Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Paramount και DreamWorks γίνονται HD-DVD exclusice!!!

Εξάλλου και τo 3DO σαν Hardware ήταν απίστευτο για την εποχή του αλλά η έλλεψη Software το χαντάκωσε.
Κι εγώ είχα τρελαθεί τότε με το 3DO και το είχα αγοράσει. Βεβιασμένη αγορά φυσικά, αλλά ήμουν μικρός και άσχετος! Πάντως το έχω ακόμη και κάθεται σε μια γωνία!!!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Paramount και DreamWorks γίνονται HD-DVD ex

Αν εννοείς για θέματα ισχυρότερου Hardware, συμφωνώ. Γιατί αν εννοείς για θέματα αξιοπιστίας Hardware θα διαφωνήσω. Εξάλλου και τo 3DO σαν Hardware ήταν απίστευτο για την εποχή του αλλά η έλλεψη Software το χαντάκωσε.
Ναι, φυσικά αναφέρομαι στα spec του hardware και σε περιπτώσεις που η αξιοπιστία είναι δεδομένη.
Άμα δεν παίρνει μπρος το εργαλείο τι να τα κάνεις τα spec και το καλό software?! :pc:

Reaction score
5
Επαναφέρω το thread (αν και στίκυ) για να δηλώσω κάποια πράγματα που κατάλαβα στις διακοπές

μισώ όοοοοοοοοοολες τι κονσολες :happy_9::happy_9::happy_9:

και τον subcode επίσης

επισης να πω οτι εχω το ομορφοτερο Wii απ'όλους, το καταπλητικότερο Nintendo DS (απέκτησα και δεύτερο στην θεσσαλονικη για να ανταλλάζω τα ποκεμον από το diamond στο pearl και τουμπαλιν) και γενικά ειμαι τόσο φοβερος και καταπληκτικος :cool_3:

Reaction score
0
.......

μισώ όοοοοοοοοοολες τι κονσολες :happy_9::happy_9::happy_9:

και τον subcode επίσης .......

καλα.. κοιτα τωρα.. τον υπο-κωδικα τον μισουμε ολοι..
μην το κανουμε και παλι θεμα.. (χαχαχαχχαχααχαχαχαχα)..

Reaction score
5
:pc: :pc: :pc:.....Ναι...γκρρρρ.....:mad_3: :mad_2: :mad_2: :mad_2:
νταξ μωρε... κι εμεις που την εχουμε την καταλάβαμε;; :cool_3:

σου ειπα...

ελα να σε φτιαξω. κι αν εισαι και καλό παιδί (να προσκυνησεις το Wii) μπορώ να σου βρω τα εξαρτηματα που λεγαμε σε ακομα καλύτερες τιμες :mrgreen:

Reaction score
7
κι αν εισαι και καλό παιδί (να προσκυνησεις το Wii) μπορώ να σου βρω τα εξαρτηματα που λεγαμε σε ακομα καλύτερες τιμες :mrgreen:
Θα απαντήσω λακωνικά: ΟΥΣΤ!

Reaction score
7
ααααα... οι τροποι.. ο πολιτισμος..
ευγε και παλι..
Ουφφ....άσε με δεν ξύπνησα καλά σήμερα....κάτι οι φωτιές, κάτι η δουλειά, κάτι η επιστροφή του φεγγίτη πρωί πρωί στο AV Site... :pc: ......:happy_9:

Reaction score
5
Ουφφ....άσε με δεν ξύπνησα καλά σήμερα....κάτι οι φωτιές, κάτι η δουλειά, κάτι η επιστροφή του φεγγίτη πρωί πρωί στο AV Site... :pc: ......:happy_9:
αμα σου πει τιποτα ο φεγγίτης θα δεις αστράκια... :crazy_1::crazy_1:

σοβαρά τώρα τα helix-άκια που λέγαμε μπορεί αν βρουμε μεταχείρα σε ΑΑΑ κατάσταση αν ενδιαφέρεσαι... θα σε ενημερώσω και τηλεφωνικά!

το ps3 σου καλά είναι; δεν κάηκε ακομα; :cool_3:

Reaction score
7
σοβαρά τώρα τα helix-άκια που λέγαμε μπορεί αν βρουμε μεταχείρα σε ΑΑΑ κατάσταση αν ενδιαφέρεσαι... θα σε ενημερώσω και τηλεφωνικά! το ps3 σου καλά είναι; δεν κάηκε ακομα; :cool_3:
Να δώ τι θα πρωτοαλλάξω...πηγή ή ηχεία πρώτα... Θα τα πούμε κάποια στιγμή τηλε-φονικός...:mad_2: ...όσο για το PS3 μου αν υπολογίσεις και τις αλεπάλληλες πτώσεις τάσεις...σκυλί (μάυρο και γυαλιστερό)... :happy_9:

Reaction score
5
βάλε ενα Ρ88 με τα μηχανηματα που σου είπα (για να μην ανεβεις και πολυ σε κοστος) και θα γινεις ανθρωπος...

Γιατί τώρα μου κανεις λίγο σε Pokemon :mrgreen:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas