Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
1
Απάντηση: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Blizard o regunus σου εριξε το γαντι...

Reaction score
0
Απάντηση: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Λάμπρο έλεος.......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

nice sig....................."happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1" :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Πραγματικα πιστευω οτι αν πατε ολοι μαζι για φαι θα λυθουν ολα! Αντε να ησυχασουμε!
Και για κανενα μπανιο να πηγαιναν ,ακομα καλυτερα.:happy_5:
Θα μεναν σε μας 2 κοτερα ,1 στρωμα θαλασσης αφουσκωτο (αμα θες smouth φουσκωσε το και με κοκα κολα ) και 75 μοντελες. "happy_1"

Παντως ας κανουμε πλακα μεταξυ μας και οχι σε βαρος καποιων που μπορει να μην το θεωρουν πλακα.
Και μπορει να μην ειναι.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγώ επιμένω και αυτό το γράφω προς όλους:

Όταν όλα τα προιόντα της SONY είναι τέλεια τότε χάνεται κάθε είδος αξιοπιστίας.

Από την άλλη το προηγούμενο μήνυμα το έγραψα προς όλους. Αυτή η έλλειψη αξιοπιστίας γίνεται παραπλάνηση όταν υπάρχει αντίλογος και αντιπαράθεση...

Δεν είναι υποχρεωμένος κάθε επισκέπτης μας να γνωρίζει ότι κατά την άποψη του συγκεκριμένου ΟΛΑ τα προιόντα της SONY είναι τέλεια ώστε να καταλάβει ότι η άποψή του δεν έχει αξιοπιστία... έτσι η παραπλάνηση είναι πιθανή και αυτή φυσικά δεν χρεώνεται μόνο στον συγκεκριμένο αλλά σε ολόκληρο το avsite.

Πιστεύω ότι η άποψή μου είναι προς όφελος και της ηρεμίας του avsite αλλά κυρίως προς όφελος του απλού επισκέπτη μας...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Πιστεύω ότι η άποψή μου είναι προς όφελος και της ηρεμίας του avsite αλλά κυρίως προς όφελος του απλού επισκέπτη μας...
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :cool_4:

Reaction score
0
Ένας τέτοιος χρήστης, που τον έχουν διώξει από αρκετά γνωστά forums γενικών θεμάτων (μεταξύ άλλων και games), ένας τέτοιος χρήστης, που στα περισσότερα GAMING forums, ακόμα και κάτοχοι της ίδιας κονσόλας, τον έχουν πάρει στο δούλεμα είναι ...

Το αφήνω σε εσάς να το συμπληρώσετε...
H βρωμιά και η μπόχα συνεχίζετε .... δυστυχώς το forum το επιτρέπει οπότε πρέπει τώρα να κάτσω να σας απολογηθώ !!!!!!!!!

Δεν γράφω ούτε έχω γράψει σε πολλά forum για να με διώξουν(σε 2-3 έχω γράψει τα τελευταία χρόνια), και δεν είμαι σε gaming forums.
(εκτός το ps3forums δηλαδή, και σε κάποιο που είχα δει να διαφημίζουν εδώ έγραψα 2-3 post για το προβληματικό moderation τους)
Ολα αυτά είναι ψέματα και χαζές συκοφαντίες που τολμάνε να λένε εξαιτίας της ανοχής ή και "υποστήριξης" μερικών MOD.

ΥΓ
Παρακαλώ τους χρήστες αν είναι δυνατόν να μην δίνουν σημασία στις γελοιότητες τους... καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο αυτό που ζητάω και ίσως δεν χωράει το μυαλό σας πως υπάρχει τέτοιο επίπεδο σε άνθρωπο ,αλλά κάντε μια προσπάθεια.

Reaction score
5
Η γελοιότητες μου ειναι φοβερές! Πως τολμάς να συμβουλεύεις κόσμο να μην τις διαβάζει; το έγραψαν σε κανα φορουμ για το PS3;

Βρε no0b, μονος σου τα λες... Για να καταλάβεις δηλαδή...

(μόνο στο ps3forums είμαι, και σε κάποιο που είχα δει εδώ και έγραψα ένα post για το moderation τους)
Περιμένεις στα αλήθεια να μας αποδείξεις οτι λες αλήθειες όταν διαβάζεις την μία πλευρά μόνο;

Και γιατί δεν απαντάς και στο υπόλοιπο post μου; Μήπως γιατί δεν σε πάιρνει; Μήπως γιατί ξέρεις οτι μέχρι τώρα έχεις γράψει ανακρίβειες, ασυναρτησίες και αρλουμπολογίες;

Μήπως γιατί είσαι βαλτός; ή μήπως γιατί σου πιπιλίσαν το μυαλό με αυτά που γράφεις; ή μήπως είσαι απλά ένας άσχετος και ανίκανος-να-κρίνει χρήστης που παπαγαλίζει ότι διαβάζει για να πουλήσει εξυπνάδα;

Reaction score
0
Δεν απαντάω γιατί λές οποιοδήποτε ψέμα εναντίων οποιουδήποτε για να σαχλαμαρίσεις....ελπίζω απλά να αξίζει και να μην μείνεις μόνο με την βρώμα.
Ελπίζω όσοι έχουν μυαλό και ηθική να πετάξουν όσο γίνεται από το μυαλό τους τέτοιες γελοιότητες.

Δεν είναι υποχρεωμένος κάθε επισκέπτης μας να γνωρίζει ότι κατά την άποψη του συγκεκριμένου ΟΛΑ τα προιόντα της SONY είναι τέλεια ώστε να καταλάβει ότι η άποψή του δεν έχει αξιοπιστία... έτσι η παραπλάνηση είναι πιθανή και αυτή φυσικά δεν χρεώνεται μόνο στον συγκεκριμένο αλλά σε ολόκληρο το avsite.
Σταμάτα τα ψέματα φίλε, γιατί μπορώ και εγώ να πω για τις δικές σου απαράδεκτες και παραπλανητικές συμπεριφορές , έτσι ?
(με αντίστοιχα ψέματα βέβαια... αν και όχι τόσο χοντρά.)

Δεν είπα ποτέ ότι όλα τα προϊόντα της sony είναι καλά ... το ps3 είναι το καλύτερο με διαφορά , και την γουστάρω γιατί έχει προσφέρει στο gaming ενώ τολμάει να ρισκάρει για να βγάλει ακόμα καλύτερα προϊόντα.
Δεν πήρα καν TV sony, και δεν θυμάμαι καν να αναφέρθηκα ποτέ σε κάποιο άλλο.

Reaction score
5
το ps3 είναι το καλύτερο με διαφορά , και την γουστάρω γιατί έχει προσφέρει στο gaming ενώ τολμάει να ρισκάρει για να βγάλει ακόμα καλύτερα προϊόντα.
με ποια δεδομένα; με τα ανύπαρκτα games; ακομα δεν έχεις/εχουμε δει τιποτα και την εβγαλες την καλύτερη.

Δεν αμφισβητω. αντίθετα κι εγώ πίστευα οτι τεχνολογικα ειναι ανώτερη απο τις άλλες κονσολες για οτν λογο οτι βγήκε τελευταία.

Ακόμα όμως δεν εχουμε δει τις δυνατότητες της κι εσύ την εβγαλες την καλύτερη.

Εχεις κανα benchmark software για κονσολες και δεν μας το λες;

αμα ειναι να μας το δίξεις τι μετράει για να το δεχτούμε...

απλα συνεχίζεις να παπαγαλίζεις οτι διαβασες στα άλλα φορουμς.

Αφου το γραφουν εκει θα έχουν δικιο.

Reaction score
5
Δεν απαντάω γιατί λές οποιοδήποτε ψέμα εναντίων οποιουδήποτε για να σαχλαμαρίσεις....ελπίζω απλά να αξίζει και να μην μείνεις μόνο με την βρώμα.
Ελπίζω όσοι έχουν μυαλό και ηθική να πετάξουν όσο γίνεται από το μυαλό τους τέτοιες γελοιότητες.
Οχι...
Δεν απαντάς γιατί δεν έχεις τι να απαντήσεις... Παπαγαλίζεις και το ξέρεις. το βλέπουμε όλοι. Δεν θέλω να σου κανει κανεις ban, δεν θελω να σου χαλάσω το όνειρο του θεικου PS3. αφού το γουστάρεις καλά έκανες και το πήρες...

Προσπάθησε όμως τουλάχιστον να γράφεις δικιές σου γνώμες και όχι οτι βλακεία διαβάζεις απο εδώ και απο εκεί.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Σταμάτα τα ψέματα φίλε, γιατί μπορώ και εγώ να πω για τις δικές σου απαράδεκτες και παραπλανητικές συμπεριφορές , έτσι ?
(με αντίστοιχα ψέματα βέβαια... αν και όχι τόσο χοντρά.)

Δεν είπα ποτέ ότι όλα τα προϊόντα της sony είναι καλά ... το ps3 είναι το καλύτερο με διαφορά , και την γουστάρω γιατί έχει προσφέρει στο gaming ενώ τολμάει να ρισκάρει για να βγάλει ακόμα καλύτερα προϊόντα.
Δεν πήρα καν TV sony, και δεν θυμάμαι καν να αναφέρθηκα ποτέ σε κάποιο άλλο.
Θα ήθελα πολύ να ακούσω έστω και μία παραπλανητική μου συμπεριφορά...

Υ.Γ. Ώστε δεν είναι τέλεια τα προιόντα της Sony... μόνο το ps3 είναι τέλειο;;; Αυτή την δήλωση μπορώ να την κρατήσω;;;

Reaction score
5
εμένα πάντως μου αρέσουν πολύ οι φωτογραφικές της sony...

γι'αυτό πήρα και την Η9 :)

Reaction score
0
με ποια δεδομένα; με τα ανύπαρκτα games; ακομα δεν έχεις/εχουμε δει τιποτα και την εβγαλες την καλύτερη.

Δεν αμφισβητω. αντίθετα κι εγώ πίστευα οτι τεχνολογικα ειναι ανώτερη απο τις άλλες κονσολες για οτν λογο οτι βγήκε τελευταία.

Ακόμα όμως δεν εχουμε δει τις δυνατότητες της κι εσύ την εβγαλες την καλύτερη.

Εχεις κανα benchmark software για κονσολες και δεν μας το λες;

αμα ειναι να μας το δίξεις τι μετράει για να το δεχτούμε...

απλα συνεχίζεις να παπαγαλίζεις οτι διαβασες στα άλλα φορουμς.

Αφου το γραφουν εκει θα έχουν δικιο.
ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΡΕ που τολμάς να προσβάλεις και να συκοφαντείς τον καθένα με πράγματα που βγάζεις από την κοιλιά σου, και συνεχίζεις σαν να μην τρέχει τίποτα!!!!

ΥΓ
Αν και δεν φταις εσύ ... δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος είσαι ούτε τι ρόλο παίζεις, την περισσότερη ευθηνή έχουν αυτή που σου έδωσαν το θάρρος με τις πράξεις τους και συνεχίζουν την ίδια τακτική .

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΡΕ που τολμάς να προσβάλεις και να συκοφαντείς τον καθένα με πράγματα που βγάζεις από την κοιλιά σου, και συνεχίζεις σαν να μην τρέχει τίποτα!!!!

ΥΓ
Αν και δεν φταις εσύ ... δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος είσαι ούτε τι ρόλο παίζεις, την περισσότερη ευθηνή έχουν αυτή που σου έδωσαν το θάρρος με τις πράξεις τους και συνεχίζουν την ίδια τακτική .
Αυτό ήταν............15 infraction points.

Reaction score
5

ΥΓ
μου έχουν δώσει θάρρος για πιο πράγμα; για να λέω οτι παπαγαλίζεις; το 95% των Posts που εκφράζεις αποψη έχει την δομή

"διαβασα εδώ λινκ"
"έγραψαν εδώ λινκ"
"μου είπαν εδώ λινκ"

όσο για την κοιλιά μου, πρόσεχε γιατί κάθε σάββατο ειναι η Παγκόσμια Ημέρα Κατά Της Δίαιτας για μένα και πάω σε ενα ρακάδικο και σκάω στο φαγητό. Είναι ετοιμοπόλεμη κι αν χρειαστεί δεν θα φοβηθώ να την χρησιμοποιήσω!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

ΥΓ
Όσο και να προσπαθείς εμείς σε θέλουμε κοντά μας και δεν πρόκειται να σε τιμωρήσουμε...

Να πας αλλού αν θες να γίνεις ήρωας...

Reaction score
0
Θα ήθελα πολύ να ακούσω έστω και μία παραπλανητική μου συμπεριφορά...

Υ.Γ. Ώστε δεν είναι τέλεια τα προιόντα της Sony... μόνο το ps3 είναι τέλειο;;; Αυτή την δήλωση μπορώ να την κρατήσω;;;
Μόνο το ψέμα που είπες πριν συνεχίζοντας αυτή την γελοία αλλά μαζική επίθεση εναντίων μου φτάνει.

Αν θες το συνεχίζω κιόλας να σου πω τους λόγους που τα κάνεις... αλλά να μην προσβληθείς μετά και με κάνεις ban , έτσι?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524