Σύνδεση σε ασύρματο (HotSpot)

Reaction score
0
Απάντηση: Σύνδεση σε ασύρματο (HotSpot)

Για πάτα το κουμπάκι στο utility που λεει To Station mode στη σελίδα Network monitor και κάνε δοκιμή.Έχω την υποψία πως απο εκεί γυρνάει απο ΑP σε Client mode.
Βγάλε και ένα screenshot αφού μπείς στο Config

Reaction score
174
Έχω βγαλει screen shot απο αυτή.. είναι η 5η φωτό στη σειρα... (e).

Μου γραφει οτι " the station mode is controlled by windows wireless zero configuration" (με μπλε γραμματα) και αν προσεξεις στη φωτο δεν μου ενεργοποιει ουτε το config, oyte to statistics, ουτε το ICS.

Reaction score
0
Απάντηση: Σύνδεση σε ασύρματο (HotSpot)

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το wireless zero conf απο το Πινακας Ελεγχου->Εργαλεία διαχείρισης->Υπηρεσίες και δοκίμασε πάλι.Που θα πάει...κάποια στιγμή πρέπει να δουλέψει το άτιμο :pc:

Reaction score
174
:) Κι αυτό το έχω κάνει... χαμπάρι δεν παίρνει... πρέπει να είναι καμμιά εντελώς βλακεία που δεν μπορεί να πάει το μυαλό μας... απο ρυθμίσεις έχω ..."δοκιμάσει τα πάντα" (εκτός από ultrex)...

Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου...

Reaction score
174
Αν κανω επανεγκατάσταση τη μητρική από το συνοδευτικό cd θα χάσω τίποτε δεδομένα ή ρυθμίσεις που ....δε θα 'πρεπε?

Reaction score
1
Καλημέρα!
έχω την ίδια μητρική,είδα και τα screenshots και προτείνω:

1. όπως ηδη ανεφερε κάποιος "γύρνα" το σύστημα σε client mode από ap mode. αυτό γίνετε στην πρώτη οθόνη διαχείρισης του software της asus

2. διευκρίνισε μας εάν το δίκτυο /α που έβλεπες ήταν κλειδωμένα ή όχι

3. αν ποτε συνδεθηκες έλαβες μηνυμα ισχυρού σήματος αλλά low or no connectivity???αν ναι προφανως θα πρέπει με καποιο προγραμμα να αλλαξεις την MAC adress σου που το αλλο δικτυω θα την αποκλυει με ενα απλο κλείδωμα. :cool_4:

αυτά, για ριξε μια ματια και πες μας...

Reaction score
174
Καλημέρα!
έχω την ίδια μητρική,είδα και τα screenshots και προτείνω:

1. όπως ηδη ανεφερε κάποιος "γύρνα" το σύστημα σε client mode από ap mode. αυτό γίνετε στην πρώτη οθόνη διαχείρισης του software της asus

2. διευκρίνισε μας εάν το δίκτυο /α που έβλεπες ήταν κλειδωμένα ή όχι

3. αν ποτε συνδεθηκες έλαβες μηνυμα ισχυρού σήματος αλλά low or no connectivity???αν ναι προφανως θα πρέπει με καποιο προγραμμα να αλλαξεις την MAC adress σου που το αλλο δικτυω θα την αποκλυει με ενα απλο κλείδωμα. :cool_4:

αυτά, για ριξε μια ματια και πες μας...
Το είχα κανονικά σε client mode

Έβρισκα και κλειδωμένα και ξεκλείδωτα δίκτυα

Συνδεομουνα αρκετες φορες, συνήθως μετά από προσπάθεια, παντα όμως έγραφε "πολύ χαμηλή ισχύς σήματος". Η σύνδεση ήταν πάντα στα 52Mbs. Πολλές φορές κολούσαν οι σελίδες και ήθελαν refresh για να ανοίξουν.

Αυτό με το πρόγραμμα για την MAC adress δεν το κατάλαβα... που το βρισκω και τι κανει?

Άλλαξα και την κεραία με μια νομίζω ισχυρότερη αλλά δεν βρίσκει κανένα δίκτυο πλέον (με lap top στον ίδιο χώρο τα βλέπω).

Επίσης η motherboard κολλάει πολύ συχνά, ακόμα και στο reboot, το κάνει και σε σένα? Είμαι στη φάση να την πάω για επισκευή/αντικατάσταση...

Reaction score
1
ok..προφανως εχεις θεμα με τη μητρικη,πριν απο αυτό βάλε στο google MAC adrress changer κατεβασε το πρωτο προγραμμα και αλλαξε τη MAC Address σου με μια έτοιμη απο το προγραμμα αυτό.

αν και δε νομιζω μαλλον η μητρικη φταιει ή η καλωδιωση.

ερωτηση: πως θα αλλαξεις τη μητρικη αφου εχεις κόψει την κεραία;;;; wall_1

δοκιμασε να την επανεγκαταστησεις και καλυτερα να κατεβασεις πιο νεα (αν υπαρχουν!) drivers απο το site της ASUS.και να μην υπαρχουν βαλε τα drivers απο το site μηπως εχουν κανενα προβλημα αυτα στο cd.

Reaction score
174
Λες δηλαδη σε μηχανημα 3 μηνων που κολλαει η μητρικη του (και θα ειναι η δευτερη προβληματικη σε αυτο το διαστημα) να μου ζητησουν την κεραια πισω? Εγω για επισκευη θα το παω, τωρα αν αυτοι θελουν να μου την αντικαταστησουν, λες να ζητησουν να τους επιστρεψω και την κεραιουλα?

Σε ερωτηση που ειχα κανει στον τεχνικο του πλαισιου (δεν βρισκει δικτυα) και κεινος μου ειπε οτι φταιει η μητρικη... απλα βαριεμαι να το αποσυνδεω και να το μεταφερω εκει για ελγχο... μονο για το wifi...τωρα ομως που κολλαει το σκεφτομαι σοβαρα...

Reaction score
1
Λες δηλαδη σε μηχανημα 3 μηνων που κολλαει η μητρικη του (και θα ειναι η δευτερη προβληματικη σε αυτο το διαστημα) να μου ζητησουν την κεραια πισω? Εγω για επισκευη θα το παω, τωρα αν αυτοι θελουν να μου την αντικαταστησουν, λες να ζητησουν να τους επιστρεψω και την κεραιουλα?

Σε ερωτηση που ειχα κανει στον τεχνικο του πλαισιου (δεν βρισκει δικτυα) και κεινος μου ειπε οτι φταιει η μητρικη... απλα βαριεμαι να το αποσυνδεω και να το μεταφερω εκει για ελγχο... μονο για το wifi...τωρα ομως που κολλαει το σκεφτομαι σοβαρα...
τι να σου πω....ελπιζω να τα καταφερεις.
βασικα θα ελεγα να παρεις τωρα μια αλλη μητρικη και ενα usbακι για wifi-εχει κατι δυνατα από linksys με πολυ πιο ισχυρη λήψη!!!
φαντασου οτι στον ιδιο χωρο με το desk ειχα TOSHIBA laptop με linksys usb και μου ευρισκε 3 δικτυα που το αλλο δε τα εβλεπε και στα αλλα 2 που τα εβλεπαν και οι δυο υπολογιστες ειχε full ισχυ σηματος. βεβαια εχει ενα κοστος παραπανω αυτό αλλά νομιζω οτι αξιζει (αν ειδικα ασχοληθεις μονο με wifi) να δωσεις 30€ παραπανω.

εγω σημερα θα παω στο ακτινιο στο κεντρο να δω για καλωδιο για να προκτεινο το κεραιακι της asus μηπως και βελτιωθει τιποτα. αν βρω κατι θα στο postαρω αυριο το πρωι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo