ΠΑΣΟΚ, η επόμενη μέρα...

Reaction score
3
Ο Βενιζέλος είναι από τους ανθρώπους της ελληνικής πολιτικής σκηνής που απεχθάνομαι περισσότερο. Δε θα τον ήθελα ούτε για διαχειριστή της πολυκατοικίας. Είναι μεγάλος οπορτουνιστής και αδίστακτος. Αρνείται να συζητήσει μια διαφορετική άποψη από τη δική του και είναι πολύ εριστικός όταν ο συνομιλητής ή συνεργάτης του προσπαθήσει να υποστηρίξει αυτή τη διαφορετική γνώμη. [FONT=&quot]Είναι έτοιμος να τον τσακίσει εάν δεν προσχωρήσει στη δική του άποψη. [/FONT]Έχω τη χειρότερη άποψη για αυτόν, θα μπορούσα να αναφέρω άμεσες και έμμεσες εμπειρίες από τη συμπεριφορά του και την περίοδο που ήταν στο ΑΠΘ και από τη μετέπειτα στο ΠΑΣΟΚ που να δικαιολογούν αυτή μου τη θέση.
Βέβαια τα παραπάνω τα γνωρίζει πάρα πολύς κόσμος μέσα και έξω από τα όργανα του ΠΑΣΟΚ, όμως το σύστημα αποφάσισε Μπένι και αυτό ήταν σαφές και από τις χτεσινές ειδήσεις στο Μεγάάάάάλο Κανάλι (με τις πολλές αποχετεύσεις).)(

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ο Βενιζέλος είναι από τους ανθρώπους της ελληνικής πολιτικής σκηνής που απεχθάνομαι περισσότερο. Δε θα τον ήθελα ούτε για διαχειριστή της πολυκατοικίας. Είναι μεγάλος οπορτουνιστής και αδίστακτος. Αρνείται να συζητήσει μια διαφορετική άποψη από τη δική του και είναι πολύ εριστικός όταν ο συνομιλητής ή συνεργάτης του προσπαθήσει να υποστηρίξει αυτή τη διαφορετική γνώμη. [FONT=&quot]Είναι έτοιμος να τον τσακίσει εάν δεν προσχωρήσει στη δική του άποψη. [/FONT]Έχω τη χειρότερη άποψη για αυτόν, θα μπορούσα να αναφέρω άμεσες και έμμεσες εμπειρίες από τη συμπεριφορά του και την περίοδο που ήταν στο ΑΠΘ και από τη μετέπειτα στο ΠΑΣΟΚ που να δικαιολογούν αυτή μου τη θέση.
Βέβαια τα παραπάνω τα γνωρίζει πάρα πολύς κόσμος μέσα και έξω από τα όργανα του ΠΑΣΟΚ, όμως το σύστημα αποφάσισε Μπένι και αυτό ήταν σαφές και από τις χτεσινές ειδήσεις στο Μεγάάάάάλο Κανάλι (με τις πολλές αποχετεύσεις).)(
Συμφωνώ απόλυτα...

Νομίζω ότι θα πάει το ΠΑΣΟΚ προς τα πίσω ενώ την τελευταία δεκαετία το ΠΑΣΟΚ είχε προχωρήσει αρκετά σε επίπεδο ιδεών και θέσεων.

Παράλληλα φοβάμαι ότι θα παρασύρει και την Ν.Δ. σε βήματα προς τα πίσω τόσο ιδεολογικά όσο και πολιτικών απόψεων.

Ελπίζω η Ν.Δ. να καταλάβει ότι ο Βενιζέλος είναι κρατιστής και να τον αντιμετωπίσει στον χώρο του κέντρου δυναμικά με φιλελεύθερο προσανατολισμό. Αν το κάνει το ΠΑΣΟΚ θα έχει πρόβλημα...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μην ξεχνάμε ότι ο Βενιζέλος αναδείχθηκε το 1989 όταν υπερασπιζόταν νομικά τον Παπανδρέου στο σκάνδαλο Κοσκωτά...

Άρπαξε την ευκαιρία...

Reaction score
4
Μην ξεχνάμε ότι ο Βενιζέλος αναδείχθηκε το 1989 όταν υπερασπιζόταν νομικά τον Παπανδρέου στο σκάνδαλο Κοσκωτά...

Άρπαξε την ευκαιρία...
Πουουουουουουουουουουουου το θυμηθηκες αυτο βρε? :cool_11:

Reaction score
14
Εγώ πάλι βλέπω οτι εκλέγεται ο Μπένι, πάνε μαζί του όλοι σχεδόν οι ΠΑΣΟΚΕΣ (εννοω τα σκληροπυρηνικά στελέχη), Διαμαντοπούλου, Λοβέρδο, Σκανδαλίδη, Πάνγκαλο, Λαλιώτη, Κουλούρη, Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου, Ευθυμίου κλπ κλπ και γενικά θα παρει όλα τα ατομα που θυμίζουν ΠΑΣΟΚ επί ΑΓΠ και λίγο απο Σημίτη.

Ετσι ο Γεώργιος πρώην Γιωργάκης θα μείνει με ενα 25% των ΠΑΣΟΚΩΝ κάτι που όμως θα τον κάνει να είναι ξένο σώμα αφού ότι και να προτείνει θα πέφτει στο κενό. Γενικά θα αισθανθεί απο Δήμαρχος Κλητηρας μέσα στο ίδιο του το κληροδότημα οπότε η επομενη μέρα δεν είναι τόσο απλή όσο λένε όλοι.

Το κακό για τον ΓΑΠ είναι οτι λόγω παιδίας, μόρφωσης, ζωής, τάξης, χαρακτηρα και γενικά της όλης παρουσίας του κληρονόμησε απο τον Μπαμπά, λάθος κόμμα. Λάθος ιδεολογική παράταξη να το πώ λιανά. Ο ίδιος πίστεψε οτι μπορούσε να κάνει το ΠΑΣΟΚ όπως το είχε φαντασθεί βασίσθηκε πάνω σε κακούς συμβούλους (Παύλο Γερουλάνο - Νέος και Απειρος και με καθόλου σοσιαλιστικες ανατροφές.!!!) και προσπάθησε να χαλιναγωγήσει σκληροπυρινικά στέλεχη που απλά ειχαν αλλα στο μυαλό τους απο το να πάνε την γραμμή του.

Ο ΓΑΠ θα ήταν καλύτερος σε μία Κεντρο-Δημοκρατική παράταξη με όλιγον απ'ολα μέσα. Λίγο Δεξιά, λίγο κέντρο, λίγο συνδικάτα, λίγο Σοσιαλισμό και γενικά ότι τραβάει η όρεξη σου να το έχει. Και θα πούλαγε το είμαι καλό παιδί, ηθικό και καλιεργημένο (αυτά είναι και τα μόνα του selling points)

Εγώ βλέπω να γίνεται σχίσμα στο ΠΑΣΟΚ και ο ΓΑΠ να κάνει δικό του κομμα υποκινούμενος πάντα απο ικανή και μεγάλη μερίδα εκδοτών και καναλαρχών. Προβλέπω οτι η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ θα είναι δυσκολότερη απο ότι προβλέπουν ολοι.

Ιδωμεν.

Reaction score
1.988
Απάντηση: Re: ΠΑΣΟΚ, η επόμενη μέρα...

O Bενιζελος θα ειναι ο επομενος αρχηγος του ΠΑΣΟΚ,εχει ολα τα προσοντα το εξης ενα δηλαδη.
Την "εγκριση" του "Πατριαρχη" Λαμπρακη.

Καλημερα σας.
+1000000000!!!!

Attachments

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: Re: ΠΑΣΟΚ, η επόμενη μέρα...

Εγώ βλέπω να γίνεται σχίσμα στο ΠΑΣΟΚ και ο ΓΑΠ να κάνει δικό του κομμα υποκινούμενος πάντα απο ικανή και μεγάλη μερίδα εκδοτών και καναλαρχών. Προβλέπω οτι η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ θα είναι δυσκολότερη απο ότι προβλέπουν ολοι.

Ιδωμεν.
Δεν παίζει αυτό το σενάριο γιατί απλά όλοι οι "καναλάρχες" είναι με τον Βενιζέλο. Το Mega που έδειξε ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή το ποιον στηρίζει. Επίσης αυτό που φάνηκε είναι ότι ο Βαγγέλας ήταν προετοιμασμένος για την όλη φάση που σημαίνει ότι πρέπει να έιχε προηγηθεί συνεννόηση με τους εκδότες-καναλάρχες.
Ο μοναδικός επιχειρηματίας που στηρίζει τον ΓΑΠ είναι ο Κόκκαλης. Για αυτό θα δείτε τον Πάγκαλο (κουμπάρο του Κόκκαλη) να στρέφεται εναντίον του Βενιζέλου.

Τώρα το τι μέλλει γενέσθαι θα φανεί από τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν. Σίγουρα όμως το ΠΑΣΟΚ πέφτει ξανά σε μία φάση εσωστρέφειας και αποκόπτεται από την κοινωνία...

Reaction score
41
ρέέ τι γίνεται για την εξουσία και τη δόξα!!!!
Μαχαιριές, μαλλιοτραβήγματα και τα σχετικά.
Δεν ντρέπονται όλοι τους λέω εγώ.
Γι αυτό δε θα πάμε ποτέ μπροστά.
Το άλλο που το πας. Η tv προβάλλει περισσότερο πασοκ παρά το τι θα κάνει η νέα κυβέρνηση...
Εντάξει εκπροσωπεί μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού, αλλά έχασε. Τελείωσε. Αντί να κάθήσουν ήσυχα και ωραία τώρα να δουν τα λάθη τους, γίνεται το αντίθετο.
Και άλλο ένα. Είναι δυνατόν να μη συμφωνεί ποτέ (μα ποτέ) η αντιπολίτευση (στο σύνολό της) με την κυβέρνηση?

Γι αυτό ακριβός είναι/είμαστε για γέλια (ευτυχώς όχι όλοι).

Reaction score
0
Παιδιά ο Βενιζέλος έχει μηδαμίνή έως καθόλου απήχηση στο σκληρό πηρύνα του ΠΑΣΟΚ. Μπορεί στα αλήθεια να εμπνεύσει αγρότες και χαμξλά λαϊκά στρώματα?
Απευθύνεται καθαρά σε μεσααία έως μεγαλοαστική τάξη. Ζημιά μεγάλη γιά το ΠΑΣΟΚ.
Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει και κανένας εμ το προφίλ που χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ γιά να έχει γκελ στο πηρύνα του.

Reaction score
27
To χειρότερο για το ΠΑΣΟΚ είναι ότι όπως αποδεικνύεται δεν έχει βάθος στον πάγκο του, πράγμα που επι μακρόν αποτελούσε ισχυρό επιχείρημα του προς τον λαό. (ίσως αυτός είναι και ο βαθύτερος λόγος της προεκλογικής παρλαπίπας για μείωση του αριθμού των υπουργείων...)

Πέραν του οτι προσωπικά θεωρώ την εμφάνιση Βενιζέλου το βράδι της κηδείας του ΠΑΣΟΚ υπέρμετρη καφρίλα το θέμα είναι πως όσοι τον ακολουθούν είναι τελειωμένοι στη συνείδηση του Ελληνα.

Γιατί λοιπόν να τον εμπιστευτεί κανείς στις επόμενες εκλογές? Για την ομορφιά του? Η γιατί ακολούθησε τη κατινίστικη λογική "δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται?" Σύμφωνοι, η ιστορία απεχθάνεται το κενό αλλά υποτίθεται πως όποιος έχει ως σημαία του τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ κάνει πολιτισμένες κινήσεις (τουλάχιστον για τα μάτια του κόσμου) και δεν παίζει τον "Ταύρο στο υαλοπωλείο".

Και τέλος πάντων είδαμε τόσα χιουμοριστικά (ρεζιλευτικά) βιντεάκια με τον Κωστάκη να μασουλάει στα διάφορα επίσημα δείπνα. Πρέπει να ανεχόμαστε την ίδια και χειρότερη εικόνα με τον κάθε "χαρισματικό" κοιλιόδουλο?

Αν έχεις χάσει τον έλεγχο του εαυτού σου, πώς είναι δυνατόν να έχεις τον έλεγχο ενός κόμματος πόσω μάλλον μιας χώρας? (διευκρίνιση: δεν είναι ρατσιστικό σχόλιο εναντίον των χοντρών- κι εγώ τα έχω τα κιλάκια μου-, αλλά η πειθαρχία είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα στην πολιτική και ξεκινά πρώτα από την αυτοπειθαρχία. Αλλά αυτό ισχύει μόνο όταν αισθάνεσαι λειτουργός-πρότυπο. Εϊναι θέμα τσίπας. Δυστυχώς μας τέλειωσε...).

Ειλικρινά πιστεύω πως αν λίγο πλησιάζαμε τη νοοτροπία των Ευρωπαίων σε επίπεδο κοινωνικής κουλτούρας, στοιχειώδους αισθητικής, αυτοσεβασμού κι ευθύνης σε σχέση με το ποιον διαλέγουμε να μας υπηρετεί (αυτή είναι η δουλειά τους μη γελιόμαστε) σε συνδυασμό με το οτι ζούμε στην εποχή της εικόνας, θα γελάγαμε με το θράσος του κάθε σαπιοκοιλιά.

Θες να είσαι και να δείχνεις κτήνος? Δικαίωμά σου. Γιατί πρέπει να σου πληρώνω εγώ τα παραπάνω μέτρα για τα ρούχα σου ή για να αλλάζεις καρέκλα κάθε δυο μήνες μέχρι να αποφασίσεις πως μόνο σε πουφ μπορείς να κάθεσαι χωρίς να τρίζει? Με τι παπάρια θα έρθεις κι εσύ να μου πεις αύριο: "φίλε μπαίνουμε πάλι σε λογική λιτότητας γιατί παραλάβαμε -πάλι- χάος?"

Και μη μου πείτε γιατί δεν τα λέω αυτά για τον Κωστάκη. Ναι και αυτός είναι ένα όρθιο ατσούμπαλο πλάσμα. Μόνο που το έπαιξε έξυπνα και πλέον έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου γιατί θυμίζει περισσότερο τον γείτονα της διπλανής πόρτας που κληρονόμησε τη περιουσία του μπαμπά (πράγμα που αποτελεί και το όνειρο της πλειοψηφίας των αργόσχολων σαπιοκοιλιάδων νεοελλήνων -γνωστοί και ως Ελληνάρες).

Από την άλλη πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχουν (ακόμα κι έτσι βιαστικά που γίνονται τα πράγματα) άλλοι δυνατοί υποψήφιοι για την αρχηγία?

Με ποια λογική ξαφνικά τίθεται το δίλλημα Γιωργάκης η Μπένι?

Κι εντάξει η μαμά είπε στον Γιώργο: "παιδί μου αυτό το σπίτι το έχτισε ο μπαμπάς, κανόνισε μη μας το πάρουν", ο άλλος από ποιο πλευρό ξύπνησε και την είδε αρχηγός? Δεν αρκεί η προσωπική φιλοδοξία ή η μαεστρία να αποπροσανατολίζεις κάθε δημόσια συζήτηση για να αποδείξεις τελικά πως δεν έχεις επιχειρήματα αλλά μόνο ικανότητα σημειολογικής ανάλυσης του κ_λου για τις εντυπώσεις και μόνον? (ειδικά αυτό το "χαρτί" που το παίζουν τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια τώρα και τους έχει γυρίσει μπούμερανγκ -έχει τραγικά κουράσει-δεν το βλέπουν?)

Οπως και να έχει το πράγμα, το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει είναι να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ γιατί οι φατρίες που το απαρτίζουν φαίνεται πως είναι πιο αδίστακτες από εκείνες που απαρτίζουν τη ΝΔ. Να καθαρίσει το τοπίο να πάνε οι όμοιοι με τους όμοιους και να μη μπερδεύεται άλλο το σκηνικό. Οποιος είναι μάγκας θα τα καταφέρει μόνο έτσι. Αν έχει τα μπαλάκια ο Μπένι να δημιουργήσει σχίσμα. Να μην έχει καμία σχέση με το παρελθόν. Δεν χρειάζονται άλλες εξαρτήσεις. Η εποχή του Ανδρέα τελείωσε και οι περισσότεροι που ξέρω δεν θέλουν καν να την θυμούνται. Οι μόνοι που ευνοήθηκαν στην εποχή του είναι τα νέα τζάκια που δημιουργήθηκαν. Το ονομαζόμενο νέο χρήμα. Επίσης δεν νομίζω πως κάποιος νοσταλγεί την εποχή Σημίτη. Και για την εποχή Γιωργάκη δεν γίνεται λόγος...

Πλέον τους λυπάμαι. Οι άνθρωποι είναι αλλού. Το μόνο που τους σώζει είναι οτι και ο κόσμος είναι αλλού.

Είδατε πως ψήφισαν. Το σχολιάσατε ήδη.

Το ξέρω πως κάποιοι θα μου την πέσουν για κάποια από αυτά που γράφω. Γράφω αυτά που βλέπω και αισθάνομαι.

Το βασικό όμως που αισθάνομαι είναι πως όλα αυτά δεν με αφορούν. Και δεν με αφορούν γιατί δεν "κουμπώνω" με τη λογική ούτε με την αισθητική τους και γι αυτό την καυτηριάζω.

Το μεγαλύτερο πράγμα που λείπει από την Ελλάδα είναι το στιλ. Οι περισσότεροι όμως έχουν ως σημαία τον "Ελληνάρα". Αυτός είναι ο εχθρός.
Μπορεί να μην καταφέρω ποτέ να τον νικήσω, όμως, you can't blame a man for trying!

VG

Reaction score
0
Ο Μπενυ περα απο απροσιτος για την λαϊκη βαση (οπως τον βλεπετε ειναι-και χειροτερος,στο υπουργειο πολιτισμου δεν δεχοταν να δει κανεναν εαν δεν ειχε μεταπτυχιακο),ειναι και φθαρμενος απο την εποχη Σημίτη,δεν αποτελει καινουριο προσωπο.

Reaction score
4
Τo πρωτο λαθος το εκανε σημερα σε μια συνεντευξη ο Βενιζελος.
Ειπε οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
Και μετα διορθωσε και ειπε ... ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΤΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ μεταφραζεται ως εξης...
Φερνουμε την κοινωνια στο ΠΑΣΟΚ δηλ τους ταζουμε διαφορα ετσι ωστε να μας ψηφισουν και παλι ... Φερνουμε τους δημοσιους και τα συνδικατα κοντα μας και χαριζουμε χρηματα οπως το 89.

Το σωστο πιστευω ειναι να ερθει το ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ για να δει τα προβληματα τους να τα καταλαβει και αν μπορει να βοηθησει..

Βεβαια η διψα του για την προεδρικη και κατοπιν για την πρωθυπουργικη καρεκλα τον εκανε να σκεφτει αυτο που δεν θα επρεπε να σκεφτεται κανενας πολιτικος για να ειναι σωστος.

Οχι το πως θα μας ψηφισουν και τι πρεπει να τους ταξουμε για να ξαναδημιουργησουμε την πρασινο στρατια μας..
Αλλα το πως θα αφουγκραστουμε την κοινωνια και πως θα καταφερουμε να τους κανουμε να μας εμπιστευτουν ξανα ...

Εγω προσωπικα ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ αν το ΠΑΣΟΚ θελει την κοινωνια μαζι του.
Ας ερθει πρωτα αυτο στην κοινωνια ας μας θεσει τις ιδεες του και την πολιτικη του στα οικονομικο-πολιτικα θεματα (εσω.πολιτικη και εξωτερικη) και αν δω προσωπα και ατομα που χριζουν καποιας εμπιστοσυνης και αξιας δεν εχω κανενα προβλημα να ψηφισω ΠΑΣΟΚ.

Reaction score
7.114
Εχει αρχισει να μυριζει διασπαση παντως.....

Απο το in.gr

Σκληρές δηλώσεις του Στ.Τζουμάκα για την επιχειρούμενη αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

Αίσθηση προκαλούν δηλώσεις του Στέφανου Τζουμάκα για την επιχειρούμενη αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.
Ο πρώην βουλευτής του Κινήματος έκανε λόγο για πολιτικό σχέδιο συγκεκριμένων συμφερόντων, ενώ άφησε σαφείς αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου.
«Το παρασιτικό κεφάλαιο και επιχειρηματίες θέλουν να ελέγξουν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ» υποστήριξε στις δηλώσεις του ο κ. Τζουμάκας, ο οποίος μίλησε επίσης για «εγκάθετους βουλευτές σε διατεταγμένη υπηρεσία».
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι, εάν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οδηγηθεί στις επόμενες εκλογές με αρχηγό τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τότε δεν θα υπάρχει σύγκρουση της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ, αλλά «ενδοδεξιά σύγκρουση μεταξύ της δεξιάς κυβέρνησης Καραμανλή και της δεξιάς πτέρυγας του ΠΑΣΟΚ».

Reaction score
3
Ο Μπενυ περα απο απροσιτος για την λαϊκη βαση (οπως τον βλεπετε ειναι-και χειροτερος,στο υπουργειο πολιτισμου δεν δεχοταν να δει κανεναν εαν δεν ειχε μεταπτυχιακο),ειναι και φθαρμενος απο την εποχη Σημίτη,δεν αποτελει καινουριο προσωπο.
Συμφωνώ, να δει και ποτέ να ακούσει.
Άσε που αν τολμούσες να πεις μια κουβέντα διαφορετική μόνο που δε σε πυροβολούσε και εάν επέμενες έβλεπες την πόρτα και στη συνέχεια σε έτρωγε η μαρμάγκα.
Ένας ελιτιστής δικτατορίσκος)( που πολύ θα ήθελα να ήξερα ποιος είναι αυτός που πιστεύει ότι θα τον επιλέξουν κάποτε οι Έλληνες για Πρωθυπουργό. Καλά για τόσο πρόβατα μας έχουν.:mad_3:

VG

Reaction score
0
Μια διασπαση του ΠΑΣΟΚ μαζι με αλλαγη του εκλογικου νομου, ισως ανοιγε τον δρομο για πολυκομματικες κυβερνησεις με κομματα που θα εχουν κατι παραπανω να επιδειξουν εκτος απο την Εφη Σαρρη και τον Αδωνι Γεωργιαδη...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μια διασπαση του ΠΑΣΟΚ μαζι με αλλαγη του εκλογικου νομου, ισως ανοιγε τον δρομο για πολυκομματικες κυβερνησεις με κομματα που θα εχουν κατι παραπανω να επιδειξουν εκτος απο την Εφη Σαρρη και τον Αδωνι Γεωργιαδη...
Μια διάσπαση του ΠΑΣΟΚ το μόνο που θα κάνει είναι να δημιουργήσει στρατόπεδα για τους υπέρμετρα φιλόδοξους ΠΑΣΟΚΟΥΣ που δεν μπορούν να δράσουν για κανέναν άλλον παρά μόνον για τον εαυτό τους και συνεπώς δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Ακόμη κι αν έβγαινε το ΠΑΣΟΚ, ο Βενιζέλος είναι τέτοιο καθίκι που θα δημιουργούσε κλίκα και πρόβλημα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON