Μην τα βάζετε ποτε με μια γυναίκα

Reaction score
3
Απάντηση: Μην τα βάζετε ποτε με μια γυναίκα

Μόνο που όταν οι γυναίκες έχουν δίκιο ζητούν την κεφαλή του αρσενικού επί πινάκι.
Όταν όμως έχουν άδικο, κάνουν την πάπια, αρχίζουν τις πιο κουφές δικαιολογίες και θέλουν στο τέλος να τους αναγνωρίσουν και δίκιο.
Γι αυτό και πρέπει να τα βάζεις με τις γυναίκες.
Το επιβάλλει η ισότητα.
Όχι αυτή που διεκδικείτε, αλλά αυτή που εχετε και με το παραπάνω, αλλά κάνετε το κοροϊδο......

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Κωνσταντίνε μου, νομίζω ότι έτσι φέρονται όλοι όσοι νομίζουν ότι έχουν δίκιο, ανεξάρτητα αν είναι άντρας ή γυναίκα. Και εφόσον θέλουμε ισότητα με τους άντρες πρέπει η συμπεριφορά όλων μας να είναι ίδια απέναντι σε όλους.

Reaction score
3

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι, εσύ που τα ξέρεις όλα αυτά?
Δεν χρειάζεται να είσαι παντρεμένος για να καταλάβεις ορισμένα πράγματα.
Άμα παρατηρείς, μαθαίνεις πολλά.
Θες να κάνεις ένα πείραμα;
Βάλε ένα βίντεο με κάποια γυναίκα (γυναίκα σου, φίλη σου, γνωστή σου, δεν έχει σημασία), και παρατήρησε τις αντιδράσεις της και τους μορφασμούς του προσώπου της. Και μετά τα λέμε.

Κωνσταντίνε μου, νομίζω ότι έτσι φέρονται όλοι όσοι νομίζουν ότι έχουν δίκιο, ανεξάρτητα αν είναι άντρας ή γυναίκα. Και εφόσον θέλουμε ισότητα με τους άντρες πρέπει η συμπεριφορά όλων μας να είναι ίδια απέναντι σε όλους.
Διαφωνώ Irene K, γιατί στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες χρησιμοποιούν την θυληκότητά τους (διαφέρουν μόνο στο σε τι βαθμό τη χρησιμοποιούν) μόλις βρουν τα σκούρα.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: Μην τα βάζετε ποτε με μια γυναίκα

Διαφωνώ Irene K, γιατί στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες χρησιμοποιούν την θυληκότητά τους (διαφέρουν μόνο στο σε τι βαθμό τη χρησιμοποιούν) μόλις βρουν τα σκούρα.
Πολλοί άντρες να δεις τι χρησιμοποιούν μόλις βρουν τα σκούρα... Και μάλιστα συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, όχι σε τίποτε αθίγγανους ή στο "λούμπεν προλεταριάτο"...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Βάλε ένα βίντεο με κάποια γυναίκα (γυναίκα σου, φίλη σου, γνωστή σου, δεν έχει σημασία), και παρατήρησε τις αντιδράσεις της και τους μορφασμούς του προσώπου της. Και μετά τα λέμε.
Το βίντεο να είναι ακατάλληλο για ανηλίκους ή παιδικά?

Reaction score
3

Όχι ένα οποιοδήποτε βίντεο από γιορτή, γενέθλια, βαπτίσια, ότι να' ναι.

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Ως ένα βαθμό θα συμφωνήσω μαζί σου Κωνσταντίνε μου (για το θέμα της θυληκότητας που ανέφερες) αλλά και οι άνδρες έχουν τα δικά τους όπλα. Και όπως είπε και η Μαρία μόλις βρούν τα σκούρα το όπλο τους είναι πολλές φορές σκληρό και επώδυνο. Και δυστυχώς αφήνει πολύ χειρότερα σημάδια (όχι μόνο στο σώμα, αλλά κυρίως στην ψυχή) από ότι της γυναίκας.

Reaction score
3

Iene K, δεν επικροτώ τον "ανδρισμό" ορισμένων αρσενικών.
Εγώ θεωρώ ότι δεν υπάρχει θέμα ισότητας γιατί η ισότητα υπάρχει στα 2 φύλα.
Αλλά πολλές φορές δεν θέλουμε να τη δούμε, ή τη βλέπουμε όπως μας συμφέρει.

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Εγώ θεωρώ ότι δεν υπάρχει θέμα ισότητας γιατί η ισότητα υπάρχει στα 2 φύλα.
Αλλά πολλές φορές δεν θέλουμε να τη δούμε, ή τη βλέπουμε όπως μας συμφέρει.
Συμφωνώ μαζί σου. Πάρα πολλες φορές τα βλέπουμε τα πράγματα όπως μας συμφέρει

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Όχι ένα οποιοδήποτε βίντεο από γιορτή, γενέθλια, βαπτίσια, ότι να' ναι.
Μήπως υποννοείς ότι υπάρχει άνδρας στο site, που θα είχε μια γυναίκα μαζί του και θα την έβαζε να δει βίντεο από βαφτίσια? Το ονοματάκι του μπορώ να έχω? :happy_9:

Reaction score
0

Μήπως υποννοείς ότι υπάρχει άνδρας στο site, που θα είχε μια γυναίκα μαζί του και θα την έβαζε να δει βίντεο από βαφτίσια? Το ονοματάκι του μπορώ να έχω? :happy_9:
Infraction points? :happy_9:

Reaction score
3

Α, μου φαίνεται ότι εκπέμπουμε σε διαφορετικές συχνότητες με τον Τσαρουχά και δεν πιάνει αυτό που θέλω να πω.
Βάλε μια ταινία ή ένα οποιοδήποτε βίντεο που έχεις τραβήξει και παρατήρησε μια οποιαδήποτε γυναίκα. Και πήγαινέ το καρέ-καρέ. Ειδικά σε εκείνα τα σημεία που μόλις έχει απομακρυνθεί κάποιος ή κάποια που κάτι της είπε ή της ευχήθηκε και πρόσεξε τους μορφασμούς του προσώπου της και γενικότερα τις αντιδράσεις της.
Κι αν δεν καταλάβεις, τότε σου εξηγώ.

Reaction score
17.811
Τσαρουχα,εισαι πολυ μικρος ακομα για να καταλαβαινεις....:smoking:

Ο Κωνσταντινος εχει δικαιο.Υπαρχουν και τετοιου τυπου γυναικες.

Κωνσταντινε,πρεπει να ερωτευτεις αμεσα!!!Και μιας και ο "Ερωτας ειναι τυφλος"......τις λεπτομερειες θα τις παραβλεπεις!
Το πιο ουσιαστικο ειναι ομως,οτι.....ΘΑ σου αρεσει κιολας!!!!:cool_2:

Reaction score
164

Δεν χρειάζεται να είσαι παντρεμένος για να καταλάβεις ορισμένα πράγματα.
Άμα παρατηρείς, μαθαίνεις πολλά.
Παρατηρώντας μαθαίνεις μόνο για τις συνήθειες του τσαλαπετεινού.
Δεν ξέρεις ποδόσφαιρο, αν η μόνη σου επαφή με το άθλημα είναι το Fifa 07.
Δεν ξέρεις οδήγηση, αν τιμόνι πιάνεις μόνο στο Grand Turismo.
Δεν μαθαίνεις καράτε βλέποντας σινεμά.
Δεν μαθαίνεις τις γυναίκες χωρίς να τις συναναστρέφεσαι σε όλες τους ρόλους τους,

Και αν τις συναναστραφείς πολύ, καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται να μάθεις ποτέ τίποτα γι' αυτές. :happy_8:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.337
Members
38.544
Νεότερο μέλος
stevzap