Κατάντια...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν ξέρω πόσοι ξέρουν την ιστορία των audio video forums στην Ελλάδα, πόσοι δεν την ξέρουν, δεν έχει καμία σημασία πλέον.

- Για δείτε εδώ αποσπάσματα από άλλες εποχές:
Το avforum ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2000. Η επαγγελματική μου συνδιαλλαγή με την Laserland ξεκίνησε 9 μήνες μετά
- Ο Κόγιας τότε ήταν Γενικός Διαχειριστής του φόρουμ:
Όπως ίσως γνωρίζετε, αυτό εδώ το φόρουμ είναι ένα ιδιωτικό site, (συντηρείται οικονομικά από τους συντελεστές του καταστήματος Laserland, δηλαδή τους Ανδρέα Καφάτο και Στέλιο Σιδεράκη), κάτι συνηθισμένο δηλαδή, όπως συμβαίνει και με τόσα άλλα φόρουμ... Είναι αλήθεια, ότι κατά τους πρώτους 12 μήνες (πάνω - κάτω) λειτουργίας του φόρουμ, χρέη Γενικού Διαχειριστή εκτελούσε ο ιδρυτής του, ο Ανδρέας Κ. Μετά την παρέλευση αυτού του διαστήματος και βλέποντας την αναπτυσσόμενη δυναμική του όλου εγχειρήματος, ο ιδρυτής του διέκρινε την ανάγκη παράδοσης της ηγεσίας του φόρουμ σε χέρια τρίτων.
Θα μου πείτε γιατί τα γράφω όλα αυτά...
Κοιτάξτε που έπεσα σήμερα: www.avforum.gr

- Μερικές φορές λοιπόν αναρωτιέμαι πόσο ηλίθιος είναι ο ιδρυτής μας. Τελικά πρέπει να μιλάμε για ένα εντελώς πανηλίθιο άτομο έναν στόκο και μισό. Μαζί του και όλοι εμείς, αυτοί και οι άλλοι, οι ιντερνετόβιοι που τα κάναμε κυριολεκτικά σαλάτα, για τους λόγους του ο καθένας. Αν εγώ, ένα απλό μέλος μιας κοινότητας βλέπω τι βγάζει το link avforum.gr και στεναχωριέμαι, τι διάολο σκέφτεται αυτός ο ηλίθιος ο ιδρυτής? Θυμάμαι ακόμα τον μπάρμπα Σπύρο να μου λέει: "Δεν έχει ανάγκη αυτός, όπως την βρήκε τότε την άκρη έτσι θα την βρει και τώρα". Σιγά και να μην είναι έτσι...

- Δεν είναι ώρα ούτε για απολογισμούς ούτε για αναθέρμανση δύσκολων καταστάσεων. Ειλικρινά δεν υπάρχει κανένα θέμα πλέον προς συζήτηση, κανείς δεν έχει να χωρίσει με κανέναν τίποτα, κάποιοι πιστεύουν το ένα άλλοι πιστεύουν το άλλο, δεν έχει σημασία. Δεν είναι κακό να τα θυμόμαστε όμως, όχι για να αποδείξουμε κάτι, αλλά για να μας πιάνει τρόμος με την σκέψη ότι μπορεί να ξανασυμβούν, μπας και βρούμε την δύναμη και μετανιώσουμε για μερικά πράγματα που κάναμε ή για άλλα που δεν κάναμε...

Όσον αφορά στον ιδρυτή μας. Μερικοί άνθρωποι δεν αλλάζουν, οπότε αυτός θα παραμείνει ένας ηλίθιος...

Reaction score
19
Εμένα μου φένεται για σελίδα (πιθανότατα αυτόματα) κατοχυρωμένη από κάποιον registrar που περιμένει κάποιον να την αγοράσει... Συμβαίνει σε όλο το Ίντερνετ.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Έχει απόλυτο δίκιο ο Νίκος!!!

Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο μιας και έχω γράψει πολλά κείμενα στο avforum.gr και ήμουν κάποτε και Διαχειριστής...

Κρίμα...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Κατάντια...

Εμένα μου φένεται για σελίδα (πιθανότατα αυτόματα) κατοχυρωμένη από κάποιον registrar που περιμένει κάποιον να την αγοράσει... Συμβαίνει σε όλο το Ίντερνετ.
Ο Κώστας έχει απόλυτο δίκιο. Αν δείτε στο screen shot του whois το register έχει γίνει το Ιούλιο και το κρατάει αυτή η ΓΡΗΣ ΕΙΤΣ ΤΙ ΤΙ ΠΙ)( (δηλαδή Greece http) ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ. Απλά εάν ο Καφάτος έχει κατοχυρώσει, έμμεσα ή άμεσα, πνευματικά δικαιώματα στον τίτλο μπορεί απλά να πάει και να το πάρει αυτό το domain name. Και εδώ έρχεται η στιγμή να συμφωνήσω με τον Μικρό Νικόλα και να υπερθεματίσω, με λιγότερη γαρνιτούρα όμως καθότι έχω και minimal αισθητική άποψη.

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.166
Members
38.539
Νεότερο μέλος
johngala