To Home Cinema του McAnamourlidi!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Αποκλειστικές εικόνες... :crazy_3:

Πηγή: audiovideointeriors.com

Άτιμη φτώχεια!
Μ'αρέσει το παρακάτω σχόλιο:
"...the president of one of the leading high-end A/V companies to declare it "one of the best-sounding rooms in the U.S." That's what McIntosh Labs president Charlie Randall said about Donna and Ivan Messer's McIntoshed-out home theater in Parkland, Florida."

Δηλαδή, ο πρόεδρος της McIntosh είπε καλά λόγια γι'αυτό το σύστημα...Ποιός να το περίμενε?! :crazy_1:
Μάλλον θα ήταν είδηση να πει πως δεν του άρεσε... You know; man bites dog. :mrgreen:

Reaction score
3
Εντυπωσιακό.:shock:
Και μια ερώτηση προς τους connoisseurs του μαγαζιού:
Εδώ τρία, τέσσερα κομμάτια θέλουμε να βάλουμε να δουλέψουν μαζί και το συζητάμε με τις ώρες και τις μέρες ποιο θα πάει που με τι και μετράμε και αλλάζουμε και ρυθμίζουμε, και ξανά, και… :crazy_11:
Αυτό που βλέπω εδώ στις φωτογραφίες πόσον καιρό θα χρειάστηκε για να στηθεί και να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
μετρηστε τα richard grays πανω απο την οθονη
μετα τα λεμε:cool_4:

Reaction score
3
Κώστα, αφού σου είπα να μην τα δημοσιεύσεις...:mad_2: :mad_2: :mad_2: :happy_9:

Καλά μιλάμε για κάτι το απόλυτο, το ανυπέρβλητο, το εξωπραγματικό, το πανέμορφο, το...,το.... αχ, έχασα τα λόγια μου...:crazy_1:

Ευτυχώς που και ο πρόεδρος παραδέχθηκε ότι παίζει καλά...:happy_6:

Μεσιέ Αρβανιτίκ, έχει παρατηρητικότητα.Ακριβώς το δωμάτιο το δικό μου έχει άλλη απόχρωση, αλλά και ο crt μου, έχει ασπρο γκρί χρώμα και όχι μαύρο.:cool_4:

Reaction score
3
Εντυπωσιακό.:shock:
Και μια ερώτηση προς τους connoisseurs του μαγαζιού:
Εδώ τρία, τέσσερα κομμάτια θέλουμε να βάλουμε να δουλέψουν μαζί και το συζητάμε με τις ώρες και τις μέρες ποιο θα πάει που με τι και μετράμε και αλλάζουμε και ρυθμίζουμε, και ξανά, και… :crazy_11:
Αυτό που βλέπω εδώ στις φωτογραφίες πόσον καιρό θα χρειάστηκε για να στηθεί και να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα;
Καλά εσύ πιστεύεις οτι μπορεί να μην του το έχουν σετάρει σωστά?
Εαν δεν γνωρίζεις την φιλοσοφία της εταιρείας, τότε δικαιολογείσαι...:happy_9:
Ενα εύγε χρειάζετε έστω και για το οφθαλμόλουτρο :respect:

Reaction score
877
Στραγάλια, φυστίκια, πασατέμπος, πατάτες τσίπς, κορνέ, σάμαλι, κοκα-κολα, πορτακαλάδα, φραπέεεεεε...
:happy_5: :cool_11:

Reaction score
0
Μα καλά βρε Γιώργο πόσο μεγάλωσες ποιά που θέλεις και μαζιλαράκι για την μέση επάνω στην δερμάτινη την πολυθρόνα?????

Όταν χαμηλώσουν τα φώτα..........

βλέπεις την ταινία ή τα ποτενσιόμετρα να ανεβοκατεβαίνουν και τα μπλέ display??????

Σαν luna park μου κάνει!!!!! Tο carousel λείπει απο εκεί:happy_7::happy_7::happy_7::happy_7:

Reaction score
0
Απάντηση: To Home Cinema του McAnamourlidi!

Πω πω ολα (τα τερατα) λεμε τωρα πανεμορφα ειναι....του Home Cinema ειναι εκει...Τι Ster κτλ...Πολυ θα ηθελα να δω τον Daredevil σε HD και με πολυκαναλο PCM εκει...Το προβλημα ειναι οτι μετα θα παρω στεγαστικο και θα τα στεισω...Εγω που δεν εχω και κανεναν σε ακτινα 500 μετρων.οτι πρεπει για να τα σανειδωσεις..:bravo:Το κακο ειναι οτι για να λειτουργησουνε αυτα σε υψηλη ενταση πρεπει να εχεις εναν υποσταθμο της ΔΕΗ διπλα σου...wall_1

Reaction score
164
Re: Απάντηση: To Home Cinema του McAnamourlidi!

Πω πω ολα (τα τερατα) λεμε τωρα πανεμορφα ειναι....
Μόνο εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά άσχημα και κακόγουστα; :happy_8:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Μόνο εγώ τα βρίσκω εξαιρετικά άσχημα και κακόγουστα; :happy_8:
2 πραγματα μπορει να συμβαινουν.
1.Εισαι αgλητης ,εγκαθετος ,αντιχαιεντας
2.γραφει η γυναικα σου:cool_11: :cool_11:

Reaction score
164

2 πραγματα μπορει να συμβαινουν.
1.Εισαι αgλητης ,εγκαθετος ,αντιχαιεντας
2.γραφει η γυναικα σου:cool_11: :cool_11:
)(
Και εσύ είσαι στραβός! :cool_11:

Αν μου τα χάριζαν θα τα έπαιρνα. Αλλά θα τα έβαζα σε καμία ντουλάπα να μην φαίνονται. :happy_8:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos