

Το αφήνω σε εσάς να το συμπληρώσετε...

Είναι άσχετος, ακόμα και στα ίδια τα θέματα του PS3, την πατησε σαν no0b-ης όταν αγόρασε την έκδοση με τα 20GB και την χρυσοπλήρωσε. ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ. Αφού ακομα και γι'αυτά δεν λέει :

"ΕΙΔΑ PHYSICS ΣΤΟ MOTORSTORM"

λέει

"ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΟ MOTORSTORM ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΤΕΡΑ PHYSICS!"
(παράδειγμα αυτό. άσχετα αν με τον όρο Physics δεν έχει καμία επαφη ο ίδιος...)

Είναι υπερβολή να έχω δώσει ένα σκασμό λεφτά για να πάρω όλα αυτά που έχω (ps3, wii, toshiba hddvd, pc-κτήνος, σύντομα XBOX elite) αλλά ρε πούστη μου έχω δικιά μου άποψη, έχω δικιά μου γνώμη, έχω δει με τα δικά μου μάτια, εχω ακούσει με τα δικά μου αυτιά (και όσοι με έχουν δει ξέρουν τι αυτιά έχω :happy_5::happy_5:) και δεν γράφω παπαρολογίες - παπαγαλίες - copypastecut - whatever - ΜουΕιπανΚαιΤαΛεω - ΤαΔιάβασαΚαιΤαΛεω - ΔενΕχωΔειΑλλαΛεω.

Και κάθε φορά που διαβάζω μηνύματα αυτουνού του ανύπαρκτου-gamer (και όσο κι αν θεωρηθέι προσβλητικό ΕΙΝΑΙ ανύπαρκτος ως gamer) αλλά ενεργού χρήστη, αισθάνομαι οτι ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΑΛΛΑ, το ξεπέρασα και αυτό...

ΜΗΝ τον βάλετε σε ignore list. θα το μετανοιώσετε. τον έβγαλα σήμερα το πρωι. είναι απίστευτα διασκεδαστικό τυπάκι. πλέον γελάω με αυτά που γράφει περισσότερο και απο ταινία με τον βέγγο.

Reaction score
14
Λάμπρο αγόρι μου μην ταράζεσαι....
Σκέψου ότι θα πηγαίνουμε μαζί στο γήπεδο με τα διαρκείας μας να βλέπουμε τις , ελπίζω όχι χαμηλές, πτήσεις του δικέφαλου....

Τώρα μπορείς να ταραχτείς.....

Reaction score
1

Παιδια ,και στρωμα θαλασσης να ναι ,αφουσκωτο στην αμμο με μονο 5 μοντελες.
Μην ημαστε και πλεονεκτες .:happy_5:

Α θα διαφωνησω. Το θελω φουσκωμενο ή γεμισμενο με νερο! Αντιδραει καλυτερα:happy_5:

Reaction score
164
Μόνο αν έρθει και ο Βασίλης (βλίζαρντ).

Πως αισθάνεσαι που έχετε το ίδιο όνομα; :crazy_3::crazy_3::crazy_3:
Καταγοητευμένος! :happy_5:
Έλα, έχω ξεσηκώσει ατάκες του, δεν θα καταλάβεις διαφορά! :happy_5:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Α θα διαφωνησω. Το θελω φουσκωμενο ή γεμισμενο με νερο! Αντιδραει καλυτερα:happy_5:
αν το γεμίσει νερό ο Andrew και κάτσει πάνω θα λακίσουν οι κοπέλες...
Θα κάνουν μπάνιο πριν την ώρα τους...:happy_9:

Reaction score
5
Καταγοητευμένος! :happy_5:
Έλα, έχω ξεσηκώσει ατάκες του, δεν θα καταλάβεις διαφορά! :happy_5:
όχι...

ή βλίζαρντ + ρεγκουνους

ή κανενας απο τους δύο...

Reaction score
1
Απάντηση: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Πραγματικα πιστευω οτι αν πατε ολοι μαζι για φαι θα λυθουν ολα! Αντε να ησυχασουμε!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas