- Reaction score
- 10
Re: Απάντηση: Mp3 και κόντρες
Ωραιαιος.......:bravo:Voice over IP Security. :cool_4:
Ωραιαιος.......:bravo:Voice over IP Security. :cool_4:
:happy_5: :respect:Απο οτι θυμαμαι νομιζω οτι ο τιτλος ειναι καπως ετσι :
"Προγραμματισμος του Υποσυνειδητου και Πλυση εγκεφαλου .
Πως να κανετε Ζομπι με ενα μουσικο CD." :happy_5:
:happy_4:
Τι ωραίος, έχω φτάσει κοντά 100 σελίδες και πάνω απο 100 reference και ο supervisor ζητάει κι άλλα...Ωραιαιος.......:bravo:
100 σελίδες είναι προεκλογικό φυλλάδιο. Γράφε! Μαύρε!Τι ωραίος, έχω φτάσει κοντά 100 σελίδες και πάνω απο 100 reference και ο supervisor ζητάει κι άλλα...c:
c:
c:
Kαι το γαϊδαρο θα φάω και την ουρά του θα φάω και το λαρύγγι του supervisor θα φάω άμα δε μου δώσουν distinction...χαχαχαχ....Εγω ειχα 50000 λεξεις και 50 διαγραμματα.
Κουραγιο τον εφαγες τον γαιδαρο......:cool_4:
"Oh well, 50 to 60 pages should be just fine..."100 σελίδες είναι προεκλογικό φυλλάδιο. Γράφε! Μαύρε!
Ρε συ δεν είναι να τα πιστεύεις αυτά που σου λένε..."Oh well, 50 to 60 pages should be just fine..."
Έτσι μου έλεγε τον Ιούλιο ο τύπος... :crazy_1:
Άμα είναι να φάω ban να έχω ρίξει τα μπινελίκια μου εκεί που θέλω και όπως θέλω και μετά να το φάω να το ευχαριστηθώ! :violent: :smoking_2:ΥΓ. Μήπως να σου ρίξουμε κανένα ban εδώ μέσα μέχρι να το δώσεις?? :happy_5::happy_5::happy_5:
...μπορω να βοηθησω σε τιποτα ? :happy_5:ΥΓ. Μήπως να σου ρίξουμε κανένα ban εδώ μέσα μέχρι να το δώσεις??
Nομίζω ναι. Αν θέλεις στείλε τη διεύθυνσή σου στο Νίκο. :cool_4:προλαβαινω να παρω μερος;
thanks.Nομίζω ναι. Αν θέλεις στείλε τη διεύθυνσή σου στο Νίκο. :cool_4:
Welcome!
Βεβαίως! :cool_4:προλαβαινω να παρω μερος;
Εμένα τι με κοκκινίζεις; Σου έστειλα διεύθυνση (πριν ένα λεπτό :happy_9: )Βεβαίως! :cool_4:
- Κοκκινίζω μόνον όσους δεν μου έχουν στείλει διεύθυνση:
Mε την ησυχία σου αρκεί να έχουν φύγει μέχρι αύριο τέτοια ώρα. :happy_8: :happy_9:Το CD μας είναι έτοιμο και είμαι στην διαδικασία της δημιουργίας των 35 αντιγράφων. Καθώς αυτά δεν γράφονται στο φτερό αλλά με μικρή, σχετικά, ταχύτητα, αυτή η διαδικασία διαρκεί αρκετές ώρες. Για την ακρίβεια. χρειάζομαι συνολικά κάτι παραπάνω από 6 ώρες μόνο για τις κόπιες :crazy_1:.
Ελπίζω ότι θα έχω τελειώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να γίνει η μαζική αποστολή.
Δηλαδή δεν έχεις κάτι τέτοιο.......χεχε !!!!!Το CD μας είναι έτοιμο και είμαι στην διαδικασία της δημιουργίας των 35 αντιγράφων. Καθώς αυτά δεν γράφονται στο φτερό αλλά με μικρή, σχετικά, ταχύτητα, αυτή η διαδικασία διαρκεί αρκετές ώρες.