Samsung HD870 η Philips 5980?

Reaction score
108
Ψαχνω για ενα φτηνο οσο το δυνατον dvd με upscaling για να το συνδεσω με 32" lcd 1366x768. Αρα το να κανει upscale σε 1080p δεν ειναι απαραιτητο... Δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα (μεχρι 150 ευρω) γιατι θα προτιμουσα να κρατησω τη διαφορα κ να τα δωσω σε λιγο καιρο για ενα πραγματικο HD player. Βρηκα αυτα τα δυο σε τιμη περιπου 100 ευρω. Θα δω διαφορα στην εικονα σε σχεση με το απλο player που εχω τωρα με συνδεση component? Μηπως σε αυτη την κατηγορια τιμης δεν αξιζει η αγορα γιατι δεν θα υπαρχει διαφορα?
Επισης εφοσον θα χρησιμοποιω 720p εξοδο κ το πανελ ειναι 1336χ768 παλι θα παρεμβαλεται ο scaler της τηλεορασης.wall_1 Να υποθεσω οτι με τοσο scaling(και απο το πλειερ και απο την τηλεοραση) τα πραγματα δεν θα αλλαξουν κ πολυ?
Τελικα αν καταληξουμε στο συμπερασμα οτι αξιζει να παρω ενα τετοιο πλειερ, ποιο μου προτεινετε?
Περιμενω τα φωτα σας! :respect:
Θενξ!

Reaction score
5
toshiba SD-370Ε...
πολυ καλο... πολυ φθηνο 79ευρω (πλαισιο) ... παιζει πραγματικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ με μενου επιλογης (και ελληνικων φυσικα) υποτιτλων (δε χρειαζεται καν να ειναι το ιδιο ονομα γιατι ψαχνεις απο το μενου)...

Kαι το Samsung ιδιο ειναι στην εικονα του (οπως λενε)... οποτε αφου θες φθηνο... πηγαινε για το toshiba που ειναι και δοκιμασμενο...!

Αν εχεις player που παιζει οτι format σε ενδιαφερει... μη τον αλλαξεις γιατι διαφορα δε νομιζω να δεις σε κατηγορια μεχρι 150ευρω...

Reaction score
0
Εαν δινεις μεχρι 150 Ευρώ τότε δες μονο το Pioneer 696.. Η εικονα του ειναι πολύ καλύτερη από οτιδήποτε στην κατηγορία αυτή (εαν ψάξεις λιγο στο διαδίκτυο θα το διαπιστώσεις και μονος σου). ενώ σαν μηχάνημα είναι πληρέστατο σε όλα του

Επειδή και εγώ εχω HD-ready τηλεόραση ημουν το ίδιο προβληματισμένος με εσένα στην αρχή εαν αξιζει να δώσω τόσα χρήματα και εαν θα δώ διαφορά και να πάρω ενα φτηνό LG κλπ κλπ.
Ευτυχώς ακολούθησα το ενστικτό μου, αγόρασα το Pioneer και εδώ και 5 μηνες που το έχω με εντυπωσιάζει κάθε μερα (και αρκετους άλλους φίλους μου που για να γλιτώσουν 30-40 Ευρώ έχουν αγοράσει σαβούρες).

Reaction score
140
Εγώ αγόρασα τον Νοέμβριο του 2006 το Samsung hd 860 150 euro με progressive scan hdmi coaxial optical divx upscale 1080i κτλ
Είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός από κάποια προβλήματα στα divx με τους υπότιτλους
Μου φαίνεται ότι το μοντέλο 870 κάνει σχεδόν τα ίδια πράγματα με 99 ευρω οπότε είναι μια καλή αγορά
Α! παίζει και πολύ καλά σαν cd ( σε σύγκριση με το Harman kardon hd 970 που έχω )

Reaction score
0
Να κανω μια ερωτηση? Το Toshiba αναπαραγει εκτος απο divx και xvid καλα? Επειδη εχω αντιμετωπισει προβληματα με αλλα players να παιζουν ομαλα τα divx αλλα να κανουν σπασιματα στη κινηση στα xvid!!!

Reaction score
5
παιζει οτι και να εχω δοκιμασει μια χαρα!... παρε ενα δισκακι και πηγαινε στο πλαισιο να δεις...!

Reaction score
108
Thanx για τις απαντησεις παιδια:cool_4: Το σκεπτικο οτι το πανελ δεν ειναι native 720p αρα χρειαζεται παλι scaling απο την τηλεοραση, αρα η εικονα θα ειναι παλι χαλια, ευσταθεί?

Reaction score
0
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση :
Ποσα απο τα μοντελα που λετε εχουν USB υποδοχη οπως το Philips ?
Νομιζω οτι ειναι αρκετα σημαντικο σαν χαρακτηριστικο για να κανει καποιον να παρει το Philips αν η εικονα και η συμβατοτητα δεν ειναι πολυ πιο κατω απο τα μοντελα που λετε.
Βαζεις ενα εξωτερικο δισκο γεματο Divx ταινιες και......τελος. Ασε που οπως την εχεις παρει την ταινια στο USB Stick απο καποιον φιλο σου....τσαααακ την βλεπεις αμεσως. Ουτε δισκακια ουτε τιποτα.
Α ρε Gates καλα το ειπες, καποια στιγμη στο μελλον ολες αυτες οι διαμαχες για το HD δισκακια δεν θα υφιστανται γιατι πολυ απλα ολα αυτα θα αντικατασταθουν απο Flash μνημες.

Reaction score
0
Δισκακι και στο πλαισιο? Αμαν βρε energy τι καταρα ειναι αυτη που μου εριξες? Μια φορα εκανα το λαθος και εφτασα στο αμην!!!! Οι αθεοφοβοι δεν μπορουσαν να μου δωσουν το remote για να επιλεξω τους υποτιτλους γιατι "δεν εχουμε μπαταριες".Δεν σου κανω πλακα!!! Οποτε θα παρω το δισκακι μου 2 ΑΑ και 2 ΑΑΑ για παν ενδεχομενο!!!

Reaction score
0
Νομιζω οτι ειναι αρκετα σημαντικο σαν χαρακτηριστικο για να κανει καποιον να παρει το Philips αν η εικονα και η συμβατοτητα δεν ειναι πολυ πιο κατω απο τα μοντελα που λετε.
Βαζεις ενα εξωτερικο δισκο γεματο Divx ταινιες και......τελος. Ασε που οπως την εχεις παρει την ταινια στο USB Stick απο καποιον φιλο σου....τσαααακ την βλεπεις αμεσως. Ουτε δισκακια ουτε τιποτα.
Α ρε Gates καλα το ειπες, καποια στιγμη στο μελλον ολες αυτες οι διαμαχες για το HD δισκακια δεν θα υφιστανται γιατι πολυ απλα ολα αυτα θα αντικατασταθουν απο Flash μνημες.
Κοιταξε το θεμα ειναι τι θέλει καποιος και που δίνει προτεραιότητα. Για εμένα και για την δεδομενη Ελληνική πραγματικοτητα, το πλεον σημαντικό για να αξιοποιήσω την τηλεοραση μου προς το παρόν είναι ενα καλο DVD player με αριστη εικόνα (για τα χρήματα που μπορώ να δώσω) το οποιο θα με συντροφέψει 1-2 χρόνια μέχρι να τελειώσει ο ηλίθιος πόλεμος των HD formats. Από κει και πέρα καλο ειναι το USB και η Ethernet port (εξάλλου θα τα βλεπουμε πλέον ολο και πιο συχνά) και οτι αλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, αλλά εαν το Player δεν εχει ενα σωστό scaler όλα αυτά είναι άχρηστα.. Για αυτό το λόγο πρότεινα το Pioneer στον φιλο..

Απο κει και πέρα περι ορέξεως....

Reaction score
0
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά ενός player αυτής της κατηγορίας, το usb direct play της philips υποστηρίζει σίγουρα και divx play? Ακόμα και στο επίσημο site της philips αναφέρεται ότι το usb direct παίζει mp3 και jpg.
"...Το USB Direct αναπαράγει φωτογραφίες και μουσική από USB flash drives
Απλά συνδέστε τη συσκευή στη θύρα USB του DVD σας. Η ψηφιακή μουσική και οι φωτογραφίες σας αναπαράγονται απευθείας. Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε αγαπημένες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας...."
http://www.consumer.philips.com/con..._HDMI_--CE--BA--CE--B1--CE--B9_USB+DVP5980_12

Δε θα ανέφερε και το divx?? Και υποπτεύομαι ότι δεν το κάνει καθώς το πρωτόκολλο είναι usb 1 και 'οχι 2.0... Έχει χρησιμοποιήσει κανείς usb direct για να παίξει divx κατευθείαν από usb τελικά??

Και μια άλλη ερώτηση, τα philips dvd πώς τα πηγαίνουν με τους ελληνικούς υπότιτλους?

Reaction score
1
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς usb direct για να παίξει divx κατευθείαν από usb τελικά??

Και μια άλλη ερώτηση, τα philips dvd πώς τα πηγαίνουν με τους ελληνικούς υπότιτλους?
Κανείς?

Reaction score
802
για το 5980 εχει βγει παντως fw για ελληνικους υποτιτλους στα divx.
Το 870 παιζει απο την μανα του.

Reaction score
5
δεδομένου ότι έχω και τα 2 ..... αναφέρω πως το samsung είναι 2 σκάλες κάτω από το philips

01) όσον αφορά στην ταχύτητα ανταπόκρισης σε εντολές του χειριστηρίου
02) όσον αφορά στην ποιότητα εικόνας (το philips σε 1080p ζωγραφίζει...)
03) όσον αφορά στην ποιότητα και ταχύτητα divx

τέλος το philips έχει και είσοδο usb (divx, jpg, mp3) ενώ το samsung όχι.

Το δικό μου samsung out of the box δεν έπαιζε ελληνικούς divx υπότιτλους ενώ το Philips δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik