The Princess Diaries 2 - Οι διάρροιες μιας πριγγήπισας 2

Reaction score
7
Re: Απάντηση: The Princess Diaries 2 - Οι διάρροιες μιας πριγγήπισας 2

Ναι αλλά κανείς δε μπορεί να μας κατηγορήσει ότι είμαστε off topic:happy_5: :happy_5: :happy_5:
:happy_5:...ακριβώς, μπορεί να έγινε λίγο Cinebullshit:happy_9: το θέμα αλλά είναι On Topic :cool_4:

Reaction score
383

:happy_5:...ακριβώς, μπορεί να έγινε λίγο Cinebullshit:happy_9: το θέμα αλλά είναι On Topic :cool_4:
το θεμα ειναι on topic

εσεις ειστε ...off

.

Reaction score
7

το θεμα ειναι on topic

εσεις ειστε ...off

.
Απλά δέξου ότι δεν γελάς με αυτά που λέμε και μην κάνεις τον κόπο καν να διαβάζεις άν σε χαλάει τόσο. Και εμένα μου φαινόταν αδιανόητο να υπάρχουν άτομα (εσύ για παράδειγμα) που οι Pink Floyd τους φαίνονται βαρετοί... Το δέχτηκα όμως και δεν το σχολίασα παραπέρα... Δέξου λοιπόν το κρύο χιούμορ μας (μρρρ... )όπως δέχτηκα και γώ τη γνώμη σου ότι οι Pink Floyd είναι βαρετοι (!!!) Παρεπιπτώντως για να δηλώσεις ότι ξύλιασες, μπρρρ... είναι το σωστό και όχι μρρρ..., εκτός αν έχεις προβληματικό "π" στο πληκτρολόγιο ή δεν μπορείς να προφέρεις το "μπ" και το μεταφέρεις και γραπτώς...:happy_4:

Reaction score
383
αν και η γνωμη μου για τους floyd δεν εχει σχεση με το θεμα μας ..

απ την μια λες οτι δεν τη σχολιαζεις και απο την αλλη γραφεις οτι το θεωρεις
αδιανοητο γιατι δεν μ αρεσουν.

οσο για την πριγγηπισα ...συνεχισε να γραφεις

τελικα γινεσαι ..cult

τωρα αρχιζεις και μ αρεσεις .

.

Reaction score
7
τελικα γινεσαι ..cult

τωρα αρχιζεις και μ αρεσεις .

.
Έεεετσι έτσι....τώρα αρχίζεις και καταλαβαίνεις, όχι τίποτα άλλο μην σε πιάσει και τίποτα καλοκαιριάτικα από τις κρυάδες :cool_3:

Reaction score
1
Επιτελους μετα απο αρκετη αναμονη, οι fan της σειρας ταινιων με πρωταγωνιστρια την αξιαγαπητη πριγκιπισσα εχουν κατι να περιμενουν! το τριτο και τελευταιο κεφαλαιο της συγκλονιστικης ιστοριας της ερχεται και θα ειναι το καλυτερο στη τριλογια. Εδω ''η πριγκιπισσα μας παντρευεται μετα απο προξενιο ενα βασιλοπουλο το οποιο ψαχνει ενα σπιτικο που θα τον αγκαλιασει ζεστα και θα απαλυνει τις πληγες που κουβαλαει. η πριγκιπισσα μας στην αρχη ειναι σκεπτικη και τον βλεπει με περιφρονηση γιατι ειναι κατα των προξενιων. ομως οσο περναει ο καιρος οι δυο ευαισθητες αυτες ψυχες θα ερθουν πιο κοντα και θα ανακαλυψουν οτι εχουν περισσοτερα κοινα απ' οσο πιστευαν καθως και το οτι ενας θρονος δεν ειναι μικρος οταν τον μοιραζεσαι με καποιον που αγαπας''.
υπεροχο μου ακουγεται. δε μπορω να περιμενω. Υποκωδικα θα παμε ετσι?

Attachments

Reaction score
7
Επιτελους μετα απο αρκετη αναμονη, οι fan της σειρας ταινιων με πρωταγωνιστρια την αξιαγαπητη πριγκιπισσα εχουν κατι να περιμενουν! το τριτο και τελευταιο κεφαλαιο της συγκλονιστικης ιστοριας της ερχεται και θα ειναι το καλυτερο στη τριλογια. Εδω ''η πριγκιπισσα μας παντρευεται μετα απο προξενιο ενα βασιλοπουλο το οποιο ψαχνει ενα σπιτικο που θα τον αγκαλιασει ζεστα και θα απαλυνει τις πληγες που κουβαλαει. η πριγκιπισσα μας στην αρχη ειναι σκεπτικη και τον βλεπει με περιφρονηση γιατι ειναι κατα των προξενιων. ομως οσο περναει ο καιρος οι δυο ευαισθητες αυτες ψυχες θα ερθουν πιο κοντα και θα ανακαλυψουν οτι εχουν περισσοτερα κοινα απ' οσο πιστευαν καθως και το οτι ενας θρονος δεν ειναι μικρος οταν τον μοιραζεσαι με καποιον που αγαπας''.
υπεροχο μου ακουγεται. δε μπορω να περιμενω. Υποκωδικα θα παμε ετσι?
α χα χα χα εννοείται ότι θα πάμε! Μακαρονάδες μπορεί να μην τρώω, αλλά είμαι σκ@τ@κιας τι να κάνουμε :happy_5:

Reaction score
1
ενταξει εκφρασου αλλα σε μια ταινια τετοιου επιπεδου λογο πιο κοσμια σε παρακαλω την επομενη φορα. ειναι σαν να λες οτι σε οποιον αρεσει η ταινια αυτη ειναι σκ@τ@κιας.

Reaction score
7
ενταξει εκφρασου αλλα σε μια ταινια τετοιου επιπεδου λογο πιο κοσμια σε παρακαλω την επομενη φορα. ειναι σαν να λες οτι σε οποιον αρεσει η ταινια αυτη ειναι σκ@τ@κιας.
:mad_2: :mad_2: :mad_2: Καλά σε βαρέθηκα, πάω για χ3σ1μο :mad_2: :mad_2: :mad_2:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo