Το... Ρεγκουνάμαξο

Reaction score
0
θα χρειαστει να τα επανεκπαιδευσω δλδ......Και μου φανηκε μια χαρα παιδι...τα φαινομενα απατουν τελικα:happy_9:

Reaction score
0
θα χρειαστει να τα επανεκπαιδευσω δλδ......Και μου φανηκε μια χαρα παιδι...τα φαινομενα απατουν τελικα:happy_9:
μια χαρα παιδι???????

για το ιδιο ατομο μιλαμε??????????????? (χαχαχχαχαχα)...

Reaction score
0
εγω μιλαω για το ιδιο μοριο (χαχα χιουμορ):cool_3:
μαλιστα.. για αλλον μιλαμε..
γι αυτον που εγω μιλαω δεν εχει .... μοριο (χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα)...

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
όσο και των υψηλών εντάσεων των χαμηλών
Και να φανταστείς ότι ο ίδιος θέλει να αυξήσει την ένταση του υπογούφερ. :crazy_1:

Το στήσιμο των brax είναι ιδανικό.
Ήταν η πρώτη φορά που σε αυτοκίνητο μου δημιουργήθηκε η αίσθηση ενός near field monitor σπιτιού. Η ανάλυση, η διαύγεια, ο διαχωρισμός των καναλιών, η σαφήνεια στην χωρική πληροφορία και γενικότερα η σημασία στην λεπτομέρεια, ήταν βασικά χαρακτηριστικά του συστήματος, χωρίς ο ακροατής να νιώθει σε καρέκλα βασανιστηρίων.
Οπως είπες κι εσύ, το σύστημα είναι εντελώς αρρύθμιστο. Από σήμερα που θα βρισκόμαστε στο Βόλο θα "παίξουμε" λίγο με το eq να δούμε τι "ψάρια" θα βγάλουμε (αν και δε μου αρέσει το ψάρεμα). :cool_4:

Πάντως η αναλυτικότητα των συγκεκριμένων μεγαφώνων είναι κορυφαία, χωρίς ωστόσο να γίνονται κουραστικά (σίγουρα όσο στρώνουν τόσο καλυτερεύουν). Οντας κάτοχος του δίδρομου σετ (Graphic Pro, αλλά με άλλους ενισχυτές και πηγή) μπορώ να πω πως αυτό που βλέπω στα Brax είναι μία αβίαστη αναπαραγωγή του σήματος, ακόμα και σε απλές συνθήκες εγκατάστασης (στο τωρινό μου αυτοκίνητο δεν έχω καν μόνωση στις πόρτες).

Το μεράκι που έχει ο γλόμπαλ είναι δεδομένο και στα δικά μου αυτιά και μάτια τα χρήματα που έριξε έχουν πιάσει τόπο. :cool_4:
Δεν θα το κρύψω (με το Λάμπρο το έχουμε συζητήσει εξάλλου), ήμουν αντίθετος με την απόφασή του να πάει τόσο ψηλά σε ποιότητα (και κόστος βέβαια), τόσο γρήγορα. Ομως κάποιες φορές ίσως να μη χρειάζεται να περνάς από όλα τα ενδιάμεσα στάδια, ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις και να εκτιμάς το ανώτερο επίπεδο ποιότητας. Είμαι σίγουρος ότι μόλις ξεπεραστούν τα μικρά προβλήματα "νεότητας" του συστήματος, θα είναι πραγματικά ένα σύστημα αξιώσεων για καλές ακροάσεις. :respect:

ΥΓ: βέβαια η χρησιμότητά του είναι αμφισβητήσιμη, αν λάβουμε υπόψιν το διευρυμένο αγαπητό στον κάτοχο μουσικό ρεπερτόριο... :crazy_1::crazy_3:

Αυτά και φεύγω για διακοπές! :cool_1:

Reaction score
25.504
τσαρουνικο μαναμ,
πραγματικα δεν εχεις ακουσει τιποτα ακομα
σου μιλαω εκ πειρας
το συστημα ειναι στο 40% των δυνατοτητων του αυτη τη στιγμη

συμφωνω και επαυξανω στην αισθηση near (ισως mid/near) field monitor ειδικα δε αν καθισεις στο πισω καθισμα (δεν κανω πλακα) στη μεση ειναι τελειως οικιακο.

το συστηματακι αυτο θα φτασει να ειναι ενα απο τα 5 καλυτερα στην ελλαδα σε ηχο (για να μην πω 3) και ενα απο τα 40 καλυτερα πανευρωπαικα οταν στρωσει/ρυθμιστει.
και ειναι μαζεμενο , σε καμια περιπτωση δεν προκειται για extreme εγκατασταση (=ξηλωνω ταμπλω και φτιαχνω καινουριο)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
συμφωνω και επαυξανω στην αισθηση near (ισως mid/near) field monitor ειδικα δε αν καθισεις στο πισω καθισμα (δεν κανω πλακα) στη μεση ειναι τελειως οικιακο.
Εγώ καθόμανε εμπρός και κουνούσα το κεφάλι πέρα δώθε. "happy_1"
Πραγματικά κοντινό μονιτορίστικο.

Reaction score
25.504
εγω παντως οταν εκατσα να το ακουσω απο πισω αρχισα να κανω συγκρισεις με το οικιακο μου.
φυσικα το αποτελεσμα ηταν σα να κλεβεις εκκλησια ,αλλα και μονο που μπαινεις σε τετοιες σκεψεις ειναι επιτυχια

φυσικα υπογραφω για αλλη μια φορα οτι σε αυτη τη ρημαδα τη χαιεντοεκθεση που γινεται καθε χρονο παρα πολλα δωματια δεν σκεκονται διπλα στο ρεγκουναμαξο ακομα και σε αυτη του την κατασταση.

τα παιρνω λιγο κρανιο (εως πολυ ) γιατι 9 στους 10 συνδιαζουν τον ηχο στο αυτοκινητο με τους καφρους στο ΣΕΦ και γιατι αλλοι 9 στους 10 εχουν πεταξει απειρα λεφτα σε ηχοσυστημα στο σπιτι χωρις να τα εκμεταλευονται (με αποτελεσμα να παιζουν χειροτερα απο το ρεγκουναμαξο αμαγκαντ)

νταξει τα ειπα και τεΛος

Reaction score
0
τα παιρνω λιγο κρανιο (εως πολυ ) γιατι 9 στους 10 συνδιαζουν τον ηχο στο αυτοκινητο με τους καφρους στο ΣΕΦ
Αυτό είναι που με χαλαει και μενα...
Συνήθως όταν λες ότι ασχολείσαι με το car audio η πρώτη ατάκα είναι:
"Α,έχεις κανει και εσύ disco το αυτοκίνητο??":-?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.024
Προχτές το άκουσα κι εγώ, (σε στάση, αλλά με τον κινητήρα και τον κλιματισμό σε λειτουργία). Είχα πάει προκατειλημμένος από αυτά τα άθλια τσίκι - τσίκι - ντουπ που μου έρχονται στο μυαλό με το άκουσμα της φράσης "car audio". Καμιά σχέση. Το σύστημα ακούγεται σαν υψηλής στάθμης οικιακό σύστημα, και προφανώς βασικοί υπεύθυνοι γι' αυτό είναι οι θόλοι και το ενεργό κρος. Κι όπως λέει και ο Κροκ, η μισή χαϊεντοέκθεση τρώει χώμα από τέτοιες εγκαταστάσεις. (Ακούσαμε ένα κομμάτι από το "Still Harry...", από τα καλύτερα ηχογραφημένα πιατίνια που έχω υπ' όψιν)...

Reaction score
25.504
οχι τοσο
ηθικος αυτουργος ειναι ο εγκαταστατης βασικα (60%), οι ενισχυταρες δευτερευοντως (20%) το κρος τριτευοντως (15%) και μετα μεγαφωνα καλωδια κλπ.
δατς δε γουει ιτ γκοουζ ιν ντα καρ ναουμ

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Το... Ρεγκουνάμαξο

οχι τοσο
ηθικος αυτουργος ειναι ο εγκαταστατης βασικα (60%), οι ενισχυταρες δευτερευοντως (20%) το κρος τριτευοντως (15%) και μετα μεγαφωνα καλωδια κλπ.
δατς δε γουει ιτ γκοουζ ιν ντα καρ ναουμ
Μεγα λαθος!!! ενα ποσοστο ,αρκετα μεγαλο ,οφειλεται στο καταπληκτικο P90 σαν τρανσπορτ προς τον επεξεργαστη.

Υγ γμτ το εχουν ακουσει σχεδον ολοι εκτος απο εμενα, Λαμπρο θα σε φαω!!!! :mad_3::mad_3::mad_3:

Reaction score
25.504
νομιζεις μαστορα

το αποτελεσμα που ακουγεται αυτη τη στιγμη στο ρεγκουναμαξο δεν εχει καμια σχεση με το Ρ90 ακομα.
ο μαστορας το εχει κανει και με πηγη mcintosh χωρις delay κλπ.
ακομα δεν εχει γινει τιποτα περισσοτερο απο οσα μπορεις με μια καλη πηγη με επεξεργαστη. αυτη τη στιγμη ειτε ειχε το αυτοκινητο 7998 με 701 ,ειτε Ρ88 η διαφορα θα ηταν μικρη.
αλλα και η αξιοποιηση του Ρ90 αργοτερα απο τον εγκαταστατη θα γινει.
σου θυμιζω κορολλα με 15000 σε πραγματα (και Ρ90 αργοτερα) που επαιζε σα πραπρα (καθοτι ο ιδιοκτητης εγκαστατης ναι μεν ειχε μερακι, αλλα ηταν τελειως ασχετος απο ρυθμισεις και εγκατασταση)

ακομα και στου δημητρη το συστημα δεν ειναι το Ρ90 που εκανε τη δουλεια. ο νικος τα μαγειρεψε και παιξανε και θα μπορουσε να το κανει και με Ρ88.

οσο για σενανε
θα το ακουσεις οτνα τελειωσει!

Reaction score
0
Απάντηση: Το... Ρεγκουνάμαξο

Δεν ειπα οτι το μεγαλυτερο ποσοστο το εχει το Ρ90, φυσικα και ο εγκαταστατης εχει το μεγαλυτερο ποσοστο. Αλλα ειναι πολυ αδικο να μην αναφερεις σε ολα αυτα που ειπες αυτην την αξιοθαυμαστη πηγη!!! Και σου θυμιζω τι επαθα εγω και ο Νικος οταν απλως βαλαμε το Ρ90 στο αυτοκινητο μου χωρις να το ρυθμισουμε και ολα φλατ εκτος του κροσσ που μπηκε προχειρα! Απλα διαφωνω στα ποσοστα σου.

Οσο για τον αν θα μπορουσε να εχει το ιδιο αποτελεσμα με το Ρ88, διαφωνω καθετα.

Οσο για την κορολα την ξερω και επισης σου θυμιζω τον τουρκο στο Πανευρωπαικο με Ρ90, ΒΕ, και 2 Thesis και πατωσε, σε αυτο συμφωνω.

Reaction score
5
Αφού διάβασα τα πάντα προσεχτικά καταρχήν να πω ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Η αλήθεια είναι οτι ο χρόνος που έχω σπαταλήσει στο να ακούω μηχανήματα ποιότητας (σπιτικά) είναι...μηδενικός.

Έτσί το είχα λίγο άγχος για το τι θα πουν κάποια άτομα με μεγαλύτερη γνώση στο χώρο και την σύγκριση που μπορούν να κανουν με ενα καλό οικιακό. Μπορώ να πω οτι ικανοποιήθηκα και αισθανομαι υπερήφανος για το καμάρι μου με αυτά που διάβασα. Και σίγουρα τους ευχαριστώ για τα καλά τους λόγια!

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως σίγουρα αξίζει στον κ. Ανδρέα Δραγκιώτη που είναι υπεύθυνος για τις κατασκευές, που έδειξε απίστευτη υπομονη σε κάθε βλακεία που μου ερχόταν εμένα στο μυαλό, που η ποιότητα της δουλειάς που έχει γίνει τον ξεχώρισε (στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον) ως επαγγελματία.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Re: Απάντηση: Re: Το... Ρεγκουνάμαξο

Μεγα λαθος!!! ενα ποσοστο ,αρκετα μεγαλο ,οφειλεται στο καταπληκτικο P90 σαν τρανσπορτ προς τον επεξεργαστη.
Κι όμως Αρτέμη, το P90 ως transport δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Αν οφείλει κάπου την επιτυχία του ως μηχάνημα είναι στο συνδυασμό του με τον επεξεργαστή.

Υπάρχουν καλύτερα transports εκεί έξω, ακόμα και στην ίδια τιμή (ή έστω λίγο παραπάνω). :cool_4:

Λαμπρούκο, θα πάμε μαζί στην έκθεση Hi-End φέτος. Πιστεύω πως θα εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο το πώς παίζει το σύστημά σου (τολμώ να πω: τα συστήματά μας, αν και είναι ακόμα νωρίς και για τα δύο). :happy_5:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518