- Μηνύματα
- 2.679
- Reaction score
- 5
Παρόλο που με τον τρόπο που μου προτάθηκε ακούστηκε στα αυτιά μου σαν απειλή με απώτερο σκοπό ίσως την γελοιοποίηση μου και κατ επέκταση να εξισωθεί η απωλεστική συμπίεση με το αγνό σήμα, τελικά αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση διότι σαν ιδέα η τεστ αν θέλετε μου ακούγεται αρκετά πρωτότυπη και έξυπνη.
Δείτε εδώ πως διατυπώθηκε η πρόταση του Κώστα Φ. την οποία θέλω να συζητήσουμε σε αυτό το thread ώστε να γίνει σωστή και αποδεχτή από όλες τις πλευρές.
Αποδεχτή λοιπών η πρόταση περιμένω προτάσεις και εισηγήσεις. :smoking:
Δείτε εδώ πως διατυπώθηκε η πρόταση του Κώστα Φ. την οποία θέλω να συζητήσουμε σε αυτό το thread ώστε να γίνει σωστή και αποδεχτή από όλες τις πλευρές.
Έτσι, Αντώνη...Χιούμορ!
Tα προβλήματα είναι τόσα πολλά που, αν δεν υπάρχει χιούμορ, τα πράγματα είναι ζόρικα.
Πάντως για το θέμα των MP3, κι επειδή, απο τα μηνύματα σου εδώ αλλά και σε άλλα forum, βλέπω πως το θέμα σε απασχολεί πολύ, σου έχω μία πρόταση/πρόκληση...Αν αντέχεις την συγκίνηση και δεν φοβάσαι να εκτεθείς δημοσίως, σου στέλνω ένα CD με 15 κόπιες του ιδίου track. Το ακριβές περιεχόμενο (ποιά tracks είναι mp3) θα δοθεί εκ των προτέρων σε τρίτο άτομο που δεν θα λάβει μέρος στο test. Εσύ δεν έχεις παρά να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου από κάθε ένα track και τότε θα δούμε τι είδους κριτήριο είναι το αυτί σου. Τί λες?
Όσο το σκέφτεσαι, πες μου και την άποψή σου για τη νέα μου υπογραφή!
Αποδεχτή λοιπών η πρόταση περιμένω προτάσεις και εισηγήσεις. :smoking: