Irene_K
Τάγμας
- Reaction score
- 0
γιατί αυτό θα πάθετε
Attachments
-
35,7 KB Προβολές: 197
Δεν χρειάζεται να είσαι παντρεμένος για να καταλάβεις ορισμένα πράγματα.Ώρες ώρες αναρωτιέμαι, εσύ που τα ξέρεις όλα αυτά?
Διαφωνώ Irene K, γιατί στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες χρησιμοποιούν την θυληκότητά τους (διαφέρουν μόνο στο σε τι βαθμό τη χρησιμοποιούν) μόλις βρουν τα σκούρα.Κωνσταντίνε μου, νομίζω ότι έτσι φέρονται όλοι όσοι νομίζουν ότι έχουν δίκιο, ανεξάρτητα αν είναι άντρας ή γυναίκα. Και εφόσον θέλουμε ισότητα με τους άντρες πρέπει η συμπεριφορά όλων μας να είναι ίδια απέναντι σε όλους.
Πολλοί άντρες να δεις τι χρησιμοποιούν μόλις βρουν τα σκούρα... Και μάλιστα συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, όχι σε τίποτε αθίγγανους ή στο "λούμπεν προλεταριάτο"...Διαφωνώ Irene K, γιατί στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες χρησιμοποιούν την θυληκότητά τους (διαφέρουν μόνο στο σε τι βαθμό τη χρησιμοποιούν) μόλις βρουν τα σκούρα.
Το βίντεο να είναι ακατάλληλο για ανηλίκους ή παιδικά?Βάλε ένα βίντεο με κάποια γυναίκα (γυναίκα σου, φίλη σου, γνωστή σου, δεν έχει σημασία), και παρατήρησε τις αντιδράσεις της και τους μορφασμούς του προσώπου της. Και μετά τα λέμε.
Συμφωνώ μαζί σου. Πάρα πολλες φορές τα βλέπουμε τα πράγματα όπως μας συμφέρειΕγώ θεωρώ ότι δεν υπάρχει θέμα ισότητας γιατί η ισότητα υπάρχει στα 2 φύλα.
Αλλά πολλές φορές δεν θέλουμε να τη δούμε, ή τη βλέπουμε όπως μας συμφέρει.
Μήπως υποννοείς ότι υπάρχει άνδρας στο site, που θα είχε μια γυναίκα μαζί του και θα την έβαζε να δει βίντεο από βαφτίσια? Το ονοματάκι του μπορώ να έχω? :happy_9:Όχι ένα οποιοδήποτε βίντεο από γιορτή, γενέθλια, βαπτίσια, ότι να' ναι.
Έχεις τέτοια video με "γνωστές" σου; :cool_3:Το βίντεο να είναι ακατάλληλο για ανηλίκους ή παιδικά?
Infraction points? :happy_9:Μήπως υποννοείς ότι υπάρχει άνδρας στο site, που θα είχε μια γυναίκα μαζί του και θα την έβαζε να δει βίντεο από βαφτίσια? Το ονοματάκι του μπορώ να έχω? :happy_9:
Όχι... πολλά. :happy_9:Έχεις τέτοια video με "γνωστές" σου; :cool_3:
Ε, ας μην το κάνουμε θέμα. :happy_9:Κι αν δεν καταλάβεις, τότε σου εξηγώ.
Παρατηρώντας μαθαίνεις μόνο για τις συνήθειες του τσαλαπετεινού.Δεν χρειάζεται να είσαι παντρεμένος για να καταλάβεις ορισμένα πράγματα.
Άμα παρατηρείς, μαθαίνεις πολλά.