- Reaction score
- 0
WERDER BREMEN -OLYMPIAKOS ΤΕΤΑΡΤΗ 3-10 SAT 1 HD.........ΣΤΟΝ ASTRA πηγη liveonsat
ειδικά το γκόλ του Γκαλλέτι και του Κοβάσεβιτς θα ήθελα να τα ξαναδώ. Του ΛούαΛούα τα γκόλ που θα βάλει μόνο τους πανηγυρισμούς θα ήθελα...Όντως, αν μπορούσε να το γράψει κάποιος και στη συνέχεια να παραθέσει μέσω λίνκ στο φόρουμ ένα μικρό κλιπάκι ενδεικτικό της ποιότητας εικόνας, νομίζω πως θα ήταν ένα καλό δώρο για όσα μέλη δεν έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό να το παρακολουθήσουν ζωντανά. Πιστεύω ότι οι φάσεις των γκολ, είναι και οι προτιμότερες.
Εγώ γιατί την βρίσκω απαράδεκτη? για HD δηλαδή....Η εικόνα στο Sat1 HD είναι απλά εκπληκτική!!!
έχεις δίκιο, μάλλον το έχουν παρακάνει στην συμπίεση...Πράγματι και εγώ έχω δει καλύτερη HD εικόνα σε ζωντανή μετάδοση, γύρνα όμως για λίγο στη ΝΕΤ να δεις ποιότητα!!!
Το video bitrate του Sat1HD πάντως παίζει από 4Mbps-14Mbps ... ίσως αν ήταν κολλημένο στο 20, να ήταν τέλειο!
Και το περιμένουμε πως και πως!! "happy_1" "happy_1" "happy_1"(Τό HD τελικά αποδείχτηκε γούρικο).