10.000

Reaction score
62
Φτάσαμε αισίως στα 10.000 post σ' αυτή την κατηγορία. Πράγμα εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς ότι η κατηγορία υπάρχει μόνο 1,5 χρόνο και έχει αφήσει κατα πολύ πίσω της άλλς, που είναι απο την αρχή!!! (ασκώ πολιτική πόλωσης του forum!!:happy_5: ) Αντε και στα 1.000.000 post!!!

Reaction score
0
ευτυχως που υπαρχει το xbox360 και ο υπο-κωδικας δηλαδη και λειτουργει η κατηγορία..

ΕΥΓΕ και παλι ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!

Reaction score
5
Με το καλό και περισσοτερα :)

αρκει να υπαρχουν τσακωμοι!

games χωρις σφαξιμο δεν εχει νοημα :p

Reaction score
7
ευτυχως που υπαρχει το xbox360 και ο υπο-κωδικας δηλαδη και λειτουργει η κατηγορία..

ΕΥΓΕ και παλι ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!
Ε άντε να χαθείς λοιπόν, όλο εγώ σου φταίω... Αν θες να ξέρεις ποτέ δεν έγραψα άσχημα λόγια για το 360, εξάλλου είναι πολύ καλή παιχνιδομηχανή. Άλλο άν τόνισα κάποιες κατασκευαστικές του αδυναμίες... :happy_9: Εξάλλου τις παραδέχτηκε και η μαμά του η Microsoft...

Reaction score
0
Ε άντε να χαθείς λοιπόν, όλο εγώ σου φταίω... Αν θες να ξέρεις ποτέ δεν έγραψα άσχημα λόγια για το 360, εξάλλου είναι πολύ καλή παιχνιδομηχανή. Άλλο άν τόνισα κάποιες κατασκευαστικές του αδυναμίες... :happy_9: Εξάλλου τις παραδέχτηκε και η μαμά του η Microsoft...

βρε υπο-κωδικα.. εγω εξαίρω τη συμμετοχη σου στην κατηγορια κι εσυ μου τα χωνεις??????????

Reaction score
7
τι δεν καταλαβες δηλαδη.. ;;;;;

να βρασω το ps3 σου !!!!!!!!!!!! αφου σε χαλαει .. γιατι παιζεις;;;;;;
/PS3Bot Mode Off/ Αν και δεν είμαι Gamer, έχω παίξει περισσότερο Wii :happy_8:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads