Shoutbox:Πρεπει να υπαρχει?

Χρειαζεται το shoutbox στο AVSite?

• Ναι, μου αρεσει πολυ

Votes: 16 27,6%
  • Οχι, δεν ταιριαζει/αρμοζει

Votes: 12 20,7%
  • Δεν μου καιγεται καρφι εαν υπαρχει η οχι

Votes: 30 51,7%

• Total voters
    58

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Θα ηθελα την γνωμη σας για το εαν πρεπει να υπαρχει shoutbox σε ενα site οπως το AVSite.
Η γνωμη αυτη, της πλεοψηφιας των μελων που θα ψηφισουν, θα ληφθει υποψη οπως παντα.
Εαν θελετε, ψηφιστε πρωτα και μετα σχολιαζετε...

Reaction score
62
Βασικά δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ, επομένως και να καταργηθεί, ούτε που θα το καταλάβω...

Reaction score
5
εγώ είμαι υπερ όσο δεν δημιουργεί τεχνικό πρόβλημα στο site.

Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα για την ασφάλεια (γιατι εχω ακουσει κατι τετοιο για το shoutbox στο vBulletin) τοτε πρέπει να βγει άμεσα!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα για την ασφάλεια (γιατι εχω ακουσει κατι τετοιο για το shoutbox στο vBulletin) τοτε πρέπει να βγει άμεσα!
Σαφως, οσες επιθεσεις δεχτηκαμε εως τωρα(θυμαστε που γιναμε Τουρκοι?)ηταν μεσω του shoutbox...

Reaction score
62
Γιατί δεν καταργείται το τωρινό Shoutbox και να δημιουργηθεί μία ξεχωριστή κατηγορία Shout...κάτι, ώστε να ποστάρουμε εκεί και να μένουν κι αυτά,που γράφονται?? Όπως γινόταν στη δίχως όρια και θέμα!! Και κίνδυνος δεν θα υπάρχει, και Shoutbox θα υπάρχει και τα γραπτά θα μένουν και δεν θα χάνονται σε 10 λεπτά, όπως γίνεται τώρα...

Reaction score
4.375
Είχε τεθεί πάλι θέμα...

Είχε ανοιχτεί στην Δίχως Όρια και Θέμα shoutbox αλλά καταργήθηκε μια και οι περισσότεροι προτιμούσαν τη μορφή που υπάρχει τώρα.

Αποφασίστε...

Reaction score
62
Είχε τεθεί πάλι θέμα...

Είχε ανοιχτεί στην Δίχως Όρια και Θέμα shoutbox αλλά το καταργήθηκε μια και οι περισσότεροι προτιμούσαν τη μορφή που υπάρχει τώρα.

Αποφασίστε...
Το θέμα είναι ότι τώρα η συζήτηση παίρνει άλλη βάση, μιάς και υπάρχει ο κίνδυνος επιθέσεων...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Συμφωνώ απολύτως με αυτήν την τοποθέτηση.

Reaction score
5
Σαφως, οσες επιθεσεις δεχτηκαμε εως τωρα(θυμαστε που γιναμε Τουρκοι?)ηταν μεσω του shoutbox...
Τότε δεν νομίζω οτι υπάρχει θέμα κουβέντας. Δεν αξίζει να ρισκάρουμε το site για το shoutbox. Μπορούμε να επαναφέρουμε το παλιο thread κατα την γνώμη μου.

Αφού το φωνόκουτο δημιουργεί θέμα ασφαλειας, κατάργηση εδώ και τώρα :cool_4:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Σε περίπτωση πάντως που αποφασιστεί για οποιονδήποτε λόγο, ασφαλείας ή μη, η κατάργησή του και η μετατροπή του σε thread, θα είχα να προτείνω το εξής:
Επειδή το χαρακτηριστικό ενός shoutbox ή ενός thread που είναι κάτι-σαν-shoutbox είναι ο αυθορμητισμός και τα πολλά μικρά μηνύματα, ενώ παράλληλα απουσιάζουν σε μεγάλο βαθμό τα μηνύματα ανταλλαγής γνώσεων ή απόψεων που χρειάζονται διατήρηση, προτείνω να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, που θα τα αποφασίσουν οι διαχειριστές, διαγραφή των μηνυμάτων από ένα σημείο παλαιότητας και πέρα. Κι αυτό γιατί διαφορετικά το θέμα θα καταλάβει σύντομα πολύ μεγάλο χώρο, με υλικό το οποίο από τη φύση του καθίσταται πολύ σύντομα ανεπίκαιρο.
Ελπίζω να μην παρεξηγούνται τα παραπάνω, κι εγώ γράφω στο shoutbox, αλλά αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στο ενδεχόμενο πρόβλημα χώρου που θα δημιουργήσει η τεραστιοποίησή:happy_6: του, μια και είμαστε αυθόρμητα παιδιά, πώς να το κάνουμε...

Reaction score
3
Απάντηση: Shoutbox:Πρεπει να υπαρχει?

Να παραμείνει υπο μορφή που δεν θα απειλείται η ασφάλεια της σελίδας.
Και οπωσδήποτε συμφωνώ με αυτό που λέει η Μαρία:
"προτείνω να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, που θα τα αποφασίσουν οι διαχειριστές, διαγραφή των μηνυμάτων από ένα σημείο παλαιότητας και πέρα."

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Θα ηθελα την γνωμη σας για το εαν πρεπει να υπαρχει shoutbox σε ενα site οπως το AVSite.
Η γνωμη αυτη, της πλεοψηφιας των μελων που θα ψηφισουν, θα ληφθει υποψη οπως παντα.
Εαν θελετε, ψηφιστε πρωτα και μετα σχολιαζετε...

Να χαμε να λεγαμε:bravo: :bravo: :bravo:

Reaction score
173

Ολα αυτα ειναι στι ιδιο στυλ.Μικρα για μια κουβεντα.
Μια αλλη λυση ειναι να μπει ενα chat room στο site που ειναι και αλλο πραγμα βεβαια
Εχω την εντυπωση πως αν κλεισει το Shoutbox πολλοι απο μας θα σταναχωρηθουν.Κακα τα ψεματα δινει αλλο αερα σε ενα portal.Το θεμα ασφαλεια ομως ειναι το παν.Οποτε η αποψη μου ειναι γνωστη.
Ενα chat room που να ειναι κρεμασμενο στο avsite και να εχουν προσβαση ''μονο'' μελη.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Shoutbox:Πρεπει να υπαρχει?

Συμφωνώ......:cool_4:

Reaction score
0

Εχω την εντυπωση πως αν κλεισει το Shoutbox πολλοι απο μας θα σταναχωρηθουν.Κακα τα ψεματα δινει αλλο αερα σε ενα portal.Το θεμα ασφαλεια ομως ειναι το παν.Οποτε η αποψη μου ειναι γνωστη.
Ενα chat room που να ειναι κρεμασμενο στο avsite και να εχουν προσβαση ''μονο'' μελη.
Ναι βρε Φάνη, αλλά αν πρόσεξες τώρα τελευταία έχει ερημώσει πολύ......άντε να' μαστε καμιά 10ριά που το χρησιμοποιούμε......οπότε κρίμα δεν είναι να κολάει η σελίδα?

Reaction score
173

Ναι βρε Φάνη, αλλά αν πρόσεξες τώρα τελευταία έχει ερημώσει πολύ......άντε να' μαστε καμιά 10ριά που το χρησιμοποιούμε......οπότε κρίμα δεν είναι να κολάει η σελίδα?
Γιατι να κολαει η σελιδα;
Ενα μπανερακι θα ειναι που θα σε βαζει στο room το οποιο αν ειναι και flash θα πεταει.Δεν θα εχει καμια σχεση -αμεση- με τη σελιδα

Reaction score
1
Να πω και γω οτι το shoutbox ηταν η αιτια που γνωρισα (και ζωντανα) καποιους ανθρωπους απο εδω μεσα που πιθανον να μην γνωριζα διαφορετικα και τοσο στενα (μουσια, παρ'το χερι σου απο τη μεση μου) :happy_5: και σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα , καθως ειχε μια αμεσοτητα που τα post δεν προσφεραν, τουλαχιστον σε μενα.
Το θεμα της ασφαλειας βεβαια πανω απ ολα. :happy_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Shoutbox:Πρεπει να υπαρχει?

Να χαμε να λεγαμε:bravo: :bravo: :bravo:
Γιατι να κολαει η σελιδα;
Ενα μπανερακι θα ειναι που θα σε βαζει στο room το οποιο αν ειναι και flash θα πεταει.Δεν θα εχει καμια σχεση -αμεση- με τη σελιδα

Μονο και μονο λογω του Βασιλια του
θα πρεπε να υπαρχει Φωνοκουτο τιμης ενεκεν.
Το Shoutbox ειναι Συμβολο.
Ειναι Θεσμος .
Κατω τα χερια απο τον Τικη.
Του αρεσει.:happy_5:

Ο Φανης εδωσε μια λυση.
Σιγουρα θα υπαρχουν και αλλες χωρις να κλεισει το Φωνοκουτο.

Εμπρος λαε (του φωνοκουτου) μη σκυβεις το κεφαλι,
ο μονος δρομος ειναι το msn και παλι.:happy_9:

Για τον Βασιλια και την Ελβετια ...
Γιοντλεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι "happy_1"

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv