*.MKV support !

Reaction score
6
Απάντηση: *.MKV support !

Θέλετε να το ψάξω για power-buy?

Θα μάθουμε και τι υποστηρίζει και τι όχι και όχι μόνο για υπότιτλους...
Η οποια πληροφορία καλοδεχούμενη.
Και αν ειναι θετικα τα νεα γιατι οχι

Reaction score
0
+1 με την πολύ απλή βέβαια προϋπόθεση να παίζουν οι ελληνικοί υπότιτλοι και η 'κίνηση' στα video 720p, 1080i, 1080p (που γι αυτά γίνεται ο ντόρος) να είναι ομαλή και η εικόνα τουλάχιστον τόσο καλή που να δικαιολογεί την αναβολή αγοράς μιας HD DVD ή Blue Ray συσκευής για ένα εύλογο χρονικό διάστημα ... Λϊγο που τσέκαρα τα χαρακτηριστικά του 5100 και του 4100 δεν έχουν καμιά εμφανή διαφορά εκτός της εμφάνισής τους ... είναι η μοναδική?

Reaction score
1
με ενδιαφερει και εμενα εχουμε κανενα νεο παιδια αν υποστηριζει ελλ.υποτιτλους ?

Reaction score
60
+1 με την πολύ απλή βέβαια προϋπόθεση να παίζουν οι ελληνικοί υπότιτλοι και η 'κίνηση' στα video 720p, 1080i, 1080p (που γι αυτά γίνεται ο ντόρος) να είναι ομαλή και η εικόνα τουλάχιστον τόσο καλή που να δικαιολογεί την αναβολή αγοράς μιας HD DVD ή Blue Ray συσκευής για ένα εύλογο χρονικό διάστημα ...

+1

περιμενουμε με αγωνια νεωτερη και αναλυτικη παρουσιαση !!!

Reaction score
0
+1 με την πολύ απλή βέβαια προϋπόθεση να παίζουν οι ελληνικοί υπότιτλοι και η 'κίνηση' στα video 720p, 1080i, 1080p (που γι αυτά γίνεται ο ντόρος) να είναι ομαλή και η εικόνα τουλάχιστον τόσο καλή που να δικαιολογεί την αναβολή αγοράς μιας HD DVD ή Blue Ray συσκευής για ένα εύλογο χρονικό διάστημα ... Λϊγο που τσέκαρα τα χαρακτηριστικά του 5100 και του 4100 δεν έχουν καμιά εμφανή διαφορά εκτός της εμφάνισής τους ... είναι η μοναδική?

παιδια, καλησπέρα....

διαβαζοντας το ποστ έγινα πολυ επιφυλακτικος... εψαχνα κάτι για το σαλόνι μου να απολαμβανω ταινιουλες απο ιντερνετ....

μου γυαλισε πολυ το 4100 SH και ημουνα ετοιμοσ για άμεση παραγγελία ,αλλα....

διαβαζοντας τα περι υποτίτλων..... ξενέρωσα:cry:

αναμενουμε νεα για καινουργιο firmware?

sto youtube exei videakia poy paroysiazetai to proion;-)

oson afora to powerbuy kai ego mesa:cool_4: ,efoson lithoyn ta problhmata....

ennalaktikes protaseis?

Reaction score
60
http://www.tvixbox.com/img_large.php?prod_id=17&front=yes#

ειναι και πιο ομορφουλικο απο το 5100

οσο για τα ελληνικα με καμια 20αρια εμαιλ πιστευω να μας κανουν την χαρη
Αν δεν κανω λαθος γι αυτο το μοντελο εχει παρουσιαση το hitech στο οποιο αναφερει οτι υποστηριζει και mkv files με το νεο filmware !!!! :crazy_3:

Reaction score
230
...μου ήρθε εχθές (5100SH) . Δεν έχω προλάβει ακόμα να παίξω. Μόλις μπορέσω θα επανέλθω (ιδιαίτερα για τους ελληνικούς υπότιτλους)...

Reaction score
60
...μου ήρθε εχθές (5100SH) . Δεν έχω προλάβει ακόμα να παίξω. Μόλις μπορέσω θα επανέλθω (ιδιαίτερα για τους ελληνικούς υπότιτλους)...
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΩΝ FORMATS .
:cool_4: :happy_4:

Reaction score
2
Eαν επιτρεπεται ποσο σου στοιχισε?
Μπορεις να δεις εαν με εξωτρικο σκληρο δισκο (NTFS) μπορεις να παιξεις high definition υλικο (ts,iso...)

Reaction score
6
Απάντηση: Re: *.MKV support !

Περιμενουμε περιμενουμε...:bravo:

Reaction score
230
510€ με 500GB δίσκο.

Θα προσπαθήσω να παίξω με κάποια format και θα σας πω. Λογικά θα έχει το αρχικό fw οπότε θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.023
Members
38.637
Νεότερο μέλος
Παναγιώτης55