HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

Reaction score
60
Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Το αλλο το παρατηρησατε ??

5 ευρω κοστιζει επιπλεον η χαρτινη θηκη που βαζεις μεσα τα 6 bluray !

Tοσες εφημεριδες που δινουν δωρεαν τις θηκες (καθημερινη και αλλες) δεν το ειδαν να κανουν το ιδιο ??

Reaction score
77
Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Τόσοι συντάκτες, τόσοι reviewers, τόσοι άνθρωποι στο mastering κτλ,
κανείς δεν είπε ότι δεν είναι full HD;;;;;;

Και μετά σου λένε περιοδικό Eιδικού Tύπου...
1. Αν το κάνανε από άγνοια, να πάνε να πνιγούνε
2. Αν το κάνανε σκόπιμα, είναι απάτη!
Ας διαλέξουν.

Πάντως το DVD δεν ήταν τίποτα εξαιρετικό.
Εχω δει πολύ καλύτερα.

Reaction score
5

το dvd όντως δεν ήταν τίποτα..... προσωπικά θεωρώ το encoding μέτριο ακόμα και αν το bitrate ήταν καρφωμένο στα Peaks.

Reaction score
0

Και εδώ 1080i 720p με PS3 και optoma HD72i.... Όλα τα BD όμως που εχω μέχρι τώρα δείχνουν 1080p και τα κάνω downscale από τον projector για να τα δω. Εδω μάλλον όπντως κάποιο λάκο έχει η φαβα!!! :D

Reaction score
13

Μάπα το καρπούζι δηλαδη?
Να μην δώσω παραγγελία Ελλάδα να το αγοράσουν?

Reaction score
14

Μα βρε παιδιά να κάνουμε τώρα θέμα αυτό ???
Είναι με μεγάλη διαφορά (μαζί με το apocalypto και το atlas discovery "australia" )το καλύτερο bluray σε εικόνα και σας λείπει το "p"?????

Eννοείται πως δεν θα έπρεπε να αναφέρεται αν δεν είναι .

Αλλά εγώ που έχω και ένα "θέμα" με το περιοδικό , ενθουσιάστηκα με αυτό που είδα..
Και επειδή είναι video hd και όχι film από ότι κατάλαβα ( όπως το 95% των ντοκυμαντέρ) είναι λογικό να είναι 1080i και να έχει και καταπληκτική κίνηση..

Reaction score
7

Μα βρε παιδιά να κάνουμε τώρα θέμα αυτό ???
Είναι με μεγάλη διαφορά (μαζί με το apocalypto και το atlas discovery "australia" )το καλύτερο bluray σε εικόνα και σας λείπει το "p"?????

Eννοείται πως δεν θα έπρεπε να αναφέρεται αν δεν είναι .

Αλλά εγώ που έχω και ένα "θέμα" με το περιοδικό , ενθουσιάστηκα με αυτό που είδα..
Και επειδή είναι video hd και όχι film από ότι κατάλαβα ( όπως το 95% των ντοκυμαντέρ) είναι λογικό να είναι 1080i και να έχει και καταπληκτική κίνηση..
+1000 απλά δεν θα έπρεπε να έχει το λογότυπο Full HD. Απλά το έβαλαν γιατί είναι ψαρωτικό. Σιγά μη δεν ήξεραν ότι το δισκάκι που δίνουν δεν είναι 1080p.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Τόσοι συντάκτες, τόσοι reviewers, τόσοι άνθρωποι στο mastering κτλ,
κανείς δεν είπε ότι δεν είναι full HD;;;;;;

Και μετά σου λένε περιοδικό Eιδικού Tύπου...
1. Αν το κάνανε από άγνοια, να πάνε να πνιγούνε
2. Αν το κάνανε σκόπιμα, είναι απάτη!
Ας διαλέξουν.
Όλη η ιστορία με το λογότυπο FullHD είναι απάτη. Δεν είναι επίσημο standard της EISA ή κάποιου αντίστοιχου οργανισμού και το κολλάνε οι κατασκευαστές λίγο-πολύ όπου θέλουν. Η Philips και η Toshiba το βάζουν στις τηλεοράσεις τους που δέχονται 1080i, οι διάφοροι κατασκευαστές βιντεοκάμερας το βάζουν σε μοντέλα που τραβούν 1440x1080ι κ.ο.κ. Μην τρελαίνεστε, η ουσία είναι ότι το δισκάκι είναι καλό.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Όλη η ιστορία με το λογότυπο FullHD είναι απάτη. Δεν είναι επίσημο standard της EISA ή κάποιου αντίστοιχου οργανισμού και το κολλάνε οι κατασκευαστές λίγο-πολύ όπου θέλουν. Η Philips και η Toshiba το βάζουν στις τηλεοράσεις τους που δέχονται 1080i, οι διάφοροι κατασκευαστές βιντεοκάμερας το βάζουν σε μοντέλα που τραβούν 1440x1080ι κ.ο.κ. Μην τρελαίνεστε, η ουσία είναι ότι το δισκάκι είναι καλό.
Να και κάποιος που το είπε........ο όρος Full HD δεν αναφέρεται μόνο σε πηγές 1920x1080p αλλά και σε πηγές 1920x1080i και 1440x1080i.......με λίγα λόγια δεν είναι απαραίτητο οι 1080 γραμμές να είναι προοδευτικές.......παιδιά ας αφήσουμε τις σαχλαμάρες.........μην είμαστε κι αχάριστοι........το δισκάκι είναι κορυφαίο.........πόσο μάλλον για τα ελληνικά δεδομένα.......:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Reaction score
164

Πόοοοοσες φορές έχουμε πει για τις διαφορές i και p;
Κρίμα που κολλάμε στις απόψεις τύπου "Κωτσόβολου": Το p είναι πάντα καλύτερο από το i...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Πόοοοοσες φορές έχουμε πει για τις διαφορές i και p;
Κρίμα που κολλάμε στις απόψεις τύπου "Κωτσόβολου": Το p είναι πάντα καλύτερο από το i...
μπουαχαχαχα :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
14

..προοδευτικός είναι και ο Γ. Παπανδρέου και τα είδαμε τα χαΪρια του...
ήρθε ο άλλος ο "i" και του είπε άη και....
:happy_9: :happy_9: :happy_9:

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

μην είμαστε κι αχάριστοι........το δισκάκι είναι κορυφαίο.........πόσο μάλλον για τα ελληνικά δεδομένα.......:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Ε όχι ρε johnny και αχάριστοι λες και το χαρίζουν.

Γενικά μου έχει κάτσει λίγο αυτό το thread, όλοι αμέσως αρχίσατε τα μπράβο, εύγε, respect κτλ για τα αυτονόητα.
Σιγά ρε παιδιά promotion κάνουν οι άνθρωποι, χωρίς να ξέρω τί παίζει αλλά απλά υποθέτω οτι και η Sony έχει χώσει λεφτά για να σπρώξει το PS3 ανέβηκε και η τιμή και είναι όλοι χαρούμενοι.
Εμείς τώρα γιατί πρέπει να είμαστε τόσο χαρούμενοι που θα δώσουμε συνολικά 15x6=90 ευρώ για ένα περιοδικό και 6 δισκάκια blu-ray και να νομίζουμε οτι τα παίρνουμε και τζάμπα και δε παίρνουμε κατευθείαν αυτό που και καλύτερο ντοκυμαντέρ είναι και 1080p και σου μένουν και 30 ευρώ ρέστα...
Α ξέχασα χάνεις τα περιοδικά :cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
14

Ε όχι ρε johnny και αχάριστοι λες και το χαρίζουν.

Γενικά μου έχει κάτσει λίγο αυτό το thread, όλοι αμέσως αρχίσατε τα μπράβο, εύγε, respect κτλ για τα αυτονόητα.
Σιγά ρε παιδιά promotion κάνουν οι άνθρωποι, χωρίς να ξέρω τί παίζει αλλά απλά υποθέτω οτι και η Sony έχει χώσει λεφτά για να σπρώξει το PS3 ανέβηκε και η τιμή και είναι όλοι χαρούμενοι.
Εμείς τώρα γιατί πρέπει να είμαστε τόσο χαρούμενοι που θα δώσουμε συνολικά 15x6=90 ευρώ για ένα περιοδικό και 6 δισκάκια blu-ray και να νομίζουμε οτι τα παίρνουμε και τζάμπα και δε παίρνουμε κατευθείαν αυτό που και καλύτερο ντοκυμαντέρ είναι και 1080p και σου μένουν και 30 ευρώ ρέστα...

Γιώργο , δεν έχει καλύτερη εικόνα... έχει τις στιγμές του και είναι καλύτερο ντοκυμαντέρ αλλά όχι καλύτερη εικόνα..:happy_9:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

ρέστα...
Μα εκεί είναι το θέμα ρε Γιώργο.......:crazy_3:...........ότι με 15 ψωροευρά παίρνεις ένα δισκάκι που υποτίθεται ότι είναι Full HD αλλά δεν είναι(τουλάχιστον παίζει καλά)..........και ένα θεσπέσιο περιοδικό τις κριτικές του οποίου δεν μπορείς να διαβάσεις πουθενά αλλού................μπουαχαχαχαχα :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

GTX

Reaction score
39

Γιώργο , δεν έχει καλύτερη εικόνα... έχει τις στιγμές του και είναι καλύτερο ντοκυμαντέρ αλλά όχι καλύτερη εικόνα..:happy_9:
εεεε δε ξέρω αν το πρόσεξες αλλά απέφυγα προσεκτικά να αναφερθώ στην ποιότητα της εικόνας, εγώ είπα οτι είναι καλύτερο ντοκυμαντέρ και είναι 1080p δεν είπα οτι έχει καλύτερη εικόνα :cool_11::cool_11::cool_11:

Το νόημα γενικά ήταν οτι με 90 ευρώ κάτι βρίσκεις να πάρεις ;-)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Τη καλημερα μου. Επαθα και εγω μια συγκοπη οταν ειδα τη τιμη και σε συναρτηση με τη ποιοτητα της Υλης τωρα τελευταια και με το γεγονος οτι πλεον μας δειχνει ξεκαθαρα οτι δε μας σεβεται σαν αναγνωστες εγω και πολλοι φιλοι απο Θεσσαλονικη πηραμε την αποφαση να κοψουμε τον ΔΟΛ γενικα.

ΥΓ. τουλαχιστον ο ΗΧΟΣ ειναι πιο <<ταξιδιαρικο>> και <<ρομαντικο περιοδικο>> και μπροστα στις εξελιξεις αλλα τα μπερδευει με τη επιστημονικη τεκμηριωση λιγο.:crazy_1:

Reaction score
14

εεεε δε ξέρω αν το πρόσεξες αλλά απέφυγα προσεκτικά να αναφερθώ στην ποιότητα της εικόνας, εγώ είπα οτι είναι καλύτερο ντοκυμαντέρ και είναι 1080p δεν είπα οτι έχει καλύτερη εικόνα :cool_11::cool_11::cool_11:

Το νόημα γενικά ήταν οτι με 90 ευρώ κάτι βρίσκεις να πάρεις ;-)
...μου την έφερες poustika...:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712
Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Είναι το πρώτο τεύχος που ΔΕΝ θα πάρω.
Τα 15 ευρώ μου φαίνονται υπερβολικό ποσό και το θεωρώ κοροϊδία προς τους αναγνώστες.
Όμως περιμένω με αγωνία να δω το δισκάκι γιατί με τα λεγόμενά σας με μπερδέψατε.
Ευτυχώς θα μου το φέρει ένα νέο μέλος μας να το δούμε.
Με τιμή 15 ευρώ ΔΕΝ το ξαναπαίρνω το περιοδικό τους.
Στο κάτω κάτω υπάρχουν κι άλλοι τρόποι ενημέρωσης εκτός από το Hitech.
Κι ας μην πω για τα τεστ τους. Ειδικά μερικά πολύ "χτυπητά" τώρα τελευταία.
Ομολογώ όμως ότι έχω σκάσει που το βλέπω να κρέμεται και δεν το πήρα.
Αλλά εκεί εγώ. Πείσμα. Αντίσταση. Σαν να λέμε κάνω δίαιτα και δεν τρώω ψωμί ακόμη και με τα γιουβαρλάκια.
Στο κάτω κάτω με 15 ευρώ παίρνει 3.5 κιλά παντσέτες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.986
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas