Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

Reaction score
1
Τον μόνο που ξεχνώ είναι τον Μποπουτσάνα που αν μας ζητήσει συγνώμη δεν ξέρω τι αντάλλαγμα θα θέλει μετά!!!! :happy_4: :bravo: :bravo:
Έλα που δεν ξέρεις... ατιμούλικο!!! :twisted:
Απλά τώρα που έγινες πατερούλης "σοβάρεψες"... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Υ.Γ. Μπράβο παιδιά, κράτήστε το όμορφο αυτό κλίμα και όλα θα πάνε καλά!!!
Α! Unfoooooooo, κάποιοι φίλοι σε περιμένουμε να ανακαλέσεις την αποχώρηση... ;-)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

Οι υπόλοιποι

Παίδες τα έχουμε κάνει σκατά. Συντονιστές, χρήστες όλοι...πάρτε το χαμπάρι, δε φταίει μόνο ο Blizard.
Πολύ σωστά.........ειδικά εγώ πιστεύω ότι φέρω τη μεγαλύτερη ευθύνη ως συντονιστής της συγκεκριμμένης κατηγορίας........αναγνωρίζω ότι έχω κάνει κάποια λάθη στο παρελθόν αλλά σας διαβεβαιώνω ότι δεν πρόκειται να τα επαναλάβω...............στο προηγούμενο post μου που είπα ότι φταίει ο blizard εννοούσα ότι λόγο του κολλήματος που έχει με το PS3 και τη Sony γενικότερα οι υπόλοιποι(και εγώ μερικές φορές) αντιδρούσαμε κάπως άσχημα......ελπίζω όλα αυτά να μην συνεχιστούν και να επανέλθει ένα ωραίο και φιλικό κλίμα στην κατηγορία.........

Να κάνουμε μια νέα αρχή σε αυτήν εδώ την κατηγορία. Να μη φύγει κανείς, να ζητήσουμε όλοι ένα συγγνώμη από τους εαυτούς μας και από τους υπόλοιπους για τις μαλακίες μας, για το φανατισμό μας, για την προκλητική μας στάση και για τις κατηγορίες που έχουμε εκτοξεύσει. Ας πούμε λοιπόν οτι δεν έχουμε σκοτωθεί και οτι γράφουμε πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία όπως και παλιά, με τα reviews μας, την πλάκα και το χαβαλέ που γράφαμε τόσο καιρό. Θερμή παράκληση, ρε blizard κάντο και συ, προσπάθησε να γίνεις και σύ μέλος αυτής της παρέας, κατάλαβε οτι δεν είναι όλοι εναντίον σου χωρίς λόγο, κάπου έχεις βάλλει και συ το χεράκι σου. Αντί να είμαστε σε 2 στρατόπεδα και να σκοτωνόμαστε γιατί να μην είμαστε όλοι στο ίδιο και να μιλάμε και να ανταλλάζουμε απόψεις σαν άνθωποι???

Κάνω λοιπόν την αρχή και ζητάω συγγνώμη για τα προκλητικά μου post και τα σταματάω εδώ!
Αν έχω πεί οτιδήποτε προκλητικό, ειρωνικό κ.λ.π. για κάποιον ελπίζω να με συγχωρέσει.........το μόνο που θέλω είναι να δώ την κατηγορία μου χαρούμενη όπως παλιά...........:-(

Reaction score
51
Έλα που δεν ξέρεις... ατιμούλικο!!! :twisted:

Σσσττττττ....ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Απλά τώρα που έγινες πατερούλης "σοβάρεψες"... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[Νίκος Ξανθόπουλος mode]Εγώ δεν είμαι πατερούλης. Είμαι ένα παιδί γεννημένο και μεγαλωμένο στη φτωχολογιά. Και τα πλούτη και τα αξιώματα εγώ δεν τα βάζω μπροστά. Είμαι παιδί του λαού [/mode]

Υ.Γ. Μπράβο παιδιά, κράτήστε το όμορφο αυτό κλίμα και όλα θα πάνε καλά!!!

Α! Unfoooooooo, κάποιοι φίλοι σε περιμένουμε να ανακαλέσεις... ;-)
:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :bravo:

Reaction score
51
Γιάννο (Johnny20), όλοι έχουμε κάνει λάθη.
Κανείς άσφαλτος :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Το πιο σημαντικό όλων είναι να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να μαθαίνουμε από αυτά!!!

(πχ: εγώ όταν κάνω λάθος γίνομαι καλύτερος. Γιατί όταν το ξανακάνω έχω την ικανότητα να το καταλαβαίνω.....:happy_5: :happy_5: :happy_5: )

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

Γιάννο (Johnny20), όλοι έχουμε κάνει λάθη.
Κανείς άσφαλτος :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Το πιο σημαντικό όλων είναι να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να μαθαίνουμε από αυτά!!!

(πχ: εγώ όταν κάνω λάθος γίνομαι καλύτερος. Γιατί όταν το ξανακάνω έχω την ικανότητα να το καταλαβαίνω.....:happy_5: :happy_5: :happy_5: )
:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Anyway θα κάνω ανακοίνωση το βράδυ για το πως θα λειτουργεί από 'δω και πέρα οι κατηγορία.......ελπίζω από αύριο όλα να είναι στη θέση τους..............:cool_4:

Reaction score
6
Απάντηση: Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

Χωρίς μάνικες και μπόλικο νερο η φωτιά δεν σβήνει.
Αν ξέρετε το τρόπο να κανετε το πυροσβέστη χωρις να λερώνετε τα χερια σας από την μουτζούρα ,τοτε ανακοινώστε την στην πυροσβεστική μπας και σώσουμε κανένα δάσος φετος.

Reaction score
51
Re: Απάντηση: Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

Χωρίς μάνικες και μπόλικο νερο η φωτιά δεν σβήνει.
Αν ξέρετε το τρόπο να κανετε το πυροσβέστη χωρις να λερώνετε τα χερια σας από την μουτζούρα ,τοτε ανακοινώστε την στην πυροσβεστική μπας και σώσουμε κανένα δάσος φετος.

Αν όμως υπάρχει στήριξη απ' όλους, Αντρέα, θα πάρουμε τηλέφωνο άμεσα να μας στείλουν τα Ρώσικα τα αεροσκάφη να την σβήσουμε στο άψε-σβήσε!!! :happy_6: :happy_6: :happy_6: :happy_4: :happy_4:

Reaction score
6

Από ποιους όλους μωρε…
Από τους 10-15 συντονιστές;
Με πανω από 5000 χιλιαδες μελη το να ζητας στήριξη από ολους είναι το ιδιο ρομαντικό με το να ζητα ένας υποψήφιος στις εκλογές , απόλυτη πλειοψηφία.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Αν όμως υπάρχει στήριξη απ' όλους, Αντρέα, θα πάρουμε τηλέφωνο άμεσα να μας στείλουν τα Ρώσικα τα αεροσκάφη να την σβήσουμε στο άψε-σβήσε!!! :happy_6: :happy_6: :happy_6: :happy_4: :happy_4:
Ρωσικα χρειαζονται αλλα οχι αεροσκαφηwall_1

Reaction score
6

Τηλεφωνακι βλεπω δεν παίρνεις .
Άρχισες παλι το ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ….

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γαμώ την λκξσηδωλκσηφλ!#$%^^&@#^&#&*&@*, γιατί δεν πάτε για κανα μπάνιο? :happy_9:

Reaction score
0
Γαμώ την λκξσηδωλκσηφλ!#$%^^&@#^&#&*&@*, γιατί δεν πάτε για κανα μπάνιο? :happy_9:
Νικο θελω να σου ζητησω Συγγνωμη για ολα οσα σου εχω συρει κατα καιρους :oops: .............................και για ολα οσα ΘΑ σου συρω .:happy_5:

Reaction score
51

Από ποιους όλους μωρε…
Από τους 10-15 συντονιστές;
Με πανω από 5000 χιλιαδες μελη το να ζητας στήριξη από ολους είναι το ιδιο ρομαντικό με το να ζητα ένας υποψήφιος στις εκλογές , απόλυτη πλειοψηφία.

Δεν ζητώ τίποτα από όλα τα μέλη......
Αναφέρομαι ΞΕΚΑΘΑΡΑ σε όλους όσους έλαβαν μέρος στις διαμάχες (είτε λίγο είτε πολύ). Ξέρετε ποιοι είναι/ είστε. Μήπως χρειάζεται να βγάλω και λίστα???
Λόγω όγκου, εχω μάθει να μην κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου.
Κάποιοι άλλοι το κάνουν.......

Αααα......Αντρέα!!!
Το κοκοκοκο πάει αλλού.
Περίμενε τηλεφώνημά μου σε λίγο.......:pc:

Reaction score
6

Και γω θέλοντας να συνταχθώ σε αυτήν την ομοψυχία, θα θελα να πω... συγνώμη.:sad:

Reaction score
51

Και κάτι άλλο βέβαια, γιατί πολύ μαγκιά έχει πέσει εδώ μέσα αλλά ουσία λίγη.
Το να ζητήσει κάποιος συγνώμη δημόσια απαιτεί περισσότερο βάρος και μαγκιά από το να κάθεται να μπινελικώνεται κάθε μέρα δημόσια.

Αλλά εγώ την έκανα την προσπάθειά μου.......
Αν βγει άκαρπη δεν είναι κάτι που θα φταίω εγώ.
Αν κάνεις δεντροφύτευση (μια και ανέφερες τα δάση Αντρέα) και την άλλη ώρα έρχεται ο άλλος και ρίχνει χλωρίνη, άσ' το να πάει..........

Reaction score
51
Νικο θελω να σου ζητησω Συγγνωμη για ολα οσα σου εχω συρει κατα καιρους :oops: .............................και για ολα οσα ΘΑ σου συρω .:happy_5:

Ευχαριστώ για το ότι κάθησες και διάβασες ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ όσα έγραφα παραπάνω!!!!
Μπράβο!!!!:bravo: :bravo: :bravo: :mad_3: :mad_3:

Αν θεωρείς ότι το σχόλιό σου προσφέρει κάτι στην παρούσα διαδικασία, μπορείς να μας ενημερώσεις το ΠΩΣ??? :mad_3: :mad_3:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

Αν κάνεις δεντροφύτευση (μια και ανέφερες τα δάση Αντρέα) και την άλλη ώρα έρχεται ο άλλος και ρίχνει χλωρίνη, άσ' το να πάει..........
Τωρα τα λες σωστα

Reaction score
0
Off Topic

......κο,κο,κο,κο.....:happy_5:

...συγγνωμη...που δεν εκανε αυγα.:happy_8:

Attachments

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads