Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895
Απάντηση: AVsite United Gaming team...
Go κορίτσια! Δε βλέπω κίνηση!
Go κορίτσια! Δε βλέπω κίνηση!
Πόσο upload έχεις?Εγώ μπορώ να στήσω ένα (και δύο) server αλλά, όπως λέγαμε και την άλλη φορά, μάλλον δε φτάνει το upload που έχω.
Eχει αλλαξει ο server...johnny μαζεψες καμμια 5-6 ατομα ? Αντε σας ...περιμενουμε....χαχαχα....ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο JOHNNY ΕΙΝΑΙ CODAKIAS ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ THN ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ AVSITE ΣΕ ΑΓΩΝΑ ....ΤΟΝ SERVER ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ..ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΑΖΕΥΕΙ 5 -6 ΑΤΟΜΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΜΑΤΣ...
Ο ΣΕΡΒΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ 66.55.149.185:28960
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΩΡΑ ΚΑΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΜΗΝ ΞΕΝΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕPP ...ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟMOD ...ΠΕΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ...ΧΑΧΑ
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΥΜΑ....ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ GAMING ...LOL
Τι εννοείς άλλαξε ο server?...........τώρα προσπαθώ να τους μαζέψω....:crazy_3:Eχει αλλαξει ο server...johnny μαζεψες καμμια 5-6 ατομα ? Αντε σας ...περιμενουμε....χαχαχα....
Εννοω οτι δεν ισχυει η ip που σου εδωσα...ο φιλος μου αλλαξε σερβερ για να εχει μικροτερο ping...αλλα ειναι ετοιμος...κατσε να τον ρωτησω την ip..Τι εννοείς άλλαξε ο server?...........τώρα προσπαθώ να τους μαζέψω....:crazy_3: