HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

Reaction score
0
Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

θα συμφωνήσω ότι η τιμή είναι υψηλή, αλλά να διευκρινίσω ότι οι συνδρομητές δεν θα έχουν καμιά επιπλέον επιβάρυνση. Το λέω αυτό γιατί τυγχάνει να είμαι συνδρομητής στο συγκεκριμένο περιοδικό οπότε και το κόστος ανέρχεται στα 7,30 ευρω. Απλά το αναφέρω για αυτούς που ενδιαφέρονται να πάρουν όλη την σειρά ίσως είναι καλύτερα να γίνουν συνδρομητές και μετά ας την διακόψουν.

Reaction score
968

θα συμφωνήσω ότι η τιμή είναι υψηλή, αλλά να διευκρινίσω ότι οι συνδρομητές δεν θα έχουν καμιά επιπλέον επιβάρυνση. Το λέω αυτό γιατί τυγχάνει να είμαι συνδρομητής στο συγκεκριμένο περιοδικό οπότε και το κόστος ανέρχεται στα 7,30 ευρω. Απλά το αναφέρω για αυτούς που ενδιαφέρονται να πάρουν όλη την σειρά ίσως είναι καλύτερα να γίνουν συνδρομητές και μετά ας την διακόψουν.
Και πάλι, νομίζω δεν αξίζει τον κόπο.

Reaction score
0
Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Πότε πρόλαβες και το πήρες βρε?.......εδώ δεν κυκλοφόρησε καλά καλά.....:crazy_2:........τρέχω να το πάρω κι εγώ.... :respect:

Reaction score
60
Re: Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Πότε πρόλαβες και το πήρες βρε?.......εδώ δεν κυκλοφόρησε καλά καλά.....:crazy_2:........τρέχω να το πάρω κι εγώ.... :respect:
Δεν το πηρα ακομα ουτε εγω.

Μαλλον το απογευμα θα κυκλοφορησει κι εδω !

Τις βρηκα στο νετ τις φωτογραφιες και τις εβαλα :happy_4:

Reaction score
174

To dvd που συνοδεύει το τευχος είναι το ίδιο με αυτα (τα 7 μαζεμένα) του προηγούμενου?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Έχει ήδη κυκλοφορήσει από το πρωί στη πόλη σου.

Η περιπτερού μου είπε ότι έχει και μεγάλη ζήτηση.

Reaction score
0

Σχετικά με την συνδρομή...Σίγουρα έχει 7.50 Ε?? Και σίγουρα θα μπορώ να την διακόψω όποτε θέλω??Και οι δόσεις είναι μηνιαίες????

Reaction score
0

Κάνω λάθος να πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα το πάρουν χωρίς καν να έχουν BR player?
Αν γίνει κάτι τέτοιο, που αυτό πιστεύω ότι είναι ο στόχος βασιζόμενοι στο ψώνιο μας για hd & home cinema κλπ, είναι μια απλή-καλή προσπάθεια marketing μιας μεγάλης εταιρίας (sony) και της αντίστοιχης εταιρίας προώθησης των προϊοντων τους στην Ελλάδα (το εν λογω περιοδικο).
Ποιός μετά δεν θα "τρώγεται" να δεί πως θα παίζει στην super-douper lcd/plasma τηλεόραση του ή στον projectror?

Η μετά κίνηση των αναγνωστών αυτών είναι η αγορά του ps3 ως φθηνότερο br player, οχι τωρα, ξερετε με το δωρο σε λιγους μήνες όταν θα έχουν αγοράσει και 2-3 br μεσω του περιοδικού.

Αλήθεια πόσοι από μας θα το αγοράσουν έτσι? χωρίς δηλαδή να μπορούν να το δούν άμεσα?

Αν κάποιος έχει δει το δισκάκι να μας πει και για την ποιότητα εικόνας, γιατι 15 ευρώ για μέτρια εικόνα 52 λεπτών είναι κάπως.

Reaction score
1

μολις το ειδα και μπορω να πω οτι εχει πολυ εντυπωσιακη εικονα. κανει 15 ευρω δυστυχως το περιοδικο αλλα η εικονα ειναι απιστευτη. παντως σε διαρκεια 52' που ειναι θα μπορουσαν να εβαζαν τουλαχιστον ακομα ενα επεισοδιο, αλλα γιατι να χασουν ζεστα λεφτακια?

Reaction score
51

......Αλήθεια πόσοι από μας θα το αγοράσουν έτσι? χωρίς δηλαδή να μπορούν να το δούν άμεσα?
......
Εγώ!!!!!:happy_9:
Μόνο ...μην μου πήτε που να το βάλλω!!!!!:happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
0

Πωπω georgek πως το κατάλαβες!!!Έχεις απόλυτο δίκιο. Καλύτερο παράδειγμα είμαι εγώ!!!! Θα το πάρω παρόλο που δεν έχω br player. Άντε να αντέξω 1-2 μήνες αλλά μετά θα πεθαίνω όταν καταλαβαίνω πως έχω ένα br και μια τηλεόραση hd στο σπίτι και δεν μπορώ να το δω!!!!Θα πρήξω τον πατέρα μου να μου πάρει ps3 στην επόμενη πτώση τιμής και......τελείωσε!!!Άλλα 500Ε για τη Sony!!!!!!!!!

Reaction score
0

Μα δεν κατάλαβα κάτι περίεργο.
Αυτό ειναι το σύγχρονο marketing. και εγώ θα το πάρω χωρίς να μπορώ να το δώ τώρα όπως και πολλοί απ'ότι κατάλαβα.

Σκέψου το εξής απλό, το περιοδικό σχεδόν εξαντήθηκε στη όλη τη γειτονιά μου (το προηγούμενο τεύχος του Αυγούστου το έβλεπα μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα), γίνεται πανικός παντού εστω και με 15 ευρώ τιμή.
Λες να έχουν όλοι br player? με τίποτα, σιγά μην έχουν πουληθεί 10-20-30 χιλιάδες συσκευές (όσα φύλλα πουλάει το περιοδικό).

Μετά βέβαια θα σε τρώει ο κ... σου να δεις πως παιζει το ρημάδι το δισκάκι στον 720 προβολέα σου (ή στην 32, 37, 40 κλπ ιντσών νέα σου τηλεόραση) που λένε οι ειδήμονες εδώ μέσα ότι απογειώνεται η εικόνα με σημα HD.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Εγώ το πήρα από το μεσημέρι........:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:
Αξίζει τα λεφτά του μέχρι το τελευταίο cent.........τουλάχιστον για 'μένα....;-)
Εκτός αυτού έχει ένα συγκριτικό όλων των Full HD τηλεοράσεων 40" και 42" που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά........:happy_6:

Reaction score
14

Νόημα θα είχε να ήταν προαιρετική η αγορά του με 15.
Στο κάτω-κάτω εάν έχει καλή ποιότητα , τα 15 είναι μια λογική τιμή πώλησης ( σε καμία περίπτωση προσφορά !!!!).
Θα το τσεκάρω και θα σας πώ για την εικόνα του..

Το περιοδικό μετά από σχεδόν 7-8 τεύχη που δεν είχα πάρει έχει λιγότερη ύλη αλλά περιλαμβάνει και "απαγορευμένα" θέματα και σχόλια μέχρι πριν από λίγο καιρό..Θετικό είναι...

Απλά εάν δεν είχα bd player δεν θα έδινα 15 ευρώ για ένα περιοδικό με ντοκυμαντέρ σε dvd που το δίνουν τσάμπα οι κυριακάτικες...

Αν κάποιος έχει όμως , ας το αγοράσει..
Τουλάχιστον το πρώτο δισκάκι δοκιμαστικά..

Reaction score
0

Τα αξίζει τα λευτά του!!!!
Πραγματικά μια πολύ μεγάλη κίνηση απο το hitech!
Εχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλεια...
Ενα μεγάλο μπράβο!!!:bravo:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.998