Εγω απλα μεταφερω την ειδηση...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Τα καλωδια ηχειων ειναι της Transparent
Τα μεγεθη αριστερα ειναι σε ποδια
Οι τιμες δεξια ειναι σε δολλαρια
Το σχολιο δεν ειναι δικο μου
The asking price of $43,000 for a pair of cables?! What the hell has happened to the audio industry? We're just wondering why they're futzing around with cables, when they could be advocating 50,000,0000-watt amplifiers for sale for millions of dollars. Soon, they'll be talking about quantum mechanics. Oh, wait, maybe they have already
http://transparentcable.com/index2.html

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όσο υπάρχουν ηλίθιοι που τα πληρώνουν και όσο υπάρχουν οι ανεγκέφαλοι που έχουν ανάγει το σπορ από χόμπι ήχου σε χόμπι υπερβολής και επίδειξης, έχουν να δούνε πολλά τα μάτια μας ακόμη.

Αν αρχίσουμε όμως όλοι μαζί να τους πετάμε τομάτες, υπάρχει ελπίδα. Άρπα την...

)()()()()()()(

Reaction score
4
Εγω παντως τα εχω τα συγκεκριμενα καλωδια και οντως κανουν εξαιρετικη δουλεια :crazy_2:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Εγω παντως τα εχω τα συγκεκριμενα καλωδια και οντως κανουν εξαιρετικη δουλεια :crazy_2:

Την μαρκα εννοεις η το μοντελο?
Αν εννοεις ιδια μαρκα ...μαλλον εγω στα εχω πουλησει:happy_8: :happy_8:

Reaction score
3
Που ‘ναι ο Κόγιας
ΟΕΟ
Που’ ναι ο Κόγιας;
:crazy_3: :happy_4: :crazy_3: :happy_4:

Θα ήθελα να υπερθεματίσω τη θέση του μέλους pseiras, αφού και εγώ την άκουσα:happy_9: μάλιστα στερεοφωνικά και με την πρώτη, δε χρειάστηκα καπάκι…:smoking_2:
Το κοντό κάνει 33000$, δηλαδή περισσότερο από 12000$ το μέτρο.:shock:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δε μου λέτε βρε ρεμάλια.
Φορολογική δήλωση στον Αναπληρωτή Γενικό καταθέσατε και μπαινοβγαίνετε σε αυτά τα θέματα έτσι? Τι το κάναμε εδώ, αμέρικαν μπάρ? :happy_9: :happy_9:

Reaction score
4
Που ‘ναι ο Κόγιας

Θα ήθελα να υπερθεματίσω τη θέση του μέλους pseiras, αφού και εγώ την άκουσα:happy_9: μάλιστα στερεοφωνικά και με την πρώτη, δε χρειάστηκα καπάκι…:smoking_2:
Το κοντό κάνει 33000$, δηλαδή περισσότερο από 12000$ το μέτρο.:shock:
Και ομως μπορεις αμα εισαι μαγκας να τα βρεις 9.000 το μετρο οπως εγω....:cool_11:
Το παραδεχομαι κιολας οτι την εχω ακουσμενη "happy_1"

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.167
Να μου συστήσετε τους πελάτες της Transparent, να τους καλέσω σε δείπνο ηλιθίων. Έναν - έναν όμως, όλοι μαζί δε θα έχει γούστο. Φαντάζομαι να βρούμε καμιά 1000άδα πελάτες - ηλιθίους, να την περάσουμε για 3 - 4 χρόνια, και μετά βλέπουμε.

Reaction score
3
Δε μου λέτε βρε ρεμάλια.
Φορολογική δήλωση στον Αναπληρωτή Γενικό καταθέσατε και μπαινοβγαίνετε σε αυτά τα θέματα έτσι? Τι το κάναμε εδώ, αμέρικαν μπάρ? :happy_9: :happy_9:
Κοίτα η ατομική φορολογική μου δήλωση δε φτάνει ούτε για το μικρότερο, τώρα εάν βάλω και την κυρία μου μέσα κάτι θα κάνουμε. Το μακρύτερο δεν το παίρνουμε, όμως έτσι και αλλιώς θα το άφηνα να το πάρει άλλος. Ρε Κόγια μπας και ενδιαφέρεσαι να το πάρεις εσύ να το κάνεις δώρο σε κάποιον αγαπημένο φίλο σου μαζί με κάτι ακόμα. ;-) :happy_9:

Reaction score
4
Να μου συστήσετε τους πελάτες της Transparent, να τους καλέσω σε δείπνο ηλιθίων. Έναν - έναν όμως, όλοι μαζί δε θα έχει γούστο. Φαντάζομαι να βρούμε καμιά 1000άδα πελάτες - ηλιθίους, να την περάσουμε για 3 - 4 χρόνια, και μετά βλέπουμε.
Ωχ παναγια μου!!!
Υπαρχουν ανθρωποι και σε τετοια ηλικια:cool_11: να μην ξερουν ακομη οτι τα tranparent ειναι βασισμενα στο τιμιο ξυλο ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe