Epson EMP-TW2000

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.169
Απάντηση: Epson EMP-TW2000

Χμμμ. Άντε να δούμε, πότε θα δούμε χαϊρι και προκοπή.
Εδώ που τα λέμε πάλιωσε ο 1000άρης. Ώρα για αλλαγή προβολέα! :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
Οι υποστηριζόμενες αναλύσεις μου κάνου πολύ κουφές!
Ούτε 480ρ, ούτε 576ρ, ούτε 720....μόνο κάτι κουκουρούκου νούμερα...
Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο??

Reaction score
5
Αν βγει παλι στα ~3000ευρω... θα ειναι ακομη ενα best buy στα 1080... και χωρις reinbow!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ξεχασα!
Κυκλοφορει Νοεμβριο στα 4000€
Αλλα οταν λεει η Epson 4.000 ξερουμε καλα τι εννοει, ετσι δεν ειναι?

Reaction score
786
Οι υποστηριζόμενες αναλύσεις μου κάνου πολύ κουφές!
Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο??
Οταν υπαρχει το μαγικο 24fps/1080p τι να τις κανεις τις αλλες αναλυσεις?

:cool_4:

minas

Πισιά
Reaction score
4.429
Είμαι περίεργος να δω αν/πότε θα αλλάξει σασί η Epson. Όχι ότι έχει κάτι ιδιαίτερα στραβό (εδώ που τα λέμε έχει, αλλά για καλό :cool_4: ), απλά πρέπει να έιναι από τα μακροβιότερα σχέδια προβολέα :happy_9:

NIX

Reaction score
0

Ρε παιδια,δεν αγοραζουμε προβολεα για το σχεδιο του!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.231
Γιατί όχι? Εγώ πέρυσι ψηνόμουν για τον ΙΝ76. Είναι κουκλάρα, δεν μπορείς να πεις...

Reaction score
1

Χαίρομαι ιδιαίτερα, αφού τα μέλη του forum αρχίζουν πλέον να υιοθετούν μαζικά τους σωστούς όρους για να είμαστε ακριβείς σε αυτά που λέμε, αλλά και να μας καταλαβαίνουν πανεύκολα τα νέα μέλη. wall_1
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Θοδωρή, εύγε!!! :cool_4:

Reaction score
5
αυτα τα κουκουρουκου νουμερα παντως τα δειχνει στο μενου του η επσον απο εποχης TW600...
Δεν ειναι τοσο κουκουρουκου... εχουν καποια εξηγηση...

Anyway με τοσα χρηματα... δυσκολα θα πουλησει... εκτος αν ειναι τοσο τελειος οσο διαφημιζουν (πραγμα απιθανο)...

Reaction score
0
Χαίρομαι ιδιαίτερα, αφού τα μέλη του forum αρχίζουν πλέον να υιοθετούν μαζικά τους σωστούς όρους για να είμαστε ακριβείς σε αυτά που λέμε, αλλά και να μας καταλαβαίνουν πανεύκολα τα νέα μέλη.

Θοδωρή, εύγε!!!
Ρε'συ Παναγιώτη δεν καταλαβαίνω γιατί μου την λες έτσι!
Αν δεις όλο το thread, το συγκεκριμένο είναι από τα λίγα posts που αναφέρονται στα τεχνικά χαρακτηριστικά του προβολέα μαζί με την απάντηση που παίρνω περί 1080ρ/24 και με του Ανδρέα που αναφέρεται στο contrast.
Τι το μεμπτό έχει το μήνυμά μου? Και αν θες μπορείς να δώσεις και μια εξήγηση στην ουσία της ερώτησής μου, αντί να με επικρίνεις μόνο για τον όρο που χρησιμοποίησα....Γιατί δέχεται αυτές τις αναλύσεις και όχι τις κλασσικές?

Reaction score
1
Θοδωρή,

Θαρρώ πως παρεξήγησες το μήνυμα του Παναγιώτη, το οποίο ήταν καθαρά χιουμοριστικό, αναφερόμενος στον όρο "κουκουρούκου" (τον οποίον, άλλωστε, και τόνισε στο quote του), για τον οποίον έχει γίνει και ειδικό θέμα.

Όσον, δε, αφορά στο ερώτημά σου, το σήμα του NTSC είναι όντως 525 γραμμές και του PAL 625. Από αυτές χρησιμοποιούνται οι 480 και 576 αντίστοιχα για την εικόνα, και οι υπόλοιπες χρησιμοποιούνται ως φορείς για teletext, EPG, captioning, κλπ.

Σχετικά με την ανάλυση των 1125 γραμμών, αυτές αφορούν το Ιαπωνικό πρότυπο MUSE. Τέλος, το 750p είναι πιθανότατα τυπογραφικό λάθος (εννοώντας 720p). Δεν γνωρίζω κανένα πρότυπο με αυτήν την ανάλυση.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.231
Anyway με τοσα χρηματα... δυσκολα θα πουλησει... εκτος αν ειναι τοσο τελειος οσο διαφημιζουν (πραγμα απιθανο)...
Η τελική τιμή του θα είναι αρκετά χαμηλότερη, σύμφωνα με την πολιτική της Εpson. Ο TW700 έχει λιανική περίπου 1.600 € αν θυμάμαι καλά, όμως στα καταστήματα πωλείται περίπου 1.000 € (με αρκετές διακυμάνσεις).

Reaction score
1
Ρε'συ Παναγιώτη δεν καταλαβαίνω γιατί μου την λες έτσι!
Αν δεις όλο το thread, το συγκεκριμένο είναι από τα λίγα posts που αναφέρονται στα τεχνικά χαρακτηριστικά του προβολέα μαζί με την απάντηση που παίρνω περί 1080ρ/24 και με του Ανδρέα που αναφέρεται στο contrast.
Τι το μεμπτό έχει το μήνυμά μου? Και αν θες μπορείς να δώσεις και μια εξήγηση στην ουσία της ερώτησής μου, αντί να με επικρίνεις μόνο για τον όρο που χρησιμοποίησα....Γιατί δέχεται αυτές τις αναλύσεις και όχι τις κλασσικές?

Θοδωρή, όπως λέει και ο Νίκος, το μήνυμά μου ήταν καθαρά χιουμοριστικό, σε τίποτα δεν είχε να κάνει με την ουσία του μηνύματός σου, που άλλωστε ήταν απόλυτα σωστό σε όσα ανέφερε…
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Δεν συνηθίζω εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα να τη «λέω» σε κανέναν. Όταν διαφωνώ με όσα λέει κάποιος, αντιπαρατίθεμαι καθαρά με λογικά επιχειρήματα και εκφράζω ανοιχτά τα σημεία στα οποία διαφωνώ, ποτέ με ειρωνείες ή με προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Όταν δε ανεβαίνουν επικίνδυνα οι τόνοι, απλά αποχωρώ από τη συζήτηση, έχω αποφασίσει εδώ και καιρό ότι δεν πρόκειται να ξαναχαλάσω ποτέ τη ζαχαρένια μου για ένα τόσο ασήμαντο θέμα όπως είναι η απόδοση του κάθε προβολέα.
<o:p> </o:p>
Αυτά λοιπόν και σου ζητώ συγγνώμη, αν έστω και για μια στιγμή νόμιζες ότι το μήνυμά μου σε πρόσβαλε, τέτοιες μικροπαρεξηγήσεις είναι τελικά αναπόφευκτες στον γραπτό λόγο. Άλλωστε σε ξέρω αρκετό καιρό και σε εκτιμώ, νομίζω δε ότι έχουμε γνωριστεί και από κοντά σε κάποια συγκριτικά και παρουσιάσεις…

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Ευτυχώς έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην κάνω χοντρές επενδύσεις μέχρι να γυρίσω απο φαντάρος. :mrgreen:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.504
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus