minas
Πισιά
- Reaction score
- 4.209
Δυστυχώς είναι λίγα τα ειδικά προγράμματα που θα καταδεχτούν να τρέξουν εκείΑντι να τρεχεις πχ το destinator,δεν γινεται να τρέχεις το αντιστοιχο πρόγραμμα για την θαλασσα με την ίδια συσκευή;
Δυστυχώς είναι λίγα τα ειδικά προγράμματα που θα καταδεχτούν να τρέξουν εκείΑντι να τρεχεις πχ το destinator,δεν γινεται να τρέχεις το αντιστοιχο πρόγραμμα για την θαλασσα με την ίδια συσκευή;
400MHz είναι και το TiBO και το ATLASNAVI.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ PNA GPS. ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤA ΤΙΒΟ S1000 KAI ATLAS NAVI ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ATLAS NAVI ΕΧΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ 300 MHZ ΚΑΙ ΟΧΙ 400 MHZ. NA ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΔΕ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ GPS PNA ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
km58
400MHz είναι και το TiBO και το ATLASNAVI.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ PNA GPS. ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤA ΤΙΒΟ S1000 KAI ATLAS NAVI ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ATLAS NAVI ΕΧΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ 300 MHZ ΚΑΙ ΟΧΙ 400 MHZ. NA ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΔΕ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ GPS PNA ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
km58
Καλημέρα !Kαλημέρα και καλώς ήρθες στο AVsite.
Το AtlasNavi έχει τον επεξεργαστή S3C2440A της SAMSUNG.
Ο επεξεργαστής αυτός είναι 400 MHz.
Κάτι το οποίο δηλώνει ξεκάθαρα και η Samsung στο αρχείο PDF της για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή.
Για του λόγου το αληθές κάνε κλικ ΕΔΩ
To powerbuy μας μάλλον θα ξεπεράσει τον 15αύγουστο αφού υπολογίζουμε να σταματήσει η δήλωση ενδιαφέροντος μέσα Σεπτέμβρη.
Για το TiBO έχω ήδη πολύ καλή τιμή και αυτή τη στιγμή περιμένω την απάντηση του αντιπροσώπου του AtlasNavi. Aύριο μου έχει υποσχεθεί την απάντηση/ προσφορά για τα μέλη του AVsite.
Γιάννη, το datasheet που έδωσες λέει:
Page 1-2: "MPLL generates the clock to operate MCU at maximum 400Mhz @ 1.3V."
Page 1-4: "Operating Voltage Range - Core : 1.20V for 300MHz, 1.30V for 400MHz"
Page 1-4: "Operating Frequency -Fclk Up to 400MHz"
Φαίνεται ότι η ίδια η Samsung το δίνει και για 300Mhz και για 400Mhz, οπότε ο κάθε κατασκευαστής το χρονίζει αναλόγως τις ανάγκες του. Μπορεί ο κατασκευαστής του Atlasnavi να αποφάσισε να πάει στα 300Mhz π.χ. για αύξηση αυτονομίας της μπαταρίας. Πάντως όπου διαβάσω, 300Mhz λέει για το Atlasnavi.
Έχεις άλλες πληροφορίες;
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !Πήρα το ΤΙΒΟ S1000 με την οθόνη των 4".
Όλα καλά και ανθηρά, αλλά μέσα σε στενά δρομάκια χάνεται εύκολα το σήμα και μου τη σπάει που μιλάει η σκρόφα συνέχεια και μου λέει να ελέγξω την κεραία.
Αυτό συμβαίνει και σε άλλα GPS ή μόνο στο ΤΙΒΟ;
Κατά τα άλλα είναι υπέροχο με πολύ ευκρινή την οθόνη του.
Κάποια άλλα που είχα δει με οθόνη αφής ήταν θολά τα γραμματάκια τους.
Η μπαταρία δεν διαρκεί πολύ πάντως.
Εσείς χάνετε το σήμα στα στενάκια με άλλα μηχανήματα;
Πήρα το ΤΙΒΟ S1000 με την οθόνη των 4".
Όλα καλά και ανθηρά, αλλά μέσα σε στενά δρομάκια χάνεται εύκολα το σήμα και μου τη σπάει που μιλάει η σκρόφα συνέχεια και μου λέει να ελέγξω την κεραία.
Αυτό συμβαίνει και σε άλλα GPS ή μόνο στο ΤΙΒΟ;
Κατά τα άλλα είναι υπέροχο με πολύ ευκρινή την οθόνη του.
Κάποια άλλα που είχα δει με οθόνη αφής ήταν θολά τα γραμματάκια τους.
Η μπαταρία δεν διαρκεί πολύ πάντως.
Εσείς χάνετε το σήμα στα στενάκια με άλλα μηχανήματα;
" H υστέρηση στην εύρεση των δορυφόρων είναι φυσιολογική. Είναι πιο γρήγορο ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε συγκρινόμενο με το Atlas "
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΤΕΣΤ ΤΙΒΟ S1000 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ATLAS NAVI.
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΟ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΟΥ Η ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ !
km58
ΒΟΛΟΣ
Εχω ηδη εκδηλωσει το ενδιαφερον μου νωριτερα,και συνεχιζει να ισχυει.
Θεωρω δυσκολο να παμε πανω απο 10 ατομα,αλλα ποτε δεν ξερεις.
Αυτο με την απωλεια σηματος λογω τζαμιων το θεωρω σημαντικο θεμα καθοτι οι αυτοκινητοβιομηχανιες βαζουν ολοενα και περισσοτερα φιλτρα στα τζαμια.Σιγουρα κανεις δεν θα ηθελε να δωσει 500Ε για κατι που δεν θα δουλευει σωστα μεσα στην πολη.Περαιτερω διευκρινησεις θα ηταν χρησιμες.
Επισης θα ηθελα να μαθω για τι λογισμικο μιλαμε,ποια εκδοση,εαν χρεωνεται ενδεχομενη αναβαθμιση,και εαν οι χαρτες θα εχουν και εξωτερικο (με ενδιαφερουν τα βαλκανια γενικοτερα,ισως με μια επιπλεον χρεωση να μπορω να παρω και για εκει χαρτες![]()
@Γιάννη Δημητρόπουλο:
Υπάρχει η δυνατότητα να τρέξει σε κάποιο από αυτά το pathaway, το ozi, το fugawi ή κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα ούτως ώστε να βλέπεις χάρτες της Ανάβασης σε .prc ή .tfw κ.ο.κ.;
Αν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο τότε θα έχεις πλοήγηση και εκτός δρόμου χρησιμοποιόντας οποιοδήποτε χάρτη για υπόβαθρο και σε μια ακόμα καλύτερη περίπτωση, με χρήση του ARCpad θα έχει ότι φανταστεί η ψυχή σου, οπουδήποτε στον κόσμο, με τη βοήθεια του GoogleMaps και Google Earth ΤΣΑΜΠΑ:cool_1:
Ως προς το θέμα Windows CE φαίνεται άλλωστε και εδώ:Να σημειώσουμε εδώ ότι τα 2 αυτά PNAs τρέχουν Windows CE, κι όχι Windows Mobile. Αυτή η διαφορά είναι κρίσιμη για software τύπου Fugawi.