Οι Led Zeppelin ξανα μαζι?

Reaction score
3
Κοίτα αν θες να το ακούσεις πάρε ένα δίσκο, LP, CD, SACD, ότι σου βρίσκετε ρε παιδί μου (που λέει ο λόγος το παιδί μου…:happy_8:).
Αν θες να τους δεις πάρε κάποια κασέτα, DVD, υπάρχουν κονσέρτα τους και σε HD (ρώτα τον oppοστόλη:happy_4:).
Αν τώρα περιμένεις κάποιοι υπέργηροι να σου αποδώσουν όπως στην πρώτη τους νεότητα, μάλλον θα απογοητευτείς.
Είχα δει και εκείνο το demo που είχε ανεβάσει ο Οικονόμου με τους Who.
Συγκινήθηκα αλλά όπως και να το δεις όταν έβαλα και άκουσα τα ίδια από τις πρώτες ηχογραφήσεις τους…:-(
Άσε ρε συ να τους θυμόμαστε στην ακμή τους και όχι στην αρπαχτή τους.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Οι Led Zeppelin ξανα μαζι?

Κοίτα αν θες να το ακούσεις πάρε ένα δίσκο, LP, CD, SACD, ότι σου βρίσκετε ρε παιδί μου (που λέει ο λόγος το παιδί μου…:happy_8:).
Αν θες να τους δεις πάρε κάποια κασέτα, DVD, υπάρχουν κονσέρτα τους και σε HD (ρώτα τον oppοστόλη:happy_4:).
Αν τώρα περιμένεις κάποιοι υπέργηροι να σου αποδώσουν όπως στην πρώτη τους νεότητα, μάλλον θα απογοητευτείς.
Είχα δει και εκείνο το demo που είχε ανεβάσει ο Οικονόμου με τους Who.
Συγκινήθηκα αλλά όπως και να το δεις όταν έβαλα και άκουσα τα ίδια από τις πρώτες ηχογραφήσεις τους…:-(
Άσε ρε συ να τους θυμόμαστε στην ακμή τους και όχι στην αρπαχτή τους.
Η ηλικία πάντως δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο όσο θέλεις να πιστεύεις . Για άκουσε έναν από τους καλύτερους δίσκους του 2007 το Circus Live του John Cale και θα θυμηθείς . Ο άνθρωπος είναι 60φεύγα και παίζει με μεγαλύτερο πάθος και νεύρο απ' ότι όταν ήταν νέος . :happy_4:

( Πάντως ο κανόνας είναι ότι έχεις δίκαιο )

Reaction score
3
Δεν διαφωνώ σε καμιά περίπτωση με όσα λες:cool_4:, όμως άλλο ένα studio album ενός καλυτέχνη της λόγιας μουσικής και άλλο το νεύρο που πρέπει να έχει κανείς σε μια live εμφάνιση των Zeppelin.
Τέλος πάντων, Αντρέα άμα μαζευτούν ξανά και πας, πες μας εντυπώσεις.:crazy_3:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τελος παντων, η ολη ιστορια γινεται για μια συναυλια-η τουλαχιστον ετσι λενε.
Το θεμα ειναι πως οι Led Zep ειναι απο τα λιγα συγκροτηματα της εποχης που μου εχουν "ξεφυγει" live και δεν θα με χαλουσε καθολου να τους ξαναδω.

...οσο θυμαμαι πως πηγα 15 συνεχομενες βραδιες να δω την ταινια τους "The song remains the same"...:oops:

Reaction score
0

Δεν διαφωνώ σε καμιά περίπτωση με όσα λες:cool_4:, όμως άλλο ένα studio album ενός καλυτέχνη της λόγιας μουσικής και άλλο το νεύρο που πρέπει να έχει κανείς σε μια live εμφάνιση των Zeppelin.
Τέλος πάντων, Αντρέα άμα μαζευτούν ξανά και πας, πες μας εντυπώσεις.:crazy_3:
Joseph , δεν το άκουσες , απ' ότι φαίνεται . Διότι δεν είναι studio και δεν παίζει λόγια μουσική σε αυτό . Είναι live και στο μεγαλύτερο μέρος του "ξερνάει" φλόγες :bravo: με δυο κιθάρες μπάσο και ντραμς ( δύο cd και ένα dvd στα 16 ευρώ περίπου και σε υπέροχη χάρτινη συσκευασία ) . Τώρα βέβαια , δεν ξέρω και τι μουσική ακούς :happy_2: , αλλά συζήτηση να γίνεται :happy_4:

Reaction score
0

Τελος παντων, η ολη ιστορια γινεται για μια συναυλια-η τουλαχιστον ετσι λενε.
Το θεμα ειναι πως οι Led Zep ειναι απο τα λιγα συγκροτηματα της εποχης που μου εχουν "ξεφυγει" live και δεν θα με χαλουσε καθολου να τους ξαναδω.

...οσο θυμαμαι πως πηγα 15 συνεχομενες βραδιες να δω την ταινια τους "The song remains the same"...:oops:
Μα ρε Αντρέα , τότε που κυκλοφόρησε η ταινία , ούτε που είχαμε δει ζωντανά κάποιον μεγάλο καλλιτέχνη στην Ελλάδα . Νομίζω λίγο μετά ήρθε ο Rory Gallagher στο Παλαί ντε Σπορ στην Θεσσαλονίκη ( στην Αθήνα δεν θυμάμαι που ) και γέμισε όλο .

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Re: Απάντηση: Re: Οι Led Zeppelin ξανα μαζι?

Μα ρε Αντρέα , τότε που κυκλοφόρησε η ταινία , ούτε που είχαμε δει ζωντανά κάποιον μεγάλο καλλιτέχνη στην Ελλάδα . Νομίζω λίγο μετά ήρθε ο Rory Gallagher στο Παλαί ντε Σπορ στην Θεσσαλονίκη ( στην Αθήνα δεν θυμάμαι που ) και γέμισε όλο .
Προφανως η διατυπωση μου δεν ηταν σωστη και σε μπερδεψα.
Οταν ξεκινησε να παιζεται το "The song remains the same" ημουν στις πρωτες ταξεις του Γυμνασιου και ασφαλως-και να ηθελα-δεν θα μπορουσα να δω καποιον ροκ καλλιτεχνη ζωντανα , για ευνοτους λογους.
Αυτο δεν με εμποδισε βεβαια να παω 15 συνεχομενες βραδιες και να το παρακολουθησω.
Το πρωτο live που ειδα στην χωρα μας ηταν οι Police.
Τα πολλα κονσερτα ομως που ειχα την τυχη να δω, ηταν αργοτερα στην Αμερικη και την Αγγλια...οι Led Zeppelin ηδη δεν υπηρχαν τοτε...

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Οι Led Zeppelin ξανα μαζι?

Joseph , δεν το άκουσες , απ' ότι φαίνεται . Διότι δεν είναι studio και δεν παίζει λόγια μουσική σε αυτό . Είναι live και στο μεγαλύτερο μέρος του "ξερνάει" φλόγες :bravo: με δυο κιθάρες μπάσο και ντραμς ( δύο cd και ένα dvd στα 16 ευρώ περίπου και σε υπέροχη χάρτινη συσκευασία ) . Τώρα βέβαια , δεν ξέρω και τι μουσική ακούς :happy_2: , αλλά συζήτηση να γίνεται :happy_4:
Θα φροντίσω, έχω 4 άλμπουμ του Cale συν το άλλο με τον παλιό του φίλο το songs for Drella.

Reaction score
0

Νομίζω λίγο μετά ήρθε ο Rory Gallagher στο Παλαί ντε Σπορ στην Θεσσαλονίκη .
Α , αξέχαστες εποχές αρπαχτής και προχειρότητας ( όχι από τον Gallagher ) . Στην συγκεκριμένη συναυλία ο Rory είχε μαζί του σαξοφωνίστα . Τον βλέπαμε ...όμως δεν τον ακούγαμε . Η απαράδεκτη ακουστική του Παλαί ντε Σπορ δεν εμπόδισε , πάντως, τα πλήθη να συρρεύσουν

Reaction score
802
Θα εδινα χαλαρα 500ε για ενα εισιτηριο.Αλλα ουτε αυτα φτανουν λογικα.Μακαρι να κανουν περιοδεια και να τους δουμε ζωντανα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Σημερα, στο in.gr:

Το θρυλικό συγκρότημα των Led Zeppelin αναμένεται να ανακοινώσει την Τετάρτη την επανένωσή του για μία συναυλία στην αρένα του Ο2 Λονδίνου. Οι φημολογίες για την επανένωση του συγκροτήματος ξεκίνησαν όταν στην επίσημη ιστοσελίδα εμφανίστηκε η ημερομηνία 13 Νοεμβρίου 2007.
Ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Πλαντ, ο κιθαρίστας Τζίμι Πέιτζ και ο μπασίστας Τζον Πολ Τζόουνς πρόκειται να βρεθούν ξανά επί σκηνής. Το συγκρότημα διαλύθηκε με τον θάνατο του ντράμερ Τζον Μπόναμ το 1980.
Τα μέλη του συγκροτήματος δεν έχουν εμφανιστεί ζωντανά μαζί στη σκηνή εδώ και 19 χρόνια. Αναμένεται να τους συνοδεύσει στα ντραμς ο γιος του Τζ.Μπόναμ, Τζέισον.
Θεωρείται ότι η συναυλία θα διοργανωθεί για τη μνήμη του ιδρυτή της Atlantic Records, Αχμετ Έρτεγκαν. Την ίδια ημερομηνία αναμένεται να κυκλοφορήσει και ένα διπλό CD με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος, με τίτλο Mothership.
Υπάρχουν όμως πολλοί που θεωρούν ότι οι Led Zeppelin θα ανακοινώσουν και άλλες εμφανίσεις στις ΗΠΑ. Η εμφάνιση στο Λονδίνο αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον χιλιάδων θαυμαστών του συγκροτήματος.
Οι Led Zeppelin θεωρούνται ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα στην ιστορία της ροκ μουσικής. «Είναι ο Πικάσο της σκληρής ροκ» δήλωσε στο BBC ο Κρις Ρόμπερτς, δημοσιογράφος του περιοδικού Uncut.

Reaction score
802
Γεγονός αποτελεί πλέον η επανασύνδεση των θρυλικών Led Zeppelin για μία και μοναδική συναυλία στην O2 Arena του Λονδίνου, όπως αποκαλύφτηκε λίγα λεπτά πριν στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Λονδίνο! Το πολυαναμενόμενο αυτό reunion θα λάβει χώρα στις 26 Νοεμβρίου, ενώ στη συναυλία θα συμμετάσχουν επίσης οι Pete Townshend, Foreigner και Paolo Nutini. To live θα διεξαχθεί με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το Ahmet Ertegun Education Fund, το οποίο χορηγεί υποτροφίες σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, της Τουρκίας και των Η.Π.Α..

Το ίδρυμα, ή για την ακρίβεια το ταμείο, αυτό δημιουργήθηκε προς τιμήν του Ahmet Ertegun, ιδρυτή της Atlantic Records, ο οποίος πέθανε πριν από ένα χρόνο. «Η εμφάνιση μας αυτή αποτελεί ένα φόρο τιμής στη δουλειά και τη ζωή του φίλου μας» ανέφερε ο Robert Plant σχετικά με την απόφαση τους για επανασύνδεση.

Το line-up με το οποίο θα εμφανιστούν οι Led Zeppelin περιλαμβάνει τους Robert Plant, Jimmy Page, John Paul Jones και τον γιο του John Bonham, Jason.

Τα εισιτήρια της συναυλίας κοστίζουν 125 λίρες και ο καθένας, εφόσον βέβαια σταθεί τυχερός για την απόκτηση τους, θα μπορεί να αγοράσει μέχρι και δύο. H «διανομή» των εισιτηρίων θα γίνει με κλήρωση, στην οποία για να λάβετε μέρος πρέπει να κάνετε register στο Ahmettribute.com. Οι εγγραφές στο εν λόγω site θα κρατήσουν μέχρι και τη Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου, ενώ όσα εισιτήρια βγουν σε πλειστηριασμό αυτόματα θα ακυρώνονται.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο μιας εκτεταμένης περιοδείας μετά το συγκεκριμένο live, ο promoter Harvey Goldsmith τόνισε ότι δεν υπάρχουν προς το παρόν σχέδια, αλλά ελπίζει πως θα υπάρξουν.

ANTE ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik