Response time και lcd

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους.Εχω μια θεωρητικη ερωτηση αφου δεν σκοπευω να αγορασω καινουρια lcd συντομα.Ποια ειναι τα νεοτερα οσον αφορα το response time στην τεχνολογια lcd? Το μικροτερο που μπορω να βρω ειναι τα 4 ms σε ακριβα μοντελα της Sharp (η δικια μου αν και παλια sharp aquos gd8 εχει θεωρητικα 6ms).
Επισης τι ειναι καλυτερο για να μην εμφανιζεται το motion smearing (η ghosting η οπως αλλιως το εχουν βαφτισει σημερα) , να εχει χαμηλο response η τεχνολογια 100HZ? Eυχαριστω!!

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους.Εχω μια θεωρητικη ερωτηση αφου δεν σκοπευω να αγορασω καινουρια lcd συντομα.Ποια ειναι τα νεοτερα οσον αφορα το response time στην τεχνολογια lcd? Το μικροτερο που μπορω να βρω ειναι τα 4 ms σε ακριβα μοντελα της Sharp (η δικια μου αν και παλια sharp aquos gd8 εχει θεωρητικα 6ms).
Επισης τι ειναι καλυτερο για να μην εμφανιζεται το motion smearing (η ghosting η οπως αλλιως το εχουν βαφτισει σημερα) , να εχει χαμηλο response η τεχνολογια 100HZ? Eυχαριστω!!
Και τα δύο.

Reaction score
0
Απάντηση: Response time και lcd

οκ ας το θεσω αλλιως! Θα προτιμουσατε μια tv με 8ms και 100hz η μια με 4ms?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Response time και lcd

οκ ας το θεσω αλλιως! Θα προτιμουσατε μια tv με 8ms και 100hz η μια με 4ms?
Για να μπορέσει μια τηλεόραση να αποδώσει καλά ο χρόνος απόκρισης θα πρέπει να είναι μέγιστο τα 8ms, άρα από εκεί και κάτω είναι καλά (αν δεν κάνω λάθος τα 4ms είναι ο μικρότερος χρόνος απόκρισης αυτή την στιγμή σε lcd).
Οι περισσότερες υλοποιήσεις μέχρι σήμερα δούλευαν μεταξύ 50 και 60Hz, αποτέλεσμα σε γρήγορες σκηνές (δράσης, αθλητικά) να παρατηρείται θολούρα. Αυτό με τα 100Hz υποτίθεται ο,τι εξαλείφεται. Αποτέλεσμα, οποιαδήποτε τηλεόραση που συνδυάζει και τα δύο είναι «καλή».:cool_4:

Reaction score
0
Sharp Aquos(USA series only) such as D92U(or might be D82U) models
has 4ms RT only n those models sell sole USA market!!!
Sharp's European series has only 6ms> n up RT!!
Also all these models 120Hz!!
-------
Sharp n other Japanese manufacturers has only look at the USA market!!
As they didn't get enough to provide more serious/high-end models to the
European markets as well!!

Th4,FYI that USA markets imported 80% of the total volume of Panels TV's
fm Japan n Korea,such as last year totally sold-out 18 million units(Plasma&LCD) only in USA market!about total volume(sold units) of panel 20 million......
Xeretes+

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος