- Reaction score
- 4
Τοτε ειμαι σιγουρος οτι θα βγεις πρωτος στο τεστ :happy_8:Δύο έχω, αλλά κάτι πρέπει να παίζεται με αυτό που υπάρχει ανάμεσά τους! :happy_9:
Τοτε ειμαι σιγουρος οτι θα βγεις πρωτος στο τεστ :happy_8:Δύο έχω, αλλά κάτι πρέπει να παίζεται με αυτό που υπάρχει ανάμεσά τους! :happy_9:
Σταμάτα βρε δεν το κάνουμε για να γίνει κάποιος ρόμπα.Νίκο, πάλι στη λίστα με έχεις; Τσάμπα το cd που θα κάψετε! :happy_8:
Βγάλε με καλύτερα. Ρόμπα θα γίνω! :happy_5:
Το Hi Fi και οι δικηγόροι... :happy_9:Συμμετέχοντας κάνεις οικονομία :crazy_2:
Αν καταφέρεις και διακρίνεις τα mp3 από τα άλλα , έχεις πολύ καλό αυτί και σύστημα άρα δεν χρειάζεται να ξοδέψεις λεφτά για αναβάθμιση του τελευταίου
Αν δεν καταφέρεις να τα διακρίνεις , πουλάς όλες τις πηγές και ακούς από υπολογιστή . Πάλι οικονομία .
Μονά ζυγά κερδίζεις "happy_1"
Ξέρεις, θα περιμένω όσο χρειαστεί, προκειμένου να έρθουν και να δηλώσουν συμμετοχή τα χρυσά αυτιά που μας λένε κουφούς, ότι γελοιοποιήσαμε το hi end, ότι είμαστε άσχετοι, ότι είμαστε ξερόλες, ότι το hi fi είναι οι εμπειρίες και τα χαρτιά είναι άχρηστα, ότι δεν ξέρουμε να ακούμε, ότι δεν έχουμε καλά μηχανήματα, ότι δεν ξέρουμε τι είναι hi end, ότι δεν έχουμε την απαραίτητη εμπειρία σε σωστά ακούσματα, κουλουπού κουλουπού κουλουπου... και στο καπάκι παραπονιούνται για το δικό τους "δικαίωμα" να λένε την άποψή τους και ότι εμείς οι κακοί, είμαστε αυτοί που τους ειρωνευόμαστε, τους χλευάζουμε και δεν τους αφήνουμε να μιλάνε... :happy_5:Ας δώσουμε λίγο χρόνο. Σίγουρα ο σκοπός θα βοηθηθεί από αυτούς που έχουν εμπειρία σε ακροάσεις και μηχανήματα.