Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
Οι 1.6lt των Focus ήταν διαμάντι. 150.000 απροβλημάτιστα χλμ έκανε φίλη μου σε 4 χρόνια.
Πτώμα.PEUGEOT 307 1.6i
Παντως ετσι οπως το θετεις τωρα, θελει να το παντρευτει το αυτοκινητο (10 χρονια) και να το λιωσει (200.000 χιλιομετρα).....με αυτα τα δεδομενα δε θα πηγαινα σε μεταχειρησμενο , ή εστω σε οσο το δυνατον πιο "καινουριο" μεταχειρησμενο... Αρα παιρνουν πολλους ποντους τα hyundai που λεει ο Γιαννης που θα ειναι 2 ετων μονο. Το focus που θα ηταν η πρωτη μου επιλογη μαλλον, αμα εχει ηδη 5-6 χρονια στην πλατη δε θα το εμπιστευομουνα για αλλη μια 10ετια...το corolla (ιδιας ηλικιας) ισως ναι, αλλα και παλι το καινουριο θα ειχε μεγαλο πλεονεκτημα λογικα.Ο στόχος είναι να κρατηθεί για όσο πάει, μια δεκαετία ίσως. Το E200 έκανε 300.000 χλμ για να καταλάβετε. Βέβαια μιλάμε για άαααααλλο αυτοκίνητο, αλλά περί τα 150.000-200.000χλμ θέλει να μπορεί τουλάχιστον στα χαρτιά να τα κάνει. Οπότε αν ξεκινήσει από τα 50-70.000χλμ, να έχει άλλα 100.000χλμ.
Όπως είπα, προς το παρόν κοιτάμε το Focus Ι, μιας και καλό φίλο στην Ford Hellas έχω για να μάθω την πραγματική ιστορία οποιουδήποτε Ford στην Ελλάδα, και καλή προγενέστερη εμπειρία από δικό μας αυτοκίνητο.
Αλλά οποιαδήποτε πρόταση δεκτή, μιας και βιαζόμαστε και δεν μπορώ να περιμένω ένα 'κελεπούρι'.
Ευχαριστώ