Mp3 και κόντρες

Status
Not open for further replies.
Reaction score
5
Παρόλο που με τον τρόπο που μου προτάθηκε ακούστηκε στα αυτιά μου σαν απειλή με απώτερο σκοπό ίσως την γελοιοποίηση μου και κατ επέκταση να εξισωθεί η απωλεστική συμπίεση με το αγνό σήμα, τελικά αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση διότι σαν ιδέα η τεστ αν θέλετε μου ακούγεται αρκετά πρωτότυπη και έξυπνη.

Δείτε εδώ πως διατυπώθηκε η πρόταση του Κώστα Φ. την οποία θέλω να συζητήσουμε σε αυτό το thread ώστε να γίνει σωστή και αποδεχτή από όλες τις πλευρές.

Έτσι, Αντώνη...Χιούμορ!

Tα προβλήματα είναι τόσα πολλά που, αν δεν υπάρχει χιούμορ, τα πράγματα είναι ζόρικα.

Πάντως για το θέμα των MP3, κι επειδή, απο τα μηνύματα σου εδώ αλλά και σε άλλα forum, βλέπω πως το θέμα σε απασχολεί πολύ, σου έχω μία πρόταση/πρόκληση...Αν αντέχεις την συγκίνηση και δεν φοβάσαι να εκτεθείς δημοσίως, σου στέλνω ένα CD με 15 κόπιες του ιδίου track. Το ακριβές περιεχόμενο (ποιά tracks είναι mp3) θα δοθεί εκ των προτέρων σε τρίτο άτομο που δεν θα λάβει μέρος στο test. Εσύ δεν έχεις παρά να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου από κάθε ένα track και τότε θα δούμε τι είδους κριτήριο είναι το αυτί σου. Τί λες?

Όσο το σκέφτεσαι, πες μου και την άποψή σου για τη νέα μου υπογραφή!

Αποδεχτή λοιπών η πρόταση περιμένω προτάσεις και εισηγήσεις. :smoking:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το θέμα μεταφέρθηκε στην audio, έτσι για να συμμετέχουμε όλοι μας. :happy_4:

Λοιπόν, θα γίνουν 15-20 (όσες χρειαστούν τέλος πάντων) κόπιες από το ίδιο CD με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο. Αυτές θα μοιραστούν σε όσους θέλουν να πάρουν μέρος στο test με τα δικά τους συστήματα, ο καθένας στο σπίτι του. Δεν έχουν παρά να μου στείλουν με pm τις επιλογές τους. Οι επιλογές του καθενός, (ποιό track παίζει καλύτερα, που είναι τα mp3), θα δημοσιοποιηθούν αφού πρώτα στείλουν όλοι οι συμμετέχοντες την άποψή τους.

Δεν βιαζόμαστε, περιμένουμε συμμετοχές.
Όσο πιο πολλοί τόσο πιο αξιόπιστο θα είναι το αποτέλεσμα... :cool_4:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.476
me too, please!!!

Πιο πολύ γιατί είμαι περίεργος για την ικανότητα κωδικοποίησης του Κώστα Φ.! :happy_9:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πειραζει να χρησιμοποιησουμε λυσαρι ?
Πιο αρχειο μεταξυ MP3 και CD ειναι μεγαλυτερο ?
Πονηρούλη...
Προφανώς όλα τα tracks θα είναι wav, κάποια το πρωτότυπο και κάποια από mp3, που βγήκε από το πρωτότυπο. Πιθανώς να έχουμε μικροαποκλίσεις αλλά θα σας συμβούλευα να μην στηριχθείτε εκεί... :cool_4:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.979
Θα έλεγα πως δεν χρειάζεται να είναι ολόκληρο CD. Ένα τμήμα διαρκείας 1 λεπτού, δέκα φορές, αρκεί. Μάλιστα, ένα αρχείο .iso ενός τέτοιου CD (περίπου 100ΜΒ), μπορεί να ανέβει κάπου και να το κατεβάσουν όσοι θέλουν. Βέβαια, και με CD μέσω ταχυδρομείου, μια χαρά γίνεται η δουλειά.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.476
Θα έλεγα πως δεν χρειάζεται να είναι ολόκληρο CD. Ένα τμήμα διαρκείας 1 λεπτού, δέκα φορές, αρκεί. Μάλιστα, ένα αρχείο .iso ενός τέτοιου CD (περίπου 100ΜΒ), μπορεί να ανέβει κάπου και να το κατεβάσουν όσοι θέλουν. Βέβαια, και με CD μέσω ταχυδρομείου, μια χαρά γίνεται η δουλειά.
Συμφωνώ με την άποψη του Κώστα.
Και σίγουρα θα έχουμε πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.979
Πειραζει να χρησιμοποιησουμε λυσαρι ?
Πιο αρχειο μεταξυ MP3 και CD ειναι μεγαλυτερο ?
Αυτό το "πρόβλημα" μπορεί να λυθεί με την
πρόσθεση τυχαίας διαρκείας σιωπή στην αρχή κάθε κομματιού, όχι μεγαλύτερης των 4 δευτερολέπτων.

Reaction score
0
Απάντηση: Mp3 και κόντρες

Mέσα , λόγω περιέργειας . Μόνο μη με βάλετε να κατεβάζω αρχεία . Βαριέμαι .

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Mp3 και κόντρες

Θα υπάρχουν και οι δύο επιλογές. Για τους περισσότερους φαντάζομαι θα είναι ευκολότερο να υπάρχει κάπου για download, αλλά δε χάθηκε κι ο κόσμος να στείλω μερικά δισκάκια αν κάποιος το προτιμάει.

Reaction score
13
Re: Απάντηση: Mp3 και κόντρες

Θα υπάρχουν και οι δύο επιλογές. Για τους περισσότερους φαντάζομαι θα είναι ευκολότερο να υπάρχει κάπου για download, αλλά δε χάθηκε κι ο κόσμος να στείλω μερικά δισκάκια αν κάποιος το προτιμάει.
Δεν βαζεις και λιγη κολοκυθοπιττα επανω στα δισκακια για να εχει και λιγο ενδιαφερον.
Copyright Ευγενιος Σπαθαρης

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mp3 και κόντρες

Δεν βαζεις και λιγη κολοκυθοπιττα επανω στα δισκακια για να εχει και λιγο ενδιαφερον.
Copyright Ευγενιος Σπαθαρης
η δικιά μου με κόκκινο κολοκύθι εάν είναι δυνατόν παρακαλώ :happy_5:

Reaction score
5

Κώστα το σκεπτικό σου δεν το πιάνω ποια η διαφορά δηλαδή να είναι ολόκληρο το cd? Eγώ απλα θέλω ένα ολόκληρο cd με τα μισά κομμάτια να είναι πραγματική αντιγραφή του πρωτότυπου και τα αλλά μισά σε mp3 συμπίεση με οποίο bit rate θέλετε. Εγώ απλά θα εντοπίσω τα MP3 και θα σας πω ποια είναι.

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857