- Reaction score
- 6
Απάντηση: Re: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?
Και λεω το θάρρος γιατι πολύ εύκολα μπορουν κάποιοι να τις χαρακτηρίσουν γραφικές και εκκεντρικές.
Ουτε και γω μπορω να πιστέψω πως για όλα αυτά ευθύνονται οι οικοπεδοφάγοι και οι βοσκοί;
Ειδικα το δεύτερο μου ακούγεται απίστευτα τραβηγμένο .
Δεν μπορει να εξαφανίζεται από τον χαρτη σχεδον ολόκληρο γεωγραφικό διαμέρισμα και μεις να αναφερόμαστε σε βοσκούς ως αιτια ( εκτος εάν δεν θελουμε να σκοτίσουμε το μυαλο μας με περισσότερα)
Αυτό το πράγμα που συμβαίνει στη χωρα μας αν το χαρακτήριζα ,καρκίνο θα ελεγα πως λειτουργεί πολύ γρήγορα ενώ εάν τον χαρακτήριζα ατομική βόμβα πως λειτουργεί βασανιστικά αργα .
Το αποτέλεσμα όμως και στις δυο περιπτώσεις είναι θάνατος και καταστροφή.
Ακομα και οι οικοπεδοφάγοι εχουν τα ορια τους.
Συμφωνώ με αρκετά από τα παραπάνω όπως και με την άποψη του john_karis και τους αναγνωρίζω το θαρος που χρειάζεται για να ειπωθούν τέτοιου είδους απόψεις.Κωστα μου, την περασμενη εβδομαδα πλακωθηκα με ενα πολυ κοντινο μου συγγενικο προσωπο το οποιο υποστηριζε πως οι φωτιες μπαινουν για λογους αποσταθεροποιησης και προερχονται απο συγκεκριμενα κεντρα αποφασεων.
Σιχαινομαι τις θεωριες συνομωσιας απο οπου και αν προερχονται.
Ομως, με το "αρκετο μυαλο μου" πλεον βλεπω παρα πολλες συμπτωσεις, τοσες πολλες μαλιστα που αμφιβαλλω εαν μπορουν να κατηγοριοποιηθουν κατω απο την λεξη "τυχαιο γεγονος".
Οικοπεδοφαγοι με απολυτο συγχρονισμο εβαλαν 200 φωτιες μεσα σε μια ημερα?
Φωτιες ξεσπασαν σε 2-3 διαφορετικα μετωπα?Πως?
Πεταμενα αναμενα τσιγαρα μακρια απο δρομους στην καρδια του δασους?
Βραδινες φωτιες πως δικαιολογουνται?
Δεν ξερω, οπως ειπα και πριν δεν εχω ετοιμες απαντησεις.
Και ο καθενας υποθετω πως ειναι ελευθερος να πιστεψει οτι νομιζει μεχρι να αποδειχτει-εαν ποτε αποδειχτει κατι-το αντιθετο.
Προσωπικα αποψε πηρα μια αποφαση.
Ανακαλω οσα εγραψα προσφατα για αποχη απο τις εκλογες και στις 16 του μηνα θα ειμαι εκει για να εκτελεσω το χρεος μου...
Επισης απο Δευτερα θα ηθελα παρα πολυ να κανουμε κατι για να βοηθησουμε ολους αυτους τους ανθρωπους που αποψε και τις επομενες ημερες θα υποφερουν...
Και λεω το θάρρος γιατι πολύ εύκολα μπορουν κάποιοι να τις χαρακτηρίσουν γραφικές και εκκεντρικές.
Ουτε και γω μπορω να πιστέψω πως για όλα αυτά ευθύνονται οι οικοπεδοφάγοι και οι βοσκοί;
Ειδικα το δεύτερο μου ακούγεται απίστευτα τραβηγμένο .
Δεν μπορει να εξαφανίζεται από τον χαρτη σχεδον ολόκληρο γεωγραφικό διαμέρισμα και μεις να αναφερόμαστε σε βοσκούς ως αιτια ( εκτος εάν δεν θελουμε να σκοτίσουμε το μυαλο μας με περισσότερα)
Αυτό το πράγμα που συμβαίνει στη χωρα μας αν το χαρακτήριζα ,καρκίνο θα ελεγα πως λειτουργεί πολύ γρήγορα ενώ εάν τον χαρακτήριζα ατομική βόμβα πως λειτουργεί βασανιστικά αργα .
Το αποτέλεσμα όμως και στις δυο περιπτώσεις είναι θάνατος και καταστροφή.
Ακομα και οι οικοπεδοφάγοι εχουν τα ορια τους.