High end MP3

Reaction score
2
Η τεράστια διαφορά είναι η προφανής: Το bitrate. Τα πιο πολλά που κατεβάζουμε φτιάχνονται μόνο και μόνο για να φτιαχτούν και να ανέβουν στο Internet, οπότε ενδιαφέρει κυρίως το μέγεθος. Εξ' άλλου είναι μια χαρά για το λεοφωρείο, σε κανένα αρχαίο mp3 των 256ΜΒ.
Προφανώς η πείρα σου στα mp3 δεν είναι ούτε η στοιχειώδης (δεν το λέω ειρωνικά). Με λίγο ψάξιμο θα βρεις πολλές πληροφορίες στο Avsite. Και αν νομίζεις ότι οποιοσδήποτε μπορεί να ξεχωρίσει τα mp3 από τα wav, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια: κατέβασε τα mp3 του Κόγια και καλό βόλι! :happy_4:
Γιατι αναφερθηκα εγω σε χαμηλο bitrate?? Aπο που βγαζεις το συμπερασμα οτι η <<πειρα>> μου στο mp3 ειναι ειναι μικρη ????.....Ξερεις κατι για μενα που δεν το ξερω εγω??????ΦΙΛΙΚΗ συμβουλη,ψαχνε και αλλλου για πληροφοριες,οχι μονο απο μια <<πηγη>>.. Υ.Γ Δεν απαντησες σε τιποτα απο οτι σε ρωτησα,τοσο κακο ειναι μια απαντηση?

Reaction score
164
Το ότι δύο άτομα βγάλαμε το ίδιο συμπέρασμα, ότι δεν έχεις μεγάλη πείρα από μετατροπές MP3, δείχνει ότι προσωπικά δεν έκανα λάθος. Αν διαβάσεις την απάντησή μου θα δεις ότι απάντησα στις ερωτήσεις σου.

Και τέλος πάντων, για να μην μακρυγορούμε, αν πιστεύεις ότι μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις τα καλά MP3 από τα ασυμπίεστα, από τη στιγμή που έχει γίνει τόση συζήτηση, κατέβασε τα δείγματα και απόδειξέ το. Απλά πράγματα. Όχι λόγια, πράξεις.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: High end MP3

...εχω αρκετα mp3 με υψηλο bitrate,τα οποια ουδεμια σχεση εχουν με τα ΜΗ ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΑ.Αυτο εμενα μου αρκει!!!!!
Να το πούμε άλλη μία φορά μήπως και περάσει:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ MP3 TO ΙΔΙΟ KAI ΤO ΒΙΤRATE ΑΠΟ ΜΟΝO ΤΟΥ ΔΕΝ ΛΕEI ΤΙΠΟΤΑ.

Πέρνα μία βόλτα από τα forum του Hydrogen Audio, ειδικά στο κομμάτι του research, να χάσεις την μπάλα....

Τέλος, οι πηγές μου να είσαι σίγουρος πως δεν είναι το Avsite, ο Κόγιας και ο Τσαρουχάς. Απλά έτυχε να υπάρχουν εδώ μέσα 4-5 άνθρωποι που το ψάχνουν παραπάνω και δεν μένουν στο "σκάσε και άκου" που κυριαρχεί στο χώρο, οπότε είναι επόμενο να συμφωνούν στα περισσότερα σημεία. Οι πηγές μου είναι επιστήμονες, σε Ελλάδα και εξωτερικό, και σοβαροί χομπίστες που κάθονται και κάνουν ABX Blind Test για να βρουν μικροδιαφορές σε codecs κλπ.
Οι δικές σου γιατί υποψιάζομαι πως είναι τα "μαγαζιά"?!

Reaction score
2
Το ότι δύο άτομα βγάλαμε το ίδιο συμπέρασμα, ότι δεν έχεις μεγάλη πείρα από μετατροπές MP3, δείχνει ότι προσωπικά δεν έκανα λάθος. Αν διαβάσεις την απάντησή μου θα δεις ότι απάντησα στις ερωτήσεις σου.
Kαι δεκα ατομα να εισαστε το ιδιο μου κανει αφου δεν λες απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα!!!Οχι, δεν απαντησες στης ερωτησεις μου,απλα συνεχισες να λες τα ιδια.Ο.Κ, dont worry be happy

Reaction score
10
Και τέλος πάντων, για να μην μακρυγορούμε, αν πιστεύεις ότι μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις τα καλά MP3 από τα ασυμπίεστα, από τη στιγμή που έχει γίνει τόση συζήτηση, κατέβασε τα δείγματα και απόδειξέ το. Απλά πράγματα. Όχι λόγια, πράξεις.
Φιλε unfo δεν εχω την αναγκη να αποδειξω τιποτα σε κανενα!Ειδικα σε τεστ που δεν συμφωνω με τη διαδικασια!
Επειδη μενεις Μαρουσι, και εγω το ιδιο σε προσκαλω οποτε θες να κανουμε το test μαζι, αλλα με δυο κομματια και οχι με δεκαπεντε.

Reaction score
19
Kαι δεκα ατομα να εισαστε το ιδιο μου κανει αφου δεν λες απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα!!!Οχι, δεν απαντησες στης ερωτησεις μου,απλα συνεχισες να λες τα ιδια.Ο.Κ, dont worry be hapy
Καμιά φορά καλό είναι να ελέγχουμε, αν ο γυαλός είναι στραβός ή εμείς στραβά αρμενίζουμε...

Και αυτό δεν μπορεί να στο δείξει ούτε ο unfo, ούτε εγώ. Μόνο εσύ, ψάχνοντας.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: High end MP3

Φιλε unfo δεν εχω την αναγκη να αποδειξω τιποτα σε κανενα!Ειδικα σε τεστ που δεν συμφωνω με τη διαδικασια!
Επειδη μενεις Μαρουσι, και εγω το ιδιο σε προσκαλω οποτε θες να κανουμε το test μαζι, αλλα με δυο κομματια και οχι με δεκαπεντε.
Μιχάλη στο εξήγησε και ο Νίκος αλλά δεν μπορείς να το καταλάβεις... Με δύο κομμάτια δεν κάνεις test γιατί και κέρμα να ρίξεις έχεις 50% να πετύχεις το σωστό. Αν θες να κάνεις test με δύο κομμάτια πρέπει να επαναλάβεις το test πολλές φορές με κάποιον που θα σου αλλάζει τα κομμάτια χωρίς να ξέρεις τι παίζει κάθε φορά. Αν βρεις το σωστό 16-17 φορές στις 20 π.χ. κάτι πάει να γίνει...

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: High end MP3

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ MP3 TO ΙΔΙΟ KAI ΤO ΒΙΤRATE ΑΠΟ ΜΟΝO ΤΟΥ ΔΕΝ ΛΕEI ΤΙΠΟΤΑ.

!
Και το <<μαγικο>>δισκακι πως φτιαχτηκε???Με ενα απλο προγραμμα με υψηλο bitrate,γιατι αυτο ξεχωριζει????Εκτος και ειχε υποστει βελτιωσεις . <<ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ>>???χαχαχαχα.Ποσο λιγο με ξερεις!!!!! Προς τι ο τιτλος του post???Δεν ειπαμε οτι δεν υπαρχει hiend????Ξαφνικα βγηκε το hiend mp3........τη κολλημα και αυτο......

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: High end MP3

<<ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ>>???χαχαχαχα.Ποσο λιγο με ξερεις!!!!!
Aπό το ύφος σου, τον τρόπο που γράφεις και τα στοιχεία που δεν παρουσιάζεις (η γκρίνια, όχι, δεν είναι στοιχείο που ενισχύει τις θέσεις σου), ναι, "μαγαζιά". Suprise me και πες μου ότι συζητάς με τον Dr. Fraunhofer ή/και με δικούς μας που ασχολούνται σε ακαδημαϊκό επίπεδο με τον ήχο.

Reaction score
10

Μιχάλη στο εξήγησε και ο Νίκος αλλά δεν μπορείς να το καταλάβεις... Με δύο κομμάτια δεν κάνεις test γιατί και κέρμα να ρίξεις έχεις 50% να πετύχεις το σωστό. Αν θες να κάνεις test με δύο κομμάτια πρέπει να επαναλάβεις το test πολλές φορές με κάποιον που θα σου αλλάζει τα κομμάτια χωρίς να ξέρεις τι παίζει κάθε φορά. Αν βρεις το σωστό 16-17 φορές στις 20 π.χ. κάτι πάει να γίνει...
Μα αυτο λεω και εγω ρε Κωστα....Να το κανουμε 15 φορες, οσες φορες θελετε τελος παντων αλλα με δυο κομματια......

Reaction score
164
Βρε, δεν το είπα σε εσένα. :happy_8:

Όσο για τον φίλο Μάνο, το ότι δεν ξέρεις ότι υπάρχουν και διάφοροι encoders διάφορα lowpass, τα cbr, vbr και άλλες" λεπτομέρειες" δείχνει την έλλειψη πείρας. Δεν είναι κακό και ούτε σε κατηγορώ. Και εγώ δεν τα ξέρω καλά.

Reaction score
0

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ MP3 TO ΙΔΙΟ KAI ΤO ΒΙΤRATE ΑΠΟ ΜΟΝO ΤΟΥ ΔΕΝ ΛΕEI ΤΙΠΟΤΑ.?!
Φιλε Κωστα αυτο να εισαι σιγουρος οτι πολλοι απο εδω μεσα το εχουμε καταλαβει.

Το θεμα ειναι οτι εμεις που το εχουμε καταλαβει και το εχουμε αποδεχτει ΔΕΝ εχουμε διαβασει ακομα τον ΤΡΟΠΟ να κανουμε το καλυτερο mp3.

Τοσο δυσκολο ειναι ρε παιδια να καταλαβετε οτι εκτος απο την ιστορια των ακροασεων που αποδεικνύει τελικα το αυτονοητο, πιο χρησιμο θα ηταν να μαθουμε και τον ΣΩΣΤΟ τροπο να κανουμε mp3.
Οι αλλοι που εχουν αμφιβολιες ή αντιρρησεις ας μην ασχοληθουν αλλο.

Ανοιχτε το επιτελους το .....τιμημενο το τοπικ και βαλτε και υποτιτλο....
"αυστηρως ακαταλληλο για χρυσα αυτια"

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Σιγκά - σιγκά, σιγκά - σιγκά. Εγκώ όκι κόπτσει, αυτό ξερατεί, πέσει μόνο του... :happy_9:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: High end MP3

Φιλε Κωστα αυτο να εισαι σιγουρος οτι πολλοι απο εδω μεσα το εχουμε καταλαβει.

Το θεμα ειναι οτι εμεις που το εχουμε καταλαβει και το εχουμε αποδεχτει ΔΕΝ εχουμε διαβασει ακομα τον ΤΡΟΠΟ να κανουμε το καλυτερο mp3.

Τοσο δυσκολο ειναι ρε παιδια να καταλαβετε οτι εκτος απο την ιστορια των ακροασεων που αποδεικνύει τελικα το αυτονοητο, πιο χρησιμο θα ηταν να μαθουμε και τον ΣΩΣΤΟ τροπο να κανουμε mp3.
Οι αλλοι που εχουν αμφιβολιες ή αντιρρησεις ας μην ασχοληθουν αλλο.

Mα ο Νίκος, χονδρικά, εξήγησε τη διαδικασία που έφτιαξε το CD.

Αν θέλετε να το ψάξετε παραπάνω, έχω ήδη βάλει thread για το πως να σετάρετε το EAC, στο οποίο αναφέρω και το Hydrogen Audio. Στο τελευταίο θα βρείτε ό,τι θέλετε για τον lame που θα χρησιμοποιηθεί για τη μετατροπή. :cool_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: High end MP3

Mα ο Νίκος, χονδρικά, εξήγησε τη διαδικασία που έφτιαξε το CD.
Ok....
Απλα ,ειχα μια αμυδρη ελπιδα ,μηπως καποιος απο σας που ξερει το εριχνε και....λιανικα, να ξεστραβωθουμε και μεις οι .....ψιλοασχετοι"happy_1"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.097
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67