- Reaction score
- 5
Μια απλή και εύκολη λύση για αποφύγουμε το κόλπο με το μέγεθος τον αρχείων είναι στο τέλος όλα τα κομμάτια να γίνουν ένα αρχείο. Νομίζω αυτό μπορεί να γίνει απλά και εύκολα...
Θα προτεινα λοιπον για το αδιαβλητο του τεστ, να κοινοποιηθουν τα original cd με την εταιρια και τον κωδικο τους απο τα κομματια που θα λαβουν μερος.Θα μας εξηγήσει κάποιος τι γίνεται με το τεστ διότι ακούω κάτι περίεργα?
Ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια του cd και ποιος θα την επίβλεψη? Είχα την εντύπωση ότι το cd θα το έκανε ο Κώστας Κογίας τώρα βλέπω τον g.kar να γράφει κάτι αλλά περίεργα για μετατροπές μπρος πίσω, μπορούμε να έχουμε κάποια εξήγηση?
Το πρόβλημα με το μέγεθος τον αρχείων λύθηκε? Πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το WAV αρχείο δεν θα υποστεί καμία μετατροπή?
Όχι ότι δεν έχω εμπιστοσύνη αλλά οι ομάδα που νομίζω ότι σχεδιάζει το εγχείρημα είναι αυτή που ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν διαφορές.
Θέλω λοιπόν επίβλεψη του τρόπου κατασκευής και από την άλλη ομάδα που ισχυρίζεται ότι υπάρχουν ακουστές διαφορές, απλά για να μην υπάρξουν αμφισβητήσεις.
Επίσης καλό θα ήταν τα κομμάτια που θα επιλεγούν να είναι ευρέως φάσματος και όχι μόνο τύμπανα πχ. Λέω τώρα εγώ… Μια φορά θα γίνει το τεστ οπόταν να το κάνουμε σωστά. :cool_4:
Ηρέμησε τέκνον μου. Και θα ακούσεις, και δεν θα καταλάβεις γρι από διαφορές! Take it as it comes, που έλεγε κι ο Δημητράκης ο Morrison...Μια απλή και εύκολη λύση για αποφύγουμε το κόλπο με το μέγεθος τον αρχείων είναι στο τέλος όλα τα κομμάτια να γίνουν ένα αρχείο. Νομίζω αυτό μπορεί να γίνει απλά και εύκολα...
Ηρέμησε τέκνον μου. Και θα ακούσεις, και δεν θα καταλάβεις γρι από διαφορές! Take it as it comes, που έλεγε κι ο Δημητράκης ο Morrison...
Βαλτε και μενα , παρακαλω .Βγάζω έξω τους Κόγια, Κώστα Φ και την αφεντομουτσουνάρα μου, διότι εμείς θα συντονίσουμε την κατάσταση και θα ξέρουμε από την αρχή τι γίνεται. :cool_3:
- Μέχρι στιγμής, στο test λαμβάνουν μέρος οι κάτωθι:
1. Αντώνης Κ.
2. xfader
3. Μιχάλης Σπέρτος
4. Δημήτριος Ντοκατζής
5. Unforgiven
6. Σπύρος Μπλάτσιος
7. Pseiras
Ξαναλέω ότι δεν θα βιαστούμε διότι πολύς κόσμος λείπει σε διακοπές.
Σε κάποια φάση θα ζητήσω τις διευθύνσεις σας με pm. :cool_4:
Y.Γ Δεν είναι ντροπή το να μην μπορεί κάποιος να ακούσει τις διαφορες. Ντροπή είναι να λέει ότι ακούει διαφορές ενώ δεν τις ακούει, απλώς τις φαντάζεται.