22 Αυγούστου 2007 #1 F frogie147 Μηνύματα 134 Reaction score 0 Eπειδη εχω χασει την μπαλα απο τα πακετα και τις προσφορες των εταιριων,απο προσωπικες σας εμπειριες,τι συνδεση να κανω;;
Eπειδη εχω χασει την μπαλα απο τα πακετα και τις προσφορες των εταιριων,απο προσωπικες σας εμπειριες,τι συνδεση να κανω;;
23 Αυγούστου 2007 #3 F frogie147 Μηνύματα 134 Reaction score 0 ειμαι δραπετσωνα,δεν ξερω τι με καλυπτει,αφου το σπιτι ειναι καινουργιο και δεν εχω αριθμο τηλ.
24 Αυγούστου 2007 #4 pseiras Μηνύματα 7.140 Reaction score 4 frogie147 said: ειμαι δραπετσωνα,δεν ξερω τι με καλυπτει,αφου το σπιτι ειναι καινουργιο και δεν εχω αριθμο τηλ. Click to expand... Ωραια...
frogie147 said: ειμαι δραπετσωνα,δεν ξερω τι με καλυπτει,αφου το σπιτι ειναι καινουργιο και δεν εχω αριθμο τηλ. Click to expand... Ωραια...
24 Αυγούστου 2007 #5 gbeg Μηνύματα 3.331 Reaction score 1.988 Απάντηση: νεα συνδεση αριθμο & adsl Δεν το αφήνεις έτσι όπως είναι....χωρίς αριθμό....? Γιατί να πληρώνεις και να αρχίσουν και τα προβλήματα μετά....?
Απάντηση: νεα συνδεση αριθμο & adsl Δεν το αφήνεις έτσι όπως είναι....χωρίς αριθμό....? Γιατί να πληρώνεις και να αρχίσουν και τα προβλήματα μετά....?