To Home Cinema του McAnamourlidi!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Re: Απάντηση: To Home Cinema του McAnamourlidi!

Koιτα καλυτερα Ηλια... Ο ιδιος που εχεις και εσυ ειναι. Δεν πειραζει... Η ηλικια βλεπεις... :p :lol:
Οπότε, όλα τέλεια αλλά πάει για αλλαγή προβολέα σαν και μένα λόγω HD!!!!!
Έμ Λευτέρη μου για αυτό τον λόγο πρέπει να έχουμε και μεγάλη εικόνα εμείς οι γέροι Χά! Χά!
Τώρα που τον είδα καλύτερα είναι μαύρος, ο SELECO 400 HT που έχω εγώ ποτέ δεν βγήκε μαύρος, τέλος πάντων πιό πολύ μου έμοιαζε με BARCO, αλλά για να το λες εσύ θα ξέρεις.
Πάντως πρέπει να παραδεχτήτε οτι σε κάθε καλό Home Cinema υπάρχει και ένας CRT!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: To Home Cinema του McAnamourlidi!

Εγω ειμαι ελευθερος αρα ο παραγοντας WAF δεν με αγγιζει ακομη.Παρολα αυτα τα θεωρω αν και τερατα μεγεθους βαρους κτλ.Πολυ ομορφα.Να βλεπεις τωρα τα οργανακια απο τους Mcint...:bravo:Tωρα πως σεταρονται ολα αυτα για να παιξουνε σωστα ειναι μια αλλη υποθεση.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To Home Cinema του McAnamourlidi!

Οπότε, όλα τέλεια αλλά πάει για αλλαγή προβολέα σαν και μένα λόγω HD!!!!!
Έμ Λευτέρη μου για αυτό τον λόγο πρέπει να έχουμε και μεγάλη εικόνα εμείς οι γέροι Χά! Χά!
Τώρα που τον είδα καλύτερα είναι μαύρος, ο SELECO 400 HT που έχω εγώ ποτέ δεν βγήκε μαύρος, τέλος πάντων πιό πολύ μου έμοιαζε με BARCO, αλλά για να το λες εσύ θα ξέρεις.
Πάντως πρέπει να παραδεχτήτε οτι σε κάθε καλό Home Cinema υπάρχει και ένας CRT!!!!
Ποιος SELECO Ηλια μου?? Τον sony που εχεις στο avatar εννοουσα!! Αντε και με το καλο!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale