Mp3 και κόντρες

Status
Not open for further replies.
Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mp3 και κόντρες

Χωρίς καν μπω στον κόπο να σου υποδείξω την σαβούρα που κυκλοφορεί σε CD και η οποία κολακεύεται όταν την περάσεις σε MP3, .
Προσεχε γιατι θα χαρακτηριστεις χρυσαυτιας,παραδεχεσαι οτι υπαρχουν διαφορες και της ακους κιολας.......

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mp3 και κόντρες

Προσεχε γιατι θα χαρακτηριστεις χρυσαυτιας,παραδεχεσαι οτι υπαρχουν διαφορες και της ακους κιολας.......
Δεν σας έχω πει τι μου έδωσε ο ΩΡΛας μόλις τελειώσαμε το test και είδε το ακουόγραμμά μου?!

:happy_2:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Μεσιέ ΜΑΡΙΝΕ ΝΤΟΚΕ-KOSMAS Hi-Fi , ULTRALINK/XLO & AUDIO NEMESIS & WESTERN ELECTRIC κλπ κλπ, όταν καταλάβεις ότι σε αυτόν τον πλανήτη ΔΕΝ υπάρχουν χρυσά αυτιά, ίσως να μπορέσεις να ξεκαβαλήσεις το καλάμι και να σταματήσεις να θεωρείς ότι κάποιος θέλει να σε αποκαθηλώσει - ω μέγα άρχοντα του hi end - ή να σου φάει την δουλειά... :cool_11: :cool_11:

Ρε συ πας καλα ;;;;; Η Μεγαλοχαρη σε αγνοησε στην Τηνο ;;; Τι νευρα ειναι τουτα ;;;

Διεκδικησα ποτε τον χαρακτηρισμο του χρυσου αυτιου ;;; Εισαι με τα καλα σου ;;;

Αλλοι προσπαθουν να καλλιεργησουν το προφιλ του γκουρου και ενας απο αυτους εισαι και εσυ . Με αλλα λογια εννοω οτι καποιοι θελουν να γινουν χαλιφιδες στην θεση του χαλιφη . Απλα και ξεκαθαρα .

Σ εμενα ομως δεν μπορεις να προσαψεις τετοια κατηγορια γιατι ποτε δεν διεκδικησα ρολο γκουρου η χρυσου αυτιου .

Προσωπικα δεν μ ενδιαφερει ποιος ειναι η ποιος θα γινει γκουρου του χωρου . Αν αξιζει θα χαιρει της εκτιμησης ολων αλλιως θα τυχει της χλευης ολων .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Υπάρχει καλύτερη πηγή απο το CD-player, κι αυτό είναι το PC, αλλά εσείς έχετε μείνει σε αυτά που μάθατε:

Ακομα και αν ενα PC μπορει να παιξει καλυτερα απο ενα CD player , αυτο δεν προκειται να γινει με το mp3 .

...και επειδή έχουν περάσει αρκετά χρόνια απο τότε που ήσασταν "πιτσιρίκοι" και η τεχνολογία σε αυτό το κομμάτι προχωράει με ΑΛΜΑΤΑ*(σε αντίθεση με τη σχετική στασιμότητα που έχετε συνηθίσει στο HiFi), δεν είστε σε θέση να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις.

CD και....βινύλιο και πολύ σας είναι. :happy_4:

Μια χαρα ειναι το CD και το βινυλιο :cool_3:
*Στ αλματα , στ αλματα εμπρος στον αγωνα ..... (επαναστατικο μεταμοντερνο ασμα)

Κώστας Φ.

Reaction score
895

*Ακομα και αν ενα PC μπορει να παιξει καλυτερα απο ενα CD player , αυτο δεν προκειται να γινει με το mp3
Για κάποιον που έχει να ασχοληθεί με τα PC απο τότε που ήταν πιτσιρικάς, μιλάς με πολύ σιγουριά για τις δυνατότητες τους.

*Στ αλματα , στ αλματα εμπρος στον αγωνα ..... (επαναστατικο μεταμοντερνο ασμα)
Ακριβώς. :cool_4:
Όποιος μπορεί ακολουθεί.
Οι κολλημένοι και οι...γερασμένοι (στα μυαλά) δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσουν. Ας μείνουν πίσω να βλέπουν τα τρένα να περνούν. :happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Διεκδικησα ποτε τον χαρακτηρισμο του χρυσου αυτιου ;;; Εισαι με τα καλα σου ;;;
Μα φυσικά, όταν λες ότι δεν δίνεις δεκάρα για την άποψη των άλλων, τεκμηριωμένη ή όχι, αλλά αρκείσαι σε ότι άκουσες με τα αυτιά σου, αυτό δείχνεις.

Αλλοι προσπαθουν να καλλιεργησουν το προφιλ του γκουρου και ενας απο αυτους εισαι και εσυ . Με αλλα λογια εννοω οτι καποιοι θελουν να γινουν χαλιφιδες στην θεση του χαλιφη . Απλα και ξεκαθαρα .
Εκκολαπτόμενο γκουρού εσύ βαφτίζεις όποιον έχει διαφορετική άποψη από την δική σου και δίνει και κανένα επιχείρημα παραπάνω. Προσωπικά ασχολούμαι με το mp3...
Αν θέλω να πάρω την θέση του χαλίφη, ποιός είναι ο χαλίφης, εσύ? :happy_4:

Σ εμενα ομως δεν μπορεις να προσαψεις τετοια κατηγορια γιατι ποτε δεν διεκδικησα ρολο γκουρου η χρυσου αυτιου .
Ναι, εκτός από τότε που έλεγες ότι εσύ ακούς τις τεράστιες διαφορές των καλωδίων που οι άλλοι δεν ακούνε, τότε που οι άλλοι δεν κατάφεραν καλά καλά να ξεχωρίσουν το mp3 από το wav και εσύ γελούσες κλπ κλπ.

Προσωπικα δεν μ ενδιαφερει ποιος ειναι η ποιος θα γινει γκουρου του χωρου . Αν αξιζει θα χαιρει της εκτιμησης ολων αλλιως θα τυχει της χλευης ολων .
Νομίζω ότι όταν σε πιάνει η μ@λ@κία, αρκείσαι στο να χλευάζεις ότι δεν μπορείς να καταλάβεις ή όποιον ξέρει πέντε πράγματα παραπάνω από εσένα.
:happy_4:

Είναι θετικό ότι θα κάνεις το τεστ πάντως, μπας και καταλάβεις ότι είναι ανώφελο να αντιδράς όπως αντιδράς ώρες ώρες, να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να αποκτήσεις την κριτική στάση που πρέπει να έχει ένας χομπίστας (αν είσαι χομπίστας), απέναντι σε οτιδήποτε.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Μα φυσικά, όταν λες ότι δεν δίνεις δεκάρα για την άποψη των άλλων, τεκμηριωμένη ή όχι, αλλά αρκείσαι σε ότι άκουσες με τα αυτιά σου, αυτό δείχνεις.

Επειδη ακουω με τ αυτια μου και πληρωνω απο την τσεπη μου το χομπυ μου εχω και αποψη . Εσυ ακου μουσικη με διαγραμματα και συναρτησεις (...η μαλλον ασυναρτησιες)

Εκκολαπτόμενο γκουρού εσύ βαφτίζεις όποιον έχει διαφορετική άποψη από την δική σου και δίνει και κανένα επιχείρημα παραπάνω. Προσωπικά ασχολούμαι με το mp3...
Αν θέλω να πάρω την θέση του χαλίφη, ποιός είναι ο χαλίφης, εσύ?* :happy_4:
*Ρε συ ανεπνεες λιβανι απ το πρωι μεχρι το βραδυ στην Τηνο ;;;

Εκκολαπτομενος γκουρου δεν εισαι εδω και καιρο . Εισαι ηδη γκουρου και μαχεσαι λυσσαλεα για τον τιτλο αυτο .

Ναι, εκτός από τότε που έλεγες ότι εσύ ακούς τις τεράστιες διαφορές των καλωδίων που οι άλλοι δεν ακούνε, τότε που οι άλλοι δεν κατάφεραν καλά καλά να ξεχωρίσουν το mp3 από το wav και εσύ γελούσες κλπ κλπ.

Εγω και πολλοι αλλοι ακουμε διαφορες και μεγαλες μαλιστα . Καποιοι οι οποιοι λιβανιζαν , απο υποχρεωση ,τα μηχανηματα της αντ/πειας που τους φιλοξενησε δεν ηταν σε θεση να ξεχωρισουν ενα εξ ορισμου χαμηλης ποιοτητας σημα η μαλιστα το προτιμουσαν !! Κατα τ αλλα εντυπωσιαστηκαν απο τον σπουδαιο ηχο των Classe και των B&W !! Ελεος !!

Νομίζω ότι όταν σε πιάνει η μ@λ@κία, αρκείσαι στο να χλευάζεις ότι δεν μπορείς να καταλάβεις ή όποιον ξέρει πέντε πράγματα παραπάνω από εσένα.
:happy_4:

Ακομα δεν χλευασα κατι η καποιον . Θα ειναι οδυνηρη εμπειρια για τους χλευασθεντες οταν το πραξω . Επισης καλο θα ειναι να προσεχεις τις εκφρασεις σου γιατι εκτιθεσαι ανεπανορθωτα σ αυτους που σε διαβαζουν .
Ακομα δεν αρμοζουν τετοιες εκφρασεις σε ενα κορυφαιο στελεχος του φορουμ . Θεωρητικα πρεπει να δινεις το καλο παραδειγμα (....λεμε τωρα )

Είναι θετικό ότι θα κάνεις το τεστ πάντως, μπας και καταλάβεις ότι είναι ανώφελο να αντιδράς όπως αντιδράς ώρες ώρες, να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να αποκτήσεις την κριτική στάση που πρέπει να έχει ένας χομπίστας (αν είσαι χομπίστας), απέναντι σε οτιδήποτε.

Δωσε πρωτα εσυ το καλο παραδειγμα και ριξε και αρκετο νερο στο κρασι των εκφρασεων σου .
......

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Mp3 και κόντρες

Εγω και πολλοι αλλοι ακουμε διαφορες και μεγαλες μαλιστα . Καποιοι οι οποιοι λιβανιζαν , απο υποχρεωση ,τα μηχανηματα της αντ/πειας που τους φιλοξενησε δεν ηταν σε θεση να ξεχωρισουν ενα εξ ορισμου χαμηλης ποιοτητας σημα η μαλιστα το προτιμουσαν !! Κατα τ αλλα εντυπωσιαστηκαν απο τον σπουδαιο ηχο των Classe και των B&W !! Ελεος !!
Χαίρομαι που με κάθε ευκαιρία δείχνετε το επίπεδό σας ορισμένοι.
Να καταλαβαίνει και ο κόσμος που μας διαβάζει.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mp3 και κόντρες

Για κάποιον που έχει να ασχοληθεί με τα PC απο τότε που ήταν πιτσιρικάς, μιλάς με πολύ σιγουριά για τις δυνατότητες τους.
Προτρεχεις παλι για το ατομο μου . Για τους περισσοτερους Ελληνες μιλαγα . Εγω ασχολουμαι με τα PC απο την απαρχη της υπαρξης τους . Sinclair Zx Spectrum
Amiga κλπ

Τωρα τι λες ;;

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mp3 και κόντρες

Τωρα τι λες ;;
Λέω ότι με ένα άτομο που:

-> στη συζήτηση των MP3 λέει "εγώ τα test τα έχω κάνει παλιά, πολύ πριν απο εσάς" ενώ του εξηγουν ότι τα MP3 codec εξελίσσονται και γίνονται καλύτερα μέρα με τη μέρα. Στο τέλος βάζει και μία φώτο του Spectrum για να μας δείξει ότι έχει ασχοληθεί σοβαρά με το MP3....

-> μπερδεύει τις κεφαλές του πικάπ με τις γεννήτριες που χρησιμοποιούμε στο μετόχι που δεν έχει ρεύμα

-> όταν του ζητάνε να σχολιάσει τη θέση μέλους του forum για τη χρησιμότητα των MP3 κρύβεται, και καλά, πίσω απο τους καλούς τρόπους και λέει:
Μην προσπαθεις να εμπλεξεις δυο ανθρωπους που συνδεονται εμπορικα σε αντιπαραθεση ωστε να εκτεθει ο ενας η ο αλλος . Αποψη του Βασιλη αυτη και αρα σεβαστη . Οι δικες μου αποψεις εχουν εκτεθει πολλακις και δεν χρειαζεται να σχολιαζω αποψεις συναδελφων .[/COLOR]
και την επόμενη μέρα, χωρίς να υπάρχει λόγος πέρα απο το να υπερασπιστεί τις άκυρες θέσεις του πετάει το αχαρακτήριστο:

Καποιοι οι οποιοι λιβανιζαν , απο υποχρεωση ,τα μηχανηματα της αντ/πειας που τους φιλοξενησε δεν ηταν σε θεση να ξεχωρισουν ενα εξ ορισμου χαμηλης ποιοτητας σημα η μαλιστα το προτιμουσαν !! Κατα τ αλλα εντυπωσιαστηκαν απο τον σπουδαιο ηχο των Classe και των B&W !! Ελεος !!
...και η λίστα συνεχίζεται αλλά δεν αξίζει καν να το ψάξω....
Λέω λοιπόν, πως με ένα τέτοιο άτομο, δεν αξίζει να ασχολείσαι γιατί φθείρεται το πληκτρολόγιο χωρίς λόγο. Άσε που ούτε το Πτυχίο μου ούτε το Master ήταν στην Ψυχιατρική.

Σαν μία τελευταία συμβουλή, γράψε σε ένα post-it note πάνω στην οθόνη: "Nα μην ξεχνώ: Αυτά που γράφω στα forum τα διαβάζει κόσμος."

Καλές πωλήσεις εύχομαι στο αφεντικό σου - αν και με τέτοιους υπαλλήλους, είναι εξασφαλισμένες! :happy_4:

Reaction score
5

Υπάρχει καλύτερη πηγή απο το CD-player, κι αυτό είναι το PC, αλλά εσείς έχετε μείνει σε αυτά που μάθατε:

...και επειδή έχουν περάσει αρκετά χρόνια απο τότε που ήσασταν "πιτσιρίκοι" και η τεχνολογία σε αυτό το κομμάτι προχωράει με ΑΛΜΑΤΑ (σε αντίθεση με τη σχετική στασιμότητα που έχετε συνηθίσει στο HiFi), δεν είστε σε θέση να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις.

CD και....βινύλιο και πολύ σας είναι. :happy_4:
Δεν μου λες ρε μάγκα είσαι για ένα άλλο ένα τεστ για να το αποδείξεις στην πράξη?

Στο ξαναείπα, πρώτα να σκέφτεσαι και μετά να χαίρεσαι.:happy_9:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι αυτά που λες, αφ' ενός γιατί δεν έχεις ιδέα για ποιούς ανθρώπους μιλάς, αλλά αφ' ετέρου διότι ως επαγγελματίας οφείλεις να σέβεσαι κάποιους που σαν κι εσένα βγάζουν το ψωμί τους από την δουλειά αυτή, αλλά σε αντίθεση με εσένα είναι πολύ πιο σεμνοί και προσεκτικοί σε όσα λένε. Το να χαρακτηρίζεις μηχανές που πουλάει κάποιος άλλος και όχι εσύ, είναι όχι μόνον επαγγελματικά ανήθικο αλλά και βλακώδες. Το είχα δει τότε που το ξαναείπες περίπου έτσι, αλλά είπα να μην δώσω συνέχεια. Δείχνει δε, πόσο πολύ ενοχλημένος είσαι από αυτήν την υπόθεση, όχι ως χομπίστας αλλά ως επαγγελματίας. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό, διότι εδώ δεν είναι ο χώρος που θα εξαργυρώσεις την συμμετοχή σου ή την διαφήμισή σου, με άλλους τρόπους. Για την συμπεριφορά σου όμως, οφείλεις τουλάχιστον μια συγνώμη.

Τέλος, αγαπητέ μου χρυσαυτιά που μπορείς να ξεχωρίζεις τις διαφορές με τη μία, σε μερικές μέρες θα έχεις το επίμαχο cd στα χέρια σου για να το... ακροαστείς και να μας δώσεις τα φώτα σου.

Οπότε άνοιξε το pc σου από τώρα για να ψάξεις να δεις τι γίνεται με τα wav που έχει το cd. :happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Δεν μου λες ρε μάγκα είσαι για ένα άλλο ένα τεστ για να το αποδείξεις στην πράξη?

Εγώ λέω... ρε μάγκα, για ΜΙΑ φορά, να ασχοληθείς ΕΣΥ με κάτι παραγωγικό, να οργανώσεις ΕΣΥ ένα test και να μας φωνάξεις.

Στο ξαναείπα, πρώτα να σκέφτεσαι και μετά μιλάς. :happy_4:

Reaction score
10
To pc μπορει να ειναι καλυτερο απο ενα low budget cd player.Αλλα οταν μιλαμε για hiend δεν ειναι ηλιθιοι στα περισσοτερα studio του κοσμου που χρησιμοποιουν emmlabs. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα!

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι αυτά που λες, αφ' ενός γιατί δεν έχεις ιδέα για ποιούς ανθρώπους μιλάς, αλλά αφ' ετέρου διότι ως επαγγελματίας οφείλεις να σέβεσαι κάποιους που σαν κι εσένα βγάζουν το ψωμί τους από την δουλειά αυτή, αλλά σε αντίθεση με εσένα είναι πολύ πιο σεμνοί και προσεκτικοί σε όσα λένε. Το να χαρακτηρίζεις μηχανές που πουλάει κάποιος άλλος και όχι εσύ, είναι όχι μόνον επαγγελματικά ανήθικο αλλά και βλακώδες. Το είχα δει τότε που το ξαναείπες περίπου έτσι, αλλά είπα να μην δώσω συνέχεια. Δείχνει δε, πόσο πολύ ενοχλημένος είσαι από αυτήν την υπόθεση, όχι ως χομπίστας αλλά ως επαγγελματίας. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό, διότι εδώ δεν είναι ο χώρος που θα εξαργυρώσεις την συμμετοχή σου ή την διαφήμισή σου, με άλλους τρόπους. Για την συμπεριφορά σου όμως, οφείλεις τουλάχιστον μια συγνώμη.

Τέλος, αγαπητέ μου χρυσαυτιά που μπορείς να ξεχωρίζεις τις διαφορές με τη μία, σε μερικές μέρες θα έχεις το επίμαχο cd στα χέρια σου για να το... ακροαστείς και να μας δώσεις τα φώτα σου.

Οπότε άνοιξε το pc σου από τώρα για να ψάξεις να δεις τι γίνεται με τα wav που έχει το cd. :happy_4:

:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: φσιιιιιιτ μποϊνκ !!

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Mε εσένα ασχολήθηκα εχτές, Αντώνη. Δε σου έφτασε? :happy_8:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
To pc μπορει να ειναι καλυτερο απο ενα low budget cd player.Αλλα οταν μιλαμε για hiend δεν ειναι ηλιθιοι στα περισσοτερα studio του κοσμου που χρησιμοποιουν emmlabs. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα!
Μιχάλη μην είσαι κι εσύ απόλυτος όμως.
Όντως δεν είναι ηλίθιοι και όταν γράφουν μουσική, χρησιμοποιούν PC. :cool_4:

- Άσε που τα emm που έχουν στα καλά studio δεν έχουν καμία σχέση με τα hi end end cd players που κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά.

Reaction score
10
Φυσικα και χρησιμοποιουν pc για να γραφουν.
Η ιδια εταιρια τα φτιαχνει Νικο, οποτε το "δεν εχουν καμια σχεση" δεν νομιζω οτι ισχυει.
Εεεε, το dac θα ειναι το ιδιο δεν μπορει......

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.992

Εγώ λέω... ρε μάγκα, για ΜΙΑ φορά, να ασχοληθείς ΕΣΥ με κάτι παραγωγικό, να οργανώσεις ΕΣΥ ένα test και να μας φωνάξεις.
Παρακαλώ να λείπουν τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Δεν θα το κάνουμε high end εδώ μέσα. Τί πράγματα είν' αυτά;

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef