Χωρίς λόγια...

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Χωρίς λόγια...

Να σου πώ γιατί...

Γιατί εσένα ή τον preve ή τον Stelexos σας τρώει το άγχος και απο την μιά μερα στην άλλη μπορείτε να βρεθείτε απο τα ψηλά στα χαμηλά...

Ενώ στο Δημόσιο δεν έχεις τέτοια προβλήματα. Είσαι άνετος, χαλαρός και ο μισθός τρέχει "μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει" που λένε

καλά...δεν θα ήθελα να ξανακάνω την κουβέντα του δημοσίου για ακομα μια φορά... δεν λέω κάτι κακο για τους ανθρώπους και καλά κάνουν.

Αλλά αν είσαι σωστός επαγγελματίας σε ΟΠΟΙΟΝ τομέα κι αν δουλεύεις δεν έχεις πρόβλημα... τώρα εσύ το βλέπεις διαφορετικά... γούστο σου και καπέλο σου...

Reaction score
14
λοιπόν...

σας αφήνω... παω για υπνάκια γιατι το βράδυ ολο και κατι θα σκαρωσω για το γενεθλιο οπόταν πρέπει να ειμαι φρέσκος
:-D

Με τέτοια ζέστη...τι να σου κάνει ο ύπνος.

Στο ψυγείο μπές! :happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Χωρίς λόγια...

Ενώ στο Δημόσιο δεν έχεις τέτοια προβλήματα. Είσαι άνετος, χαλαρός και ο μισθός τρέχει "μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει" που λένε
Δημόσιο.......πφφφφφ. :happy_4:

Reaction score
14
τι μου θυμίζουν τα αυτιά......

μα τι μου θυμίζουν τα αυτιά........

ΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ?????????

ΤΟ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑ

Reaction score
14
πάντως η ΙΡΕΝΕ το είπε ξεκάθαρα ο δημόσιος υπάλληλος είναι χαλαρός, δεν εχει αγχος, δεν σκέφτεται την μπίζνα του, δεν εχει στρές, δεν εχει αυτό το κομπλαρισμένο του αρτηριοσκληρωτικού άνδρα... είναι ανετος, εχει αρκετό ελεύθερο χρόνο να τον περνάνε μαζί, έχει την σιγουριά του μισθού, εχει πολλά να πάρει μια γυναίκα απο εναν καλό δημόσιο υπάλληλο.

Το βασικότερο είναι οτι θα εχει κερδίσει εναν ήρεμο ανθρωπο, που όλα θα κυλάνε σαν ρολοι, σργό ρολόι ίσως αλλά θα κυλάνε όλα, στο σπίτι όλα θα είναι ήρεμα, στο οδήγημα όλα θα είναι καλά... θα ζούνε ενα γενικό Νιρβάνα... καλό ύπνο το βράδυ, ορεξη για πολλά... τυχερή η γυνάικα που θα βρεί τέτοιο ανδρα...!!!

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

dream_GR είσαι μέσα στο μυαλό μου.

Αυτά ακριβώς εννοούσα

Reaction score
14
πάντως η ΙΡΕΝΕ το είπε ξεκάθαρα ο δημόσιος υπάλληλος είναι χαλαρός, δεν εχει αγχος, δεν σκέφτεται την μπίζνα του, δεν εχει στρές, δεν εχει αυτό το κομπλαρισμένο του αρτηριοσκληρωτικού άνδρα... είναι ανετος, εχει αρκετό ελεύθερο χρόνο να τον περνάνε μαζί, έχει την σιγουριά του μισθού, εχει πολλά να πάρει μια γυναίκα απο εναν καλό δημόσιο υπάλληλο.

Το βασικότερο είναι οτι θα εχει κερδίσει εναν ήρεμο ανθρωπο, που όλα θα κυλάνε σαν ρολοι, σργό ρολόι ίσως αλλά θα κυλάνε όλα, στο σπίτι όλα θα είναι ήρεμα, στο οδήγημα όλα θα είναι καλά... θα ζούνε ενα γενικό Νιρβάνα... καλό ύπνο το βράδυ, ορεξη για πολλά... τυχερή η γυνάικα που θα βρεί τέτοιο ανδρα...!!!

Πραγματικά μια Νιρβάνα.
Με τους σημερινούς μισθούς του Δημοσίου...μόνο να κοιμάται μπορεί κανείς.
Σε παγκάκι. :happy_8: :happy_5:

Reaction score
0
Ξεχνάς τη δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία όμως. Είναι πρόβλημα σε τέτοια θέματα π.χ. "Δε φταίω εγώ αγάπη μου αν είσαι ανοργασμική. Αυτό που έπρεπε να κάνω τό 'κανα. Να, δες λίγο Filmnet που τσάμπα το πληρώνω αλλά σιγά γιατί το πρωί έχω να ξυπνήσω" :happy_5:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Preve σε βρήσκω υπερβολικό...

Δεν είναι τόσο χαμηλοί οι μισθοί του Δημοσίου...

Ξέρεις πόσοι συναδελφοί μου (άντρες και γυναίκες) έδωσαν στον ΑΣΕΠ και πέρασαν στο Δημόσιο; Πάρα πολλοί. Και σε κάθε διαγωνισμό φευγουν και περισσότεροι

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.540
Νεότερο μέλος
Ionianpower