ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ?

Reaction score
6
Απάντηση: Re: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?

Κωστα μου, την περασμενη εβδομαδα πλακωθηκα με ενα πολυ κοντινο μου συγγενικο προσωπο το οποιο υποστηριζε πως οι φωτιες μπαινουν για λογους αποσταθεροποιησης και προερχονται απο συγκεκριμενα κεντρα αποφασεων.
Σιχαινομαι τις θεωριες συνομωσιας απο οπου και αν προερχονται.
Ομως, με το "αρκετο μυαλο μου" πλεον βλεπω παρα πολλες συμπτωσεις, τοσες πολλες μαλιστα που αμφιβαλλω εαν μπορουν να κατηγοριοποιηθουν κατω απο την λεξη "τυχαιο γεγονος".
Οικοπεδοφαγοι με απολυτο συγχρονισμο εβαλαν 200 φωτιες μεσα σε μια ημερα?
Φωτιες ξεσπασαν σε 2-3 διαφορετικα μετωπα?Πως?
Πεταμενα αναμενα τσιγαρα μακρια απο δρομους στην καρδια του δασους?
Βραδινες φωτιες πως δικαιολογουνται?

Δεν ξερω, οπως ειπα και πριν δεν εχω ετοιμες απαντησεις.
Και ο καθενας υποθετω πως ειναι ελευθερος να πιστεψει οτι νομιζει μεχρι να αποδειχτει-εαν ποτε αποδειχτει κατι-το αντιθετο.

Προσωπικα αποψε πηρα μια αποφαση.
Ανακαλω οσα εγραψα προσφατα για αποχη απο τις εκλογες και στις 16 του μηνα θα ειμαι εκει για να εκτελεσω το χρεος μου...

Επισης απο Δευτερα θα ηθελα παρα πολυ να κανουμε κατι για να βοηθησουμε ολους αυτους τους ανθρωπους που αποψε και τις επομενες ημερες θα υποφερουν...
Συμφωνώ με αρκετά από τα παραπάνω όπως και με την άποψη του john_karis και τους αναγνωρίζω το θαρος που χρειάζεται για να ειπωθούν τέτοιου είδους απόψεις.
Και λεω το θάρρος γιατι πολύ εύκολα μπορουν κάποιοι να τις χαρακτηρίσουν γραφικές και εκκεντρικές.
Ουτε και γω μπορω να πιστέψω πως για όλα αυτά ευθύνονται οι οικοπεδοφάγοι και οι βοσκοί;
Ειδικα το δεύτερο μου ακούγεται απίστευτα τραβηγμένο .
Δεν μπορει να εξαφανίζεται από τον χαρτη σχεδον ολόκληρο γεωγραφικό διαμέρισμα και μεις να αναφερόμαστε σε βοσκούς ως αιτια ( εκτος εάν δεν θελουμε να σκοτίσουμε το μυαλο μας με περισσότερα)

Αυτό το πράγμα που συμβαίνει στη χωρα μας αν το χαρακτήριζα ,καρκίνο θα ελεγα πως λειτουργεί πολύ γρήγορα ενώ εάν τον χαρακτήριζα ατομική βόμβα πως λειτουργεί βασανιστικά αργα .
Το αποτέλεσμα όμως και στις δυο περιπτώσεις είναι θάνατος και καταστροφή.

Ακομα και οι οικοπεδοφάγοι εχουν τα ορια τους.

VG

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?

Δε τα ξερεις πολυ καλα... ή δε ξερεις πολυ καλα την πολιτικη ιστορια της χωρας και των προσωπων της...

1) Κανενας δεν εχει κληρονομικο χαρισμα διακυβερνησης μιας χωρας... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

2) Ο Καραμανλης ειναι το αγκαθι που θελουν να βγαλουν απο τη μεση οι αμερικανοι... φανηκε με τις παρτιδες με τον Πουτιν, τον αγωγο, και τις στασεις της χωρας για τις αντιδρασεις Ρωσιας/Κινας για καποια παγκοσμια θεματα...

Η Ντορα (Μητσοτακης-Μπους) και ο Παπαντρικος Junior (κλασικο αμερικανακι) απο την αλλη ειναι οι πρωτες τους πληρως ελεγχομενες επιλογες... (τουλαχιστο τον πατερα του τον φοβοντουσαν γιατι ηταν αντιδραστικος και ειχε παρτιδες με την ανατολη... αντιθετως απο την εποχη Σημιτη -Ευχαριστουμε τους Αμερικανους- εχουν και θα εχουν βαθια το ποδαρακι τους ΚΑΙ στο ΠΑΣΟΚ...)

Μη λεμε οτι μας κατεβαινει πανω στον πανικο των φωτιων...!
Ενω αν μεσα στον πανικο ποινικοποιούμε το ΠΑΣΟΚ ειναι ΟΚ;

Ξαναλεω,καμια αναγκη δεν εχουν οι αμερικανοι, και τον Ανδρεα Παπανδρεου ελεγξανε τελικως και οποιον αλλο θελουν ελεγχουν χωρις να χρειαζεται να συμπεριφερονται ως Μακης Ψωμιαδης ή ως Αλβανοι μαφιόζοι,δεν ειναι τιποτα κακομοιρηδες.

Ολα τα ενδεχομενα ειναι ανοιχτα, αλλα ας μην βιαζομαστε να παιρνουμε ακραιες θεσεις γιατι η Ελλαδα τωρα εχει αναγκη απο ενοτητα και οχι απο κομματικοποιηση και θεωριες συνομωσιας.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?

Παραλιακη που χρησιμοποιουμε εως σημερα και που μαζι με την Συγκρου ειναι οι καλυτεροι δρομοι της Αθηνας.
Οπως πηρε και πολλα σπιτια οπου εμποδιζαν να γινουν δημοσια εργα. Αποζημιωνε και ΤΕΛΟΣ.

Τωρα ενας αλητης μπορει ενω τον αποζημιωνει το κρατος να προσφυγει σε εκατοντριανταπεντε δικαστηρια και να καθυστερησει ενα δημοσιο εργο που ειναι για το κοινο οφελος ακομα και για 5 χρονια.

Οπως η γεφυρα που οδηγει στην Λαμπρακη στον Πειραια. Διπλα απο το γηπεδο Καραισκακι.
Οπως βλεπεις ενας κερατας ενω του εδινε το κρατος την νομιμη αποζημιωση εκεινος τρεναρε ενα δημοσιο εργο επι 5 χρονια και εστελνε χιλιαδες αυτοκινητα να συνοστιζωνται στο λιμανι του Πειραια για να φτασουν πασαλιμανι.

Ζηλευω οταν βλεπω σε αλλες χωρες οταν προκειται για εργο δημοσιου ο καθε λαλακας παιρνει την αποζημιωση του και αποχωρει...

Εδω ενας ταλαιπωρει χιλιαδες κοσμο...

Αν αυτο ειναι δημοκρατια δηλ ο ενας να ταλαιπωρει χιλιους τοτε επιλεγω χουντα. Με αυτη την εννοια μιλαω ..
Σε καμια περιπτωση δεν πιστευω σε χουντες. Η σε αριστερα η σε δεξια. Μονο σε προσωπα πιστευω και δυστηχως δεν εχουμε σοβαρους πολιτικους να πιστεψουμε και να υποστηριξουμε..

Λιγο ο Καραμανλης κατι παει να πει αλλα τα εκανε ΣΚΑΤΑ και αυτος δυστηχως...
Μπορει οχι ο ιδιος αλλα οι υπολοιποι μεσα στο κομμα.
Αυτο ομως δεν τον δικαιολογει...

Επιτελους να δουμε μια κυβερνηση σωστη ...
Αγαπητε φιλε maniac,ειμαι περιπου 50 ετων, στην δικτατορια ημουν 10 ετων και με το Κυπριακο 16...επειδη προφανως δεν ξερεις με τι συνθηκες πολιτικες διαβιωνε ο κοσμος τοτε ισως να ειχες διαφορετικες αποψεις για την χουντα.Περαν τουτου η δικτατορια εγινε για να διχωτομηθει η Κυπρος την οποια κανενας δημοκρατικος δεν το ηθελε στην πολιτικη του θητεια.Αποδεχτεικαν ολοι οι φωστηρες μας το μοιρασμα της Κυπρου και την εκαναν εξυπνα για το εξωτερικο για να γυρισουν και καλα λυτρωτες,αφηνοντας σε αλλους (χουντικους)την χωρα να το διαπραξουν!Εχεις δικιο σε ορισμενα πραγματα(τυπου χουντα) πως χρειαζομαστε σαν λαος,αλλα ΟΧΙ χουντα,ποτε και με τιποτα!Στην Ελλαδα υπαρχουν νομοι αλλα ποτε δεν εφαρμοζονται.Αυτο θα επρεπε να ευχομαστε.Οσο αφορα το θεμα των Αλβανων και οι Ιταλοι δεχτηκαν ορισμενο αριθμο μεταναστων και οταν πηγαν μ ενα καραβι απ την Πατρα τους πεταξαν στη θαλασσα!!!Ποιος θα καταφερνε κατι τετοιο εδω,με τι @ρ#^%@?Στην Ελλαδα δεν εχουμε κοματα,ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ψηφιζουμε Καραμανλη,Παπανδρεου,που σημαινει τι αυτο?Αυτα για ν αγαπιομαστε.Αν θελεις την συνεχιζουμε την κουβεντα.

Reaction score
4
Re: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?

Παιδακια οπως δεν ακουσαμε ΠΟΤΕ απο το στομα της οποιαδηποτε κυβερνησης οτι οι Αμερικανοι εριξαν την χουντα στην Ελλαδα με την απομακρυνση του Παπαδοπουλου (οταν αρχισε και τους ενοχλουσε οπως ο χουσειν) και την αντικατασταση του απο τον Ιωαννιδη που τα εκανε σκ@τα, παρα αντι να μας πουν την αληθεια μας μαθαινουν οτι το πολυτεχνειο εριξε την χουντα, Ετσι δεν θα μας πουν ποτε αν οι φωτιες ηταν δαχτυλος των Αμερικανων η των εξωγηινων δυναμεων.

Αναμιξη δευτερης χωρας στην πολιτικη ζωη της χωρας μας σε οποια μορφη και αν ειναι αυτη πολιτικη η τρομοκρατικη δεν προκειται να μας το πουν και να το παραδεχτουν ΠΟΤΕ γιατι απλα φανταστειτε να βγει η κυβερνηση και να μας πει αυριο οτι .. Ελληνιδες και Ελληνες !!!

Οταν η ΕΟΚΑ εδιωξε τους Εγλεζους απο το νησι το σχεδιο των Αμερικανων - Κινσιγκερ ηταν να δημιουργησουν ξανα αναταραχη στο νησι και να βαλουν την Τουρκια μεσα στο παιχνιδι.
Η μηπως δεν εγινε ετσι ???

Αλλα ξεχασα η χουντα επεσε απο το πολυτεχνειο...

Ετσι λοιπον και τωρα το Ελληνικο κρατος δεν θα τολμησει να μιλησει και να παραδεχθει οτι οι φωτιες ηταν εργο ξενων δυναμεων απο τον πλανητη γη η απο αλλο γαλαξια...

Δεν τολμαμε να μιλαμε για αυτα τα πραγματα για να μην ξεσηκωθει ο Ελληνικος λαος ...

Τοσο απλα ειναι τα πραγματα.

Που μπερδευεστε ηθελα να ηξερα?

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?

Αγαπητε φιλε maniac,ειμαι περιπου 50 ετων, στην δικτατορια ημουν 10 ετων και με το Κυπριακο 16...επειδη προφανως δεν ξερεις με τι συνθηκες πολιτικες διαβιωνε ο κοσμος τοτε ισως να ειχες διαφορετικες αποψεις για την χουντα.Περαν τουτου η δικτατορια εγινε για να διχωτομηθει η Κυπρος την οποια κανενας δημοκρατικος δεν το ηθελε στην πολιτικη του θητεια.Αποδεχτεικαν ολοι οι φωστηρες μας το μοιρασμα της Κυπρου και την εκαναν εξυπνα για το εξωτερικο για να γυρισουν και καλα λυτρωτες,αφηνοντας σε αλλους (χουντικους)την χωρα να το διαπραξουν!Εχεις δικιο σε ορισμενα πραγματα(τυπου χουντα) πως χρειαζομαστε σαν λαος,αλλα ΟΧΙ χουντα,ποτε και με τιποτα!Στην Ελλαδα υπαρχουν νομοι αλλα ποτε δεν εφαρμοζονται.Αυτο θα επρεπε να ευχομαστε.Οσο αφορα το θεμα των Αλβανων και οι Ιταλοι δεχτηκαν ορισμενο αριθμο μεταναστων και οταν πηγαν μ ενα καραβι απ την Πατρα τους πεταξαν στη θαλασσα!!!Ποιος θα καταφερνε κατι τετοιο εδω,με τι @ρ#^%@?Στην Ελλαδα δεν εχουμε κοματα,ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ψηφιζουμε Καραμανλη,Παπανδρεου,που σημαινει τι αυτο?Αυτα για ν αγαπιομαστε.Αν θελεις την συνεχιζουμε την κουβεντα.
Χαιρομαι που με καταλαβες..

Εμεις οχι μονο πηραμε υπεραριθμους αλλα τους αφηνουμε και κανουν και παρα εμποριο ανενοχλητοι και οταν τους κυνηγαει η αστυνομια βγαινει και η αντιπολιτευση να μιλησει για ρατσιστικο καθεστως.

Αυτη ειναι η Ελλαδα και ΝΑΙ θα ηθελα καποια πραγματα να λειτουργουν οπως τοτε !!!
Αν αυτο με κανει χουντικο ρε παιδια τοτε ειμαι.
Οπως ακριβως ειναι και οι Εγγλεζοι με την δικη σας λογικη...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.164

Νά 'σαι καλά εσύ βρε θηρίο, που μας ξεμπερδεύεις, χο, χο, χο... :smoking:

Μήπως μπορείς να βρεις και μια φόρμουλα, να μην μας "αρπάζει" κάθε χρόνο ο μπακλαβάς;

VG

Reaction score
0

HomeCinema-maniac,τα εχεις κανει σαλατα και αχταρμα μαζι...
Ουτε παραθυροβιος στα καναλια δεν εχει τετοια τρικυμια εν κρανίω...

Reaction score
4

Νά 'σαι καλά εσύ βρε θηρίο, που μας ξεμπερδεύεις, χο, χο, χο... :smoking:

Μήπως μπορείς να βρεις και μια φόρμουλα, να μην μας "αρπάζει" κάθε χρόνο ο μπακλαβάς;
Αν μου πεις τι εννοεις με τον μπακλαβα γιατι δεν μπορω να αποκωδικοποιησω αυτο το forma πολυ ευχαριστως να σου απαντησω :smoking:

Reaction score
4

HomeCinema-maniac,τα εχεις κανει σαλατα και αχταρμα μαζι...
Ουτε παραθυροβιος στα καναλια δεν εχει τετοια τρικυμια εν κρανίω...

Διαφωτισε μας μαστορα ...
Τις φωτιες τις εβαλε η γιαγια του Κογια τοτε οπως λεει? :happy_8:

Reaction score
4

Αν εννοεις μπακλαβα τις φωτιες το εχω ξαναπει..
Αμα η οποιαδηποτε κυβερνηση δεν ριξει χρηματα στην προστασια του δασικου μας πλουτου και δεν φτιαξει ζωνες κενες μεταξυ των δασων οπως εχουν ολες οι χωρες.
Δεν παρει δασοφυλακες.
Δεν παρει περισσοτερα canadair.
Δεν μαθει να κανει ΠΡΟΛΗΨΗ λεξη αγνωστη για τα Ελληνικα διοικητικα κεφαλια, τοτε τους θεωρω ΟΛΟΥΣ συνενοχους.
Και την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ολους εμας που ακομα συζηταμε αν τις φωτιες τις εβαλαν οι γιαγιαδες μας το ΠΑΣΟΚ οι Αμερικανοι η, οι εξωγηινοι...

Οσο για αυτο που εγραψα πριν οτι καμια κυβερνηση δεν θα παραδεχθει ΠΟΤΕ αναμιξη της Αμερικης στα εθνικα μας θεματα διαφωνεις?
Η μηπως αυτο δεν εχει συμβει ποτε ???

Οπως δεν μιλησε τοτε για τον ρολο των Αμερικανων στην χουντα της Ελλαδος ετσι δεν θα μιλησει και τωρα αν περα απο τις γιαγιαδες μας και τους οικοπεδοφαγους καποιοι αλλοι εκαψαν την χωρα ...

Αλλωστε το εχω ξαναπει το ΠΑΣΟΚ κανει πλατες στην ΝΔ οταν το θεμα ερχεται σε κρισιμα σημεια που θα εκθεσει και τους δυο !!!

Η Ελλαδα ζει ενα ατελειωτο water gate !!!

To αμφισβητεις και αυτο?

Αν ναι εχουμε χασμα αποψεων και δεν χρειαζεται να μιλαμε αλλο για αυτα τα πραγματα μαζι ...

Ας μιλησουμε για κανα blu ray καλυτερα δεν νομιζεις?

Reaction score
4

Η θα επρεπε να πω στην συγκεκριμενη περιπτωση fire gate ???
Γιατι ουτε το ΠΑΣΟΚ ουτε η ΝΔ εκανε ποτε σωστη δουλεια και οργανωμενη στο θεμα της προστασιας του δασικου μας πλουτου...

Reaction score
0
Απάντηση: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?

Εντελώς φιλικά HCM πέραν του ότι οι απόψεις σου είναι ακραίες, πλατιάζεις πάρα πολύ και χάνεις τον ειρμό των σκέψεών σου.
Τα μηνύματά σου είναι κουραστικά και τα όποια πιθανόν επιχειρήματα που έχεις χάνονται.

Reaction score
7.117

Παντως μεχρι τωρα δεν βλεπω καμια αποσταθεροποιηση,μαλλον ακομα και οι πιο δυσπιστοι πειστηκαν οτι οι φετινες φωτιες μονο τυχαιες δεν ηταν και αυτο μαλλον "ελαφρωνει" τη κυβερνηση και απο τις μεγαλες φωτιες της Αττικης (ελαφρωνει οχι απαλλασσει).

Ο πρωθυπουργος σωστα ειναι ενωτικος σε αντιθεση με τον Παπανδρεου που αντεξε μεχρι χθες το βραδυ και μιλησε ξανα για κομματικοποιηση στα σωματα ασφαλειας και ελλειψη οργανωσης,ανικονοτητα των κυβερνωντων κλπ κλπ.

Βεβαια δεν ειναι σε θεση να σκεφτει οτι οι σημερινοι υψηλοβαθμοι της πυροσβεστικης και της αστυνομιας ειναι οι νεοι "πρασινοφρουροι" της δεκαετιας του 80 (αυτοι που κυκλοφορουσαν με την Αυριανη στο χερι ενστολοι) αλλα μαλλον πιστευει οτι με την αλλαγη ηγεσιας σε ενα κομμα αυτο "μηδενιζει" κιολας.

Reaction score
1.213

Εγω πιστευω οτι ηταν πραγματικα ενα καλοστημενο σχεδιο αποσταθεροποιησης, τωρα αν τα συνφεροντα οικονομικα ,πολιτικα, οικοπεδοφαγοι κλπ συγκλινουν τοτε τοσο το καλυτερο δυστυχως για τους οργανωτες αυτου του παιχνιδιου ..

Τα κινητρα για μενα ηταν ΠΟΛΙΤΙΚΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ) που υποβοηθηθηκαν και απο την απληστια των αρχιεργολαβων ,και απο την ανευθυνοτητα ορισμενων απλων πολιτων

Μονο που το σχεδιο ειναι πολυ μεγαλο για να το εξηγησουμε και να το κανανοησουμε ετσι απλα οποτε γενικολογιες αερολογιες τυπου φταιει ο Παπανδρεου, οχι ο Καραμανλης , οχι η αμερικη , οχι η Τουρκια ,οχι η ταδε μεγαλη επιχειρηση real estate , οχι η γιαγια που εψηνε κουλουρια ειναι να γεμιζουμε τις σελιδες

Δεν θα μαθουμε ποτε τους εγκεφαλους αυτου του σχεδιου...ισως αν θελουν για δικους τους βεβαια σκοπους μας παραδωσουν καποιες απο τις μαριονετες τους ....

Reaction score
1.213

'' Εγω πιστευω οτι ηταν πραγματικα ενα καλοστημενο σχεδιο αποσταθεροποιησης''
....ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙς ΚΑΠΟΙΟΙ...ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ

Reaction score
0

Πιστευω οτι δεν θα σταματησει η φωτια μεχρι να εχουμε καποιο τροπη στην πολιτικη κατασταση αυτες τις μερες.

Νομιζω οτι δεν διαλεχτηκε στην τυχη η πελλοπονησος και η ευβοια. Μπορει να τα καψει ολα ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ο ΟΛΕΘΡΟΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΕΡΟΙ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ.

Πιστευω οτι εχουμε ακομα μελλον σε αυτην την κατασταση

Και κατι αλλο , γιατι πρεπει να ειναι αμερικανος δακτυλος . Ειπαμε ειναι συμφεροντα της ομοιγυρης που εχουν αμερικανικη υπηκοοτητα και αμερικανικη νοοτροπια. Δεν σημαινει οτι ειναι υπευθηνη η αμερικανικη κυβερνηση, η κυβερνηση κανει οτι θελει οποτε θελει και με οποιον θελει.

Reaction score
7.117

Μαλλον πρεπει να βγει ο στρατος στα δαση και στις περιοχες που μπορει να εκδηλωθουν πυρκαγιες,μονο με συνεχεις περιπολιες ισως μπορεσουμε να γλυτωσουμε κατι.Ισως φανει τραβηγμενο αλλα μαλλον θα πρεπει να κυρηχθει στρατιωτικος νομος.

Reaction score
0

Kυριοι,τελικα θα μας πει καποιος γιατι και ποιος εβαλε τις φωτιες επιτελους?Αλλος λεει,οι βοσκοι,αλλος οι οικοπεδοφαγοι,αλλος οι Αμερικανοι,Αλβανοι,Τουρκοι,αλλος οι γιαγια του,αλλος η ΝΔ,το ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ.Σκεφτηκαμε ολοι εμεις πως μπορει τους πραγματικους ενοχους να τους βολευει που ο λαος ερχεται σε αντιπαραθεσεις και διχασμους του τυπου αυτων που γραφονται σημερα εδω στο forum?Αυτο το forum αντιπροσωπευει ολη την κοινωνια μας γιατι σε ολη την χωρα οι ιδιες συζητησεις θα γινονται αλλα κανενας δεν ξερει τι και ποιος εβαλε τις φωτιες.Οπως σε καθε θεμα ειμαστε εκ φυσεως "παραθυρακιδες" ετσι και σημερα ολοι μας εικαζομαστε και εξυπνολογουμε καθημενοι "ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΜΑΣ"!!!Καθε λαος και ειδικα υποαναπτυχτος,οπως εμεις,ειμαστε μελετημενοι!Ξερουν πως θ αντιδρασουμε σε καθε συμβαν σαν λαος,οπως στην προκειμενη περιπτωση που ολη η Ελλαδα ειναι ενα κρατος αντιπαραθεσεων,του τυπου "φταιει αυτος,ο αλλος,εκεινος,ο πιο περα" κ.λ.π.Την πραγματικη ουσια και ενοχη ποιος την γνωριζει τελικα?Εγω ξερω μονο να σας πω.Η εμπριστες αυτης της χωρας ειναι Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ!!!Κι εξηγουμε...Εδω η χωρα ολη καιγεται,συνανθρωποι μας εχασαν τη ζωη τους κι εμεις οι "πυροαναλυτες" τι κανουμε?...Ο ενας λεει για τον μπακλαβα της γιαγιας του(αστειο ε?)ο αλλος ακομα εφτασε στην δυχοτομιση και εριξε ευθυνες στον Μακαριο(ουτε οι Κυπριοι δεν τον θυμουνται πλεον)για την Κυπρο,καποιος αλλος για την μακρονησο και τον Θεοδωρακη!Με αυτην την λογικη ο μονος φταιχτης ειναι ο Μεγας Αλεξανδρος που δεν κρατησε ολα αυτα τα εδαφη που κατεκτησε,γιατι τωρα θα ειμαστε ενα κρατος τεραστιο με κατι @ρ%^&*@ να και ας τολμαγε μετα ο καθε "βοσκος" να βαζει φωτιες!!!Αυτον τον ξεχασατε να τον συμπεριλαβετε στις ευθυνες!Αν ποτε σοβαρευτουμε σαν λαος τοτε καμμια φωτια δεν θα μπορει κανενας να μας βαλει.Μεσα απο αυτο το forum εχω παρει παρα πολλα και δεν εχω δωσει τιποτα σε κανεναν λογω ασχετιλας και σχολικης κατωτερης μορφωσης που εχω απο ολους εσας και σας ευχαριστω ολους θερμα.Λατρευω αυτο το ειδος(home cinema,pc) και ομολογω πως καθομαι και χαζευω τις γνωσεις ολων και σας ζηλευω, γι αυτο θα ζητησω συγνωμη αν εθιξα καποιους.Σας θεωρω ολους "γνωστους,αγνωστους" φιλους μου και σας ζητω να ειμαστε ενωμενοι σε τετοιες καταστασεις που μας εχει η χωρα αναγκη και να μη παιζουμε τα παιχνιδια τους,να μη γινομαστε μαριονετες τους,γιατι παντα θα βαζουν μια σπιθα σε μια πλαγια αλλα στην ουσια θα καινε βαθια μεσα τις ψυχες μας και θα δυχοτομουν αυτον τον τον λαο χορευοντας και πλουτιζοντας αυτοι πανω στις σταχτες μας!!!

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?

Kυριοι,τελικα θα μας πει καποιος γιατι και ποιος εβαλε τις φωτιες επιτελους?Αλλος λεει,οι βοσκοι,αλλος οι οικοπεδοφαγοι,αλλος οι Αμερικανοι,Αλβανοι,Τουρκοι,αλλος οι γιαγια του,αλλος η ΝΔ,το ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ.Σκεφτηκαμε ολοι εμεις πως μπορει τους πραγματικους ενοχους να τους βολευει που ο λαος ερχεται σε αντιπαραθεσεις και διχασμους του τυπου αυτων που γραφονται σημερα εδω στο forum?Αυτο το forum αντιπροσωπευει ολη την κοινωνια μας γιατι σε ολη την χωρα οι ιδιες συζητησεις θα γινονται αλλα κανενας δεν ξερει τι και ποιος εβαλε τις φωτιες.Οπως σε καθε θεμα ειμαστε εκ φυσεως "παραθυρακιδες" ετσι και σημερα ολοι μας εικαζομαστε και εξυπνολογουμε καθημενοι "ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΜΑΣ"!!!Καθε λαος και ειδικα υποαναπτυχτος,οπως εμεις,ειμαστε μελετημενοι!Ξερουν πως θ αντιδρασουμε σε καθε συμβαν σαν λαος,οπως στην προκειμενη περιπτωση που ολη η Ελλαδα ειναι ενα κρατος αντιπαραθεσεων,του τυπου "φταιει αυτος,ο αλλος,εκεινος,ο πιο περα" κ.λ.π.Την πραγματικη ουσια και ενοχη ποιος την γνωριζει τελικα?Εγω ξερω μονο να σας πω.Η εμπριστες αυτης της χωρας ειναι Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ!!!Κι εξηγουμε...Εδω η χωρα ολη καιγεται,συνανθρωποι μας εχασαν τη ζωη τους κι εμεις οι "πυροαναλυτες" τι κανουμε?...Ο ενας λεει για τον μπακλαβα της γιαγιας του(αστειο ε?)ο αλλος ακομα εφτασε στην δυχοτομιση και εριξε ευθυνες στον Μακαριο(ουτε οι Κυπριοι δεν τον θυμουνται πλεον)για την Κυπρο,καποιος αλλος για την μακρονησο και τον Θεοδωρακη!Με αυτην την λογικη ο μονος φταιχτης ειναι ο Μεγας Αλεξανδρος που δεν κρατησε ολα αυτα τα εδαφη που κατεκτησε,γιατι τωρα θα ειμαστε ενα κρατος τεραστιο με κατι @ρ%^&*@ να και ας τολμαγε μετα ο καθε "βοσκος" να βαζει φωτιες!!!Αυτον τον ξεχασατε να τον συμπεριλαβετε στις ευθυνες!Αν ποτε σοβαρευτουμε σαν λαος τοτε καμμια φωτια δεν θα μπορει κανενας να μας βαλει.Μεσα απο αυτο το forum εχω παρει παρα πολλα και δεν εχω δωσει τιποτα σε κανεναν λογω ασχετιλας και σχολικης κατωτερης μορφωσης που εχω απο ολους εσας και σας ευχαριστω ολους θερμα.Λατρευω αυτο το ειδος(home cinema,pc) και ομολογω πως καθομαι και χαζευω τις γνωσεις ολων και σας ζηλευω, γι αυτο θα ζητησω συγνωμη αν εθιξα καποιους.Σας θεωρω ολους "γνωστους,αγνωστους" φιλους μου και σας ζητω να ειμαστε ενωμενοι σε τετοιες καταστασεις που μας εχει η χωρα αναγκη και να μη παιζουμε τα παιχνιδια τους,να μη γινομαστε μαριονετες τους,γιατι παντα θα βαζουν μια σπιθα σε μια πλαγια αλλα στην ουσια θα καινε βαθια μεσα τις ψυχες μας και θα δυχοτομουν αυτον τον τον λαο χορευοντας και πλουτιζοντας αυτοι πανω στις σταχτες μας!!!
Τι να λεει η ομοψυχια και ολα αυτα...αυτα που συμβαινουν και κυριως οι λογοι που συμβαινουν ειναι πανω απο μας , αυτο ειναι καθαρα τρομοκρατικο χτυπημα και οσο ενωμενοι να ειμαστε υπαρχουν ανθρωποι αποφασισμενοι για ολα...απλως εθελοτυφλουσαμε τοσα χρονια και δεν ειχαμε αντιληφθει την σοβαροτητα της καταστασης....ηδη επρεπε να ειχαν λειτουργησει αλλοι μηχανισμοι ολα αυτα τα χρονια.....απλως κυριοι αυτη ειναι η δικια μας 11 Σ

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.167
Members
38.540