ΣΑΛΚΟΦΩΤ - κανείς καλός Χριστιανός?

Reaction score
14
Πήγα στο MULTIRAMA και είδα ενα τρίποδο για camcorders επαγγελματικό με κεφαλή fluid head και απο τιτάνιο ελαφρύ με μέγιστο ύψος 184. Να μην σας τα πολυζαλίζω το τρίποδο είναι/ηταν ενα ονειρο η κίνηση της κεφαλής το άλλο πράγμα και το βασικότερο πανέλαφρο αλλά τρομερά σταθερό.

το μοντέλο είναι το VANGUARD ELITE-1 και όταν ρώτησα εναν κλασσικό ψιλοασχετίδη υπάλληλο πόσο εχει μου λέει 74 Ευρώ και τσάκ το πάω ταμείο. Στο ταμείο όμως η γάτα η κοπελιά μου λέει εχει γίνει ενα λάθος στην τιμή. Λέω πόσο μικρό λάθος είναι? Η τιμή του τριπόδου είναι 299.... ΕΥΡΩ...! Λογικό μέν για την ποιότητα του τριπόδου αλλά παράλογη για την τσέπη μου.

Η ερώτηση μου είναι αν ξέρει κανείς στην ΣΑΛΚΟΦΩΤ κανέναν και αν ξέρει επίσης κανείς αν εχουν περιθώρια εκπτωσης ή μπορεί η αντιπροσωπεία να το έχει και ακριβότερα απο 299? Αν μπορεί κανένας καλός συνφορουμίτης να βοηθήσει?

Reaction score
5
Η μικρή μου πείρα λέει ότι τα καλά τρίποδα είναι στα λεφτά αυτά...200-300 ευρώ. Με κάτω από 100 ευρώ θα πάρεις κάτι αξιόλογο ίσως, αλλά χωρίς πολλά φρου-φρου και ίσως η ποιότητα κατασκευής να μην είναι η ιδανική...

Reaction score
14
Επειδή θέλεις κάτι καλό, δεν κοιτάζεις το "real thing";
Μπίλ πανάκριβα τα manfrotto τα εχω δεί μέρες τώρα και είδα οτι μονο η κεφαλή που θέλω εχει 175 και άλλα 180 το σώμα πάει 350 Ευρώ... αλλά είναι the real thing ομως

ak1s το ξέρω οτι αν θές καλό τρίποδο με κίνηση τύπου βούτυρο, μερέντα, νερό, λουλούδι, γαργάρα.... πάς για επαγγελματικό ή ημιεπαγγελματικό και κάτω απο 250-270 δεν βρίσκεις τίποτε...

Reaction score
164
Να ξέρεις ότι τα ελαφριά τρίποδα με carbon κτλ είναι δίκοπα μαχαίρια:
Ναι μεν τα κουβαλάς εύκολα, αλλά δεν έχουν τη σταθερότητα ενός απλού.
Διάλεξε και πάρε. Το καλό τρίποδο όμως είναι κάτι που σου μένει. Και τα Manfrotto, όπως θα έχεις δει είναι εξαιρετικά.
Άσε τις τεράστιες επιλογές σε κεφαλές και αξεσουάρ: Υδραυλικές, geared, ball, φτηνές, ακριβές, πανάκριβες...

Reaction score
0
Η ερώτηση μου είναι αν ξέρει κανείς στην ΣΑΛΚΟΦΩΤ κανέναν και αν ξέρει επίσης κανείς αν εχουν περιθώρια εκπτωσης ή μπορεί η αντιπροσωπεία να το έχει και ακριβότερα απο 299? Αν μπορεί κανένας καλός συνφορουμίτης να βοηθήσει?
Γιαννη.. πες μου.
εχεις pm

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.143