Εξυπναδες..

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εχει υποπεσει στην αντιληψη μας το κατωθι γεγονος:
Μελος του AVSite, το οποιο δεν ειναι ενεργο πλεον σε αυτο, μπαινει μεσα και διαβαζει τα διαφορα posts.
Ως εδω ολα καλα και ουδεν μεμπτο.
Το μελος ομως εχει προτιμηση στα θεματα εκεινα στα οποια εχει υπαρξει μεγαλη αντιπαραθεση και ψαχνει και ανακαλυπτει τον "αδικημενο" της υποθεσης, η με αλλα λογια αυτον που θεωρει πως εχει αρχισει και στρεφεται εναντιον του φορουμ.Αρα την ευκολη "λεια".
Τον βομβαρδιζει λοιπον με πμ εξηγωντας του ποσο κακος ειναι ο Α, ο Β η ο Γ και ποσο καλα εκανε εκεινος που δεν γραφει κλπ κλπ
Το γεγονος δυστυχως εχει επαναληφθει πολλες φορες και με διαφορους αποδεκτες.Καποιοι απο αυτους μας ειδοποιησαν.
Δεν ειμαι ανθρωπος των απειλων.
Η μονη προτροπη που εχω προς το μελος ειναι να ωριμασει και να αφησει τις...μυξες.
Εαν ολα αυτα τα κανει διοτι αισθανεται "ριγμενος" καπου ο καλυτερος τροπος ειναι η συζητηση και οχι οι πραξεις εκδικησης, τουλαχιστον οπως εκεινος τις βλεπει...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εαν ολα αυτα τα κανει διοτι αισθανεται "ριγμενος" καπου ο καλυτερος τροπος ειναι η συζητηση και οχι οι πραξεις εκδικησης, τουλαχιστον οπως εκεινος τις βλεπει...
Αν κάποιος αισθάνεται "ριγμένος" από την στιγμή που γεννήθηκε, σιγά να μην του λύσει το πρόβλημα η συζήτηση. Εξάλλου δεν γνωρίζω κάποιον στο site με ιδιαίτερο χρόνο γι αυτά τα θέματα. Η καλύτερη πρόταση που έχω είναι να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό στην ζωή του, γενικώς...

Reaction score
173
Απάντηση: Εξυπναδες..

Εχει υποπεσει στην αντιληψη μας το κατωθι γεγονος:
Μελος του AVSite, το οποιο δεν ειναι ενεργο πλεον σε αυτο, μπαινει μεσα και διαβαζει τα διαφορα posts.
Ως εδω ολα καλα και ουδεν μεμπτο.
Το μελος ομως εχει προτιμηση στα θεματα εκεινα στα οποια εχει υπαρξει μεγαλη αντιπαραθεση και ψαχνει και ανακαλυπτει τον "αδικημενο" της υποθεσης, η με αλλα λογια αυτον που θεωρει πως εχει αρχισει και στρεφεται εναντιον του φορουμ.Αρα την ευκολη "λεια".
Τον βομβαρδιζει λοιπον με πμ εξηγωντας του ποσο κακος ειναι ο Α, ο Β η ο Γ και ποσο καλα εκανε εκεινος που δεν γραφει κλπ κλπ
Το γεγονος δυστυχως εχει επαναληφθει πολλες φορες και με διαφορους αποδεκτες.Καποιοι απο αυτους μας ειδοποιησαν.
Δεν ειμαι ανθρωπος των απειλων.
Η μονη προτροπη που εχω προς το μελος ειναι να ωριμασει και να αφησει τις...μυξες.

Αλλη δουλεια δεν εχει να κανει;

Reaction score
14
τα λέεεεεγαμε εμείς... ταααααα λεεγε και ο Νοστράααααδαμος...!!!

Ο Καστίγιο πάντως δεν είναι σίγουρα...!!!

Reaction score
0
Ουτε ο ΝΕΝΕ θα ειναι :happy_5::happy_5::happy_5:
Δεν τον θελαμε και τον δωσαμε πορτα.:crazy_3:
και τωρα θα αναγκαστει να παει σε ο μαδουλα, στην μονακο...καλα να παθει.:happy_5:

Reaction score
3
Απάντηση: Εξυπναδες..

.....................
Μια και προσκαλείται το άτομο αυτό σε συζήτηση, θα μπορούσε να αναφερθεί και το όνομά του.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Θα ηθελα να σας ενημερωσω για τα εξης.
Σημερα το πρωι ελαβα ενα πμ με ακραιες υβρεις,κατηγοριες και χαρακτηρισμους(δεν απευθυνεται σε εμενα)
Μετα απο αυτο δεν ισχυει η προταση μου για συζητηση.
Εχω ηδη μιλησει με τον Γενικο και Α.Γενικο και προτεινα την οριστικη διαγραφη του μελους.
Λυπαμαι, και ειλικρινα πιστευω πλεον πως αυτος ο ανθρωπος χρηζει βοηθειας διαφορετικης απο αυτη που μπορουμε να προσφερουμε στο AVSite.
O λογαριασμος του εχει ηδη ανακληθει

Reaction score
0
Συγνωμη βρε Λευτερη αλλα δεν μπορουσα να μην πω για την περιπτωση σου...:happy_5::happy_5::happy_5:

πες τα βρε Κωστα μου... πες τα πια... !!!!!!!!!!!
ελεος με τον σεκιουριτα!!!!!!!!!!!!

Reaction score
164
πες τα βρε Κωστα μου... πες τα πια... !!!!!!!!!!!
ελεος με τον σεκιουριτα!!!!!!!!!!!!
Καλά... Εσύ τώρα γιατί βρίζεις; :happy_8:

Ο Videomix αναφέρθηκε δημόσια. Οι υπόλοιποι; Δεν θα μάθουμε ποιοί είναι;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo