- Reaction score
- 1
Απάντηση: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα
Blizard o regunus σου εριξε το γαντι...
Blizard o regunus σου εριξε το γαντι...
Και για κανενα μπανιο να πηγαιναν ,ακομα καλυτερα.:happy_5:Πραγματικα πιστευω οτι αν πατε ολοι μαζι για φαι θα λυθουν ολα! Αντε να ησυχασουμε!
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :cool_4:Πιστεύω ότι η άποψή μου είναι προς όφελος και της ηρεμίας του avsite αλλά κυρίως προς όφελος του απλού επισκέπτη μας...
H βρωμιά και η μπόχα συνεχίζετε .... δυστυχώς το forum το επιτρέπει οπότε πρέπει τώρα να κάτσω να σας απολογηθώ !!!!!!!!!Ένας τέτοιος χρήστης, που τον έχουν διώξει από αρκετά γνωστά forums γενικών θεμάτων (μεταξύ άλλων και games), ένας τέτοιος χρήστης, που στα περισσότερα GAMING forums, ακόμα και κάτοχοι της ίδιας κονσόλας, τον έχουν πάρει στο δούλεμα είναι ...
Το αφήνω σε εσάς να το συμπληρώσετε...
Περιμένεις στα αλήθεια να μας αποδείξεις οτι λες αλήθειες όταν διαβάζεις την μία πλευρά μόνο;(μόνο στο ps3forums είμαι, και σε κάποιο που είχα δει εδώ και έγραψα ένα post για το moderation τους)
Σταμάτα τα ψέματα φίλε, γιατί μπορώ και εγώ να πω για τις δικές σου απαράδεκτες και παραπλανητικές συμπεριφορές , έτσι ?Δεν είναι υποχρεωμένος κάθε επισκέπτης μας να γνωρίζει ότι κατά την άποψη του συγκεκριμένου ΟΛΑ τα προιόντα της SONY είναι τέλεια ώστε να καταλάβει ότι η άποψή του δεν έχει αξιοπιστία... έτσι η παραπλάνηση είναι πιθανή και αυτή φυσικά δεν χρεώνεται μόνο στον συγκεκριμένο αλλά σε ολόκληρο το avsite.
με ποια δεδομένα; με τα ανύπαρκτα games; ακομα δεν έχεις/εχουμε δει τιποτα και την εβγαλες την καλύτερη.το ps3 είναι το καλύτερο με διαφορά , και την γουστάρω γιατί έχει προσφέρει στο gaming ενώ τολμάει να ρισκάρει για να βγάλει ακόμα καλύτερα προϊόντα.
Οχι...Δεν απαντάω γιατί λές οποιοδήποτε ψέμα εναντίων οποιουδήποτε για να σαχλαμαρίσεις....ελπίζω απλά να αξίζει και να μην μείνεις μόνο με την βρώμα.
Ελπίζω όσοι έχουν μυαλό και ηθική να πετάξουν όσο γίνεται από το μυαλό τους τέτοιες γελοιότητες.
Θα ήθελα πολύ να ακούσω έστω και μία παραπλανητική μου συμπεριφορά...Σταμάτα τα ψέματα φίλε, γιατί μπορώ και εγώ να πω για τις δικές σου απαράδεκτες και παραπλανητικές συμπεριφορές , έτσι ?
(με αντίστοιχα ψέματα βέβαια... αν και όχι τόσο χοντρά.)
Δεν είπα ποτέ ότι όλα τα προϊόντα της sony είναι καλά ... το ps3 είναι το καλύτερο με διαφορά , και την γουστάρω γιατί έχει προσφέρει στο gaming ενώ τολμάει να ρισκάρει για να βγάλει ακόμα καλύτερα προϊόντα.
Δεν πήρα καν TV sony, και δεν θυμάμαι καν να αναφέρθηκα ποτέ σε κάποιο άλλο.
ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΡΕ που τολμάς να προσβάλεις και να συκοφαντείς τον καθένα με πράγματα που βγάζεις από την κοιλιά σου, και συνεχίζεις σαν να μην τρέχει τίποτα!!!!με ποια δεδομένα; με τα ανύπαρκτα games; ακομα δεν έχεις/εχουμε δει τιποτα και την εβγαλες την καλύτερη.
Δεν αμφισβητω. αντίθετα κι εγώ πίστευα οτι τεχνολογικα ειναι ανώτερη απο τις άλλες κονσολες για οτν λογο οτι βγήκε τελευταία.
Ακόμα όμως δεν εχουμε δει τις δυνατότητες της κι εσύ την εβγαλες την καλύτερη.
Εχεις κανα benchmark software για κονσολες και δεν μας το λες;
αμα ειναι να μας το δίξεις τι μετράει για να το δεχτούμε...
απλα συνεχίζεις να παπαγαλίζεις οτι διαβασες στα άλλα φορουμς.
Αφου το γραφουν εκει θα έχουν δικιο.
Αυτό ήταν............15 infraction points.ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΡΕ που τολμάς να προσβάλεις και να συκοφαντείς τον καθένα με πράγματα που βγάζεις από την κοιλιά σου, και συνεχίζεις σαν να μην τρέχει τίποτα!!!!
ΥΓ
Αν και δεν φταις εσύ ... δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος είσαι ούτε τι ρόλο παίζεις, την περισσότερη ευθηνή έχουν αυτή που σου έδωσαν το θάρρος με τις πράξεις τους και συνεχίζουν την ίδια τακτική .
μου έχουν δώσει θάρρος για πιο πράγμα; για να λέω οτι παπαγαλίζεις; το 95% των Posts που εκφράζεις αποψη έχει την δομήΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΡΕ που τολμάς να προσβάλεις και να συκοφαντείς τον καθένα με πράγματα που βγάζεις από την κοιλιά σου, και συνεχίζεις σαν να μην τρέχει τίποτα!!!!
ΥΓ
Αν και δεν φταις εσύ ... δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος είσαι ούτε τι ρόλο παίζεις, την περισσότερη ευθηνή έχουν αυτή που σου έδωσαν το θάρρος με τις πράξεις τους και συνεχίζουν την ίδια τακτική .
Όσο και να προσπαθείς εμείς σε θέλουμε κοντά μας και δεν πρόκειται να σε τιμωρήσουμε...ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΡΕ που τολμάς να προσβάλεις και να συκοφαντείς τον καθένα με πράγματα που βγάζεις από την κοιλιά σου, και συνεχίζεις σαν να μην τρέχει τίποτα!!!!
ΥΓ
τι ειναι τα infraction points;Αυτό ήταν............15 infraction points.
Μόνο το ψέμα που είπες πριν συνεχίζοντας αυτή την γελοία αλλά μαζική επίθεση εναντίων μου φτάνει.Θα ήθελα πολύ να ακούσω έστω και μία παραπλανητική μου συμπεριφορά...
Υ.Γ. Ώστε δεν είναι τέλεια τα προιόντα της Sony... μόνο το ps3 είναι τέλειο;;; Αυτή την δήλωση μπορώ να την κρατήσω;;;