H ΩΡΑ ΤΗΣ B&W για το IPOD

Reaction score
0
Απάντηση: Re: H ΩΡΑ ΤΗΣ B&W για το IPOD

Αυτές οι σοβαρές ακροάσεις είναι για τους σοβαροφανείς. Ο σοβαρός ακροατής απλά απολαμβάνει τη μουσική του. Τα υπόλοιπα είναι για βγάζει εξοχικά o LUXMAN. Σόρυ LUXMAN αλλά αυτή την εντύπωση μου έχεις δώσει. Απορρίπτεις οτιδήποτε δεν πουλάς (με άσχημο τρόπο, χωρίς επιχηρήματα και ορθή σκέψη) και έρχεται αντιμέτωπο με το κατεστημένο που πρεσβέβει το μαγαζί σου.
Aπαράδεκτο μήνυμα

Reaction score
19
Έχω, λοιπόν, ένα μαγαζί και πουλάω ένα Χ είδος προϊόντων. Αυτό το Χ είδος συνηθίζει να κοστίζει πολλά χρήματα.

Η επιστήμη και η τεχνολογία όμως επειδή καλπάζει προσφέρει εναλλακτικά είδη Υ, πολλές φορές ίδιας ή και καλύτερης ποιότητας, με πολύ λιγότερα χρήματα.

Εγώ όμως επιμένω, και προσπαθώ να πείσω τον ανυποψίαστο, ότι η επιστήμη και η τεχνολογία δεν ξέρει τί της γίνεται και τα προϊόντα Χ είναι τα καλύτερα γιατί έτσι μου αρέσει.

Ποιο είναι πιο απαράδεκτο;

Reaction score
5
Αυτές οι σοβαρές ακροάσεις είναι για τους σοβαροφανείς. Ο σοβαρός ακροατής απλά απολαμβάνει τη μουσική του. Τα υπόλοιπα είναι για βγάζει εξοχικά o LUXMAN. Σόρυ LUXMAN αλλά αυτή την εντύπωση μου έχεις δώσει. Απορρίπτεις οτιδήποτε δεν πουλάς (με άσχημο τρόπο, χωρίς επιχηρήματα και ορθή σκέψη) και έρχεται αντιμέτωπο με το κατεστημένο που πρεσβέβει το μαγαζί σου.

Βασίλη Χουρμουζιάδη συγχαρητήρια για τα γραφόμενά σου.

Εκτός θέματος και δίχως πρόκληση προσωπική επίθεση...

Reaction score
7.110
Τι ηθελα και εγραψα για το ηχειο της B&W.Εχω την εντυπωση οτι ο πολιτικος "σκοτωμος" λογω των εκκλογων μας εχει επηρεασει.

Reaction score
81
Τι ηθελα και εγραψα για το ηχειο της B&W.Εχω την εντυπωση οτι ο πολιτικος "σκοτωμος" λογω των εκκλογων μας εχει επηρεασει.
Πολύ καλά έπραξες, άσχετα εάν το thread ξεστράτισε.

Προσωπικά πιστεύω - το γράφω με κίνδυνο να παρεξηγηθώ - ότι το ZEPPELIN είναι το πιό σημαντικό προϊόν της Bowers & Wilkins απο την εποχή του Ναυτίλοu για τους λόγους που ανέπτυξα στα προηγούμενα μου post.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Μην το λες.
Είχε ξαναπεράσει ως είδηση, αλλά ήταν μία καλή ευκαιρία να ακουστούν χρήσιμα πράγματα που, απ'ότι φαίνεται, δεν είναι για όλους αυτονόητα.

Reaction score
0
Απάντηση: H ΩΡΑ ΤΗΣ B&W για το IPOD

Πάντως, το ότι παρέμεινε η προσωπική επίθεση σε βάρος μέλους, χωρίς να σχολιαστεί και να παρατηρηθεί από τους συντονιστές, είναι από απαράδεκτο μέχρι ύποπτο.
Και επειδή έχω μάθει να τα λέω έξω απ τα δόντια, όποιος συντονιστής θίγεται απ αυτό που λέω, να βγει δημοσίως να με προκαλέσει, να πω τι εννοώ (αν δεν το κατάλαβε)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κατά τον ίδιο τρόπο όμως Δημήτρη, θα μπορούσε κάποιος να ισχυρισθεί ότι είναι απαράδεκτη έως και ύποπτη (που φυσικά δεν το πιστεύω), η δική σου επιλεκτική ευαισθησία στις προσωπικές κρίσεις, υπερασπιζόμενος ένα μέλος που έχει άπειρες από δαύτες στο ενεργητικό του, μέχρι και έμμεσες εναντίον συναδέλφων του, επαγγελματιών του χώρου...

Είναι πολύ εύκολο να κρίνουμε την συμπεριφορά συντονιστών με βάση μεμονωμένα περιστατικά. Ας σκεφτούμε όμως ότι αυτοί έχουν συνολικότερη άποψη για κάποια θέματα. Προσωπικά δεν έχω λόγο να τους αμφισβητήσω βλέποντάς τους να αντιμετωπίζουν το θέμα με την ίδια λογική, αυτήν της ανοχής με την οποία αντιμετώπισαν στο παρελθόν και την άλλη πλευρά. Σε μερικά θέματα άλλωστε, όπως στρώσεις... κοιμάσαι.

...

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Έχεις δίκιο, Δημήτρη. Κάτι σημαίνει η στάση της συντονιστικής ομάδας.

Κι επειδή εγώ, σε αντίθεση με κάποιους άλλους, δεν κολλάω να πω αυτά που σκέφτομαι επειδή το username μου στα αριστερά είναι πράσινο, θα σου πω πως, για εμένα προσωπικά, το συγκεκριμένο "μέλος" είναι σαν να μην υπάρχει. Τους λόγους μπορείς να τους βρεις αν ανατρέξεις σε παλιότερα post του "μέλους".
Πέρα απο αυτό, κάνε και μία βόλτα απο 1-2 άλλα forum να δεις με τι "ωραία" λόγια εκφράζεται "το μέλος" για το AVSite κι ύστερα έλα να μου πεις αν αξίζει να προκαλέσω φθορά στο πληκτρολόγιό μου για να τον υπερασπιστώ.

Με το "βγάζει εξοχικά" δεν συμφωνώ βέβαια, γιατί εξοχικά δεν βγάζουν οι πωλητές αλλά τα αφεντικά τους (και οι "κατασκευαστές" των καλωδίων βεβαίως - με έμφαση στα εισαγωγικά). Ένα μεροκάματο πάντως θα το βγάζει.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Re: Απάντηση: H ΩΡΑ ΤΗΣ B&W για το IPOD

Πάντως, το ότι παρέμεινε η προσωπική επίθεση σε βάρος μέλους, χωρίς να σχολιαστεί και να παρατηρηθεί από τους συντονιστές, είναι από απαράδεκτο μέχρι ύποπτο.
Και επειδή έχω μάθει να τα λέω έξω απ τα δόντια, όποιος συντονιστής θίγεται απ αυτό που λέω, να βγει δημοσίως να με προκαλέσει, να πω τι εννοώ (αν δεν το κατάλαβε)
Λέγε.

Reaction score
0

Η αίσθηση μου είναι, ότι αν αυτή η επίθεση γινόταν σε άλλο μέλος, θα υπήρχε άλλη αντιμετώπιση.
Ο Κώστας Φ. ήταν απόλυτα ειλικρινής και χαίρομαι γιαυτό.
Νίκο, έχω δείξει όπως λες επιλεκτική ευαισθησία?
Το ίδιο πράγμα θα έκανα αν έβλεπα τέτοιου είδους επίθεση στον Βασίλη τον Χουρμουζιάδη ή στον opohellas ή στον οποιονδήποτε άλλο.
Με τον Luxman έχω διαφωνήσει πολλές φορές όπως και έχω συμφωνήσει. Τα XLO δεν μ αρέσουν ούτε τα Ultralink.

Reaction score
5
Ίσως αν καταλάβαιναν οι συντονιστές τον δικό τους ρόλο και τις ευαίσθητες ισορροπίες που έχουν υποχρέωση μέσα από τα καθήκοντα τους να κρατήσουν βάζοντας κατά μέρος την επιλεκτική ευθιξία και συμμαχίες αλληλοϋποστήριξης δεν θα φτάναμε στο σημείο για τέτοιου είδους μικροπρέπειες.

Και επειδή δεν έχω όρεξη να επανέλθω όποιος κατάλαβε κατάλαβε…

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Ίσως αν καταλάβαιναν οι συντονιστές τον δικό τους ρόλο και τις ευαίσθητες ισορροπίες που έχουν υποχρέωση μέσα από τα καθήκοντα τους να κρατήσουν βάζοντας κατά μέρος την επιλεκτική ευθιξία και συμμαχίες αλληλοϋποστήριξης δεν θα φτάναμε στο σημείο για τέτοιου είδους μικροπρέπειες.

Και επειδή δεν έχω όρεξη να επανέλθω όποιος κατάλαβε κατάλαβε…
Ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις σου, Αντώνη.

Κατ'αρχήν, ο ρόλος του συντονιστή στο AVSite δεν λειτουργεί μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια που έχεις εσύ στο μυαλό σου. Εσύ πίστεψες πως έπρεπε να αποχωρήσεις απο τη συντονιστική ομάδα για να μπορείς να λες τη γνώμη σου ελεύθερα. Είναι δικαίωμά σου να το βλέπεις έτσι, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να λειτουργούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο.

Επίσης, δυστυχώς ή ευτυχώς, οι μικροπρέπειες έχουν να κάνουν κυρίως με το ήθος και τις αρχές του κάθε ανθρώπου.
Μακάρι να μπορούσαν οι συντονιστικές μας προσπάθειες να επηρεάσουν το ήθος και τις αρχές ορισμένων που πραγματικά το έχουν ανάγκη - έστω κι αν δεν τον γνωρίζουν - αλλά, δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα.

Τέλος, η ευθιξία, έστω και επιλεκτική, είναι ευπρόσδεκτη. Την αναισθησία να φοβάσαι.

Καλή σου ημέρα.

Reaction score
7.110
ΚΩΣΤΑΣ Φ.

Μην το λες.
Είχε ξαναπεράσει ως είδηση, αλλά ήταν μία καλή ευκαιρία να ακουστούν χρήσιμα πράγματα που, απ'ότι φαίνεται, δεν είναι για όλους αυτονόητα.
Δεν το ειχα προσεξει γιατι εκεινες τις μερες πλατσουριζα στο Ιονιο.Η ειδηση ειχε περασει ασχολιαστη αλλα δε ξερω αν εφταιγε το οτι δεν ειχαν ανακοινωθει οι εκλογες ή οτι απλα το θεμα ηταν στα Αγγλικα.:pc:

Οσο για το "θεματακι" που προεκυψε νομιζω ειναι καλυτερα να μην δινουμε συνεχεια σε μια εστω αδικη κριση ενος μελους .
Παραδεχομαι οτι εχω κανει το ιδιο λαθος αρκετες φορες και αυτο ειναι κατι που με κανει να θυμωνω με τον εαυτο μου.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Παιδιά, όσον αφορά τους συντονιστές της παρούσας κατηγορίας, εις εξ αυτών έχει θέσει τον Luxman στην ignore list, του δε άλλου οι χειρισμοί είναι στην κρίση σας.

Πάντως, για να επιστρέψουμε στο θέμα, το iPod είναι απλώς το εργαλείο. Η επιχειρηματική ιδέα που είχε ο Steve ήταν πώληση τραγουδιών και όχι δίσκων, η οποία βεβαίως προήλθε από τις στάχτες της Napster. Δηλαδή, αυτό που συνέλαβε ο Shawn, ο Steve αποφάσισε να το κάνει νόμιμα, και τους συνέλαβε εξ απήνης, κοινώς, τους έκανε να τρέχουν και να μη φτάνουν, καθώς μέσα στον πρώτο χρόνο, το iTunes Music Store πούλησε 100 εκατ. τραγούδια προς 99c το ένα. Κάντε τις πράξεις...

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Βοήθησε και το iPod ως συσκευή πάντως.
Πολύ καλό user interface, πολύ ωραίο design, άριστο marketing.

Τα βρήκαν σκούρα βέβαια τώρα οι δισκογραφικές γιατί πουλάνε λίγοτερα CD και του ζητάνε να αυξήσει τις τιμές για να μην αποχωρήσουν απο το iTunes.. Click1 Click2

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Θεωρώ λοιπόν, ότι κινήσεις σαν το Zeppelin δεν εκπηγάζουν από την ανάγκη που νιώθουν οι κατασκευαστές να περάσουν την ιδέα του high end στον πολύ κόσμο, αλλ' απλώς να διευρύνουν την παραγωγική τους γκάμα οριζοντίως, προς όφελος των πωλήσεων, ακόμη κι αν τα προϊόντα τους έχουν ανατεθεί σε υποκατασκευαστή της Κίτρινης μάστιγας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.079
Members
38.526
Νεότερο μέλος
dimastro