ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ?

Reaction score
25.714
Re: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?

το αντιθετο μαλιστα αποσυντονιζαν
οι πληροφοριες δινοντουσαν στην πυροσβεστικη απο τους ψυχραιμοτερους
απο την αλλη υπηρχαν και καποια ζωντοβολα σαν τη δημαρχο του αλιβεριου που αντι να δινει πληροφοριες τι καιγεται που και τι ζηταει , κλαψουριζε για τη φωτια που τα εχει καψει ολα. ε αν ο δημαρχος δεν μπορει να σου δωσει πληροφοριες χεσε μεσα...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?

. Δε λέω ότι οργανώθηκε από αυτόν αλλά πλέον έχω αρκετά στοιχεία γιά να πιστεύω ότι οργανώθηκε προς όφελός του.
Αυτο φωναζω απο το πρωτο μυνημα μου. Ετσι ειναι.

Τι λετε ομως και για το οτι οι φωτιες βρισκονται στην ηπειρωτικη Ελλαδα , κοντα και γυρω στην Αθηνα για περισσοτερο τρομο και ευκολη και ταχεια διαδρομη για τουσ δημοσιογραφους , αλλα και για το οτι απο μονο του το πεδιο ειναι ελεγχομενο και ας καει ολο αφου και τα 2 μεροι χωριζονται απο την ηπειρωτικη χωρα απο μια γεφυρα.

Reaction score
0
Απάντηση: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?

Όποιος έχει πάει στην Αρχαία Ολυμπία, ξέρει ότι αυτά που είπε ο Βουλγαράκης είναι "Π$ΠΕΣ"

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Re: Απάντηση: Re: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?

Αυτο φωναζω απο το πρωτο μυνημα μου. Ετσι ειναι.

Τι λετε ομως και για το οτι οι φωτιες βρισκονται στην ηπειρωτικη Ελλαδα , κοντα και γυρω στην Αθηνα για περισσοτερο τρομο και ευκολη και ταχεια διαδρομη για τουσ δημοσιογραφους , αλλα και για το οτι απο μονο του το πεδιο ειναι ελεγχομενο και ας καει ολο αφου και τα 2 μεροι χωριζονται απο την ηπειρωτικη χωρα απο μια γεφυρα.

Eσεις κατι ξερετε και δεν μας το λετεwall_1

Reaction score
6

Κατα τον Στραβελακη ( Μεga) η Ολυμπια εχει καει.
Το δηλωσε μολις πριν απο λιγο.

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ?

Δεν είναι οι θεωρείες που μας λείπουν...
Στοιχεία μας λείπουν για το τι όντως συμβαίνει...

Αλλά να δεχθώ πως μπορούμε να κάνουμε κουβέντα, αφου τις φωτιές ούτε μπορούμε ούτε είναι δουλειά μας να τις σβήσουμε εμείς και άρα το ρίχνουμε στο κουβεντολόι.

Απο την κουβέντα λοιπόν, όχι μόνο εδώ αλλά και στα κανάλια και γενικά ανά τη Ελλάδα (είμαι σίγουρος, πρώτα του βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι του Έλληνα), λείπουν θεωρείες-γνώμες και κρίσεις οι οποίες να μην έχουν επηρεαστεί απο τις πολιτικές πεποιθήσεις του εκφραστή τους....
Αλλά μάλλον πολλά ζητάω...
Όχι μόνον δεν υπάρχει η νηφαλιότητα, ωριμότητα (ή όπως θέλετε πείτε το) να εκφραστούν τέτοιες απόψεις, αλλά, για κερασάκι στην τούρτα, προσπαθούν ορισμένοι να κρύψουν καλά τις βαμμένες απο τις πολιτικές τους πεποιθήσεις γνώμες ανάμεσα σε κοινοτυπίες και αυτονόητα πράγματα ώστε να περάσουν τις απόψεις τους ως "αχρωμάτιστες", "υπερκομματικές" or whatever, μήπως και δεν τους πάρουμε χαμπάρι....

Εδώ δε βγαίνει ο Γιωργάκης στα ίσια και με την πρώτη να κατηγορίσει τη ΝΔ, αλλά κάνει μπρος-πίσω, και ο Κωστάκης δε βγαίνει στα ίσια να πει ότι τις φωτιές τις βάζει το ΠΑΣΟΚ αλλά βάζει τον τρελό του χωριού (βλ. Γιακουμάτο) να το πει... Θα μιλάνε στα ίσια οι οπαδοί τους?! Έχουμε μπερδέψει το μεσαίο χώρο και τη μετριοπάθεια με τη μετριότητα... Και να ήταν τα μόνα που έχουμε μπερδέψει θα ήταν καλά...

Με άλλα λόγια?! Όλοι λένε πως δεν είναι ώρα για κομματικές διαμάχες και πολιτική εκμετάλλευση της κατάστασης. Να συμφωνήσω. Αλλά, αν είναι έτσι και εφόσον, προφανέστατα, δεν είσαι σε θέση να εκφραστείς χωρίς να επηρεάζεσαι απο τις πολιτικές σου πεποιθήσεις, βγάζεις το σκασμό. Εντελώς φιλικά κι επειδή ζητήθηκε η άποψή μου.

Είπαμε.... Κι έτσι όπως είναι η χώρα, πολύ μας πέφτει...
Τοτε συμφωνουμε , νομιζα οτι αυτο που ειπες αναφεροταν στη παρατηρηση που εκανα οτι το χτυπημα αυτο εχει πολιτικο χαρακτηρα ..ελπιζω να μην διαφωνεις σε αυτο

Εμενα η γνωμη μου που την εγραψα ηταν αυτη ....

'''Μονο που το σχεδιο ειναι πολυ μεγαλο για να το εξηγησουμε και να το κανανοησουμε ετσι απλα οποτε γενικολογιες αερολογιες τυπου φταιει ο Παπανδρεου, οχι ο Καραμανλης , οχι η αμερικη , οχι η Τουρκια ,οχι η ταδε μεγαλη επιχειρηση real estate , οχι η γιαγια που εψηνε κουλουρια ειναι να γεμιζουμε τις σελιδες

Δεν θα μαθουμε ποτε τους εγκεφαλους αυτου του σχεδιου...ισως αν θελουν για δικους τους βεβαια σκοπους μας παραδωσουν καποιες απο τις μαριονετες τους ....''''

Τωρα απο κει και περα ο καθενας αναλογα και με τις πολιτικες του πεποιθησεις φτιαχνει την δικια του θεωρια συνομωσιας ....τι να κανουμε ....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Joseph

------

Quote:
Originally Posted by ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
Eσεις κατι ξερετε και δεν μας το λετε

Προφανώς.

Reaction score
0

Ευχαρίστως να σου πω. Αλλά κατ'ιδίαν. Δε λέει να τρέχουμε γιά μηνύσεις τώρα.
Στοιχεία υπάρχουν άπειρα γύρω μας. Τα βλέπετε τα αξιολογείτε και πιστεύω ότι ανήκω σε ένα forum με μέλη που έχουν νοημοσύνη άνω του μετρίου.
Ενα απλό clue είναι δείτε τις σημερινές ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ εφημερίδες. κατόπιν ξεχωρίστε το-τα πιό επιθετικά-αντικυβερνητικά εξώφυλλα. Κατόπιν διαβάστε τον ιδιοκτήτη.
Και τέλος αποφασίστε...

και επαναλαμβάνω...ΑΘΛΗΤΙΚΗ. Φαντάσου που έχουν φτάσει.

Τελικά όσο άχρηστος και ανίκανος κι αν είναι ο ΚΚ (και δεν έχω λόγο να διαφωνήσω ή να συμφωνήσω) πρέπει να έχει μπει στο μάτι πολλών.

ΥΓ. Ετσι όπως πάνε τα πράγματα από 17 Σεπτεμβρίου θα έχουμε το 2ο Πρωθυπουργό ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ υπήκοο. Αντε καλορίζικός μας...

Reaction score
0

Επίσης μου κάνει εντύπωση το εξής.
Οταν βγαίνει κάποιος στα κανάλια και μιλάει υπέρ της ΝΔ (καλώς η κακώς) κλείνεται κακήν κακώς.
Επίσης όσοι μένουν (βλακωδώς γιά εμένα αλλά τους δικαιολογώ) στα χωριά τους...όλοι κατά της ΝΔ πάλι.

Επίσης δε ξέρω αν συμφωνείτε...Ηθελαν θύματα παιδια...

Reaction score
0

Αντε κι άλλο ένα στοιχείο...
Η Κρήτη είναι το μόνο μέρος που δεν άναψε ούτε σπίρτο...Γιατί?
Εκεί δε θέλουν οικόπεδα? Δε θέλουν βοσκότοπους? Η είναι κάτι άλλο από αυτό?

Reaction score
0

Ποιός λογικός άνθρωπος αυτήν την στιγμή μιλάει υπέρ της νδ?
Να σας πω, μόνον κάποιος ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ όταν ξαναβγεί η νδ στην εξουσία

Reaction score
0

Και μία τελευταία ερώτηση. Γι' αυτό τον έρμο το συντονισμό ποιός είναι υπεύθυνος?
Φούρλας ή Κόης?
Δε ξέρω. Με τη λογική λέω ότι ο Κόης είναι γιά τη Πυροσβεστική και ο Φούρλας γιά όλους μαζί.
Αν κάνω λάθος και ξέρει κάποιος ας μας πει

Reaction score
25.714

ποτε δεν εχει παρει φωτια η κρητη και ουτε προκειται
η κρητη ειναι αφενως "ιερος" πολιτικος χωρος , αφετερου ειναι δυσκολο να γλυτωσει κανεις αν προκειται να παρει φωτια η φυτεια καποιου συντεκνου.

επιπλεον τα νησια δεν αποτελουν πλεον στοχο διοτι ειναι αδυνατο να διαφυγει ο δραστης.

Reaction score
0

Και γιά όσους έχουν αμφιβολίες γιά τους "εξοργισμένους" πολίτες. Κράξανε τον Βουλγαράκη στην Ολυμπία. Πρώην βουλευτής και νυν υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ

Reaction score
0

ποτε δεν εχει παρει φωτια η κρητη και ουτε προκειται
η κρητη ειναι αφενως "ιερος" πολιτικος χωρος , αφετερου ειναι δυσκολο να γλυτωσει κανεις αν προκειται να παρει φωτια η φυτεια καποιου συντεκνου.

επιπλεον τα νησια δεν αποτελουν πλεον στοχο διοτι ειναι αδυνατο να διαφυγει ο δραστης.
Σου θυμίζω Σάμο, Ικαρία...Ναι...τα χρόνια που αυτοί που διώχθηκαν "εσβηναν" τις φωτιές σε 10 λεπτά

Reaction score
4

Η Κρήτη έχει ήδη προλάβει να μετατραπεί ολόκληρη σε βοσκοτόπια, οπότε δεν υπάρχει και τίποτε να κάψεις...

αφετερου ειναι δυσκολο να γλυτωσει κανεις αν προκειται να παρει φωτια η φυτεια καποιου συντεκνου.
ούτε στην Μάνη, Παναγιώτη, αλλά είδες τι γίνετε..... ή τουλάχιστον εκεί κοντά...

Και γιά όσους έχουν αμφιβολίες γιά τους "εξοργισμένους" πολίτες. Κράξανε τον Βουλγαράκη στην Ολυμπία. Πρώην βουλευτής και νυν υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ
Δεν μου λές... είσαι εκ φύσεως χαζός, ή απλά τον παριστάνεις?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.174
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe