Mp3 και κόντρες

Status
Not open for further replies.

Reaction score
3.492
Τελικα μόλις πριν λίγο τσέκαρα στον αναλυτή φάσματος πραγματικού χρόνου (RTA) του ULTRACURVE ένα κανονικό και ένα wav που ήταν πριν MP3 στα 320Κ και δεν παρατήρησα κάποια πτώση στις υψηλές . Το κομμάτι wav(MP3) έχει κανονική στάθμη σήματος και στα 20KΗζ, την ίδια δηλαδή στάθμη με το κανονικό ασυμπίεστο κομμάτι.

Ας το τσεκάρει και ο Κώστας Δ. στον αναλυτή του, αλλά το MP3 να γίνει στα 320Κ αυτή τη φορά.

Το ίδιο ισχύει και στις χαμηλές συχνότητες έως τα 20 Ηz, καμία διαφορά στη στάθμη μεταξύ του συμπιεσμένου και του ασυμπίεστου "on average"

Οπότε τα MP3s θα πρέπει να δημιουργηθούν στα 320Κ.

Reaction score
19
Στα 320 του lame;
Το δοκίμασα (με switch -b 320 και τίποτα άλλο) και ήταν σαφώς καλύτερη η κατάσταση αλλά η πτώση ήταν και πάλι εμφανής. Δυστυχώς δεν έχω εύκαιρα τώρα τα screenshots.
Αν παίζετε με άλλον encoder πείτε μου να δοκιμάσω και μ'αυτόν.

Παιδιά, να πω κι όλας ότι δεν είχα σκοπό να σας χαλάσω το τεστ.
Εξάλλου όσοι θα θέλαν να κλέψουν φαντάζομαι θα γνώριζαν έτσι κι αλλιώς την ύπαρξη των spectrum analyzers. Ολόκληροι hiendάδες. :mrgreen:
Επίσης νόμιζα ότι θα παίζατε έτσι ώστε να μην υπάρχει cutoff, κάτι που τελικά αμφιβάλλω αν γίνεται γιατί μάλλον εκεί στηρίζεται όλο το compression.
Ή μήπως όχι;
Στο lame υπάρχουν switches για να ορίσεις που να αρχίσει το cutoff αλλά παίζει από τα 16 και κάτω.

Reaction score
0
Απάντηση: Mp3 και κόντρες

απορω, τι σκεπτικο υπαρχει σε πολλους συναδελφους!

λες και καποιοι θελουν να φανουν οτι τσακωσαν τους ψευτες κλπ.
σαν τα παιδια, νια,νια νια :)λολ.
ποιοι θα νικησουν ! λολ-λολ

αντι να θελουν να προαγουν τις ακουστικες τους εμπειριες και να βαδισουν πιο σωστα στον ατομικο του δρομο ο καθενας για την ακουστικη ευτυχια του, κοιταζουν να φανουν πιο εξυπνοι απο τους αλλους.

ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι κερδιζει κανεις αν καποιος σου δειξει φιλε γ.καρ οτι με το συστημα του βρισκει τη διαφορα.

Ρωτησα κατι χτες, αλλα κανεις δεν απαντησε, εστω για να με κανει να σωπασω.
εχετε ακουσει αποσυμπιεσμενα κομματια με set/f-r και με καλο και αναλυτικο πλεηερ?
εκει θα φανει η διαφορα μεταξυ νορμαλ και αποσυμπιεσμενου ακουσματος.
γιατι αυτο το σχημα ειναι οντως hi-end μεσα παντα στα ορια με τα οποια κατασκευαστηκε

ομαδικη δοκιμη λεει ο συναδελφος γ.καρ για να μην υπαρχει προσβαση σε προγραμματα κλπ.
ε και?

με ποιο συστημα? αντε βρες το λολ

με τι ακουσμα? οποιο θελει ο αμφισβητιας, οπως ειπε ο κ. τσαρουχας πιο πανω.

βρε συναδελφοι που πολλοι κανετε τους πολυξερους, ντε και καλα ολος ο κοσμος ακουει με τα μηχανηματα σας?

γιατι δεν εχετε οι αμφισβητιες την περιεργεια να κανετε αυτο που σας ειπα να πατε να ακουσετε κατι τετοιο με τα ιδια σας τα αυτια και μετα να το κουβεντιασουμε αν οντως ειναι ετσι?

συναδελφε κωστα Φ. δεν με νοιαζει αν εχεις τη λυση σε σφραγισμενο φακελο , αν θα το βρω κλπ. γιατι εγω απλα το ακουω.
οπως και δεν με νοιαζει αν τα set γραφουν χαλια. αρκει που ακουγονται υπεροχα.

αν το βρω αληθινα και εσυ αρνηθεις οτι ειναι ετσι δεν με νοιαζει να φανω λαθος, αν εχεις "κλεψει" :) λολ.
αλλωστε ποιος με ξερει, για να φοβαμαι το τι γνωμη θα σχηματισουν οι τριτοι?

μηπως η αποψη μου για το τι ειναι σωστος ηχος εξαρταται απο τη γνωμη του καθε αλλου, (ειτε αυτος λεγεται κωστας Φ., κ.κογιας, μ.σπερτος, π.κωτσης, π. παναγοπουλος), ή απο τα αυτια μου?

εμπιστευομαι μονο το αυτι μου και αυτο θα επρεπε να κανετε ολοι σας, οσον αφορα το ακουσμα (εξαιρουνται τα τεχνικα).
και να δωστε στο αυτι σας "τροφη". ακουσματα σε διαφορα συστηματα δηλαδη.

δεν εχω καποια επαγγελματικη σχεση με το χωρο και δεν ζητω τα ευσημα απο κανενα. ποσο μαλλον οταν αυτος δεν εχει την ιδια εμπειρια.

δεν με νοιαζει δηλαδη αν την απαντηση την εχεις σε σφραγισμενο φακελο ή "κλεψεις".

μου αρκει να το δεις εσυ.
και εσενα αυτο θα επρεπε να σου αρκει και οχι το να αποδειξεις στους αλλους κατι.
θα επρεπε να νοιαζει εσενα, για τον εαυτο σου και μονο, αφου δεν εχεις ακουσει αποσυμπιεσμενα σε τετοιο ηχητικο σχημα να πας και να ακουσεις και να δεις αν οντως εκει μπορει να βρεις εσυ μονος σου τις διαφορες.
γιατι αν δεν μπορεις να τις βρεις, τοτε το αυτι σου, ειναι ετσι.
αλλα αυτο δεν σημαινει οτι και το δικο μου αυτι ειναι το ιδιο...

ειδα οτι τα ηχεια σου, δεν ειναι απο αυτα που θα σου το δειξουν αυτο (καθωτι φτηνα διδρομα) και ο ενισχυτης σου ειναι π-π μαλλον.

δεν εχεις ακουσει αποσυμπιεσμενα σε αμεση αντιπαραθεση με κανονικα, πανω σε αυτο το σχημα που λεω, οπως φανταζομαι και κανεις αλλος απο τους αμφισβητιες...
και ομως αντι να κανετε αυτο που θα εκανε καποιος που ΨΑΧΝΕΙ να βρει το σωστο για αυτον δρομο, το να αποκτησεις δηλαδη μια τετοια εμπειρια, κλεινεστε σε ενα εγωιστικο "εγω τα ξερω ολα" ,ή οι ρηβιουερς τα "παιρνουν " κλπ.

δεν χαλω το χρονο μου βρισκομενος εδω για να με τεσταρει ο καθε ενας με τους ορους του, οπως αυτους που αναφερε πιο πριν ο κ. τσαρουχας.
ή για να συμμετεχω σε ομαδικη δοκιμη σε αλλα μηχανηματα απο αυτα που ακουω.
και αυτο γιατι δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανενα που νομιζει οτι τα ξερει ολα!
πως αλλιως να χαρακτηρισω περαν του ορου "πολυξερο", αυτον που ενω δεν εχει ακουσει, εκφερει γνωμη σαν να ακουσε!

χαλω το χρονο μου ευρισκομενος σε καποιο φορουμ για να δω γνωμες , να αποκομισω γνωσεις που δεν εχω για την ωρα κλπ.
απο ανθρωπους που εχουν εμπειριες που εγω μεχρι τωρα δεν εχω.
ή για να εξηγησω αυτα που δεν καταλαβαινω.
και ετσι δινω και παιρνω, απο και σε συναδελφους.
προκειμενου να βοηθηθω και να βοηθησω.

υποθετοντας οτι βρισκομαι σε παρεα ανθρωπων που ψαχνονται και οχι σε παρεα ανθρωπων που θελουν μονο να ακουνε : μπραβο μεγαλε εισαι αρχοντας τους ταπωσες τους "αντιπαλους".

αλλα οπως ειπε και ο κ. τσαρουχας αυτο το θρεντακι ειναι για hifi οποτε γυρναω στη χαι εντ και σας αφηνω να συνεχιζετε τις ασκοπες κοντρες σας επι του ΥΠΟΘΕΤΙΚΟΥ (αφου δεν εχετε ακουσει αυτο που σας ειπα και που θα σας εδειχνε αμεσα τη λυση του ερωτηματος)

στο τελος θα παιξετε και ξυλο (λολ) αντι να κανετε το αυτονοητο, το να ακουσετε το ζητουμενο σε ενα διαφανο και χρονισμενο σχημα σαν κι αυτο που σας περιεγραψα.

μηπως τελικα η κοντρα δεν γινεται για την ανακαλυψη της αληθειας και γινεται για την ικανοποιηση του εγω σας και τιποτε αλλο?

δεν ξερω...

οποτε, επιστρεφω στη χαι εντ και καλη συνεχεια στις κοντρες σας :)

Reaction score
0

για να σας γλυτωσω απο μια κοπια παραπανω βγαλε με εκτος κ. τσαρουχα, μεχρι που να πατε οι ιδιοι να ακουσετε αυτο που ειπα.
γιατι δεν βρισκω κανενα νοημα στο να συμμετασχω σε ενα τετοιο τεστ .

αν ομως πατε και ακουσετε ετσι οπως σας ειπα (κατι που θα εδειχνε οτι ψαχνεστε) και δεν βρειτε διαφορα, τοτε ευχαριστως να συμμετασχω για να σας δειξω οτι περα απο τα μηχανηματα, δεν εχουν ολοι το ιδιο αυτι. :))

τσαο... :)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Επίσης δεν ξέρουν όλοι να φτιάχνουν MP3, φίλε Νίκο.

Το σωστά συμπιεσμένο κομμάτι έχει τόσο μικρές διαφορές με το κανονικό που είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπίσεις τις διαφορές αυτές και ακόμα πιο δύσκολο να πεις ποιο είναι το MP3 και ποιο το αυθεντικό wav (δηλάδη ποιο είναι το "καλό").

Αυτό θέλει να αποδείξει το συγκεκριμένο test σε όσους είναι περίεργοι να δουν πόσο αποτελεσματικοί είναι αυτοί οι αλγόριθμοι αλλά και σε όσους νομίζουν ότι έχουν κάνει αντίστοιχες δοκιμές σπίτι τους στο παρελθόν.

Kαι ωραία τα SET/Fullrange συστήματα, και να δεχθώ ότι υπερτερούν σε PRaT, PaT, PSaΤ, ΟΠΑΠ και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, αλλά, φίλε μου, σίγουρα δεν είναι τα πιο αποκαλυπτικά.

Παλιά στο Texas που κάναμε δοκιμές είχαμε καταλήξει πως τα πιο αποκαλυπτικά συστήματα ήταν τα καλά transistor (από αυτά που 10% παραμόρφωση δε βγάζουν ούτε στον επιθανάτιο ρόγχο τους) μαζί με τίποτα ψωρό-ηχεία με 2 και 3 μεγάφωνα σαν τα ATC. Βέβαια με Μαρινέλλα δεν δοκιμάσαμε... :p

Α, και ο Tripath μάλλον σε SET φέρνει.

Reaction score
3.492
-V2 --vbr-new -q0 --lowpass 19.7 -b96

Why the freakin' lowpass?
More info on Low-pass issues and CD history here
The --lowpass 19.7 entry in the commandline means that LAME uses polyphase lowpass filtering during encoding to MP3. This roughly means that the lower part of 19.7 kHz will pass, go through, in this case frequencies above 20 kHz will NOT be in your MP3 file. Encoding frequencies above 20 kHz is pretty much ridiculous. We'll try to explain why. Goal of 44.1 kHz sampling (which will have 22.05 kHz as your highest sample frequency) was to have perfect response up to 20 kHz, with a 'safe' range of 2 kHz for anti-aliasing and other A->D issues. The fact we have 44.1 kHz samplerate is a simple result of mathematics and easy handling of data, deriving from video (SONY U-matic), which used to be the only storage medium for audio. Nobody expected this rate would become barrier-free and steepless in the year 1999 ;-) One could debate if harmonics and feelings you have (when hearing the original audio) will be more parent when you can encode up to 22 kHz, but still the level of importance of those frequencies has never been proven.
Using a lowpass filter creates an MP3 including enough of the human hearing's threshold for the highest frequencies.

Reaction score
19
Δοκίμασα και --lowpass 20 (χωρίς τα υπόλοιπα που έχεις βάλει) το μεσημέρι που έπαιζα αλλά εξακολουθούσε να πέφτει από τα 16. Ίσως παίζει σε συνδυασμό με τα άλλα. Θα ξαναδοκιμάσω αύριο. :cool_4:

Reaction score
3.492
Re: Απάντηση: Mp3 και κόντρες

για να σας γλυτωσω απο μια κοπια παραπανω βγαλε με εκτος κ. τσαρουχα, μεχρι που να πατε οι ιδιοι να ακουσετε αυτο που ειπα.
γιατι δεν βρισκω κανενα νοημα στο να συμμετασχω σε ενα τετοιο τεστ .

αν ομως πατε και ακουσετε ετσι οπως σας ειπα (κατι που θα εδειχνε οτι ψαχνεστε) και δεν βρειτε διαφορα, τοτε ευχαριστως να συμμετασχω για να σας δειξω οτι περα απο τα μηχανηματα, δεν εχουν ολοι το ιδιο αυτι. :))

τσαο... :)

Nikolas, δεν καταλαβαίνω το λόγο γιατί εκνευρίζεσαι . Εμείς εδώ το ψάχνουμε το θέμα με το MP3 όχι γιατί θα χρειαστεί ποτέ να μετατρέψουμε τα original CD μας σε MP3 αλλά γιατί θέλουμε να μάθουμε ποια είναι τα ποιοτικά όρια του format .

To δικό σου το σύστημα μπορεί και προβάλει εύκολα τις διαφορές σε συνδιασμό πάντα με την δική σου πολύ καλή ακοή. Αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο.

Ομως για τους λιγότερο τυχερούς χομπίστες υφίσταται το απλό ερώτημα. Πόσο σημαντική είναι αυτή η μικρή απώλεια σήματος ? Μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε τις διαφορές ?

Reaction score
3.492
Δοκίμασα και --lowpass 20 (χωρίς τα υπόλοιπα που έχεις βάλει) το μεσημέρι που έπαιζα αλλά εξακολουθούσε να πέφτει από τα 16. Ίσως παίζει σε συνδυασμό με τα άλλα. Θα ξαναδοκιμάσω αύριο. :cool_4:

Δοκίμασε σε παρακαλώ με 19.7 .
Ευχαριστώ .
Το VBR είναι το Variable Bit Rate .

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mp3 και κόντρες

Εμείς εδώ το ψάχνουμε το θέμα με το MP3 όχι γιατί θα χρειαστεί ποτέ να μετατρέψουμε τα original CD μας σε MP3 αλλά γιατί θέλουμε να μάθουμε ποια είναι τα ποιοτικά όρια του format.
Eμμ...
Ακόμα κι όταν περάσουμε κάποια μέρα όλη τη μουσική μας σε HDD ή SSD και βάλουμε τα CD στο πατάρι, οι χωρητικότητες (θα) είναι τέτοιες που (θα) επιτρέπουν την αποθήκευση με lossless format.

Το "(θα)" για όσους την έχουν τεράστια...τη συλλογή. :mrgreen:

Reaction score
0

Επίσης δεν ξέρουν όλοι να φτιάχνουν MP3, φίλε Νίκο.

Το σωστά συμπιεσμένο κομμάτι έχει τόσο μικρές διαφορές με το κανονικό που είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα εντοπίσεις τις διαφορές αυτές και ακόμα πιο δύσκολο να πεις ποιο είναι το MP3 και ποιο το αυθεντικό wav (δηλάδη ποιο είναι το "καλό").

Αυτό θέλει να αποδείξει το συγκεκριμένο test σε όσους είναι περίεργοι να δουν πόσο αποτελεσματικοί είναι αυτοί οι αλγόριθμοι αλλά και σε όσους νομίζουν ότι έχουν κάνει αντίστοιχες δοκιμές σπίτι τους στο παρελθόν.

Kαι ωραία τα SET/Fullrange συστήματα, και να δεχθώ ότι υπερτερούν σε PRaT, PaT, PSaΤ, ΟΠΑΠ και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, αλλά, φίλε μου, σίγουρα δεν είναι τα πιο αποκαλυπτικά.

Παλιά στο Texas που κάναμε δοκιμές τα πιο αποκαλυπτικά συστήματα στο χωριό μου ήταν τα καλά transistor με τίποτα ψωρό-ηχεία σαν τα ATC. Βέβαια με Μαρινέλλα δεν δοκιμάσαμε... :p
με καλεσες να συμμετασχω γιατι ειπα οτι τα αποσυμπιεσμενα απο το wmp11 ειχαν εμφανεστατες διαφορες απο το νορμαλ cd.
και εξαρχης δηλωσα ασχετος απο codes κλπ, λεγοντας μαλιστα οτι μιλω για το wmp11.

το αν εσυ φιλε κωστα εχεις βρει καποια λυση στο θεμα συμπιεση αυτο ειναι καλο και ευχαριστο αλλα προσωπικα εμενα δεν μου λεει κατι καθοτι σιγουρα ενα συμπιεσμενο απλα --> στο ασυμπιεστο.
οποτε παιρνω ασυμπιεστο και τελος...
:)

εκφραζεσαι κοροιδευτικα για το σχημα set/f-r μιλωντας για ΟΠΑΠ.

μιλας για αποκαλυπτικο αλλα εχεις μπερδεψει μερικα πραγματα και στο λεω φιλικα.
αλλο το αποκαλυπτικο και αλλο το χρονισμενο διαφανο.

το atc ειναι πιο αποκαλυπτικο και πιο πληρες συχνοτικα, απο το αββυ, αλλα δεν εχει τον απολυτο χρονισμο του φ-ρ
και οντας δυσκολο, θα το δουλεψεις με τρανζιστορ. ισως και με λαμπα π-π.

και για το λογο αυτο δεν μπορει να σου μεταδωσει το συναισθημα της φωνης οσο ενα φ-ρ. καθως και αλλα.

τα atc σε συνδυασμο με το τρανζιστορ, θα σου αποκαλυψει συχνοτητες.
που καθως η τιμη αποκτησης θα ανεβαινει, οι συχνοτητες θα τεινουν να γινουν καθαρη και πληρης μουσικη.
το σετ/φ-ρ θα σου αποκαλυψει μουσικη. που καθως η τιμη αποκτησης θα ανεβαινει, η μουσικη θα τεινει να γινει λαιφ.

και αυτο στο λεει ανθρωπος που εχει αρκετα ακουσματα οχι μονο σε αντιπροσωπιες και εκθεσεις αλλα σε σπιτια, με συστηματα κοστους 10 φορες επανω απο αυτο που σου περιεγραψα.

θα σου πω και κατι ακομα αφου το σχημα μου το θεωρεις αστοχο.
οι φιλοι που εχουν ακριβα συστηματα, δεν ακουνε ποτε ουτε καν αντιγραμενο ασυμπιεστο cd γιατι τους χαλαει. μονο οριτζιναλ. (οικονομικα ανετοι βλεπεις)
και ενας δεν ακουει καν cd αν δεν ειναι απο καποιες εταιριες που γνωριζει οτι κανουν καλες εγγραφες.
και δεν ακουει παρα λιγα απο το cd player του καθως το θεωρει αρκετα υποδεεστερο του πλατο του. και αυτο γιατι η αναλυση του --> απειρο.

σου λεω ομως οτι εγω εχω τον τραγουδιστη ζωντανο στα τρια μετρα (με μονο ελαχιστο σαν να υπαρχει μια λεπτη -παντως- κουρτινα μεταξυ εμου και αυτου).
ενω ο φιλος εχει στο μισο μετρο κατι σαν τον τραγουδιστη χωρις ομως κουρτινα.

βεβαια το συστημα μου δεν αποτελει πανακεια για το καθε ακουσμα αφου στα συμφωνικα οργανα ή σε χοροδιακα με παμπολες φωνες μου τα χαλαει απο λιγο ως πολυ σε σχεση με αυτο το φοβερο που βγαζει στις σολο-ντουετο φωνες και τα λιγα οργανα.
αλλα μιλαμε για την βαση των σχηματων set/f-r.

το ποιο σου ταιριαζει καλυτερα στο αυτι σου ειναι δικο σου θεμα. πραγματικα.
αρκει ομως να εχεις τετοιο ακουσμα πρωτα.

για το τελος, μια και δεν θελω να συνεχισω σε τουτο το θρεντ , να σου επαναλαβω αυτο που σιγουρα θα εχεις διαβασει στο χαιτεκ, οτι οι εμπειροι τρανζιστοραδες του, ελεγαν οτι δεν εχουν ξανακουσει τιποτα στη ζωη τους οπως αυτο που ακουσαν με τον αξις πανω στο απλο γκλενερ.

αν ουτε αυτο ειναι κατι που να σε παρακινησει να ψαξεις το θεμα set, εμενα δεν μου πεφτει αλλος λογος.
μεινε με το τρανζιστορ και το atc :)

Reaction score
3.492
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mp3 και κόντρες

Eμμ...
Ακόμα κι όταν περάσουμε κάποια μέρα όλη τη μουσική μας σε HDD ή SSD και βάλουμε τα CD στο πατάρι, οι χωρητικότητες (θα) είναι τέτοιες που (θα) επιτρέπουν την αποθήκευση με lossless format.

Το "(θα)" για όσους την έχουν τεράστια...τη συλλογή. :mrgreen:
Συμφωνώ. Δεν τίθεται πλέον θέμα οικονομίας χώρου αποθήκευσης, αφού πλέον μιλάμε για Terabytes .

Υφίσταται όμως ακόμα το θέμα της υποκειμενικής αξιολόγησης του ήχου.

Reaction score
0

δεν τσαντιζομαι γ.καρ. γιατι να τσαντιστω?

και πολυ καλα κανετε αν αυτο που λες ισχυει.
αλλα τοτε δεν καταλαβαινω γιατι με καλεσε ο συναδελφος κωστας φ. να συμμετασχω σε αυτο το τεστ αν ειναι ετσι τα πραγματα.

μηπως και αυριο φαληρισω και ξαναγυρισω στον nad και το klh μου ως κυριο συστημα?

δεν ειπα οτι σταματω τσαντισμενος.
ειπα οτι δεν βρισκω εγω προσωπικα το λογο να συνεχισω αυτη τη κοντρα.

Reaction score
3.492
Re: Απάντηση: Mp3 και κόντρες

δεν τσαντιζομαι γ.καρ. γιατι να τσαντιστω?

και πολυ καλα κανετε αν αυτο που λες ισχυει.
αλλα τοτε δεν καταλαβαινω γιατι με καλεσε ο συναδελφος κωστας φ. να συμμετασχω σε αυτο το τεστ αν ειναι ετσι τα πραγματα.

μηπως και αυριο φαληρισω και ξαναγυρισω στον nad και το klh μου ως κυριο συστημα?

δεν ειπα οτι σταματω τσαντισμενος.
ειπα οτι δεν βρισκω εγω προσωπικα το λογο να συνεχισω αυτη τη κοντρα.

Ο Κώστας Φ., πίστεψέ με, ενδιαφέρεται περισσότερο για το σύνολο και τη γνώση και λιγότερο για τον εαυτό του.

Reaction score
0

τοτε ειναι σωστος και ωραιος.

οποτε σιγουρα αφου ενδιαφερεται για τη γνωση, θα παει να ακουσει μονος του αυτο που προτεινα οταν θα εχει την ευκαιρια.

δεν αμφιβαλω λοιπον οτι στην πρωτη ευκαιρια θα το πραξει...

και θα του πω μπραβο, ειτε δει την διαφορα, ειτε οχι.

γιατι αν δεν δει τη διαφορα τοτε κατι θα φταιει στο δικο μου συστημα και τοτε η αποψη του θα εχει μεγαλο ενδιαφερον για μενα.

αν δει τη διαφορα τοτε αυτο ισως δειξει στο συνολο οτι υπαρχουν και συστηματα οχι ιδιαιτερα ακριβα με τα οποια μπορουμε να ακουσουμε τοσο καλα οσο το να βρισκουμε τετοιες διαφορες...

χαιρομαι οταν συνομιλω φιλε γ.καρ με ατομα σαν εσενα και αλλους που πραγματι ενδιαφερονται να ψαξουν οσο μπορουν.

γιατι υπαρχουν και κατι αλλοι που το να τους θιξεις κατι που ποτε δεν ακουσαν ισοδυναμει με το να τους προσβαλεις τη θρησκεια... λολ

τα λεμε... :)

Reaction score
13
Υπενθυμιζω στους διοργανωτες και παρισταμενους (ειδικα οσους εχουν μιλησει για spectrum) μια δικη μου "παραξενια" που εξεφρασα στις πρωτες σελιδες του θεματος, σχετικα με την μετατροπη των Αρχειων. Ξαναλεω οτι θα λαβω μερος με την προυποθεση οτι δεν θα υπαρξει το λεγομενο normalization στην διαδικασια παραγωγης του τελικου προιοντος και τελος παντων κανενος ειδους επιπλεον συμπιεση αρχειων.
Τα χρυσα μου αυτια (Σπερτουμ Σπεκτρουμ) δεν δουλευουν με συμπιεσμενα πραματα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φίλε μου σε ευχαριστώ που με βγάζεις από τον κόπο. Όμως, πρέπει να επισημάνω ότι έχεις μια τάση ξερολισμού, η οποία στηρίζεται σε εντελώς προσωπική άποψη, κάτι πολύ επικίνδυνο (για σένα), διότι δεν μπορείς να ακούσεις κανέναν παρά τον εαυτό σου. Κοινώς, έχω πάθει κάτι με αυτά τα φουλ ρέιντζ και τα σετ. Ακόμη κι αν τα είχα για, (στο περίπου), ψιλο-καλά σετάπ, πλέον τα έχω σιχαθεί γιατί δεν υπάρχει ούτε μισό post σου που να μην τα αναφέρει. Μπούχτησα ρε φίλε... Να ακούσουμε αυτό που ΕΣΥ νομίζεις ότι είναι κορυφή για να δούμε το φως το αληθινό. Θα σου πρότεινα, εντελώς φιλικά και να μην παρεξηγηθείς, να ξεκαβαλήσεις από τα σετ και τα φουλ ρέιντζ, διότι αυτά, είναι η μισή, της μισής αλήθειας στον ήχο και αυτό πάρ' το όπως θέλεις. Όταν καταλάβεις τι εννοώ θα τα ξαναπούμε. Τέλος, το να μιλάς για χρονισμό, χωρίς να βάζεις μέσα τον παράγοντα χώρο, είναι εντελώς άστοχο και άσχετο. Αλήθεια, έχεις μετρήσει ποτέ τον χώρο σου? Έχεις επιμεληθεί την ακουστική του? Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιο βοήθημα επί τούτου?...

Α, και ο Tripath μάλλον σε SET φέρνει.
Exactly...

Θα παρακαλέσω όμως για μια ακόμη φορά, να μείνουμε στο θέμα μας και εδώ να γράφει μόνο όποιος θέλει να λάβει μέρος σε αυτό και να πει κάτι για το test. Τα υπόλοιπα μπορούν να συζητηθούν σε άλλα threads...

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871