ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Οταν υπαρχει το μαγικο 24fps/1080p τι να τις κανεις τις αλλες αναλυσεις?Οι υποστηριζόμενες αναλύσεις μου κάνου πολύ κουφές!
Ούτε 480ρ, ούτε 576ρ, ούτε 720....μόνο κάτι κουκουρούκου νούμερα...
Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο??
Ούτε 480ρ, ούτε 576ρ, ούτε 720....μόνο κάτι κουκουρούκου νούμερα...
Ρε'συ Παναγιώτη δεν καταλαβαίνω γιατί μου την λες έτσι!Χαίρομαι ιδιαίτερα, αφού τα μέλη του forum αρχίζουν πλέον να υιοθετούν μαζικά τους σωστούς όρους για να είμαστε ακριβείς σε αυτά που λέμε, αλλά και να μας καταλαβαίνουν πανεύκολα τα νέα μέλη.
Θοδωρή, εύγε!!!
Η τελική τιμή του θα είναι αρκετά χαμηλότερη, σύμφωνα με την πολιτική της Εpson. Ο TW700 έχει λιανική περίπου 1.600 € αν θυμάμαι καλά, όμως στα καταστήματα πωλείται περίπου 1.000 € (με αρκετές διακυμάνσεις).Anyway με τοσα χρηματα... δυσκολα θα πουλησει... εκτος αν ειναι τοσο τελειος οσο διαφημιζουν (πραγμα απιθανο)...
Ρε'συ Παναγιώτη δεν καταλαβαίνω γιατί μου την λες έτσι!
Αν δεις όλο το thread, το συγκεκριμένο είναι από τα λίγα posts που αναφέρονται στα τεχνικά χαρακτηριστικά του προβολέα μαζί με την απάντηση που παίρνω περί 1080ρ/24 και με του Ανδρέα που αναφέρεται στο contrast.
Τι το μεμπτό έχει το μήνυμά μου? Και αν θες μπορείς να δώσεις και μια εξήγηση στην ουσία της ερώτησής μου, αντί να με επικρίνεις μόνο για τον όρο που χρησιμοποίησα....Γιατί δέχεται αυτές τις αναλύσεις και όχι τις κλασσικές?