Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
5
Μισώ το SonyEricsson P1 του Φεγγίτη γιατί από την προσπάθεια να ακούσω τι μου έλεγε, τα αυτιά μου έγιναν Ρεγκουνάτα... :crazy_4:
Να σου καεί το PS3 μωρή και να σου σπάσει το κεφάλι με το xbox ο Γαβρίλης :happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
5
Αν ήταν όλη η Ελλάδα σαν τους Βορειοελλαδίτες θα ειχαμε λύσει αρκετά προβλήματα :)

Reaction score
7
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....
το εσωσες....
Έλα βρέ, δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλω, εξάλου είσαι από τους αγαπημένους μου εδώ μέσα....:happy_8:

Reaction score
5
Έλα βρέ, δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλω, εξάλου είσαι από τους αγαπημένους μου εδώ μέσα....:happy_8:
αλήθεια;; κάποτε ήμουν εγώ ο αγαπημένος σου... αλλα απο τότε που έγινε ο βλίζαρντ ο αγαπημένος μου με ξέχασες έτσι; δεν σημαίνω τιποτα πια για σένα ε; :happy_8::happy_8:

Reaction score
7
αλήθεια;; κάποτε ήμουν εγώ ο αγαπημένος σου... αλλα απο τότε που έγινε ο βλίζαρντ ο αγαπημένος μου με ξέχασες έτσι; δεν σημαίνω τιποτα πια για σένα ε; :happy_8::happy_8:
Και οι 2 βρέ είστε αγαπημένοι :happy_8: :happy_8: :happy_8: Εσύ γιατί είσαι γκόμενος με αμαξάρα που θα με πάς βόλτα με ανοιχτά παράθυρα και τσίτα τα Brax και ο Antony για τις μπουγάτσες που θα με κεράσει... Ο Blizard τέλος...του πήρα το PS3 που ήθελα και σχολάστηκε (αυτό εννοούσε όταν έλεγε ότι το δικό του το δάνεισε σε ένα παιδάκι που έκλαιγε...:happy_9:)

Reaction score
7
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaa...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ...
Γουστάρω δέσιμο.... Άλλος ένας λόγος εκτός από τις μπουγάτσες με.... λουκάνικο(λουκανικόπιτα μη χέσω...)που θα με κεράσεις :happy_5:

Reaction score
0
Γουστάρω δέσιμο.... Άλλος ένας λόγος εκτός από τις μπουγάτσες με.... λουκάνικο(λουκανικόπιτα μη χέσω...)που θα με κεράσεις :happy_5:
βρε ασχετε αθηναιε..!!!!!!!
μπουγατσα με λουκανικο δεν παιζει.. !!!

παιζει ομως μπουγατσα με ψαροντουφεκο.. (τη φτιαχνει ο Τσαρουχας με τα χερακια του)..

Reaction score
3
βρε ασχετε αθηναιε..!!!!!!!
μπουγατσα με λουκανικο δεν παιζει.. !!!

παιζει ομως μπουγατσα με ψαροντουφεκο.. (τη φτιαχνει ο Τσαρουχας με τα χερακια του)..
Ναι, ναι, βαράει τη μπουγάτσα με το ψαροντούφεκο, επειδή είχε καιρό και δεν κατάφερε να βρει κάτι άλλο και μετά πάει στη συμβία και της λέει:
"αγάπη μου κοίτα τι σου έφερα". :happy_5:

Ελπίζω αυτή να είναι μια κατηγορία που ο μικρός Αν.Διαχ. δεν παρακολουθεί.:happy_9:

Reaction score
0
Ναι, ναι, βαράει τη μπουγάτσα με το ψαροντούφεκο, επειδή είχε καιρό και δεν κατάφερε να βρει κάτι άλλο και μετά πάει στη συμβία και της λέει:
"αγάπη μου κοίτα τι σου έφερα". :happy_5:

Ελπίζω αυτή να είναι μια κατηγορία που ο μικρός Αν.Διαχ. δεν παρακολουθεί.:happy_9:

τον εχει ενημερωσει ηδη ο Λαμπρος,.. μην ανησυχεις.. χαχαχαχαχαχαχαχα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988