- Reaction score
- 10
Aπλα αν οι κυματομορφες ειναι παντου ιδιες, καποιο λακο εχει η φαβα....Πολυ βαθυ κιολας....:happy_5:Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι.
Aπλα αν οι κυματομορφες ειναι παντου ιδιες, καποιο λακο εχει η φαβα....Πολυ βαθυ κιολας....:happy_5:Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι.
Ελα ρε Νικο φυσικα και εχει πολυ μεγαλη σημασια.Έλα μωρέ, πόση σημασία έχει?...
για να σας γλυτωσω απο μια κοπια παραπανω βγαλε με εκτος κ. τσαρουχα, μεχρι που να πατε οι ιδιοι να ακουσετε αυτο που ειπα.
γιατι δεν βρισκω κανενα νοημα στο να συμμετασχω σε ενα τετοιο τεστ .
αν ομως πατε και ακουσετε ετσι οπως σας ειπα (κατι που θα εδειχνε οτι ψαχνεστε) και δεν βρειτε διαφορα, τοτε ευχαριστως να συμμετασχω για να σας δειξω οτι περα απο τα μηχανηματα, δεν εχουν ολοι το ιδιο αυτι.)
τσαο...![]()
Δοκίμασα και --lowpass 20 (χωρίς τα υπόλοιπα που έχεις βάλει) το μεσημέρι που έπαιζα αλλά εξακολουθούσε να πέφτει από τα 16. Ίσως παίζει σε συνδυασμό με τα άλλα. Θα ξαναδοκιμάσω αύριο. :cool_4:
Eμμ...Εμείς εδώ το ψάχνουμε το θέμα με το MP3 όχι γιατί θα χρειαστεί ποτέ να μετατρέψουμε τα original CD μας σε MP3 αλλά γιατί θέλουμε να μάθουμε ποια είναι τα ποιοτικά όρια του format.
με καλεσες να συμμετασχω γιατι ειπα οτι τα αποσυμπιεσμενα απο το wmp11 ειχαν εμφανεστατες διαφορες απο το νορμαλ cd.Επίσης δεν ξέρουν όλοι να φτιάχνουν MP3, φίλε Νίκο.
Το σωστά συμπιεσμένο κομμάτι έχει τόσο μικρές διαφορές με το κανονικό που είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα εντοπίσεις τις διαφορές αυτές και ακόμα πιο δύσκολο να πεις ποιο είναι το MP3 και ποιο το αυθεντικό wav (δηλάδη ποιο είναι το "καλό").
Αυτό θέλει να αποδείξει το συγκεκριμένο test σε όσους είναι περίεργοι να δουν πόσο αποτελεσματικοί είναι αυτοί οι αλγόριθμοι αλλά και σε όσους νομίζουν ότι έχουν κάνει αντίστοιχες δοκιμές σπίτι τους στο παρελθόν.
Kαι ωραία τα SET/Fullrange συστήματα, και να δεχθώ ότι υπερτερούν σε PRaT, PaT, PSaΤ, ΟΠΑΠ και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, αλλά, φίλε μου, σίγουρα δεν είναι τα πιο αποκαλυπτικά.
Παλιά στο Texas που κάναμε δοκιμές τα πιο αποκαλυπτικά συστήματα στο χωριό μου ήταν τα καλά transistor με τίποτα ψωρό-ηχεία σαν τα ATC. Βέβαια με Μαρινέλλα δεν δοκιμάσαμε...![]()
Συμφωνώ. Δεν τίθεται πλέον θέμα οικονομίας χώρου αποθήκευσης, αφού πλέον μιλάμε για Terabytes .Eμμ...
Ακόμα κι όταν περάσουμε κάποια μέρα όλη τη μουσική μας σε HDD ή SSD και βάλουμε τα CD στο πατάρι, οι χωρητικότητες (θα) είναι τέτοιες που (θα) επιτρέπουν την αποθήκευση με lossless format.
Το "(θα)" για όσους την έχουν τεράστια...τη συλλογή. :mrgreen:
Ο Κώστας Φ., πίστεψέ με, ενδιαφέρεται περισσότερο για το σύνολο και τη γνώση και λιγότερο για τον εαυτό του.δεν τσαντιζομαι γ.καρ. γιατι να τσαντιστω?
και πολυ καλα κανετε αν αυτο που λες ισχυει.
αλλα τοτε δεν καταλαβαινω γιατι με καλεσε ο συναδελφος κωστας φ. να συμμετασχω σε αυτο το τεστ αν ειναι ετσι τα πραγματα.
μηπως και αυριο φαληρισω και ξαναγυρισω στον nad και το klh μου ως κυριο συστημα?
δεν ειπα οτι σταματω τσαντισμενος.
ειπα οτι δεν βρισκω εγω προσωπικα το λογο να συνεχισω αυτη τη κοντρα.
![]()
Φίλε μου σε ευχαριστώ που με βγάζεις από τον κόπο. Όμως, πρέπει να επισημάνω ότι έχεις μια τάση ξερολισμού, η οποία στηρίζεται σε εντελώς προσωπική άποψη, κάτι πολύ επικίνδυνο (για σένα), διότι δεν μπορείς να ακούσεις κανέναν παρά τον εαυτό σου. Κοινώς, έχω πάθει κάτι με αυτά τα φουλ ρέιντζ και τα σετ. Ακόμη κι αν τα είχα για, (στο περίπου), ψιλο-καλά σετάπ, πλέον τα έχω σιχαθεί γιατί δεν υπάρχει ούτε μισό post σου που να μην τα αναφέρει. Μπούχτησα ρε φίλε... Να ακούσουμε αυτό που ΕΣΥ νομίζεις ότι είναι κορυφή για να δούμε το φως το αληθινό. Θα σου πρότεινα, εντελώς φιλικά και να μην παρεξηγηθείς, να ξεκαβαλήσεις από τα σετ και τα φουλ ρέιντζ, διότι αυτά, είναι η μισή, της μισής αλήθειας στον ήχο και αυτό πάρ' το όπως θέλεις. Όταν καταλάβεις τι εννοώ θα τα ξαναπούμε. Τέλος, το να μιλάς για χρονισμό, χωρίς να βάζεις μέσα τον παράγοντα χώρο, είναι εντελώς άστοχο και άσχετο. Αλήθεια, έχεις μετρήσει ποτέ τον χώρο σου? Έχεις επιμεληθεί την ακουστική του? Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιο βοήθημα επί τούτου?...για να σας γλυτωσω απο μια κοπια παραπανω βγαλε με εκτος κ. τσαρουχα, μεχρι που να πατε οι ιδιοι να ακουσετε αυτο που ειπα.
Exactly...Α, και ο Tripath μάλλον σε SET φέρνει.