ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ?

Reaction score
50
Re: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?

Δεν μπορώ καν να μπω στη διαδικασία για το ποιος φταίει, αν είναι επίτηδες ή κατά λάθος, τι θεωρίες συνωμοσίας κυκλόφορουν και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Κρίμα για ό,τι συμβαίνει, πολύ κρίμα. Για την ώρα προέχει να γίνει ό,τι δυνατό για να μη θρηνήσουμε παραπάνω συμπολίτες μας και να σταματήσουμε αυτό το κακό. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους...

Reaction score
0
Απάντηση: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?

Δεν υπαρχει υπευθηνος υπουργος αλλα η κυβερνηση ολη ειναι υπευθηνη για ολα. Γιαυτα που δεν εκανε τωρα αλλα και γιαυτα που δεν εκαναν και οι προηγουμενοι. Να μην μαθουμε να ριχνουμε ευθηνες σε εναν και να ειναι στο αλωβητο ολοι οι αλλοι . Ολοι ειναι υπευθηνοι

Το κακο ομως ειναι οτι οταν οι πολιτες πρεπει να ειναι υπευθηνοι δεν το κανουν οταν πρεπει

Reaction score
0

Το μόνο που καταφέρνεις με τον ισχυρισμό σου είναι την ενίσχυση του δικομματισμού. Ένα ερώτημα έχω να υποβάλλω μόνο προς απάντηση όλων αυτών που λες και είναι το εξής...

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτές οι δυνάμεις που κρύβονται πίσω από όλα αυτά, επιθυμούν τον συγκεκριμένο άτομο και δε μπορούν κάλλιστα να καταφέρουν αυτό που θέλουν και με τον άλλο? Μπορούν η δε μπορούν?

Την απάντηση πιστεύω την γνωρίζεις.

Η απάντηση που απεγνωσμένα προσπαθούμε να βρούμε δε κρύβεται ούτε στους μεν ούτε στου δε κατά την γνώμη μου. Ένα είναι το σίγουρο ότι αν υπάρχει ανθρώπινος δάκτυλος πίσω από αυτά έχει ένα και μόνο σκοπό - ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!

...μήπως μετά από μήνες θα τρέξουν κάποιοι και θα αναφέρουν την αναγκαιότητα για υπερσύχρονο εξοπλισμό για την προστασία των δασών, μήπως θα έρθουν κάποιοι για να επισημάνουν την αναγκαιότητα για συνεχή-αδιάκοπη δορυφορική παρακολούθηση της χώρα μας... συνυπολογίστε απλώς το κόστος όλων αυτών και των συμφερόντων που μπορεί να κρύβονται από πίσω..

Reaction score
0

ΤΕD το σαλιο σου χαλας ... Και μαλιστα αδικα.
Παντως το δικο μου δεν προκειται να το χαλαλισω οθτε για να φτυσω κατι φασιστοειδη υποκειμενα σαν κι εσενα ....
Απορω με τους υπευθυνους του Forum που ανεχονται τετοια απιθανα ατομα να βρισκουν τοπο εδω μεσα , για να αναπτυσουν τη προπαγανδα τους. Φτανει πια , ΝΤΡΟΠΗ , το αιμα των αγωνιστων της Δημοκρατιας ειναι ακομα ζεστο , η προδομενη απο τους φασιστες Κυπρος ακομα στεναζει , τα Μακρονησια και οι Ζατουνες στεκουν ακομα εκει να μας θυμιζουν και να μας διδασκουν , η ΕΣΑ μπορει να γκρεμιστικε αλλα ακομα αντηχουν οι κραυγες του Μρτυρα ΑΝΔΡΕΑ Λεντακη , του Μουστακλη , του Παναγουλη , του καθε Ελληνα Δημοκρατη αγωνιστη που ορθωσε το αναστημα του παληκαρισια στη ξενοδουλη φασιστικη χουντα του παπαδοπουλου .
Η Ιστορια πρεπει να μας διδασκει και να ειμαστε παντα ετοιμοι να αποκρουσουμε καθε υπουλη προπαγανδιστικη αποψη για εναν νεο παπαδοπουλο , ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ετοιμοι αυτη τη φορα , κι αν τολμησουν δε θα μας πιασουν στον υπνο παλι. Θα το μετανοιωσουν πικρα.

Reaction score
25.714

δημητρη εσυ που πιστευεις οτι πρεπει να βρισκεται ο υπουργος?
στην τηλεοραση η στο υπουργειο?
αμα μου πεις στην τηλεοραση περαστικα μας , τουλαχιστον για μενα που και επισημως μπορω να δηλωσω πυροπαθης.
δε πηδιομαστε λεω γω...

Reaction score
0

Ρε Παναγιώτη, υπάρχει εντολή να μην βγει ο Πολύδωρας γιατί χαλάει το image της κυβέρνησης.
Και που είναι στο Υπουργείο του τι κάνει ρε συ?

Reaction score
5

Η Ιστορια πρεπει να μας διδασκει και να ειμαστε παντα ετοιμοι να αποκρουσουμε καθε υπουλη προπαγανδιστικη αποψη για εναν νεο παπαδοπουλο

Η ιστορια μας διδαξε και τι θεση επαιρνε η εκκλησια σε ολα τα παραπανω... αλλα την εχουμε ακομη πολυ ψηλα... και ξεχναμε πως λειτουργει αυτη η οργανωση και πως παντα ειναι ολα γυρω των συμφεροντων της...
Την Χουντα την φτυσαμε (και καλα καναμε)... την εκκλησια την φιλησαμε ξανα στα χερια...

Reaction score
0

....audiophile62 ...καρτα!!!

Θα παρακαλεσω για αλλη μια φορα ,
η συμφωνια μας η η διαφωνια μας με τον αλλον ,
να εκφραζεται ΚΟΣΜΙΑ .

Να βαλω την "κασσετα" περι προσωπικων χαρακτηρισμων και επιθεσεων?
Η επαναληψη ειναι η μητηρ της μαθησεως ,δεν λεω,
ομως πιστευω οτι δεν τιμα κανεναν μας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΗΠΙΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΚΤΗ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΟΥΣΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ .

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

.....
...μήπως μετά από μήνες θα τρέξουν κάποιοι και θα αναφέρουν την αναγκαιότητα για υπερσύχρονο εξοπλισμό για την προστασία των δασών, μήπως θα έρθουν κάποιοι για να επισημάνουν την αναγκαιότητα για συνεχή-αδιάκοπη δορυφορική παρακολούθηση της χώρα μας... συνυπολογίστε απλώς το κόστος όλων αυτών και των συμφερόντων που μπορεί να κρύβονται από πίσω..
:cool_4:

Κατά τη γνώμη μου ξέχασες και ότι τα χωριά πρέπει να ερημώσουν. Κι άλλο.

Η εξουσία αποστρέφεται τους πυρήνες και κάθε χωριό είναι κι ένας πυρήνας.
Επιπλέον, αναλογικά, οι αγρότες ταϊζουν τις τράπεζες πολύ λιγότερο απ' ότι οι αστοί (μεγάλος αριθμός από αυτούς - όχι βέβαια όλοι - έχουν να κάνουν μόνο με την ΑΤΕ, που τους παρέχει και ευνοϊκούς όρους, και όχι με στεγαστικά, πιστωτικές, καταναλωτικά και τέτοια, ιδιαίτερα στα μικρά και απομακρυσμένα χωριά).

Ξαναεπιπλέον, αν πολλοί απ' όσους έχασαν στην καταστροφή αυτή αλλά και στις προηγούμενες το βιος τους και βρίσκονται σε παραγωγική ηλικία καταφύγουν στις πόλεις, λίγο λόγω της έλλειψης πόρων ζωής (μια και θα κάνουν πολύ καιρό να ξαναδούν συγκομιδή) και λίγο λόγω του φόβου νέων πυρκαγιών, ο οποίος επιτείνεται από τη στιγμή που χάθηκαν και ανθρώπινες ψυχές, θα σχηματιστεί αμέσως-αμέσως μια δεξαμενή ανειδίκευτων εργαζομένων που "τα κάνουν όλα και συμφέρουν"... Σε παραδίπλα τόπικ δεν λέγαμε ότι οι Αλβανοί άρχισαν να νοικοκυρεύονται και να γίνονται και αφεντικά; Ε, χρειαζόμαστε νέους Αλβανούς...

VG

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?

Ξαναρωτώ
Δηλαδη αν βγει ο υπουργος και κανει μεγαλοστομες δηλωσεις επι μιση ωρα αντι να ασχολειται με το προβλημα,θα ικανοποιηθεις;

Reaction score
3

Ίσως αυτό είναι το μυστικό όπλο του Δημήτρη για αποσταθεροποίηση:
να βγει ο Βύρωνας να κάνει δηλώσεις και να κάψει και την κυβέρνηση.:happy_9:

VG

Reaction score
0

Εδω και καποια χρονια βλεπουμε εναν ανθρωπο (προσεχτε δεν μιλω για το κομμα) που προσπαθει να χτισει μια καινουρια παραταξη με ανθρωπους καινουριους γυρω του και της εμπιστοσυνης του του ιδιου αλλα και της μαμας του (σικ). Ο ανθρωπως αυτος ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ και πιστευω οτι αυτοι που ειναι απο πισω του θα κανουν τα παντα. Δεν μιλω οτι αυτος ειναι ικανος να αποφασισει κατι τετοιο. Αλλα πιστευω τον βρωμικο πολεμο τον κανουν τα ξενα κεντρα για δημιουργησουν ενα κλιμα αποσταθεροποιησης στην χωρα και να φερουν την κυβερνηση (την οποιαδηποτε) σε δυσκολη θεση υπερ βεβαια του δικου τουσ ανθρωπου.

Τα ξενα κεντρα αυτα θα εχουν συμφερον τεραστιο απο το να δουν προθυπουργο τον γιο . Και δεν ειναι ουτε τουρκοι ουτε γκριζοι λυκοι .

Τα λογια μου ξαναλεω δεν ειναι κομματικα αλλα πολιτικα σκεπτομενου ανθρωπου. και συνεχιζω
Ο Γιωργακης κατηγορειται ειναι πολυ soft,και τωρα το γυρισαμε και λεμε οτι θα καψει την Ελλαδα για να βγει πρωθυπουργος;Ή μηπως εχει αναγκη ενας γεννημενος αρχηγος κομματος (κληρονομικα) να προβαινει σε τετοιες ενεργειες;

Οσο για την ΗΠΑ που εχουν το πουλεν τους (και) στην ΝΔ (Ντόρα) και ενα αμερικανοσπουδαγμενο πρωθυπουργο (Καραμανλη), δεν εχουν καμια αναγκη να βαζουν φωτιες,οποιον θελουν τον εξαγοραζουν και τον διαταζουν.

Η εκταση των πυρκαγιων μας προβληματιζει ολους,αλλα μηπως θα επρεπε να επικεντρωθουμε στην πιθανη μηδενικη προληψη και οργανωση που αφησε τα πραγματα να φτασουν εκει(καθοτι ολοι ασχολουνταν με τα ψηφάκια και οχι με την χωρα) και οχι σε θεωριες συνομωσιας;

Reaction score
4

Παντως το δικο μου δεν προκειται να το χαλαλισω οθτε για να φτυσω κατι φασιστοειδη υποκειμενα σαν κι εσενα ....
Απορω με τους υπευθυνους του Forum που ανεχονται τετοια απιθανα ατομα να βρισκουν τοπο εδω μεσα , για να αναπτυσουν τη προπαγανδα τους. Φτανει πια , ΝΤΡΟΠΗ , το αιμα των αγωνιστων της Δημοκρατιας ειναι ακομα ζεστο , η προδομενη απο τους φασιστες Κυπρος ακομα στεναζει , τα Μακρονησια και οι Ζατουνες στεκουν ακομα εκει να μας θυμιζουν και να μας διδασκουν , η ΕΣΑ μπορει να γκρεμιστικε αλλα ακομα αντηχουν οι κραυγες του Μρτυρα ΑΝΔΡΕΑ Λεντακη , του Μουστακλη , του Παναγουλη , του καθε Ελληνα Δημοκρατη αγωνιστη που ορθωσε το αναστημα του παληκαρισια στη ξενοδουλη φασιστικη χουντα του παπαδοπουλου .
Η Ιστορια πρεπει να μας διδασκει και να ειμαστε παντα ετοιμοι να αποκρουσουμε καθε υπουλη προπαγανδιστικη αποψη για εναν νεο παπαδοπουλο , ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ετοιμοι αυτη τη φορα , κι αν τολμησουν δε θα μας πιασουν στον υπνο παλι. Θα το μετανοιωσουν πικρα.

Eχεις ζησει αγαπητε μου φιλε στο εξωτερικο?
Μηπως κατα τυχη εχεις μεινει εστω ενα μηνα στην Αγγλια για να καταλαβεις τι στοιχεια απο την τοτε δικτατορια ζηταω να εφαρμοστουν στην σημερινη χαοτικη Ελλαδα?
Δεν μιλαω καθεαυτου για την χουντα ουτε την υποστηριζω.

ΜΙΛΑΩ για τα σωματα ασφαλειας που τοτε (με εξαιρεση αυτους που νομιζαν οτι ηταν θεοι και βαραγαν οποιον ηθελαν) εκαναν πολυ καλα την δουλεια τους με υπευθηνοτητα και αγαπη για την χωρα.

ΜΙΛΑΩ για τον Παπαδοπουλο γιατι δεν σου αρεσει δεν σου αρεσει ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ το Ελληνικο κρατος οπως εκανε ο Τσοχατζοπουλος σας και ο Παπανδρεου σας.
Οπως εκανε και ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ απο την αλλην μερια.

Αυτα τα στοιχεια υπαρχουν και στην Αγγλια λοιπον για αυτο η χωρα μαμαει και δερνει !!!
Υπαρχει ο εθνικισμος στους Εγγλεζους και αγαπανε την χωρα τους !!!
Δεν ειναι στ@ρχιδιστες οπως εμεις. (με το εμεις δεν μιλαω για σενα η εμενα αλλα γενικα)

Θα ηθελα εναν σοβαρο ανθρωπο με αισθημα αγαπης και ευθυνης για την χωρα μας - του.

Που βλεπεις το κακο?

Οσο για τους χαρακτηρισμους σου βλεπω η αλλη προπαγανδα που σου εχουν κανει εχει δουλεψει μια χαρα...

Α !!! Και που εισαι ?
Η Δημοκρατια που υπερασπιζεσαι και που δεν υπερασπιζομαι εγω οπως λες μας δινει το δικαιωμα ο καθε ενας μεσα σε κοσμια πλαισια να λεμε ολοι την αποψη μας ...
Βλεπω σε πειραξε η Δημοκρατια και ξαφνικα ζητας να μου κοψουν τον ελευθερο λογο..
Εισαι σιγουρος οτι εισαι δημοκρατης τοτε ???

Κουραστικα με τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ εδω μεσα και αρχισα να κουραζομαι και με τους ΝΔημοκρατες.

Το προβλημα ειναι οτι μας εκαναν την χωρα μας μπουρδελ@ για αλλη μια φορα και εσεις ασχολειστε με τα κομματικα σας !!!

Εχω παρεξηγηθει για την χουντα και δεν με καταλαβαινετε τι θελω να πω...
Η Αγγλια εχει χουντα που η αστυνομια εκει λειτουργει οπως θα ηθελα να λειτουργει και εδω?

Ειπαμε οπως υπαρχουν ατομα οπως εγω που θελουν την ταξη και την ασφαλεια και να ομοιασουμε στο συστημα της Αγγλιας που το εχω ζησει, και ξερω ποσο οργανωμενο και σωστο ειναι, ετσι θα υπαρχουν και ατομα οπως εσυ που θα τον τρελανουνε τον ηλιο σημερα ναι και που ακουν και προσκυναν ατομα σε τον Θεοδωρακη που εκανα αντισταση απο την Γαλλια και σημερα το παιζουν κουμουνιστες απο την Εκαλη.

Μα δεν καταλαβες οτι η Δημοκρατια ειναι επικινδυνο οπλο για ατομα σαν αυτα που μας κυβερναν σημερα?
Εχεις καταλαβει οτι σημερα εχουμε δημοκρατια που που μας επιβαλει να μην ζηταμε την τιμωρια των υπευθυνων να μην ζηταμε την τιμωρια του παραδικαστικου κυκλωματος να μην ζηταμε την επιβολη της δικαιοσυνης !!!

Παρε λοιπον την κομματικη σου σημαια και βαλε τα τραγουδακια που σου αρεσουν και καλη νυχτα σου...

Εγω δεν μασαω απο καμια προπαγανδα!
Οι πραγματικοι χουντικοι ειναι οι υποτιθεμενοι δημοκρατες που μας κυβερνανε χρονιαααααααααα τωρα οι ιδιες οικογενεις..

Αυτοι που με γνωριζουν ξερουν οτι δεν ειμαι χουντικος.
Απλα ζηταω την ταξη και την ασφαλεια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σε αυτη την χωρα.

Reaction score
4

Οσο για την Κυπρο αν δεν υπηρχε χουντα δεν θα υπηρχε ΕΟΚΑ και δεν θα ειχε ελευθερωθει το νησι ποτε απο τους Εγγλεζους...
Οσο για την προδοσια αυτη εγινε απο τον Μακαριο που εδιωξε τις Ελληνικες μεραρχιες απο το νησι..
Φυσικα και η πιεση της Αμερικης επαιξε τον ρολο της στην χουντα της Ελλαδος.

Διαβασε λιγο καλυτερα αλλα προσεχε τι θα διαβασεις..
Και μην τυφλωνεσαι και μην φανατιζεσαι..

Μπορεις σε αυτο το forum να μου την λες ανετα και να διαφωνεις αλλα παντα μεσα σε κοσμια πλαισια..

Reaction score
5

1) Ή μηπως εχει αναγκη ενας γεννημενος αρχηγος κομματος (κληρονομικα) να προβαινει σε τετοιες ενεργειες;

2) Οσο για την ΗΠΑ που εχουν το πουλεν τους (και) στην ΝΔ (Ντόρα) και ενα αμερικανοσπουδαγμενο πρωθυπουργο (Καραμανλη), δεν εχουν καμια αναγκη να βαζουν φωτιες,οποιον θελουν τον εξαγοραζουν και τον διαταζουν.
Δε τα ξερεις πολυ καλα... ή δε ξερεις πολυ καλα την πολιτικη ιστορια της χωρας και των προσωπων της...

1) Κανενας δεν εχει κληρονομικο χαρισμα διακυβερνησης μιας χωρας... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

2) Ο Καραμανλης ειναι το αγκαθι που θελουν να βγαλουν απο τη μεση οι αμερικανοι... φανηκε με τις παρτιδες με τον Πουτιν, τον αγωγο, και τις στασεις της χωρας για τις αντιδρασεις Ρωσιας/Κινας για καποια παγκοσμια θεματα...

Η Ντορα (Μητσοτακης-Μπους) και ο Παπαντρικος Junior (κλασικο αμερικανακι) απο την αλλη ειναι οι πρωτες τους πληρως ελεγχομενες επιλογες... (τουλαχιστο τον πατερα του τον φοβοντουσαν γιατι ηταν αντιδραστικος και ειχε παρτιδες με την ανατολη... αντιθετως απο την εποχη Σημιτη -Ευχαριστουμε τους Αμερικανους- εχουν και θα εχουν βαθια το ποδαρακι τους ΚΑΙ στο ΠΑΣΟΚ...)

Μη λεμε οτι μας κατεβαινει πανω στον πανικο των φωτιων...!

Reaction score
0

Μολις τωρα ακουσα τον ψωμιαδη στα καναλια να μιλαει για αποσταθεροποιηση και κατι τετοια.... Λυπαμαι βαθυτατα. Επειδη δεν θελω να εχω την ιδια αποψη με τον κυριο αυτον γιατι δεν με αντιπρωσωπευει παρακαλω μετα απο αυτο θελω να μην συγκρινετε την γελοια αποψη του (σαν ενεργος πολιτικος) με την δικη μου αγνη αποψη ενος πολιτη.

Ενας πολιτικος δεν χρειαζετε να ριχνει την ευθηνη ουτε σε εμπρησμους ουτε σε αποσταθεροποιησεις. Απλα πρεπει να κανει σωστα την δουλεια του ναβοηθησει τις αρχες και να κανει το παν προς αυτην την κατευθηνση

Εγω μπορω να λεω και να γραφω την γνωμη μου οπως θελω αλλα οχι ουτοι.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Οσο για την Κυπρο αν δεν υπηρχε χουντα δεν θα υπηρχε ΕΟΚΑ και δεν θα ειχε ελευθερωθει το νησι ποτε απο τους Εγγλεζους...
Οσο για την προδοσια αυτη εγινε απο τον Μακαριο που εδιωξε τις Ελληνικες μεραρχιες απο το νησι..

λαθος

Reaction score
4

λαθος
Σωστο !!! :violent:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.172
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS