Mp3 και κόντρες

Status
Not open for further replies.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Mp3 και κόντρες

Το χρώμα της απάντησης που αφορά το σχόλιο του Βασίλη είναι λάθος.

Kαι μετά απο αυτή την μικρή παρένθεση, κι επειδή είμαι σίγουρος πως, όποιος είναι σε θέση να καταλάβει, κατάλαβε, ας συνεχίσουμε στο θέμα μας. 8)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Aπό τότε που κάναμε το test, όλοι σταματήσαμε να ακούμε από κανονικά cd. Τα έχουμε στιβάξει σε μια μεριά και όλη μέρα τα μετατρέπουμε σε mp3.

Τι λες πάλι βρε Μαρίνε?... :crazy_1:

Reaction score
4
Απάντηση: Mp3 και κόντρες

Δηλαδή ή 'τέλειο' ήχο ή καθόλου ήχο ;

Σίγουρα στο σπίτι μου θα ακούσω από το cd χωρίς να μπω καν στην διαδικασία ποιο είναι καλύτερο. ΑΛΛΑ...
..στο αυτοκίνητο ή στην παραλία ή όταν κάνω κάποιο σπορ-βόλτα προτιμώ την επιλογή του mp3.
Πολλές φορές μου λείπει και ένα απλό ραδιάκι που μπορεί παίξει μουσική...έστω και χάλια. Το προτιμώ από το τίποτα.

Φαντάζομαι ότι δε θα μπορείτε να ακούσετε-απολάυσετε μουσική πουθενά (μπαρ-εστιατόριο-φιλικό σπίτι-συναυλία, κτλ) γιατί δεν αποδίδει όπως το γνωστό "δικό" μου σύστημα.

Φιλικά !

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: Mp3 και κόντρες

Φαντάζομαι ότι δε θα μπορείτε να ακούσετε-απολάυσετε μουσική πουθενά (μπαρ-εστιατόριο-φιλικό σπίτι-συναυλία, κτλ) γιατί δεν αποδίδει όπως το γνωστό "δικό" μου σύστημα.

Φιλικά !
Αντιθετως απολαμβανουμε την μουσικη απο το οποιασδηποτε ποιοτητας ηχοσυστημα εχουμε "μπροστα" μας , πχ μη εναλλακτο R/CD στο αυτοκινητο , φορητο στο εξοχικο κλπ . Ομως δεν αγοραζουμε συστηματα απωλεστικης , συμπιεσης επηρεασμενοι απο την θητεια μας ως πιτσιρικοι στα PC και στο κατεβασμα δωρεαν, κακης ποιοτητας , μουσικης την οποια επιμενουμε να χρησιμοποιουμε και μεγαλοι .

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mp3 και κόντρες

Πες:
"Ίσως να υπάρχει τρόπος ένα MP3 να ακούγεται όσο καλά ακούγεται το αυθεντικό σε σημείο να μην μπορείς να πεις ποιο είναι ποιο.

:
Εαν υπαρχει, πες το να τελειωνουμε,αλλα ακομα και τοτε, οπως σωστα αναφερεις,(θα ακουγεται οσο καλα ακουγεται και το αυθεντικο).ΠΟΤΕ δεν θα ειναι ομως ιδιο,ΠΟΤΕ δεν θα ειναι ανωτερο,ΠΟΤΕ δεν θα υπαρχει σαν μεσο για καποιον που πρωτιστως θελει να ακουει οσο καλλυτερα γινεται!!! Γιατι τετοιος ντορος λοιπον,πες για καποιο νεο φορμα που παιζει καλλυτερα απο το cd να το κοιταξουμε ολοι μαζι,αλλα μαλλον δεν ειναι αυτος ο στοχος, στοχος ειναι οι εντυπωσεις και τιποτα αλλο!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Γιατι τετοιος ντορος λοιπον,πες για καποιο νεο φορμα που παιζει καλλυτερα απο το cd να το κοιταξουμε ολοι μαζι,αλλα μαλλον δεν ειναι αυτος ο στοχος, στοχος ειναι οι εντυπωσεις και τιποτα αλλο!!!
Χαλάρωσε βρε Μάνο δεν χρειάζονται εντάσεις.
Μοναδικός στόχος, είναι να αποδειχθεί ότι είναι πολύ πιο εύκολο από όσο κάποιοι νομίζουν, να ξεγελαστεί κάποιος από μια ακρόαση, ακόμη κι αν έχει όλον τον χρόνο στην διάθεσή του για να αξιολογήσει τα πράγματα, πόσο μάλλον αν εμπλακεί σε μια οργανωμένη διαδικασία αξιολόγησης όπως ένα σωστό test.

Επίσης στόχος είναι να σταματήσουν να πιστεύουν κάποιοι ότι έχουν χρυσά αυτιά, ότι αυτά είναι υπεράνω κάθε μέτρησης, τεχνολογίας και ορθολογιστικού τρόπου σκέψης και ότι από μόνα τους, αρκούν για να βγάλουν θέσφατα ή έστω κάποια αξιόπιστα αποτελέσματα. Αν μη τι άλλο, είμαστε στο 2007...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

πες για καποιο νεο φορμα που παιζει καλυτερα απο το cd να το κοιταξουμε ολοι μαζι,

Μπραβο Μανο , αυτο ακριβως θα επρεπε να σκεφτονται ολοι οσοι ενδιαφερονται για τον καλο ηχο .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Επίσης στόχος είναι να σταματήσουν να πιστεύουν κάποιοι ότι έχουν χρυσά αυτιά, ότι αυτά είναι υπεράνω κάθε μέτρησης, τεχνολογίας και ορθολογιστικού τρόπου σκέψης και ότι από μόνα τους, αρκούν για να βγάλουν θέσφατα ή έστω κάποια αξιόπιστα αποτελέσματα. Αν μη τι άλλο, είμαστε στο 2007...
Αυτος ειναι ο μονος στοχος .

Πρεπει να αποκαθηλωθουν τα νυν χρυσα αυτια ωστε ν αναλαβουν οι επομενοι χρυσοκανθαροι την ποδηγετηση των αφελων καταναλωτων .

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μεσιέ ΜΑΡΙΝΕ ΝΤΟΚΕ-KOSMAS Hi-Fi , ULTRALINK/XLO & AUDIO NEMESIS & WESTERN ELECTRIC κλπ κλπ, όταν καταλάβεις ότι σε αυτόν τον πλανήτη ΔΕΝ υπάρχουν χρυσά αυτιά, ίσως να μπορέσεις να ξεκαβαλήσεις το καλάμι και να σταματήσεις να θεωρείς ότι κάποιος θέλει να σε αποκαθηλώσει - ω μέγα άρχοντα του hi end - ή να σου φάει την δουλειά... :cool_11: :cool_11:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mp3 και κόντρες

πες για καποιο νεο φορμα που παιζει καλλυτερα απο το cd να το κοιταξουμε ολοι μαζι
Μπραβο Μανο , αυτο ακριβως θα επρεπε να σκεφτονται ολοι οσοι ενδιαφερονται για τον καλο ηχο .
Υπάρχει καλύτερη πηγή απο το CD-player, κι αυτό είναι το PC, αλλά εσείς έχετε μείνει σε αυτά που μάθατε:

ως πιτσιρικοι στα PC
...και επειδή έχουν περάσει αρκετά χρόνια απο τότε που ήσασταν "πιτσιρίκοι" και η τεχνολογία σε αυτό το κομμάτι προχωράει με ΑΛΜΑΤΑ (σε αντίθεση με τη σχετική στασιμότητα που έχετε συνηθίσει στο HiFi), δεν είστε σε θέση να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις.

CD και....βινύλιο και πολύ σας είναι. :happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mp3 και κόντρες

Υπάρχει καλύτερη πηγή απο το CD-player, κι αυτό είναι το PC, αλλά εσείς έχετε μείνει σε αυτά που μάθατε...
Μήπς πουλάς πισιά ρε και ήρθες εδώ να πουλήσεις την πραμάτια σου? Ανάγωγε! :happy_5:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mp3 και κόντρες

Υπάρχει καλύτερη πηγή απο το CD-player, κι αυτό είναι το PC, αλλά εσείς έχετε μείνει σε αυτά που μάθατε:
4:
Για το mp3 λεγαμε εαν θυμασαι......το γυρισαμε τωρα στην πηγη????Αυτη ειναι αλλη κοντρα σε αλλο φορουμ.....you know??? Υ.Γ Ασε το βινυλιο κατα μερος!!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.005

Εαν υπαρχει, πες το να τελειωνουμε,αλλα ακομα και τοτε, οπως σωστα αναφερεις,(θα ακουγεται οσο καλα ακουγεται και το αυθεντικο).ΠΟΤΕ δεν θα ειναι ομως ιδιο,ΠΟΤΕ δεν θα ειναι ανωτερο,ΠΟΤΕ δεν θα υπαρχει σαν μεσο για καποιον που πρωτιστως θελει να ακουει οσο καλλυτερα γινεται!!! Γιατι τετοιος ντορος λοιπον,πες για καποιο νεο φορμα που παιζει καλλυτερα απο το cd να το κοιταξουμε ολοι μαζι,αλλα μαλλον δεν ειναι αυτος ο στοχος, στοχος ειναι οι εντυπωσεις και τιποτα αλλο!!!
Λάθος! Σας κάνω να ασχολείστε με το mp3, επειδή τα παίρνω χοντρά!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.005
Να σας πω! Μη τολμήσει κανένας να κάνει σωστή μαντεψιά μεταξύ mp3 και wav, γιατί θα τον βάλω να κάνει 10 γύρους τροχάδην γύρω από το avsite με τ' όπλο ανάταση, και να φωνάζει:

Καλύτερα κουφός ποντικαράς,
παρά ξεφωνημένος χαϊεντάς.

Reaction score
2

Χαλάρωσε βρε Μάνο δεν χρειάζονται εντάσεις.
Μοναδικός στόχος, είναι να αποδειχθεί ότι είναι πολύ πιο εύκολο από όσο κάποιοι νομίζουν, να ξεγελαστεί κάποιος από μια ακρόαση, ακόμη κι αν έχει όλον τον χρόνο στην διάθεσή του για να αξιολογήσει τα πράγματα, πόσο μάλλον αν εμπλακεί σε μια οργανωμένη διαδικασία αξιολόγησης όπως ένα σωστό test.

Αρα δηλαδη και εγω που παραπανω ειπα οτι δεν με ικανοποιει το mp3,βαφτιζομαι <<χρυσαφτιας>>???? Οποιος εχει αντιθετη αποψη με αυτο που υποστηριζεται ειναι και <<εχθρος>>??? Εγω ετσι το καταλαβαινω. Μου λες δηλαδη πως μοναδικος σκοπος ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ????? Και πιο το νοημα.......Συνεισφερεις στο hobby και στο site κατι με αυτο>>>>??? Μηπως πρεπει να απολογηθουν οσοι δεν εχουν στο σαλονι τους στημενο κανενα server και κανενα ipod....

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mp3 και κόντρες

Για το mp3 λεγαμε εαν θυμασαι......το γυρισαμε τωρα στην πηγη????Αυτη ειναι αλλη κοντρα σε αλλο φορουμ.....you know??? Υ.Γ Ασε το βινυλιο κατα μερος!!!!
To PC είναι και πηγή και μέσο και ό,τι άλλο θέλεις. Αλλά είπαμε, που να τα ξέρετε αυτά... :happy_4:

Για το θέμα των forum, πρώτον, εσείς ζητήσατε να μάθετε αν υπάρχει κάτι καλύτερο απο το CD και δεύτερον, ομολογώ, έχω αυτό το χούι να μην αλλάζω απόψεις ανάλογα με το forum στο οποίο γράφω. :happy_6:

Για την αναφορά μου στο βινύλιο, με πόσες μετάνοιες μπορώ να συγχωρεθώ?!

Reaction score
0

Λάθος! Σας κάνω να ασχολείστε με το mp3, επειδή τα παίρνω χοντρά!
Οταν εισαι fulltime στο avsite και οχι μονο, απο καπου πρεπει να ζησεις και εσυ..."happy_1":crazy_3:"happy_1":crazy_3:"happy_1"

Reaction score
0
Εγω ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει.
Ο κουφος δεν ακουει και ο τυφλος δεν βλεπει.
Αν καποιος ειναι πεπεισμενος οτι δεν αξιζει τον κοπο να συμμετεχει γιατι "πιανει" τις διαφορες ,
γιατι πισω απο το test υπαρχει διεθνης συνωμοσια εναντιον του Hi End ,
γιατι to test γινεται για να ξεφτιλιστουν μηχανηματα ,ανθρωποι ,αυτια ,
γιατι ο Κωστας Φ. τα παιρνει ψιλα απο τον Κογια που τα παιρνει χοντρα
και τον Τσαρουχα που τα παιρνει γενικα (το ξερουμε ,το ξερουμε "happy_1" )
γιατι ....ορεξη να χουμε να γραφουμε.
Νομιζω οτι αν πατε στο αρχικο post θα ξεκαθαριστουν πολλα πραγματα.
Ο Κωστας Φ εκανε μια προταση ο Aντωνης Κ. αποδεχτηκε την προταση (μπραβο στον Αντωνη Κ.) και απο κει και περα ...το μακρυ και το κοντο.
Τα πραγματα ειναι απλα και οι αμπελοφιλοσοφιες το εχουν αναγει σε μειζον θεμα.
Οποιος θελει συμμετεχει ,οποιος θελει δεν συμμετεχει.
Τοσο δυσκολο ειναι?
Οι κανονες εχουν οριστει .
Αν σε καποιον δεν αρεσουν μπορει αυριο μεθαυριο να διεξαγει αυτος ενα αντiστοιχο
η και καλυτερο η διαφορετικο test.
Tοοοοοσο κακο ειναι να ακουσει κανεις ενα cd?
Λες να γινει με το ακουσμα του κανενα brainwash ?
Να καταστραφουν τα μηχανηματα αναπαραγωγης?
Να προκαλεσει στειρωση ,τυφλωση , και....sorry ορκιστηκα να μην μαρτυρησω το καλυτερο!!! :happy_8:
Λες και οποιος συμμετασχει θα χασει την ακοη του.
Λες και οποιος ΔΕΝ συμετασχει θα παθει κοιλιακα .
Αμαν ρε παιδια ,τετοιο εγωισμο ΠΡΩΤΗ φορα βλεπω.
Αν δεν υπηρχε το εμποριο και το χρημα απο πισω -γιατι υπαρχει-
θα πιστευα οτι διαβαζα εφηβους .
Μονο ετσι εξηγω εγω καποια πραγματα και καποιες συμπεριφορες.
Απο κει και περα το εγω του καθενος κανει τα υπολοιπα.
Στην Ιατρικη υπαρχει η Αρνηση.
Μαλλον και στην Hi End υπαρχει.
Καθε συνειρμος ...δεκτος.
Λυπαμαι πραγματικα γιατι τετοιες συμπεριφορες
θυμιζουν Μεσαιωνα.
Πιστευω στα καλωδια,στα ακριβα μηχανηματα ,αλλα επισης πιστευω οτι ολα
μπορουν να ανατραπουν .
Πιστευω στην καλη διαθεση ,στο χιουμορ αλλα με ενοχλουν οι εμπαθειες οι προκαταληψεις και οι παρωπιδες.
...ελπιζω το cd να΄χει κανενα τραγουδι της προκοπης .
Ειμαι τιγκα στα σουβερ. :happy_9:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.005
Μόλις μου τηλεφώνησε ο πέτρος του σκανδάλου. Μου είπε ότι θα βάλει μέσα στο CD τόσο jitter, που θα χάσετε τ' αυγά και τα πασχάλια. Αρα το γλιτώνετε το καψόνι, μάλλον...

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis